این روزا!!!!! ازاول تاریخ اکثریت مردا چشم چرون بودن تاقیام قیامت هم چشم چرون خواهندموند
علتشم هوسرانی خودشونه وبس
یه نمونه جواب غیر منطقی . اینم شد جواب ؟
این روزا!!!!! ازاول تاریخ اکثریت مردا چشم چرون بودن تاقیام قیامت هم چشم چرون خواهندموند
علتشم هوسرانی خودشونه وبس
حرفاتون کاملاً درسته اما.......... اکه در تو اسلام به زن گفته که حجاب داشته بتشه قبول ولی به مرد هم گفته... زن باید بدنش را بپوشونه و مرد چشمش رو.. حجاب مرد چشمش است. پس نمیشه گفت فقط مقصر خانمها هستندپیشنهاد میکنم برای پیدا کردن جوابتون یک مسافرت به کشورهائی مانند ترکیه و امارات (دوبی) انجام بدین
توی سواحل ترکیه اکثر زنهای لخت را بیشتر ایرانیها زیر نظر دارند!
توی دوبی کمتر هست ولی باز ایرانیها هستند!
دو ماه پیش توی دوبی از یک بقالی داشتیم شیر میخریدیم یک دختر ایرانی با لباس نیمه لخت اومد و از بقالی داروی ضد حاملگی خواست!
بدن نیمه لختش کاملا مشخص بود زیر افتاب سوخته بود! سن دختره به حدود 20 ساله ها میخورد!
جلوی پنج تا مرد اونم اکثرشون فارس اینطوری حرف زدن با بدن سوخته زیر افتاب برای یک دختر ایرانی چی معنی میده؟!
به نظر من دو علت وجود داره!
1- گرسنگی جنسی و عاطفی در مردان و زنان باعث میشه که نسبت به جنس مخالف چشم چرانی کنند ولی این مسئله در مردان بیشتر است
2- کنجکاوی و غیر عادی بودن طرف مقابل باعث چشم چرانی میشود! وقتی مردی زنی را به صورت غیر عادی در جامعه میبیند حواسش روی سوژه مذکور متمرکز میشود
و بعد از چند نگاه مسئله جنسی پیش می اید.
پیامبر اسلام فرموده است:
- نگاه اول جهت انجام روابط عادی معاشرت اجتماعی ضروری است
- نگاه دوم مکروه
- نگاه سوم به زن حرام است!
یعنی یک بار نگاه کردی و دیدی برای کنجکاوی ممکنه یک بار دیگه بخوای ببینی که این یارو یه کم غیر عادیه ولی بار سوم اگر کسی بخواد نگاه کنه مرتکب عمل حرام میشه
که این نگاه کردن طبق قانون و شرع حرامه و با اینکه خود نگاه کننده مقصر هست ولی باعث ان گاهی اوقات طرف مقابل است. و گاهی اوقات ممکن است طرف مقابل نباشد.
در قران به زنان دستور داده شده که زیبائیهای خود را از مردان غریبه بپوشانند بنابر این چون قران زیر بنای قوانین و احکام شرعی و قانون جمهوری اسلامی ایران که همه ما
چه بخواهیم و چه نخواهیم موظف به اطاعت از ان هستیم از شرع و قران گرفته شده بنابر این قانونا عدم رعایت حجاب توسط زن تخلف از قانون قران و شرع و در نتیجه قانون کشور است
پس قانونا بد حجابی زن است که باعث میشود مرد چشم چرانی بکند!
