مذهب يا مليت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مذهب يا مليت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• مذهب

رای: 12 13.5%
  • مليت

رای: 27 30.3%
  • هيچ كدام

رای: 8 9.0%
  • هر دو

رای: 42 47.2%

• مجموع رای دهندگان
    89
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid1661363

کاربر فعال
به نظر شما مذهب مهمتره يا مليت؟ منظورم اينه كه هم مذهبي را بيشتر دوست دارين يا هم مليتي را؟چرا؟؟

نظر يادتان نرود.

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر شما.
سوال بسیار زیبایی رو مطرح کردین :gol:

حالا من کاملش میکنم:
اگه یه روزی به شما بگن، بین ایران و اسلام یکی رو انتخاب کنین، کدوم رو انتخاب میکنین؟
قطعا فشار زیادی به آدم میاد چون ما هم دینمون رو بسیار بهش اعتقاد داریم و بهیچ عنوان ازش دست برنمیداریم و هم کشورمون رو فوق العاده دوست داریم و برامون ارزشمنده.

اما من به شخصه حاضرم مسلمون باشم ولو اینکه در هر جای دنیا زندگی کنم. اما حاضر نیستم توی ایران زندگی کنم و دینی بجز اسلام داشته باشم.

نظر شما چیه؟ :que:

آخرین ویرایش:

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشيد ها اما اين نظر سنجي چي رو ميرسونه؟؟؟؟
مگد بين اين ها بايد يكي رو انتخاب كرد؟؟؟

اصلا اشتباه است
مثل اين كه بگي پژو خوبه يا قايق مسافرتي؟؟
هر دو وسيلن اما يك درياي و اون يكي زمينيي

Sarp

مدیر بازنشسته
ایدئولوژیم واسم مهمتره
پس هرکدوم که جزو اولویتهای ایدئولوژیم باشند اونو انتخاب میکنم
پس هر دو

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هردو اما چرا اين سوال بايد مطرح بشود يه بو هايي مياد

13654242

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من اول اسلام بعد ایران ..اگه یه روز بخوام یکی رو فدای یکی دیگه کنم ایران رو فدای اسلام میکنم ..چون بدون ایران میشه زندگی کرد چون یه خاکه کشورهای دیگه هم خاک دارن میرم اونجا زندگی میکنم ولی هیچ چیز اسلام برا شیعه نمیشه ...امام هم وقتی تبعید شد تو اون کشورها زندگی کرد و براش وطن در اهمیت دوم قرارگرفت و اول دنبال حفظ اسلام بود حتی اگه ایرانش رو با تبعید کردنش ازش بگیرن ..

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
احسنت بر همه ی شما دوستان عزیز که با بصیرت و آگاهیتون به همه فهموندید که ایرانی بودن و مسلمون بودن در مقابل هم نیستند و در کنار هم اند.

:gol::gol::gol:احسنت! ;) احسنت! ;) احسنت!:gol::gol::gol:

اینم کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران تقدیم به شما :heart:
http://www.mediafire.com/?2mx11qhtdsm

آخرین ویرایش:

mina_p

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
معلومه هر دو

يه ايراني به هر دين و مذهبي كه باشه يه ايراني ميمونه و براي خاك كشورش حاضره جونشو از دست بده مگر نه اينكه زمان جنگ ايران و عراق جووناي ما با هر دين و مذهبي كه بودن رفتن واسه دفاع از خاك كشورشون رفتن و جونشونو دادن براي اعتقاداتشون
ولي كجاست اون همه عشق به وطن؟ كجان اون جوونااااااا؟ ديگه كمتر كسي ايراني مونده و كمتر كسي معتقد به دين و ديانت

pune

عضو جدید
مذهب+مليت
گر چه باهم جمع بسته نمي شن ولي ما مي بنديم!

tinou

عضو جدید
كدام مذهب ؟؟؟

مذهب ثبت شده؟
مذهب فعلي؟
مذهب ساخته شده؟( البته اين پروژه در دست ساخت)
مذهب نداشته؟(با كوهي از ادعا)
بي ديني بي مذهبي خرافه پرستي ديدم اما مذهبي نديدم.

ايران رو دست دارم ,سرزميني رو كه زادگاهم هست.
پس مليت رو انتخاب ميكنم.

z.alavi

کاربر فعال
من گزینه هردو را زدم. اما نظر سنجی اش یک جورایی مغلطه هست! :surprised:به نظر من مقایسه ی وقتی درسته که دو تا چیز از یک منظر با هم تشابه داشته باشند، اونوقت ما اونها رو از اون نظر با هم مقایسه کنیم. بنابراین چون در ذات دوست داشتن مذهب و وطن تفاوت هست، لذا این دو تا با هم قابل مقایسه نیستند.:warn:
یکی از تفاوت ها ی اصلی که عدم امکان مقایسه ی این دو رو نشون میده :
خونمون رو در نظر بگیریم، محبت ما و عشقمون به خونه ی خودمون نسبت به خونه ی همسایه و دوستان خیلی بیشتره،اگر همین طور از افق بالاتری نگاه کنیم، به وطن خودمون میرسیم که برامون نسبت به کشور های دیگه خیلی خیلی مهمتره، و البته اگر باز هم پا رو فراتر از این بذاریم، محبت ما نسبت به سیاره مون خیلی بیشتر از کرات و سیارات دیگه هست، همون طور که یه موقعی از کشورمون دفاع کردیم، اگر یه روزی مریخی ها بهمون حمله کنند، از جهان در برابر اون ها دفاع می کنیم!!!:smile: پس نتیجتا، دوست داشتن وطن ، یک محبت نسبی هست.
اما
دوست داشتن دین و مذهب یک نوع دوست داشتن مطلق هست.
این موضوع اینقدر گسترده هست و جوانب مختلف داره، که در موردش میشه مقاله نوشت!!
ولی در یک عبارت:
واسه من هیچ کجای دنیا مثل ایران نمی ارزه، ایران هم بدون اسلام نمی ارزه.:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا