دوستان شرمنده رو سطح خیلی ناصافی بود یکم ورقه موج دار شده واینکه این طرح رو خیلی زود زدم 10 دقیقه ای ببخشید یکم ضعیفه![]()
مشاهده پیوست 159024تو این رو 10 دقیقه ای زدی ؟؟؟؟

دوستان شرمنده رو سطح خیلی ناصافی بود یکم ورقه موج دار شده واینکه این طرح رو خیلی زود زدم 10 دقیقه ای ببخشید یکم ضعیفه![]()
همچین میگی 10 دقیقه انگار چی کار کردم نه راندویی نه فضا کاری. حالا نظر کلیت رو بگو از طرح. واسه شما هم خب یه سری برش کاریه جالبیهمشاهده پیوست 159024تو این رو 10 دقیقه ای زدی ؟؟؟؟
مشاهده پیوست 159028 این هم کار من که قوانین تایپک نقض نشه
ببخشید ولی کاش حجماتونو با پلان بذارید یا مثلا بگید ایده تون چی بوده
منم برا اینکه قانون شکنی نشه یکی از کارامو میزارم دوس دارم نظر بدین....من سال بعد کنکور میدم
مشاهده پیوست 159032
همچین میگی 10 دقیقه انگار چی کار کردم نه راندویی نه فضا کاری. حالا نظر کلیت رو بگو از طرح. واسه شما هم خب یه سری برش کاریه جالبیه
اینم یه کار دیگه با ماژیکمشاهده پیوست 159031
از این بیشتر خوشم اومد خوبِستهمچین میگی 10 دقیقه انگار چی کار کردم نه راندویی نه فضا کاری. حالا نظر کلیت رو بگو از طرح. واسه شما هم خب یه سری برش کاریه جالبیه
اینم یه کار دیگه با ماژیکمشاهده پیوست 159031
دستت قویه ولی با کارت زیاد ارتباط برقرا نمیکنماز این بیشتر خوشم اومد خوبِستمشاهده پیوست 159077
مرسی دوست خوبم که وقت گذاشتی کاملا قبول دارم و این اواخر همه اش سعی بر تک رنگ کار کردن داشتم و اونم ملایم تر، حتما شما هم که این رو گفتید پی گیر میشم که متعادل کار کنمarchi_kim عزیز سلا م و سلام به همه و از شما میخوام اجازه بدید و نقد کنم کارتون رو .... خوب اولین کاری که شما باید در ارائه ی کارتون بکنید جلب نظر مخاطب یا مصحح برای عمیق تر دیدن و یا صرف وقت برای دیدن طراحی شماست . طراحی شما در همه شیت ها خوب هست ولی استفاده بیش از اندازه از رنگ های تیره سیاه و خاکستری کار رو کسل کننده میکنه و طراح مایل هست زود تر نگاهش رو از روی شیت بر داره و به عبارت دیگه کار خسته کننده یا غمگین به نظر میادو حتی استفاده از یک تک رنگ آبی برای شیت های حجیم شما میتونه این احساس رو تا حد زیادی کاهش بده و ایجاد تعادل کنه. بعضی از دوستان کارهای زیبای تک رنگ یا ماژیکی خوبی گذاشتن که بیشتر برای معرفی کلیات هست تا جزئیات .در بیان جزئیات باید شیت متعادل تر و جذاب تر باشه تا وقت صرف دیدنش بکنند. البته بگم که اصل طراحی هاتون زیباست و مشخصه بسیار talented هستید.
مرسی دوست خوبم که وقت گذاشتی کاملا قبول دارم و این اواخر همه اش سعی بر تک رنگ کار کردن داشتم و اونم ملایم تر، حتما شما هم که این رو گفتید پی گیر میشم که متعادل کار کنم
archi_kim عزیز سلا م و سلام به همه و از شما میخوام اجازه بدید و نقد کنم کارتون رو .... خوب اولین کاری که شما باید در ارائه ی کارتون بکنید جلب نظر مخاطب یا مصحح برای عمیق تر دیدن و یا صرف وقت برای دیدن طراحی شماست . طراحی شما در همه شیت ها خوب هست ولی استفاده بیش از اندازه از رنگ های تیره سیاه و خاکستری کار رو کسل کننده میکنه و طراح مایل هست زود تر نگاهش رو از روی شیت بر داره و به عبارت دیگه کار خسته کننده یا غمگین به نظر میادو حتی استفاده از یک تک رنگ آبی برای شیت های حجیم شما میتونه این احساس رو تا حد زیادی کاهش بده و ایجاد تعادل کنه. بعضی از دوستان کارهای زیبای تک رنگ یا ماژیکی خوبی گذاشتن که بیشتر برای معرفی کلیات هست تا جزئیات .در بیان جزئیات باید شیت متعادل تر و جذاب تر باشه تا وقت صرف دیدنش بکنند. البته بگم که اصل طراحی هاتون زیباست و مشخصه بسیار talented هستید.
مشاهده پیوست 159326اکثر این حجم ها از کتاب پیر داوری هست
خب کاراتو بزار تعطیل نشهتاپیک تعطیله؟
کارات خوبه...اینم یکی دیگه
خاستم ی فعالیتی کنم :پی
اگه حالشو داشتین نظر بدین تا اشتباهاتمو بفهمم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
[مرحله دوم عملی] - اسکیس معماری داخلی | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 51 | |
M | [مرحله دوم عملی] - اسکیس معماری منظر | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 93 |