تو پست دوم فرمودین لباسهای باز و تحریک کننده.. من فقط می خواستم تایی کنین که کلمه تون اشتباهه که تلویحا اینکارو کردین...کی کجا من گفتم مانتو لباس بازه؟؟؟؟؟؟؟؟
1000 بار گفتم منظور لباسای تحریک کنندست مثه مانتو تا بالای باسن لباس تنگ وناجور مفهوم شد دیگه؟
گرچه اگر حجاب تو ایران ازاد شه یه عدع از بیرون اومدن به صورت لخت هم واهمه ای ندارن همین عده ای که الانم هزار جور قر فر در میارن سر خودشون که وقتی اومدن بیرون همه چهار چشمی نگاشون کنن
ببین بچه هایی که تو شهرهای کوچیکتر زندگی می کنن می دونن که هیز بازی مردها واقعا ربطش به حجاب زنها خیلی کمه... گرچه که نامتعارف بودن پوشش می تونه احتمالشو بیشتر کنه اما تا حالا پرسیدی از خودت که تو یه شهر که همه زنهاش بدون استثنا چادرین چرا بازهم از نگاهها و حرفهای کثیف امنیت ندارن؟؟؟ می گی اون مردها مریض اند؟؟ ولی بابا مریض یکی می شه دوتا می شه.... نه اینکه از هر 10تا مرد 8تاشون یا نگاه کثیف یا حرف کثیف یا بدتر ازون که نگم بهتره... طرف زن داره به خدا خجالت داره به دختره تیکه می ندازه که از شنیدنش حتی آدم شرم می کنه... بابا بچه 12 ساله به زن 25 ساله تیکه می ندازه... تنه می زنه.... تو بگو طرف که ساده س، سرشم پایینه، چادرهم که سرشه... دیگه چرا؟؟؟ اصلا زنه بدحجاب... مگه آدم خونواده دار به زن و دختر دیگران چنین حرفی می زنه؟؟؟بابا یک ساله سوال من هم همینه دیگه مرد مؤمن(! :دی)
منظور از بیحجاب در بین قشر تحصیل کرده که مشخصه (منظورم همین افراد حاضر در بحثهاست)
پس چرا تا از بیحجابی انتقاد میشه شما جبهه میگیرید ؟ شما خانوما !
بابا مادر من هم مانتوئیه . خواهر و زن و بچه و نوه و نبیره هام همه شون مانتوئین :دی
ولی بیحجاب نیستند !
دختر یخی حالا بگو ببینم شخص شما چرا در مقابل این انتقادها جبهه میگیری ؟؟!
همه میدونیم درحامعه جقدرنسبت به زنان ظلم میشه واگرخانمی بخواد ازاین ظلم صحبت کنه ودفاع کنه متاسفانه برچسب فمنسیت میخوره
شهرای کوچیکو بیخیالببین بچه هایی که تو شهرهای کوچیکتر زندگی می کنن می دونن که هیز بازی مردها واقعا ربطش به حجاب زنها خیلی کمه... گرچه که نامتعارف بودن پوشش می تونه احتمالشو بیشتر کنه اما تا حالا پرسیدی از خودت که تو یه شهر که همه زنهاش بدون استثنا چادرین چرا بازهم از نگاهها و حرفهای کثیف امنیت ندارن؟؟؟ می گی اون مردها مریض اند؟؟ ولی بابا مریض یکی می شه دوتا می شه.... نه اینکه از هر 10تا مرد 8تاشون یا نگاه کثیف یا حرف کثیف یا بدتر ازون که نگم بهتره... طرف زن داره به خدا خجالت داره به دختره تیکه می ندازه که از شنیدنش حتی آدم شرم می کنه... بابا بچه 12 ساله به زن 25 ساله تیکه می ندازه... تنه می زنه.... تو بگو طرف که ساده س، سرشم پایینه، چادرهم که سرشه... دیگه چرا؟؟؟ اصلا زنه بدحجاب... مگه آدم خونواده دار به زن و دختر دیگران چنین حرفی می زنه؟؟؟
من اینا رو می دونم که موضع انتقادی می گیرم.. من می دونم که تو بحث حجاب همیشه افراطیهایی هستن که کار رو به جایی برسونن که زن برای بیرون اومدن از خونه خودش هم شک داشته باشه که گناهه یا نیست!!!! تو همین شهری که می گم روضه خوناش تو سر زنها می کنن که آی فحشا فلان است و بیحجابی بهمان اما نمی دونم چرا هیچکدوم این زنها نمی پرسن با اینهمه پس چرا وضع به این منواله؟؟؟
من یه سوال پرسیدم خداییش هیچ کس به روش هم نیاورد ...که چرا آدم به محارمش کشش نداره؟؟؟ مگه نه اینکه نوع نگاه فرق می کنه.... یا نکنه ...
حداقل كه تو ايران اينجور نيست
خواهشا اعتراض نكنيد ، قبول ندارم
مردهاي ايراني :
كودكي : مامان زليل
نوجواني و جواني : دوست دختر زليل
بعد ازدواج : زن زليل
بعد از بچه دار شدن : دختر زليل (دختر ملوس بابا )
كلا زليل
والا به خدا . . . :دي
تنها زنانی به عنوان ابزار جنسی به انها نگاه می شود که برای این منظور برنامه ریزی می شوند چه خواسته چه نا خواسته.
