...::: مسابقه معماری ::...

...::: مسابقه معماری ::...

  • عالی

    رای: 200 69.2%
  • خوب

    رای: 76 26.3%
  • متوسط

    رای: 5 1.7%
  • بد

    رای: 8 2.8%

  • مجموع رای دهندگان
    289
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان توجه کنند که جواب رو سعید عزیز گفته;) . فقط یه مورد دیگه هست که اونم ربط مستقیم به طاق دزد نداره ... تو روستا ها از طاق دزد یه استفاده ای میشه من می خوام که به اون مطلب هم اشاره ای بشه;) منبع این قسمت: درآمدی بر معماری روستایی ایران ، زرگر;)
 

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دیگه داره شب میشه ...
جواب قسمت دوم::smile:
ایجاد طاقهای دزد تو خالی در میان کلمبو ها عملا کمک خوبی در جهت ممانعت از انتقال حرارت از طریق طاق می کند.
و گاهی دیده شده که روستاییان در میان دو اتاق که معمولا طاق دزد زده میشود به عنوان مخفی گاه استفاده می کردندو پس از گذاشتن آذوقه و یا اشیاء قیمتی در آن روی آن را مطابق گذشته کاهگل یا اندود می کردند;)
از اونجایی که من دقت نکردم و سوال طرح کردم لطفا نفر قبلی من که جواب درست داده بود ،سوال بعدی رو مطرح کنه;)
 

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لطفا يه نفر يه سوال طرح كنه....سعيد جان چون تو جواب يه قسمتو دادي سوال بعدي رو تو طرح كن;)
 

سـعید

مدیر بازنشسته
سوال 57 :
سوال خیلی ساده

آیا می‎دانید طراحی و معماری بدیع‎ترین و زیباترین بناهای قدیمی نیمه دوم قرن سیزدهم هجری كاشان كه از ظرایف و دقایق چشم‎نوازی برخوردار هستند توسط چه كسی انجام گرفته است؟
 

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه دوستمون فراموش کرده ...
لطفا یکی از دوستان سوال بعدی رو مطرح کنه;)
ممنون:gol:
 

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 57 :
سوال خیلی ساده

آیا می‎دانید طراحی و معماری بدیع‎ترین و زیباترین بناهای قدیمی نیمه دوم قرن سیزدهم هجری كاشان كه از ظرایف و دقایق چشم‎نوازی برخوردار هستند توسط چه كسی انجام گرفته است؟
بله می دانیم
رکورد زدم

استاد علی مریم كاشانی
از آثارش: خانه طباطبایی ها، خانه و كاروانسرای امین ‎‎الدوله،، خانه بروجردی

:biggrin:
 
آخرین ویرایش:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 58:
بعد از بنای بازه هور دومین گنبد بر سطح چهار گوش در کدام بنا دیده شده است؟ که در آن زمان بزرگترین گنبد نیز بوده است؟
 

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم آذین جان می ذاشتی سوال از دهنم بیرون میومد بعد...:D:biggrin:
درسته عزیزم ;)
آتشکده ی فیروز آباد یا بارین (224 میلادی) که ایرانشناسان مغرب زمین سعی دارند آن را کاخ اردشیر بدانند در صورتی که به نظر چنین نمی آید.
لطفا سوال بعدی......;)
 

سـعید

مدیر بازنشسته
میبینم که سرعت تاپیک بدجوری بالا رفته...
باید اقدام به نصب چند تا سرعت گیر کنم......
بچه ها عالیه.....ادامه بدین....موفق باشین...;)
 

solmaz-1

عضو جدید
بر بالای تپّه ای مشرف به رودخانه ی «دز»
عمارت و گنبد و بارگاه رودبند در دوران تیموریان ساخته شده است که این بنا در سال1369 مجدّداً به سبک سنّتی قدیم باز سازی گردیده است. بقعه ی مقدّس و گنبد سفید و مخروطی شکل آن از سطح آب تا بالا حدود شصت متر ارتفاع دارد.
منبع:کتاب اندیشمندان دزفول
 

mehrazin_f

عضو جدید
آفرين دوتاتون درست جواب دادين.;)..خب حالا يکيتون سوال بعدی رو بپرسه لطفا...
 

solmaz-1

عضو جدید
معبد آرتمیس در شهر افه سوس (Ephesus) در حدود 50 کیلومتری شهر ازمیر (Izmir) ترکیه قرار داشته است. این معبد به عنوان زیباترین بنای روی زمین شناخته می شده است و به همین دلیل در میان عجایب هفت گانه جا دارد.


