مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
500 تا گل ناز داریم . به اینم میگن ولی یه دنباله هم داره . بعد خودم سوال گفتم یه بار دیگه سوال بگم ؟ :mad:

گل نازه... من تا همین حد بلدم... وا بد اخلاق! اصن نگو منم نمیگم بالاخره یه خیر پیدا میشه سوال بعدی رو بذاره:|

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
سلام
سوال قبلی چی شد ؟بلخره ناز آفتابی بود !؟ناز یخی بود ! ؟ حالا که این همه خیر داریم یه خیری هم جواب بده سوال قبلی چی شد ؟؟

Hamzeh856

کاربر ممتاز
فکر میکنم که ناز یخی باشه ...چی میگین .... :D

خودم بگم دیگه اسم دیگش آپتنیا هست ..:)

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واقعا این گل نازه؟؟ گل ناز که یجور دیگه است؟؟!!! اکی. من نتم به هم ریخت توضیحات بعدشو ندیدم. درسته. ناز زیاده

Hamzeh856

کاربر ممتاز
سلام

خوبید ؟

سوال بعدی ؟؟؟

سلام الان خیلی خوبم اصن یه وضعی دیگه ...یعنی من هر بار یه سوال میگم بعدش بازم من سوال بگم ؟ هعی خداااااااااااااااااااااااا هعی فلک .... الان یه گلی رو میذارم 6 ماه تاپیک بخوابه :D شوخی میکنم

100920132645.jpg

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام الان خیلی خوبم اصن یه وضعی دیگه ...یعنی من هر بار یه سوال میگم بعدش بازم من سوال بگم ؟ هعی خداااااااااااااااااااااااا هعی فلک .... الان یه گلی رو میذارم 6 ماه تاپیک بخوابه :D شوخی میکنم

مشاهده پیوست 215377

پیچ امین الدوله نیست؟؟؟

عاشق پیشه

عضو جدید

مشاهده پیوست 215377
گیشنیز نیست؟
موزاییک خیار نیست؟

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب اشتباهه دیگه .... رو حاشیه رودخونه خیلی هست ..خاصیت دارویی هم داره ... ( واسه کار رو پالوداریوم اینو چیده بودم که سوخت . تو حالا طبیعی خیلی سر سبز و قشنگ هستن .
من ندیدمش ولی شبیه پیچ بودش. چیه اسمش؟؟

*محیا*

کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 215377
سلام
پرسیاوشان ؟

*محیا*

کاربر ممتاز