مسابقه: بذر شناسی گياهان دارويی

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله؟؟
صنوبر داروی کدوم بیماریه ؟

باید دوستمون که جواب دادن برنده شدن.. مطرح میکردن. ولی خودم جواب رو میزارم. و اینکه اگه سوالی داشتید باید در تاپیک سوالات و درخواست های گیاهان دارویی میپرسید تا جواب داده میشد...
برای اینکه شما و دیگر دوستان متوجه بشید:

خواص دارویی و درمانی بذر و برگ و پوست صنوبر :

فواید
میوه آن را خرد کرده و مثل چاى دم کنید و روزى ۳ فنجان بنوشید جهت درمان ورم کلیه، رفع اختلالات مخاطى و ریوى.
۴۰ روز و هر روز یک عدد میوه آن را بکوبید و با ۴۰ مثقال دُم گیلاس بجوشانید و آب آن را بنوشید براى رفع چرک داخل آلت تناسلى ناشى از مجامعت با حیوانات و درمان سوزاک.
آب جوشانده میوه آن را دهان‏شویه کنید براى رفع برفک و زخم‏هاى دهان و نیز براى شستشوى زخم‏ها و ضد عفونى کردن آن و رفع بوى عرق دست و پا.
آب تازه میوه آن را گرفته و به موضع بمالید جهت درمان جوش غرور.
آشامیدن دم‏کرده برگ و پوست آن جهت درد گلو، زخم ریه، قطع خونریزى از بینى، قطع خون زخم‏هاى تازه.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان توجه کننن...
دقت کنید.. تاپیک رو خودم استارت زدم. پس متوجه هستم. که چه سوالاتی رو قرار میدم با توجه به اینکه رشته خودمم گیاهان دارویی...
لطفا هم به روند مسابقه دقت کنید و اسپم نکنید....
حتی در تاپیک مسابقه هم نباید اسپم بشه.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين همونه كه بهش ميگن چلغوز؟؟؟ در واقع بذركاج...

:D شبیه بادامه اخه .

بذر صنوبر ( همون کاج میشه دیگه یجورایی که مارجین گفت ) البته این بذر نارسش(خام) هست . و به نظرم وقتی رسیده میشه و قهوه ای میشه بهش چلغوز میگن

بذر کاج بذر کاجه
بذر صنوبر هم بذر صنوبر
کاج وصنوبر هم متغاوته
بنابراین این بذر صنوبر
شما درست گفتید سوال بعد با شماست.
چلغوز ما هم خوردیم هم تخمه کاج خوردیم هم بذر صنوبر کاملا متفاوت دوست عزیز
تو بیان.. بعضی چیزا دقت کنید. من متوجه هستم.. که بذز صنوبر با بذر کاج چیه...

ببخشید مگه صنوبر جزِ گیاهان دارویی محسوب میشه!!؟:surprised:

بله صنوبر برگ ریزان
حالا همه گیر دادید به بذر صنوبرا:D

بله؟؟
صنوبر داروی کدوم بیماریه ؟

باید دوستمون که جواب دادن برنده شدن.. مطرح میکردن. ولی خودم جواب رو میزارم. و اینکه اگه سوالی داشتید باید در تاپیک سوالات و درخواست های گیاهان دارویی میپرسید تا جواب داده میشد...
برای اینکه شما و دیگر دوستان متوجه بشید:

خواص دارویی و درمانی بذر و برگ و پوست صنوبر :

فواید
میوه آن را خرد کرده و مثل چاى دم کنید و روزى ۳ فنجان بنوشید جهت درمان ورم کلیه، رفع اختلالات مخاطى و ریوى.
۴۰ روز و هر روز یک عدد میوه آن را بکوبید و با ۴۰ مثقال دُم گیلاس بجوشانید و آب آن را بنوشید براى رفع چرک داخل آلت تناسلى ناشى از مجامعت با حیوانات و درمان سوزاک.
آب جوشانده میوه آن را دهان‏شویه کنید براى رفع برفک و زخم‏هاى دهان و نیز براى شستشوى زخم‏ها و ضد عفونى کردن آن و رفع بوى عرق دست و پا.
آب تازه میوه آن را گرفته و به موضع بمالید جهت درمان جوش غرور.
آشامیدن دم‏کرده برگ و پوست آن جهت درد گلو، زخم ریه، قطع خونریزى از بینى، قطع خون زخم‏هاى تازه.

دوستان توجه کننن...
دقت کنید.. تاپیک رو خودم استارت زدم. پس متوجه هستم. که چه سوالاتی رو قرار میدم با توجه به اینکه رشته خودمم گیاهان دارویی...
لطفا هم به روند مسابقه دقت کنید و اسپم نکنید....
حتی در تاپیک مسابقه هم نباید اسپم بشه.