.
مردان در مورد زنانی که لباس باز می پوشند چطور فکر می کنند؟
وقتی زنی لباس باز و برانگیزاننده می پوشد تنها پیامی که مرد دریافت می کند این است که او دنبال چیست؟البته دلایلی که ممکن است یک زن لباس جذاب بپوشد می تواند کاملا متفاوت باشد.ممکن است فقط به این دلیل چنین لباسی پوشیده است که بسیار روی مد و زیباست.
اما برای یک مرد وقتی زن را در لباس تنگ و محرک می بیند اتوماتیک وار تصویر زنی برایش نمودار می شود که دوست دارد جلوه داشته باشد. به همین دلیل به عنوان یک ابزار جنسی به او نگاه می کند و دیگر قادر نخواهد بود به عنوانی دیگر با او رابطه برقرار کند.
لطفا شعار ندید...لطفا مثه همیشه خانومای بیچاره رو مقصر نکنید....در واقع زنانی که مردها را بخاطر چشم چرانی متهم می کنند با پوشیدن لباس های باز به طور غیرمستقیم پیامی می فرستند که به انها به عنوان ابزار جنسی توجه شود
پس علت اینکه چشم چرونی بیشتر رواج پیدا کرده مقصر مردان نیستند بلکه خانمهایی هستند که خودشان این نگاهه رو دوست دارند.
اگه مردای چشم چرون 80 درصدن پس خانهای بی حجاب 90 درصدن. خودتونو به اون راه نزنین . مقصر اصلی تو این قضیه خانمهان. تو شهر ما هیشکی به ادمهای با حجاب تیکه نمی اندازه حتما شما واسه یه کشوری دیگه هستین. سعی نکنین با مواردی استثنا توپ تو زمین حریف بندازین که ماها رو مقصر جلوه بدین.تو پست دوم فرمودین لباسهای باز و تحریک کننده.. من فقط می خواستم تایی کنین که کلمه تون اشتباهه که تلویحا اینکارو کردین... در ضمن مودبانه حرف بزنید... برای من مفهوم بود خواستم برای شما هم مفهوم شه ببین بچه هایی که تو شهرهای کوچیکتر زندگی می کنن می دونن که هیز بازی مردها واقعا ربطش به حجاب زنها خیلی کمه... گرچه که نامتعارف بودن پوشش می تونه احتمالشو بیشتر کنه اما تا حالا پرسیدی از خودت که تو یه شهر که همه زنهاش بدون استثنا چادرین چرا بازهم از نگاهها و حرفهای کثیف امنیت ندارن؟؟؟ می گی اون مردها مریض اند؟؟ ولی بابا مریض یکی می شه دوتا می شه.... نه اینکه از هر 10تا مرد 8تاشون یا نگاه کثیف یا حرف کثیف یا بدتر ازون که نگم بهتره... طرف زن داره به خدا خجالت داره به دختره تیکه می ندازه که از شنیدنش حتی آدم شرم می کنه... بابا بچه 12 ساله به زن 25 ساله تیکه می ندازه... تنه می زنه.... تو بگو طرف که ساده س، سرشم پایینه، چادرهم که سرشه... دیگه چرا؟؟؟ اصلا زنه بدحجاب... مگه آدم خونواده دار به زن و دختر دیگران چنین حرفی می زنه؟؟؟ من اینا رو می دونم که موضع انتقادی می گیرم.. من می دونم که تو بحث حجاب همیشه افراطیهایی هستن که کار رو به جایی برسونن که زن برای بیرون اومدن از خونه خودش هم شک داشته باشه که گناهه یا نیست!!!! تو همین شهری که می گم روضه خوناش تو سر زنها می کنن که آی فحشا فلان است و بیحجابی بهمان اما نمی دونم چرا هیچکدوم این زنها نمی پرسن با اینهمه پس چرا وضع به این منواله؟؟؟ من یه سوال پرسیدم خداییش هیچ کس به روش هم نیاورد ...که چرا آدم به محارمش کشش نداره؟؟؟ مگه نه اینکه نوع نگاه فرق می کنه.... یا نکنه ...