هرچند که زیربنای باقی مانده از این معبد تاریخ ساخت آنرا قرن هفتم قبل از میلاد مشخص میکند، اما راه یافتن معبد آرتمیس در فهرست عجایب هفت گانه به حدود 550 قبل از میلاد مربوط میشود. این بنا که به آن معبد بزرگ مرمرین گفته میشود، توسط کروسوس (Croesus) شاه لیدی به کرسیفون (Chersiphron) معمار یونانی سفارش داده شد. معبد با مجسمه های برنزی که توسط ماهرترین مجسمه سازان آن زمان ساخته شده بودند تزئین شده بود. هنرمندانی نظیر فیدیاس (Pheidias)، پلی کلیتوس (Polycleitus)، کرسیلاس (Kresilas) و فرادمون (Phradmon).

معبد آرتمیس هم به عنوان یک محل داد و ستد کالا و هم به عنوان آموزشگاه مذهبی مورد استفاده قرار میگرفت. در طی سالها، بازرگانان، جهانگردان، صنعتگران و پادشاهان از این محل مقدس دیدن میکردند و احترام خود را با آوردن هدایای مختلف ابراز می نمودند. تحقیقات اخیر باستان شناسی به یافتن تعدادی از این هدایا که شامل مجسمه های طلا و عاج آرتمیس، گوشواره ها، دستبندها و گردنبندهایی زیبا اثر صنعتگران پارس و هند هستند منجر شده است.
شرح کوتاهی از بنا
در شب 21 جولای سال 356 قبل از میلاد، مردی به نام هروستراتوس (Herostratus) برای جاودانه کردن نام خود در تاریخ، معبد را آتش زد و درواقع به هدف خود دست یافت.اسکندر پس از فتح آسیای صغیر اقدام به ساخت مجدد معبد کرد که تا بعد از مرگ وی در سال 323 قبل از میلاد، همچنان در دست ساختمان بود. در قرن اول پس از میلاد، هنگامی که سنت پل برای تبلیغ مسیحیت به افه سوس سفر کرد، با عده زیادی از پیروان آرتمیس مواجه شد که به هیچ وجه قصد ترک الهه خود را نداشتند. در سال 262 میلادی معبد توسط قبیله گوت Gothsمجددا ویران شد. اهالی شهر قسم خوردند تا آنرا مجددا بنا کنند. در قرن چهارم میلادی، بیشتر اهالی افه سوس به مسیحیت گرویده بودند و معبد شکوه و جلال خود را از دست داده بود. اهالی افه سوس پس از آخرین تهاجم منجر به ویرانی معبد در سال 401 میلادی، کم کم شهر را ترک کردند و این شهر متروک در اواخر قرن 19 میلادی کشف و حفاری شد. این اکتشافات زیربنای معبد را نمایان ساخت.
این معبد با زیر بنای چهار گوش خود، برخلاف نمونه های دیگر از مرمر ساخته شده و یک ورودی زیبا و تزئینی به حیاط بزرگ ساختمان داشته است. پلکان مرمری طبقه همکف را به بالکن هایبلند و عظیمی متصل میکردند که کف آن در حدود 80 متر در 130 متر بوده است.127 ستون در این بنا به کار رفته بوده که ارتفاع آنها 20 متر و با سرستونهای ایونیک و کناره های کنده کاری شده بوده است. ستونها در ردیفهای منظم در کل محوطه به جز منطقه مرکزی-که محل قرار گیری خانه الهه بود- قرار گرفته بودند.
 

solmaz-1

عضو جدید


 

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اينكه بازم هيچكس نمي خواد سوال مطرح كنه:confused:....سوال بعدي رو من طرح مي كنم....يه سوال خيلي ساده
سوال شماره ي 61
برنارد چومي از معماران كدام سبك است؟
 

zhsaffar

عضو جدید

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز

pegasus aromazi

عضو جدید
انکس که نداند و نداند که نداند.....