[h=1]درمورد صنوبر لرزان و کشت صنوبرها[/h]

Hamzeh856

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
بذر کاج بذر کاجه
بذر صنوبر هم بذر صنوبر
کاج وصنوبر هم متغاوته
بنابراین این بذر صنوبر
شما درست گفتید سوال بعد با شماست.
چلغوز ما هم خوردیم هم تخمه کاج خوردیم هم بذر صنوبر کاملا متفاوت دوست عزیز
تو بیان.. بعضی چیزا دقت کنید. من متوجه هستم.. که بذز صنوبر با بذر کاج چیه...

شما بفرمایید بذر چلغوز دقیقا مال چه گیاهی هست و چه نوعی ما هم یاد بگیریم ؟ منظورم از گفته ی مارجین همون چلغوز بود . ما هم یچیزایی بلدیم نیاز نیست با این لحن حرف بزنیم .وقتی شما هم جایی اشتباه میکنید فکر نکنم کسی با این لحن مثل شما جوابگو باشه !!!

بله خرمالو هم خواص دارویی داره که من اینجا قرار دادم و متوجه هستم که چه چیزی رو تو کجا قرار بدم !!!!

خوردن خرمالوي رسيده براي افرادي كه از سينه‌درد در رنج هستند، توصيه مي‌شود.
ـ مي‌گويند اگر خرمالو را به صورت ناشتا ميل كنيد، براي درمان اسهال خوني بسيار مفيد خواهد بود.

ـ خرمالو براي بيماران كبدي، كليوي و نقرسي نيز مفيد است.

ـ خرمالو حاوي مقدار زيادي پكتين است. پكتين يكي از فيبرهاي محلول در آب است كه باعث كاهش چربي خون مي‌شود.

اینم سوال بعدی ...

87965.jpg

مارجين

کاربر ممتاز
بگم ...نه نمیگم بعد میشه فرتی ...ولی چون یه مدته خوابیده میگم ..

مارتیغال دارویی - خارشتر
اي فرتي گو...نميشد حالا يه ريزه دندون رو جيگر بذاري...؟

خب حالا كه فرتي گفتي برو فرتي هم سوال بعد رو بگو البته با توضيحات...

Hamzeh856

کاربر ممتاز
اي فرتي گو...نميشد حالا يه ريزه دندون رو جيگر بذاري...؟

خب حالا كه فرتي گفتي برو فرتي هم سوال بعد رو بگو البته با توضيحات...

نه نمیشه

مشخصات گیاهی :
خارشتر گياهي است علفي و چند ساله از خانوادهLeguminosae،تكثير ان توسط بذر و ريزوم صورت ميگيرد.داراي شاخه هايي

انبوه و در هم، ساقه سبز رنگ است. اين گياه برگهاي ساده اي دارد كه2تا4ميليمتر عرض و2تا10 ميليمتر طول دارند. برگها به

شكل بيضي كشيده هستند كه در پايه خارها قرار گرفته اند.گلها به طور منفرد يا دوتايي در طرفين شاخه ها قرار دارند. كاسه گل

تقريبا 2 ميليمتر طول دارد و بدون كرك است.دندانه هاي كاسه نوك تيزوتخمدان نيز بدون كرك است. ميوه اين گياه باريك و بدون كرك

بوده سطح رويي ان صاف و سطح زيرش بند بند است.رنگ گلها صورتي يا صورتي مايل به بنفش است. دمگل 1 تا 3 ميليمتر

است.

اندام دارویی :
مان ترنجبين به طور طبیعی و یا بر اثر فعاليت نوعي حشره سخت پالپوش بر روي سر شاخه هاي جوان گياه خارشتر حاصل

ميگردد و به صورت گلوله های ریز و سفید رنگ یا زرد رنگ و یا کمی متمایل به قهوه ای بوده و طعم شیرین دارد.

مواد متشکله :
مان ترنجبین حاوي تركيبات قندي مختلفي چون منوساكاريدهاي گلوكز و فروكتوز -دي ساكاريد(ساكارز)و تري ساكاريد(منو تيوز)كه

به راحتي در آب حل ميشوند.اين گياه همچنين شامل تانن و آنتوسيانين مي باشد

خواص درمانی :
از ترنجبین به عنوان ملین ، پایین آورنده تب و خلط آور استفاده می گردد. در طب گذشته در درمان سرفه به عنوان نرم کننده ، تب

و یبوسیت استفاده می نموده اند.