یعنی چی هر کی مسول کارای خودشه پس تکلیف امر به معروف ونهی از منکر چی میشه. اشتباه ترین جمله ای که شنیدم اینه مگه میشه هر که فقط مسول عمل خودش باشه. خیلی کارا هستن که علاوه بر طرف دامنش هزار نفر دیگه هم می گیره پس بگیم به ما ربطی نداره خودش مسوول کار خودشه. واقعا کهبه نظرم: مسئول چشم چرانی مردا کسی جز خودشون نیست همونطور که هرکسی مسئول عمل خودش هست ولی اینکه چه عواملی ممکنه این امررو برای مردان بیشتر کنه خوب جای بحث داره که یکیش میتونه بدپوشی خانما باشه که خوب اونم به خاطر اینکه از طرف برخی مردا مورتوجه هست تشویق میشن حالا بنا با اون معیارای خودشون....... واین چرخه ادامه داره تا زمانی که افکار،جامعه، و فرهنگ مون تغییر کنه و غنی بشه...
من بحثم امر به معروف و نهی ازمکنر نیست به اون کاری ندارم اگه میخوای تاپیکتو مدیریت کنی همه بحثارو قاطی نکنی بهتره......یعنی چی هر کی مسول کارای خودشه پس تکلیف امر به معروف ونهی از منکر چی میشه. اشتباه ترین جمله ای که شنیدم اینه مگه میشه هر که فقط مسول عمل خودش باشه. خیلی کارا هستن که علاوه بر طرف دامنش هزار نفر دیگه هم می گیره پس بگیم به ما ربطی نداره خودش مسوول کار خودشه. واقعا که
من بحثم امر به معروف و نهی ازمکنر نیست به اون کاری ندارم اگه میخوای تاپیکتو مدیریت کنی همه بحثارو قاطی نکنی بهتره......
منظورم اینه که منی که یه کاری انجام میدم چه خوب و چه بد خودم مسئول کار خودم هستم درسته که عوامل مختلفی توی تصمیم برا یه کاری تاثیر داره اما در نهایت من عقل و شعور دارم همینطور قدرت درک،انتخاب و در نهایت تصمیم گیری ...پس وقتی کاری رو با در نظر گرفتن همه اینا انجام میدم خودم مسئول کار خودم هستم و نمیتونم این وسط کس دیگه ای رو متهم کنم برای عدم موفقیتم....
ولی خوب دلائلی ممکنه برا عدم موفقیت باششه....
یه مجرمو تنها اونو به خاطر جرمش مجازات میکنن نه خانواده،دوستان و.... اینا عامل هستن
خیلی جوگیرشدیناکی حرف از اتهام زد؟ من فقط نظرمو دادم چون اگه تو یه تاپیک حول همون موضوع تاپیک گفتگو بشه به نتیجه بهتری میشه رسید....من بحث ها رو قاطی نکردم از حرف شما این برداشت شد. اصلا تاپیک واسم مهم نیست فقط می خوام تا جایی که می دونم جواب منقی بدم حالا واسم مهم نیست به چی متهم بشم
جوابتون جالبه یعنی شرایط جامعه تو زندگی ما تاثیر ندارن و این تصمیمات خودمونه که زندگیمونو پیش می بره و مسیر زندگیمونو مشخص می کنه؟
عزیز دل اگه اینطور بود الان ما باید هیچ فرقی با مردم امریکا نداشتیم از اونا هم پیشرفته تر بودیم چون شرایط جامعه مون تو موفقیتمون تاثیر نداشت. خنده دار نیست . مسیر زندگی هر کس و خودش مخص می کنه و عوامل خارجی و محیطی تاثیری ندارن.
جوابتون این پایینه...اگه مردای چشم چرون 80 درصدن پس خانهای بی حجاب 90 درصدن. خودتونو به اون راه نزنین . مقصر اصلی تو این قضیه خانمهان. تو شهر ما هیشکی به ادمهای با حجاب تیکه نمی اندازه حتما شما واسه یه کشوری دیگه هستین. سعی نکنین با مواردی استثنا توپ تو زمین حریف بندازین که ماها رو مقصر جلوه بدین.
شهرای کوچیکو بیخیال
مشهد رو مثال بزن
جرات داری تنهایی از این سر بازار برو تو و از اون طرفش بیا بیرون :دی
همه مغازه دارها دعوتت میکنن !