انکس که نداند و نداند که نداند.....

میدونی دومان جان!!مشکل اینه که کسی اینجا اصلا کار نکرده.همه دانشجو هستن.میگی نه به تایپک جذب فارغ التحصیلان برو. اولا.ثانیا برگرد تایپک منو دوباره بخون.کسی نگفته معماری هنر نیست.به قول زیگفرید گیدیون معماری همه چی هست جز معماری.ثالثا شما الان 10 تا موضوع از معماری گفتی اما من که سوالارو چک میکردم هرچه بود از تاریخ معماری بود یا فوقش معماری روستایی.

پس بهتره واقعیت رو قبول کنید کیفیت سوالارو افزایش بدب.سعید گفته طراح سوال باید جواب سوالو بدونه.این دلیل این نیست سوالات ابکی طرح کنید.

در اخر:اجرا تا طراحی فاصله بسیار است!!!خودتونم میدونید تا وارد فاز اجرایی نشید کار یاد نمیگیرید.چرا از طرح سوالات اجرایی که یه جورایی مارو به یه مرکز آموزش از راه دور فن ساختمان وصل میکنه اجتناب میکنید هم جواب داره که قطعا باطرح چند گونه از این قبیل سوالا خودتم بهش میرسی.سرخوش باشید!
 

pegasus aromazi

عضو جدید
و اما شما.....اریک جان شهری که شما داری توش زندگی میکنی امثال من بالاسرشن.قزوین رو میگم.اونجارو بیشتر از تهران دوست دارم.احیانا باید ساختمون قدیم استانداری رو یادت باشه!!ساختمون جدید رو هم برو ببین.اون ساختمون نتیجه ی تغییرات طرز فکر مقامات عالی رتبه ی استانتونه.بهتر شمام هم زمان با اونا پیش برید.بزودی 2برج 2قلوی قزوین تموم میشه و راه برای ساخت برج ها در قزوین باز میشه.
منو دشمن فرض نگیر......
 

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من اینجا کسی دشمن کسی نیست ... ای بابا این چه حرفیه ...
تورو خدا تاپیک رو منحرف نکنین...( با خودم هم هستم)
خواهش می کنم ...
پیام خصوصی رو برا چی گذاشتن؟
سامان (اریک) هم منظور بدی نداشت...
در نهایت هر کسی هر طوری که دوست داره می تونه سوال بپرسه ...
چه فنی چه هنری....
اگر شما دوست دارین بچه ها با فن ساختمانی آشنا بشن لطفا در اون زمینه سوال بپرسین تا دوستان به اون سمت هدایت بشن ... اشکالی هم نداره
در واقع این سوالات یه جورایی راهنمایی بچه ها به طور غیر مستقیمه تا تو مسیر درست قرار بگیرن...
یه چیز دیگه رو هم فراموش نکنیم اونم اینکه همه می دونن مااینجا از ترم اول کاربر داریم تا استاد...
قبلادر مورد سطح سوالات و ... صحبت شده ... ما نباید کاری بکنیم که فقط عده ی کمی ازدوستان ترم بالایی اینجا سربزنن....
اجازه بدین همه ی دوستان باشن ...
اینطور که مثلا سطح تعیین کنیم باعث می شیم دوستانی که تازه وارد این رشته شدند یا مدت کمی هست با اون آشنان نتونن سوال طرح کنن!
ببینید برای یه دانشجوی معماری اعتماد به نفس خیلی مهمه ... باید داشته باشیم و به دیگران القا کنیم تا بتونیم پیشرفت کنیم...
در همین خصوص بود که تصمیم گرفته شد تاپیک انتقادات و پیشنهادات به وجود بیاد خواهشا نظراتمون رو اونجا مطرح کنیم...
ممنون از همه ی دوستام...;)
مطلب زیاده در این مورد اما جاش اینجا نیست...
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا