چه جالب من تا حالا اين تاپيكو نديده بودم
يه چيزي كه بايد بگم اينكه دوستاني كه اسكيس داريد بريد كاراي خوب رو پيدا كنيد و ببينيد
يك عدد كار خوب كه نمره قوي داشته باشه تو اسكيس هزار برابر كتاب پيرداوري ارزش داره
ون متوجه ميشين دانشجو چي طراحي كرده و چطور طراحي كرده كه نمره بالا گرفته
در مورد درخاست بچه ها (درخواست نمونه داخلي از بهزار عزيز)
خودت ميدوني كه اسكيس خوب كمه و حالا كه شما داخلي تهران قبول شدي چه كسي زا شما بهتر بچه ها دوس دارن از كارات استفاده كنن
حالا كه ميگي نمونه نداري اگه بتوني چنتا نكته رو بگي كه بچه ها با رعايت كردنش نمره ي خوبي كسب كنن تو اسكيس دريغ نكن
ممنون ازت
بعله... یک شیت اسکیس خوب می ارزه به خیلی از این کتابا ... روم به دیوار که ندارم ... درصدا بیاد ببینیم چه دسته گلی به آب دادم شاید اصلا اشتباهی شده و عذر منو بخوان

ولی قول میدم روز اول کلاسها که نه (خوبیت نداره) روز دوم کلی به خودم مواد منفجره ببندم برم دم کلاس و از بچه ها بخوام اسکن یا تصویر نمونه اسکیس هاشون رو روی DVD تحویلم بدن تا من اینجا به اسم خودشون منتشر کنم و گرنه ناچارم ضامن یکی از بمب ها (نه بچه ها) رو بکشم.
====================================================
والا نکته پکته خاصی که رعایت نکردم فقط اسکیس اون روز و روز منظر و مطالعات به قدری ریلکس و بیخیال بودم و تهویه کلاس مربوطه تقریبا مناسب بود که انگار که نه انگار داریم اسکیس میدیم. برخلاف ماجراهایی که سر اسکیس معماری پیش اومد. یعنی همین که من رو اینا حساب وا نکرده بودم شد مایه نجات
شانس هم واقعا یار بود و سوال داخلی خیلی سر راست و درست و درمون بود. خب خداییش خیلی ساده بود به نسبت معماری
من ناخواسته و در کمال ناباوری

همه مدارک درخواستی رو کشیدم و 4-5 تایی هم از گوشه و کنار پلان و مقطع لی اوت زدم ولی سعی کردم که خیلی جنرال یا پیش پا افتاده نباشه باز دست بر قضا تو یکی دو ماهه اخیر تو دفتر چندتا کار مشابه داشتیم که سعی کردم هرچی تو ذهنم مونده از اون مدارک -به قول بچه ها با رندی

- بچپونم تو کار که البته دیتیلهایی بود که کم کمش 6 نفر 1 ماه روش وقت گذاشته بودیم (یکی دیگه از اون 6 نفر هم با این تجربیات داخلی هنر تهران قبول شده)
تقریبا تو پلان خط منحنی شاخی نداشتم بنابراین خطوط اصلی رو با خط کش کشیدم از رنگ و اینا هم استفاده کردم اما نه تا حدی که برخی از بچه های توی کلاس پیاز داغش رو زیاد کرده بودن. دیوار نذاشتم... کف کاذب و سقف کاذب با محتویاتشون ... چیدمان با قابلیت تغییر متناوب یعنی مثلا ریل کشی (پنهان شونده) در کف و اینا ... نورپردازی با جزییات ... پله منعطف ... استفاده از صفحات خود تمیز شونده (البته هیچ توضیحی ننوشتم ولی گویا لااقل یکی دو تا از داورا از قراین و اختصارات متوجه شدن و یکی دو تا چایی با گلابچی تو پردیس زدن) ... توجه به داکت تاسیساتی (آب و فاضلاب) و کولر ... توجه به گرمایش .... و در تمام 4 ساعت حس نمی کردم که دارم اسکیس میدم فکر می کردم تو دفتر دارم کار می کنم.
همونطور که خواسته بودن هیچ توضیح اضافه و غیر اضافه ای هم ننوشتم ... مقیاس هم که زهر چشم گرفته بودن تو متن سوال، طبعا رعایت کردم.

تی تاپم رو هم استعمال کردم! نزدیک 4 بار آب خوردم یه بار هم رفتم دستشویی که اتفاقا مزایایی هم داشت اول اینکه تو راه رفتن کار بچه ها رو زیارت می کردم و با خودم میگفتم خب خدا رو شکر کار منم تو همین حد و حدوداست بعد تو صف مربوطه هم با یکی دو عزیز اسکیسنده در مورد برخی ریزه کاری ها تبادل اطلاعات کردیم و مهمتر اینکه تو خود اتاق فکر کلی ذهنم واسه ادامه کار باز شد تازه در راه برگشت باز هم کار دسته دیگری از اسکیسنده ها رو دیدم اما اینبار با یه ذهن فراخ ... کلا دستششویی رفتن در آزمون داخلی از اهم مهمات هست ها.