با اینکه حجاب هم داری
این اگر به مریضی هم ربط نداشته به حیای عمومی جامعه ربط داره
شهر خودمونو مثال میزنم
طرفای اعیان نشین شهر پسری به یه دختر تیکه بندازه حتی ممکنه از طرف رهگذرا تشویق هم بشه
ولی طرفای فقیر نشی ، پسر تا کتک خوری دوره ای توسط مردم باید به جون بخره :دی
خب پس مشکل بالاخره کجاست؟؟؟ این طبیعیه که یک زن با پوشش واقعا نامتعارف جلب توجه کنه... اما کار ما به کجا رسیده که احساس امنیت واسه زنها اینقدر کمه؟؟؟ که حتی باحجابها هم امنیت ندارن اونهم نه تو تهران و غیره و ذلک.. تو یه شهر که اصلا به مذهبی بودن معروفه!!!شهرای کوچیکو بیخیال
مشهد رو مثال بزن
جرات داری تنهایی از این سر بازار برو تو و از اون طرفش بیا بیرون :دی
همه مغازه دارها دعوتت میکنن !
با اینکه حجاب هم داری
این اگر به مریضی هم ربط نداشته به حیای عمومی جامعه ربط داره
شهر خودمونو مثال میزنم
طرفای اعیان نشین شهر پسری به یه دختر تیکه بندازه حتی ممکنه از طرف رهگذرا تشویق هم بشه
ولی طرفای فقیر نشی ، پسر تا کتک خوری دوره ای توسط مردم باید به جون بخره :دی
اگر ربطش رو نتونستی به حرفات پیدا کنی بگو خودم بگم
جوابتون این پایینه...
>>>>
ببخشید... شما این تاپیکو نزدین که به حقیقت برسین... فقط قصدتون اینه که اون چیزی که تحت عنوان حقیقت از قبل پذیرفتین رو به بقیه تحمیل کنین... شما راحتین هرطور دوست دارین فکر کنین اما فکر شما واقعیتها رو عوض نمی کنه... مطمئنم اکثر دخترای اینجا اقلا یه بار تو زندگیشون مزاحم سمج داشتن و بعید می بینم با خوندن این استدلال شما بتونن جلوی خنده شونو بگیرن... به هرحال خود دانید... ولی نگاه یک بعدی هیچ وقت به جایی نمی رسه!اگه شهرها دارن به این سمت سو میرن علت داره هر علتی نیازمند معلوله اگه خانمها خودشون چراغ سبز نشون ندن مردا این جرات و به خودشون نمی دن که دعوتشون کنن تو مغازه.
بذار یه مثال بزنم تا همه کسایی که مثه تو فکر می کنن روشن بشن .
تا حالا دقت کردی اگه یه پسر مزاحم تلفنی یه دختری بشه که حتی شمارشو شانسی گرفته و قیافشم ندیده اگه دختره دفه اول منطقی برخورد کنه مطمئن باش پسره بیخیال میشه حتی پسره مریض روانی هم باشه وقتی ببینه از طرف چیزی بهش نمی ماسه خودش بی خیال میشه ولی اگه پشت تلفن ناز غمزه بیاد و با عشوه بگه اقا مزاحم نشیییییییییییییییدد صداشو کش دار کنه پس بدون مشکل دخترس که دوست داره
حالا تو خیابونم اگه یه ادم دیوونه اومد بهت متلک انداخت اگه جوابشو ندی مطمن باش بیخیال میشه ولی اگه باهاش دهن به دهن شی مطمن باش اونم بدتر می کنه.
پس بازم نتیجه که تقصیر خود شماست حتی تویی که چادری هستی اگه منطقی برخورد کنی مگه تو روز قراره به چند تا ادم مریض برخورد کنی که بهت تیکه بندازن اونم اگه محلش نذاری خودش دمشو می ذاره رو کولش میره
پس بازم خانم هان که دانسته یا ندانسته موجب برخورد طرف با خودشون میشن.
اگه شهرها دارن به این سمت سو میرن علت داره هر علتی نیازمند معلوله اگه خانمها خودشون چراغ سبز نشون ندن مردا این جرات و به خودشون نمی دن که دعوتشون کنن تو مغازه.
بذار یه مثال بزنم تا همه کسایی که مثه تو فکر می کنن روشن بشن .
تا حالا دقت کردی اگه یه پسر مزاحم تلفنی یه دختری بشه که حتی شمارشو شانسی گرفته و قیافشم ندیده اگه دختره دفه اول منطقی برخورد کنه مطمئن باش پسره بیخیال میشه حتی پسره مریض روانی هم باشه وقتی ببینه از طرف چیزی بهش نمی ماسه خودش بی خیال میشه ولی اگه پشت تلفن ناز غمزه بیاد و با عشوه بگه اقا مزاحم نشیییییییییییییییدد صداشو کش دار کنه پس بدون مشکل دخترس که دوست داره
حالا تو خیابونم اگه یه ادم دیوونه اومد بهت متلک انداخت اگه جوابشو ندی مطمن باش بیخیال میشه ولی اگه باهاش دهن به دهن شی مطمن باش اونم بدتر می کنه.
