ممنونم/ درسته سعي خودم رو ميكنم/عزیز دلم اینجا فقط مهندس اسماعیلی در مورد علف هرز تخصص دارن
خوبه واسه شما آشناست من که تا حالا ندیدمش از گشتن نا امید نشدم
زیاد سخت نگیر![]()
ممنونم/ درسته سعي خودم رو ميكنم/عزیز دلم اینجا فقط مهندس اسماعیلی در مورد علف هرز تخصص دارن
خوبه واسه شما آشناست من که تا حالا ندیدمش از گشتن نا امید نشدم
زیاد سخت نگیر![]()
ممنون بچه ها که وقت گذاشتین...ممنونم/ درسته سعي خودم رو ميكنم/
يعني اسمش رز زرده؟ممنون بچه ها که وقت گذاشتین...
راهنمایی: خوب به گیاه نگاه کنید به رزها شبیه نیست؟
آره منم اين تيغا رو جايي نديدم همينطوري يه گونه پروندم اصلا مشكل من اين تيغاس كه فكر كنم اضافه اس كارخونه اضافه گذاشتهگلاش شدیدا شبیه Potentilla argyrophylla هست ولی برگاش نه زیاد
من این تیغای بزرگ و خشن رو تو هیچ گونه ای از این جنس ندیدم![]()
چرا اتفاقا من تو کوه زیاد دیده بودمش !!! اما گیاه شناسیم خیلی ضعیفه هر چی گشتم اسمشو پیدا نکردم!!! فکر کنم باید صبرکنیم خودشون بیاین !!!آره منم اين تيغا رو جايي نديدم همينطوري يه گونه پروندم اصلا مشكل من اين تيغاس كه فكر كنم اضافه اس كارخونه اضافه گذاشته
چرا اتفاقا من تو کوه زیاد دیده بودمش !!! اما گیاه شناسیم خیلی ضعیفه هر چی گشتم اسمشو پیدا نکردم!!! فکر کنم باید صبرکنیم خودشون بیاین !!!
الی جونم اون کوه خیلی دور از دسترسه ؟ نمیشه اسم محلیشو پیدا کنی ؟ تو اصفهان بود ؟
نه کوه گنو تو بندر عباس !!!!
خوب الان جواب چي شد؟
اين گياه يا علف هرز اسمش چيه؟
![]()
چرا زيبا جون/جنسش که مشخصه مونده گونش که باید صبر کنیم![]()
ممنون بچه ها، از تأخیر بوجود آمده غذرخواهی میکنم. از زیبا خانم هم صمیمانه تشکر میکنم.
ببینید بچه ها توی خانواده رزاسه ما چند تا علف هرز مهم بیشتر نداریم. یکی از بچه ها گفته بود علف نقره ای (Potentilla) ولی این نیست. اسم جنس قبلی علف هرز مورد نظر ما Rosa بوده اما تغییر پیدا کرده، توی باغات و حاشیه ها بیشتر به چشم میخوره...
سلام، ممنون زیبا خانم. نه این گیاه نیست. این گیاهی که شما گذاشتید گونه ای از رزهای زینتیه و برگهاش هم متفاوته.سلام مهندس رسیدن بخیر
این نیست ؟
Floribunda Rose
![]()
سلام، ممنون زیبا خانم. نه این گیاه نیست. این گیاهی که شما گذاشتید گونه ای از رزهای زینتیه و برگهاش هم متفاوته.
یه راهنمایی دیگه میکنم چون این سوال خیلی به درازا کشید: اسم علمی قدیمی این گیاه Rosa persica بوده حالا شما اسم فارسی گیاه و اسم جدید جنس این گیاه را بگید...
آفرین زیبا خانم دقیقا درست اشاره کردید گیاه ورک (علف خرس، رز ایرانی) بود. تبریک میگم. سوال بعد با شما...مرسی سؤال خیلی جالبی بود
Hulthemia persica
خرس گیاه
علف خرس
ورک
نام علمى: Hulthemia persica (Michx.ex juss.) Bornm , Syn. Rosa persica Michx. ex juss , R. simplicifolia salisb |
نام انگلیسى: Iranian rose نام فارسی آن خرس گیاه است ، به آن علف خرس هم مى گویند، عربى آن حشیشة الدبمى باشد. یك گیاه علفى است كه بیشتر در، گیلان مى روید، برگهاى آن در قسمتپایین ساقه بیضى ساده ، و نامساوى است ، و غالبا به یك برگچه منتهى مى شود، ولىبرگهاى قسمت فوقانى ساقه ، مركب باز 7 تا 13 برگچه باریك و نوك تیز است ، و همیناختلاف شكل برگهاى فوقانى و تحتانى ، بهترین راه تشخیص گیاه است . گلهاى آنكوچك زرد یا نارنجى است ، و گاهى مایل به قرمز است و به صورت مجتمع با ظاهرى مدورمى باشد، میوه آن غلافى و در داخل غلاف فقط یك دانه وجود دارد .آنرا به عنوان یكگیاه زینتى مى توان كاشت . چون گلهاى آن زیبا مى باشد. قسمت مورد استفاده آن گل وقسمتهاى هوایى گیاه است . برگ و قسمتهاى مختلف گیاه داراى جوهر مازو، صمغ وماپوئین و یك ماده رنگى است . دانه هاى آن داراى روغن قابل استخراج مى باشند. گل آن قابض و التیام دهنده جراحات است ، و براى تصفیه خون مفید مى باشد. گلهاى آن ملینبوده ، دمكرده 50 در هزار آن براى تقویت معده و روده ها و استفراغ اطفال مفید مىباشد، و در استعمال خارجى جوشانده گل و سرشاخه هاى آن به كار مى رود. |