محکوم کنندگان کیا هستند؟؟؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی که بحث سر لج و لجبازی باشه
وقتی که عینک بدبینی مفرط رو چشمت باشه
وقتی به خاطر یه اتفاقی که سالها قبل برات افتاده و همه رو مقصر بدونی و کینه خیلیها رو به دل گرفتی
وقتی که میخوای ادای روشنفکرها رو دربیاری و با همه چی مخالفت کنی
وقتی...

اینا باعث میشه که هر چی و هر کی و هر عملی رو بدشو ببینی.حتی اگه اون چیز کاملا خوب باشه رو باز دنبال دلیلی منفی برای اون خوب هستی

اگه کسی بیاد اعتراف کنه که من اشتباه کردم میگه که مجبورش کردن.
اگه نیاد اعتراف کنه میگن ببین اصلا نمیتونه تقصیر خودشو گردن بگیره
بگه ما میخواهیم خوب باشیم میگه که احتمالا سودی پشتت هست
نگه میخواهیم خوب باشیم میگه ببین چه ادمهای عوضی هستن
اعتماد به نفس بده میگه که چه ادم شری هست
اعتماد به نفس نده میگه که چه ادم بزدلی دیدید رفت تو سوراخ موش
یه چیزی رو بسازه میگن خارجیها درست کردن.ایراد داره.کیفیت نداره.
یه چیزی رو نسازه میگن چرا نمیسازن.بلد نیستن یه چیزی رو بسازن
اگه وزیر سر زده بره جایی و حتی جلو دوربین از مشتری معذرت خواهی کنه میگن که وزیر با اون شرکته لج افتاده
اگه نره و ...میگن که اصلا نظارت نیست و ببین که فلان شرکت رییسش جلو دوربین از مشتری معذرت خواهی کرد

کاش برا وجه و ظاهر خودشون که نشون بدن که منطقی هستن و خوب و بد رو با هم میبینن اینطور محکوم کننده صرف نبودن و کمی هم انصاف داشتن!!!!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بغض و کینه و احساسات وقتی بر انسان غلبه کنه، عقل از اون در میره بیرون...

هرکس هرکاری بکنه، بلاخره عده ای پیدا میشن ایراد بگیرن، یک سری افراد هم در نبود هیچ تئوری و برنامه مشخص و بدون هدف هر چیزی رو مستمسک قرار میدن تا به وسیله اون خودشون رو مطرح کنند و توجهات رو به خودشون جلب کنند.
تموم کارهایی که گفتی چه انجام بشه چه انجام نشه یک عده همیشه ایراد میگیرن، چون حیاتشون و مطرح شدنشون در جامعه در گرو گیر دادن و ایراد گرفتن از چیزی وابسته است و هیچ حرفی و تئوری ای برای مطرح کردن ندارند....
امیدوارم خدا همه مون رو عاقل کنه.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرین.درست گفتی که خیلی ها هم برا مطرح کردن خودشون اینطورن.

مثلا خیلی ها تا دانشگاه میرن حس میکنن اینجا باید مسلک عوض شه و یه دانشجو باید روحیه انتقادی به همه چیز داشته باشه و خودشو روشنفکر نشون بده.با طرفداری کلاس میاد پایی.اما اگه مخالفت کنم حالا هر چی و هر کس این نشون میده من تفکرم مستقله و شخصیت پیدا میکنم!!

Dehaty

عضو جدید
وقتی که بحث سر لج و لجبازی باشه
وقتی که عینک بدبینی مفرط رو چشمت باشه
[
وقتی که میخوای ادای روشنفکرها رو دربیاری و با همه چی مخالفت کنی

کاش برا وجه و ظاهر خودشون که نشون بدن که منطقی هستن و خوب و بد رو با هم میبینن اینطور محکوم کننده صرف نبودن و کمی هم انصاف داشتن!!!!

بابا دمت گرم به قول یه دوست تو خدایی تو نا خدایی
بابا این و یه کم بزرگ بنویس دوستهای عزیز قطره باز و مهربونهای خس و خاشاک کار هم بخونن و بفهمن که دنیا همش همین الگوریتم رو داره
خیلی با حال بود
هوار هوارتا شکلک های مختلف