پس بازم نتیجه که تقصیر خود شماست حتی تویی که چادری هستی اگه منطقی برخورد کنی مگه تو روز قراره به چند تا ادم مریض برخورد کنی که بهت تیکه بندازن اونم اگه محلش نذاری خودش دمشو می ذاره رو کولش میره
ببخشید... شما این تاپیکو نزدین که به حقیقت برسین... فقط قصدتون اینه که اون چیزی که تحت عنوان حقیقت از قبل پذیرفتین رو به بقیه تحمیل کنین... شما راحتین هرطور دوست دارین فکر کنین اما فکر شما واقعیتها رو عوض نمی کنه... مطمئنم اکثر دخترای اینجا اقلا یه بار تو زندگیشون مزاحم سمج داشتن و بعید می بینم با خوندن این استدلال شما بتونن جلوی خنده شونو بگیرن... به هرحال خود دانید... ولی نگاه یک بعدی هیچ وقت به جایی نمی رسه!
خنده داره! مزاحم تلفنی بود باهاش دهن به دهن نشو! مزاحم تو خیابون بود باهاش دهن به دهن نشو... اتفاقا متاسفانه به دلیل فقدان امنیت برخورد خود من هم همینه، اما نمی دونم تا کی باید زنها کور باشن ، کر باشن و لال باشن تا نکنه خدای نکرده جایگاه شما در بهشت بالا پایین بشه....!
ببخشید... شما این تاپیکو نزدین که به حقیقت برسین... فقط قصدتون اینه که اون چیزی که تحت عنوان حقیقت از قبل پذیرفتین رو به بقیه تحمیل کنین... شما راحتین هرطور دوست دارین فکر کنین اما فکر شما واقعیتها رو عوض نمی کنه... مطمئنم اکثر دخترای اینجا اقلا یه بار تو زندگیشون مزاحم سمج داشتن و بعید می بینم با خوندن این استدلال شما بتونن جلوی خنده شونو بگیرن... به هرحال خود دانید... ولی نگاه یک بعدی هیچ وقت به جایی نمی رسه!
خنده داره! مزاحم تلفنی بود باهاش دهن به دهن نشو! مزاحم تو خیابون بود باهاش دهن به دهن نشو... اتفاقا متاسفانه به دلیل فقدان امنیت برخورد خود من هم همینه، اما نمی دونم تا کی باید زنها کور باشن ، کر باشن و لال باشن تا نکنه خدای نکرده جایگاه شما در بهشت بالا پایین بشه....!
اون مثالتون قابل قبوله کاملاتا حالا دقت کردی اگه یه پسر مزاحم تلفنی یه دختری بشه که حتی شمارشو شانسی گرفته و قیافشم ندیده اگه دختره دفه اول منطقی برخورد کنه مطمئن باش پسره بیخیال میشه حتی پسره مریض روانی هم باشه وقتی ببینه از طرف چیزی بهش نمی ماسه خودش بی خیال میشه ولی اگه پشت تلفن ناز غمزه بیاد و با عشوه بگه اقا مزاحم نشیییییییییییییییدد صداشو کش دار کنه پس بدون مشکل دخترس که دوست داره
اون مثالتون قابل قبوله کاملا
.
.
اما باز آخرش دارید نتیجه کلی میگیرید که تقصیر کاملا از خانوماست
اولا که آدم مریض این روزا زیاد شده از وقتی از تو کوچه خودتون میای بیرون تااااااااااااااااااااا برسی به مقصد!!! بعدش اینکه چرا نمیخواهین قبول کنین مشکل اول از طرف مردهاست؟! میگید متلک انداخت محلش نذارید(قبول منم همین کارو میکنم) من میگم به چه حقی آقایون به خودشون جرات میدن متلک بندازن!به چه حقی تو اتوبوس که نشستی طرف به خودش اجازه میده بهت خیره بشه!
اين كه معلومه خانوماي بد لباس و اقايون بي ظرفيت!!!!!
مسئول اين بي ظرفيتي هم مسئولان محترمن حالا هي بيان تفكيك كنن!!!!!!!