مدعي امامت: روز جمعه ظهور کردم

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مدعي امامت: روز جمعه ظهور کردم

اين گزارش حاکي است خانواده وي اظهار داشته اند که کریم از دو سال گذشته پس از مشاجره با همسرش به بیماری روانی مبتلا شده و پس از آن در بیمارستان برای درمان بستری و پس از بهبودی نسبی به منزل منتقل شده است.

به گزارش آتي نيوز، شخصی به نام کریم "د" چهل ساله که هم اکنون نام خود را به سید مهدی موسوی تغییر داده است مدعي شد که از روز جمعه ظهور کرده و پس از سفر به شهرستان شادگان و ایراد خطبه در آنجا به آبادان آمده و در قدمگاه سید عباس این شهرستان برای مردم سخنرانی کرده است.

وی انگشتر و ذوالفقار شمشیر امام علی(ع)، انگشتر امام حسین(ع)، عصای حضرت موسی (ع) و علم و دانش 124 هزار پیامبر با معجزاتشان را از علائم امامت برشمرد و گفت که همه اینها هم اکنون نزد اوست.

این مدعی امامت سفر به جمکران و مشهد را از برنامه های بعدی خود دانست.

اين گزارش حاکي است خانواده وي اظهار داشته اند که کریم از دو سال گذشته پس از مشاجره با همسرش به بیماری روانی مبتلا شده و پس از آن در بیمارستان برای درمان بستری و پس از بهبودی نسبی به منزل منتقل شده است.

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی چی رو خوش به حالت؟؟؟؟
بی نوا زده به سرش شما میگی خوش به حالش؟؟؟
خدا خودش شفا بده ولی ماقعا با این همه اتفاقات و جریانات و فشارهای عصبی که رو مردم هست یه همچین چیزایی خیلی هم عجیب نیست........

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دمش گرم ...

کتاب و عصا و ... خلاصه جنسشم جوره ...

اما من فکر نمکن خودش باشه ...

نگفته بود هاله ی نور داره ...

Sarp

مدیر بازنشسته
چی چی رو خوش به حالت؟؟؟؟
بی نوا زده به سرش شما میگی خوش به حالش؟؟؟
خدا خودش شفا بده ولی ماقعا با این همه اتفاقات و جریانات و فشارهای عصبی که رو مردم هست یه همچین چیزایی خیلی هم عجیب نیست........
خوش به حالش که زده به سرش دیگه !

تو هم میتونی بری علم کنی که امامم ؟ :surprised:
نمیتونی دیگه

خوش به حالش که از قید دنیا آزاده

OJUBE

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عجب آدم هايي پيدا ميشن !!

مردم از ... مدعي چي نميشن ؟؟!!

خـــــــــــدا شفاش بده !

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو باید بگیرن پدرشو در بیارن چون من(خدا) :Dهیچ کسیو به عنوان امام هنوز تو مردم نفرستادم.:biggrin:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا یه وقت دیدین میگفت بجای نماز روزه بریزن وسط خیابونا حال و هول کنین و عشق و صفا راه بندازین...

میدونین چقدر پیرو گیر میورد ؟؟؟