سلام من قبلا این چنین تصویریو واقعیشو یعنی زندشو تو ایران دیده بودم تصادف با گارد ریل
خب معلومه که خانوم نبوده...خانوما اینقدرخلاق نیستن....!!!!![]()
همین خلاقیتتون تو خیابونا پدر مردمو درآورده دیگه.
حالا خانم بود رانندش یا آقا؟
خانوما معمولا تو کارتیر چراغ برقا و واژگون کردن ماشینا هستن...
البته معلومه که اقا بوده اخه ببین چقدر سرعت داشته که گارد ریل توی اتاق پیداش شده بود
زنها تو لاین 3 اتوبان با 50 تا بیشتر نمیرن اخه زنم شد راننده
تصادفای این طوری فقط مخصوص اقایونه
من خودم عاشق سرعتم، معمولا هم کمتر از 100 تا نمیرم، اما اگر بی احتیاطی و تصادف افتخاره، خب بهتر که این افتخار نصیب شما بشه، ما خانما از این افتخارات نمیخوایم.
من خودم عاشق سرعتم، معمولا هم کمتر از 100 تا نمیرم، اما اگر بی احتیاطی و تصادف افتخاره، خب بهتر که این افتخار نصیب شما بشه، ما خانما از این افتخارات نمیخوایم.
البته معلومه که اقا بوده اخه ببین چقدر سرعت داشته که گارد ریل توی اتاق پیداش شده بود
زنها تو لاین 3 اتوبان با 50 تا بیشتر نمیرن اخه زنم شد راننده
تصادفای این طوری فقط مخصوص اقایونه
این خانوم شاید استثنایی باشه
شاید ماشین سواری تو کامپیوترو میگه
شاید اونجا 100 تا بری ولی جادرو بچسب
رانندگی بالای 150 تا بیا جلو اونم فقط مخصوص اقایونه
سمند وقتی بالای 220 تا با هاش میری سیستم هوشمند اعلام میکنه این است خودروی ملی
صداشو فقط اقایون میتونن در بیارن
تازه تو يك چيز ديگه هم استادن " بهم ريختن اعصاب مردها در حين رانندگي به دو صورت:1-اگه كنارت نشسته باشن با غر زدناشون 2- اگه پشت رول يه ماشين ديگه نشسته باشن كه ديگه نيازي به گفتن نيست همه ميدونن"
سمند ندارم، بنابراین هیچ وقت صداشو نشنیدم، اما بالای 120-130 هم رفتم، من کلا آدم خل و چلیم، این دفعه میرم بالای 150 بهتون خبر میدم چه حسی داشتم.
نیست آقایون کنار راننده میشینن ساکت میمونن! هی دستورات مسخره نمیدن، بزن اینور، اون کارو کن و... یه کار دیگه هم میکنن، سرشونو میکنن از شیشه بیرون به هر جنبده ای که اطراف میبینن شروع میکنن فحش نثار کردن، چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون خودشون بلد نیستن درست رانندگی کنن.
شوخی کردم با هاتون ببین با پراید اصلا این کارو نکنیا
بعد نگی میثم نگفتا
سمند ندارم، بنابراین هیچ وقت صداشو نشنیدم، اما بالای 120-130 هم رفتم، من کلا آدم خل و چلیم، این دفعه میرم بالای 150 بهتون خبر میدم چه حسی داشتم.
دیدیم پارک کردن اقایونو جلو دانشگاه
خودشونومیکشن میخوان یه پارک دوبل بگیرن
ولی بهتون میییییییییییخندیمااااا
بازم به رانندگی اقایونسمند ندارم، بنابراین هیچ وقت صداشو نشنیدم، اما بالای 120-130 هم رفتم، من کلا آدم خل و چلیم، این دفعه میرم بالای 150 بهتون خبر میدم چه حسی داشتم.
آخه مگه خانوما اعصاب براي اين مردهاي بخت برگشته ميزارن اگه كنارت باشن كه يكسر اينو اونو ميخوان مثلا يهو تو خيابون نگاهشون ميوفته به يه مغازه طلا فروشي يه جيق بنفش كه هر جنبنده اي رو بسهوش ميكنه شروع ماجراست تازه بماند اگه خداي نكرده راننده هم باشن و مثلا همون طلا فروشي رو ببينن خدا به ماشينهاي اطراف رحم كنه اين تازه يه نمونه كوچيك از يك مشكل غير قابل حل بود
بازم به رانندگی اقایون
پرایدم ندارم، پرایدو که با 120 تا باد بلندش میکنه.پژو دارم، اجازه هست 150 تا برم باهاش؟
الان چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایی دیگه اینجوریام نیستن دیگه، خانما آروم رانندگی میکنن، قبول دارم، چون با احتیاطن اما کم نیستن خانمایی که تو سرعتو کلا دست فرمون چیزی از آقایون کم ندارن.
اول ببین absداره یا نه بعد هم یک اقا کنار دستت بزار که وقتی هول کردی دستو پات قفل شد لااقل با تجربش نجاتت بده
چون دست فرمونشون عالیه
مثل خانوما هول نمیکنن برن تو باقالیا
زنها همو ن تو خونه کار کنن بسته
بر منكرش لعنت بگو
بشمار...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مدیون هستید فکر کنید راننده این اتومبیل خانم بوده! | تالار عکس | 28 | |
![]() |
نگاه شما: این آرامش و آسایش مدیون چیست؟ | تالار عکس | 4 | |
![]() |