ولی آقا مصطفی به نظر من که بد نیست! چون اونا با این موضوع کنار اومدن و بزرگ شدن ، حداقل می تونن جلوی به دنیا اومدن چندین هزار طفل معصوم و بی گناهو بگیرن!چند وقت پیش هم یه خبر بود که توی مدارس ابتدایی آمریکا (اگه اشتباه نکنم) مشاوره میدن و آموزش میدن نحوه جلوگیری از بارداری رو....
واقعاً تمدن غرب مسلم ترین اصل عقلی رو زیر سوال میذاره: پیشگیری بهتر از درمان است.
آره من نمیگم بده، من میگم این کاری که میکنن درمانه، عقل حکم میکنه پیشگیری کنن، نه به اسم آزادی همه چی رو رها کنن بعد بیان درمان کنن!!!ولی آقا مصطفی به نظر من که بد نیست! چون اونا با این موضوع کنار اومدن و بزرگ شدن ، حداقل می تونن جلوی به دنیا اومدن چندین هزار طفل معصوم و بی گناهو بگیرن!![]()
موافقم ولی به قول یه بزرگی (خصلتی رو که شیر (مادر)میاره ، گور می بره )آره من نمیگم بده، من میگم این کاری که میکنن درمانه، عقل حکم میکنه پیشگیری کنن، نه به اسم آزادی همه چی رو رها کنن بعد بیان درمان کنن!!!
حداقلش اونا بچه هاشونو جمع که میکنن نه مثل ایرانیا که مثل آشغال میندازنشون تو آشغالیولی آقا مصطفی به نظر من که بد نیست! چون اونا با این موضوع کنار اومدن و بزرگ شدن ، حداقل می تونن جلوی به دنیا اومدن چندین هزار طفل معصوم و بی گناهو بگیرن!![]()
خب مالز که یه کشور اسلامی داره این کارا رو میکنه !!!چند وقت پیش هم یه خبر بود که توی مدارس ابتدایی آمریکا (اگه اشتباه نکنم) مشاوره میدن و آموزش میدن نحوه جلوگیری از بارداری رو....
واقعاً تمدن غرب مسلم ترین اصل عقلی رو زیر سوال میذاره: پیشگیری بهتر از درمان است.
خب مالز که یه کشور اسلامی داره این کارا رو میکنه !!!
حتما توطیه ی سراییل با کمک امریکا هستش
بابا آزادی باشه یا نباشه همه جا اینه دیگهآره من نمیگم بده، من میگم این کاری که میکنن درمانه، عقل حکم میکنه پیشگیری کنن، نه به اسم آزادی همه چی رو رها کنن بعد بیان درمان کنن!!!
بابا آزادی باشه یا نباشه همه جا اینه دیگه
فقط تو مملکت خودمون تو پستوها و زیرشیوانیها از این کارای بد بد میکنن
تو اون یکی ممالک تو جاهای راحت و گرم و نرم
اگه یه متخصص زایمان هم آشنا داری ، بهتره یه آمار از عملهای پرده بکارت ازش بپرسی !
یعنی تو فرهنگ اسلامی باردار شدن دختران به این وضعیت مورد تاییده؟خب مالز که یه کشور اسلامی داره این کارا رو میکنه !!!
تقریبا همون جوابی که به محمد رضا دادم اینجا هم میشه بگم.بابا آزادی باشه یا نباشه همه جا اینه دیگه
فقط تو مملکت خودمون تو پستوها و زیرشیوانیها از این کارای بد بد میکنن
تو اون یکی ممالک تو جاهای راحت و گرم و نرم
اگه یه متخصص زایمان هم آشنا داری ، بهتره یه آمار از عملهای پرده بکارت ازش بپرسی !
با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشهتقریبا همون جوابی که به محمد رضا دادم اینجا هم میشه بگم.
فرهنگ اسلامی این رو تایید نمی کنه، این از تبعات فرهنگ غرب و آزادی های مطرح توی اون فرهنگه، وگرنه بخواد اسلامی عمل بشه، نتیجش این نمیشه...
چرا اتفاقاً جدیدا، تو ایران هم جاهای گرم و نرم داره داره رایج میشه، اون 10 سال پیش بود تو پستو و اینها بود :دال
مثل اینه که بگی چرا مردم یه کشور سکولار چرا خمس نمی دنآره من نمیگم بده، من میگم این کاری که میکنن درمانه، عقل حکم میکنه پیشگیری کنن، نه به اسم آزادی همه چی رو رها کنن بعد بیان درمان کنن!!!
بله تا قبل از متمدن شدن غرب هیچ آدم حروم زاده ای وجود نداشت یا فاحشه خونه نبود چون هنوز غرب نیامده بود تا جهان غرب زده بشهیعنی تو فرهنگ اسلامی باردار شدن دختران به این وضعیت مورد تاییده؟
این نتیجه فرهنگ غربی است، کشور اسلامی است، ولی فرهنگ اسلامی نیست.
من مثالم از آمریکا بود و بحثم راجب فرهنگ غرب بود...
ایشون یادشون رفته مالزی شرق نه غربخب مالز که یه کشور اسلامی داره این کارا رو میکنه !!!
مثل اینه که بگی چرا مردم یه کشور سکولار چرا خمس نمی دن
بله تا قبل از متمدن شدن غرب هیچ آدم حروم زاده ای وجود نداشت یا فاحشه خونه نبود چون هنوز غرب نیامده بود تا جهان غرب زده بشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
لطفا این داستان را بخوانید ... مدیر مدرسه | گفتگوی آزاد | 4 | |
S | اطلاعات در مورد مدرسه | گفتگوی آزاد | 3 | |
M | هنرمندان از روزهای مدرسه می گویند | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
یادتو میاد شما هم (معنی اصطلاحات پرکاربرد در مدرسه) | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
من به مدرسه ميرفتم تا در س بخوانم | گفتگوی آزاد | 4 |