لطفا کامل بخونید تا دچار مشکل نشید
.
....................................................................................................................
دسترسی به منابع و مقالات ISI در منزل (یا هر مکان دیگه که امکان دانلود نیست)
....................................................................................................................
.
سلام و عرض ارادت خدمت مهندسان عزیز
دوست خوبمون آقای M Ali Parsa مطلبی گذاشته بودن مبنی بر کمک رسانی به دوستانی که علیرغم نیاز فوری!! به مقالات، دسترسی به منابع ندارن
فکر کردم با توجه به حجم درخواستی که ممکنه از ایشون بشه من باب همیاری!! بهتره روشی شرح بدم که دوستان بتونن خودشون از خارج دانشگاه هم امکان دانلود مقالات از سایت های معروفی مثل ScienceDirect و Springer و... رو داشته باشن!
.
.
و اما آموزش:
شما کافیه در تنظیمات مرورگر اینترنت خودتون یه دستکاری کوچیک انجام بدین!
یعنی همون ست کردن IP و Port که روزانه بارها برای گذر از فیلترینگ باهاش سر و کار داریم
هر مرورگری مسیر خاص خودش رو برای ست کردن آی پی داره که من به چند تاشون اشاره میکنم
Internet Explorer ( نات ریکامند بای می)
Path: => Internet option>> Connections>> LAN Settings>> Proxy Server>> IP & Port
Mozilla Firefox ( ایتس گوود! بات وری هِوی )
Path: => Tools>> Options>> Advanced>> Network>> Settings>> Manual Proxy Config.
Google Chrome (استرانگلی ریکامندد بای می)
Path: => Settings>> Show advanced settings...>> Change Proxy Settings>> LAN Settings>> Proxy Server>> IP & Port
(پیشنهاد اکیدِ بنده استفاده از مرورگر گوگل کروم هست که با افزونۀ Proxy Switchysharp در نهایت سادگی میتونید بین چند آی پی سویچ انجام بدین)
و اما... اصل موضوع که آی پی و پورت دانشگاه های معتبر دنیا هست
شما میتونید با اندکی حوصله و جستجو اینها رو پیدا کنید
سایت ها و فروم های داخلی و خارجی متعددی این خدمات رو ارائه میدن که من از سایت های داخلی بخش "پسورد دانشگاه های" سایت WeAre.ir رو خیلی فعال و مناسب دیدم!
یه نمونه آی پی که خودم الان تست کردم و از ساینتس دایرکت هم دانلود کردم باهاش (البته از خونه) متعلق به یه دانشگاه اندونزیایی هست:
.............................................................
IP: 175.111.90.35
Port:3128
لیست منابع و پایگاه هایی که توسط این دانشگاه مجاز به دسترسی هستن در لینک زیر:
http://goo.gl/kI7Dn
.
دسترسی به منابع و مقالات ISI در منزل (یا هر مکان دیگه که امکان دانلود نیست)
.
سلام و عرض ارادت خدمت مهندسان عزیز
دوست خوبمون آقای M Ali Parsa مطلبی گذاشته بودن مبنی بر کمک رسانی به دوستانی که علیرغم نیاز فوری!! به مقالات، دسترسی به منابع ندارن
فکر کردم با توجه به حجم درخواستی که ممکنه از ایشون بشه من باب همیاری!! بهتره روشی شرح بدم که دوستان بتونن خودشون از خارج دانشگاه هم امکان دانلود مقالات از سایت های معروفی مثل ScienceDirect و Springer و... رو داشته باشن!
.
.
و اما آموزش:
شما کافیه در تنظیمات مرورگر اینترنت خودتون یه دستکاری کوچیک انجام بدین!
یعنی همون ست کردن IP و Port که روزانه بارها برای گذر از فیلترینگ باهاش سر و کار داریم
هر مرورگری مسیر خاص خودش رو برای ست کردن آی پی داره که من به چند تاشون اشاره میکنم
Internet Explorer ( نات ریکامند بای می)
Path: => Internet option>> Connections>> LAN Settings>> Proxy Server>> IP & Port
Mozilla Firefox ( ایتس گوود! بات وری هِوی )

Path: => Tools>> Options>> Advanced>> Network>> Settings>> Manual Proxy Config.
Google Chrome (استرانگلی ریکامندد بای می)

Path: => Settings>> Show advanced settings...>> Change Proxy Settings>> LAN Settings>> Proxy Server>> IP & Port
(پیشنهاد اکیدِ بنده استفاده از مرورگر گوگل کروم هست که با افزونۀ Proxy Switchysharp در نهایت سادگی میتونید بین چند آی پی سویچ انجام بدین)
و اما... اصل موضوع که آی پی و پورت دانشگاه های معتبر دنیا هست
شما میتونید با اندکی حوصله و جستجو اینها رو پیدا کنید
سایت ها و فروم های داخلی و خارجی متعددی این خدمات رو ارائه میدن که من از سایت های داخلی بخش "پسورد دانشگاه های" سایت WeAre.ir رو خیلی فعال و مناسب دیدم!
یه نمونه آی پی که خودم الان تست کردم و از ساینتس دایرکت هم دانلود کردم باهاش (البته از خونه) متعلق به یه دانشگاه اندونزیایی هست:
IP: 175.111.90.35
Port:3128
لیست منابع و پایگاه هایی که توسط این دانشگاه مجاز به دسترسی هستن در لینک زیر:
http://goo.gl/kI7Dn
آخرین ویرایش: