سلام هنر نمایی طبیعت چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خشک سالی که سخته!...من می خوام تو خونه که نشستم از میوه ها عکس بگیرم![]()
سلام!
من هم چند تا پیشنهاد داشتم!
یکی همون موضوعی که رُزا گفت خوبه!(میــوه های تابستــانی)
یکی میتونه محصولات کشاورزی تابستانی باشه! که تو هر منطقه یه محصول خاص با توجه به نوعِ آب و هواش محصولی کشت میشه
به عنوان مثــال : تو شمال الان برنج!
تو مناطق کوهستانی و خشک: گندم و جو و عدس!
و مناطقِ دیگه ......
یـــه موضوعِ دیگه میتونه در مورد موضوعِ خشکسالی باشه
مناطقی که تــو زمین زراعی محصول کشت نمیشه
آسمون زیبا...
خب حداقل صبر کنید تابستون بیاد بعد بریم ازش عکس بگیریم![]()
خانم معلم اجازه من عکسمو فرستادم...و دلیلمم تو پیام خصوصی بهتون گفتم....سلام
وقت همگی بخیر
این آخرین دعوت برای شرکت در مسابقه عکاسی دور هجدهم هست
موضوع مسابقه که قبلا عرض کردم
میوه های تابستانی
تا الان که درخدمتتون هستم
فقط 5 تا عکس دستم رسیده
نمیدونم دلیلش چیه
ولی خواهش میکنم شرکت کنید
بخاطر همین
تا جمعه بازم صبر میکنم
با کمال تشکر
قاتل! جانی! یه گیاه ُ از ریشه در بیاریم که ازش عکس بگیریم! اگه بتونی بدون اینکه به گیاه آسیبی برسونی از ریشَش عکس بگیری هنر کردی!من لازمه یه نکته رو بگم. البته این نظر منه... و نظر دوستان محترم..
نگاه کنید. مازیاد اومدیم. درمورد پاییز و میوه .. گلها .. چیزایی که در اطرافمون.. میبینیم. و عکس میندازیم.. و خیلی کلیشه ای شده....
ولی ریشه .. یه چیزیه که به ندرت. باهاش برخورد میکنیم. حتی ارایش ریشهها رو موقعی میبینیم. که بهش احتیاج داریم. و بیشت تو دانشگاه توی کتابها نظاره گر بودیم. ما میتونیم با دراوردن یک گیاه.. ارایش ریشه .. رو خودمون ببینیم ولمس کنیم. و بشناسیم.. که چه ریشه ای داره..درسته عمر گیاه گرفته میشه.ولی ازش داریم استاده میکنیم.. تو کارمون.. تو اطلاعاتتمون.
پاییز .. بهار.. برگهای پاییزی. گلهای پاییزی.. میوه های پاییزی/ درختان پاییزی/ بهاری. فصلی. همه اینا حالت کلیشه ای داره. و خیلی با این مناظر سروکار داشتیم. و دیدیمو لمس کردیم.
بازم لازم بالذکره تمام نظرات دوستان قابل احترامه.. ولی انتخابی صحیحه که نوست... تازه است.. کمیابه....![]()
قاتل! جانی! یه گیاه ُ از ریشه در بیاریم که ازش عکس بگیریم! اگه بتونی بدون اینکه به گیاه آسیبی برسونی از ریشَش عکس بگیری هنر کردی!
نه این قتل و از بین بردن گیاه نیست.. تراریوم.. گیاهانی هستند که داخل .. محوطه شیشه.. رشد میکنن.. شما میتنونی قاتل نشی ازونا عمس بگیری.. یا اینکه.. گیاهتو دربیاری عکس بندازی.. بعدش بکاری.. نمیخوای ببری خونه. باهاش عکس بندازی که..قاتل! جانی! یه گیاه ُ از ریشه در بیاریم که ازش عکس بگیریم! اگه بتونی بدون اینکه به گیاه آسیبی برسونی از ریشَش عکس بگیری هنر کردی!
چون به من گفت جانی و قاتل براتون جالب اومد؟باعرض پوزش
درحال گذر بودم
این جملات شما خیلی بنظرم جالب اومد
با اجازه منم نظر میدم
حیوانات خانگی
جوجه اردک مثلا![]()
چون به من گفت جانی و قاتل براتون جالب اومد؟![]()
شوخی بود.. میدونم.. خوش اومدید. ممنونم از نظرتون. بسیار عالی و ممنونم... نظرتون برای من هم جالب و جدید بود. متشکرم عزیزم.ببخشید
نه بخاطر این همه صلابت در مدیریت![]()
شوخی بود.. میدونم.. خوش اومدید. ممنونم از نظرتون. بسیار عالی و ممنونم... نظرتون برای من هم جالب و جدید بود. متشکرم عزیزم.![]()
100درصد.. حتما عزیزم.متشکرم
پس لطفا برای نظرسنجی هم خبرم کنید
موفق باشید
شبتون خوش![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظرسنجی موضوع مسابقه عکاسی | مهندسی کشاورزی | 17 | |
![]() |
مسابقه * حضور فعال ...! | مهندسی کشاورزی | 173 |