محل دفن کینه و کدورتها

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از مدیر عامل شرکت قبلیم کینه دارم، می خوام بکشمش. بعد از هفت ماه هنوز باهام تسویه نکرده. خدا لعنتش کنه!

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من كه از كسي كينه ندارم از پارسال كه رفتم ....................
ديگه از كسي كينه به دل نمي گيرم

*ملینا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچوقت آدم کینه ای نبودم و نیستم...همه رو دوست دارم...هیچوقت از کسی ناراحت نمیشم...اگر هم بشم خیلی زود یادم میره...
ولی نمیدونم شاید بعضی ها از دست من ناراحت باشن...
من تو همین تاپیک معذرت خواهی میکنم...

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچ وقت از کسی کینه به دل نگرفتم.ناراحت میشم ولی میرم بهش میگم ازت ناراحت شدم به این دلیل.طرف هم در 99%مواقع عذرخاهی میکنه.1%هم اشتباه خودمو بهم میگه

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچوقت آدم کینه ای نبودم و نیستم...همه رو دوست دارم...هیچوقت از کسی ناراحت نمیشم...اگر هم بشم خیلی زود یادم میره...
ولی نمیدونم شاید بعضی ها از دست من ناراحت باشن...
من تو همین تاپیک معذرت خواهی میکنم...
گلم از اینکه انقدر شهامت داری بهت حسودی میکنم .:w16:

من هم اگر توی این مدت کسی را اذیت کردم و یا ناخواسته حرفی زدم که باعث دلخوری شما دوستای گلم شده معذرت میخوام . به بزرگی خودتان ببخشید .:redface:

eshagh_kh

عضو جدید
1 - تاپیک باحالیه
2 - لطفا برای اموات من در این یک مورد فاتحه نخونید چون این قبر خالیه
دعا : ایشاللا قبر اموات همه شما در این یک مورد خالی باشه و خالی بمونه تا لازم نباشه کسی براش فاتحه بخونه و خیرات بده
همین

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
دوستان گلم این تاپیک را زدم که هرکسی هر کینه و کدورتی از کسی داره اینجا دفنش کنه .
وبرای همیشه فراموشش کنه .:w16:

نه ...نه ....ملیسا خانوم.... اصلا حرفشم نزن ..... :cry:

من خیلی وقته دست به بیل و کلنگ نزدم .... نمی تونم جایی رو بکنم تا کسی رو دفن کنم .... :w04:

اتی بیا اینجا رو بکن تا من برم نئشو بیارم ....اینطوری بهتر میشه فراموشش کرد.... :w15:

*ملینا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلم از اینکه انقدر شهامت داری بهت حسودی میکنم .:w16:

من هم اگر توی این مدت کسی را اذیت کردم و یا ناخواسته حرفی زدم که باعث دلخوری شما دوستای گلم شده معذرت میخوام . به بزرگی خودتان ببخشید .:redface:[/quote

عسیس دلمی عروسک...:w38:لطف داری گل من...:w38:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ...نه ....ملیسا خانوم.... اصلا حرفشم نزن ..... :cry:

من خیلی وقته دست به بیل و کلنگ نزدم .... نمی تونم جایی رو بکنم تا کسی رو دفن کنم .... :w04:

اتی بیا اینجا رو بکن تا من برم نئشو بیارم ....اینطوری بهتر میشه فراموشش کرد.... :w15:
من اگه بیل زن بودم باغچه ی خودمو بیل می زدم

به من چه

تو می خوای کشت و کشتار راه بندازی من قبر بکنم؟؟؟؟؟؟؟

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بیـییییییییییییییییب

ای بیییییییییییییییییب

من بیییییییییییییییییییییییییییب

خیلی بییییییییییییییییییییییییییییب

من دفن کردم کینه هامو:D

*ملینا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای کاش هیچوقت هیچ ناراحتی تو دل آدما نمیموند...هیچ کینه ای وجود نداشت...
اینجوری همیشه همه در آرامش و لذت زندگی میکردن...

یکی مثل شما 100

عضو جدید
دوستان گلم این تاپیک را زدم که هرکسی هر کینه و کدورتی از کسی داره اینجا دفنش کنه .

ملیسا من از دست خود شما یه خورده (کوچولو) ناراحت بودم که دیگه گذاشتمش کنار و فراموش شد:biggrin::gol:

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
کینه بده البته من تا حالا از کسی کینه نداشتم .البته الان که فکرشو می کنم از بعضی ها کینه که نه ولی دلخورم ......ان شالا اینم بر طرف میشه:)surprised::surprised:;)

yuza

اخراجی موقت

آرش بخشیدمت
مهرشاد بخشیدمت
ااا این یکی چرا دفع نمیشه؟..........اااا
آها سهیله
تو رو هم بخشیدم

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ملیسا من از دست خود شما یه خورده (کوچولو) ناراحت بودم که دیگه گذاشتمش کنار و فراموش شد:biggrin::gol:
دوست گلم اگر کاری کردم که ناراحتت کردم معذرت میخوام .

دوستای گلم هر کسی توی این مدت من اذیتش کردم و یا از من دلگیر و ناراحته من را ببخشه .

***من سه هفته بسیار سختی را گذراندم .:redface:
حلالم کنید .:redface:
آتوسا جونم ، نازی جون ، فرناز جونم ، مهرداد و مهران و پژمان و ... که توی این مدت بخاطر مشکلات دیگه توی باشگاه هم عکس العمل بد نشون دادم . به بزرگی خودتون من را ببخشید .:cry::crying2:

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گلم اگر کاری کردم که ناراحتت کردم معذرت میخوام .

دوستای گلم هر کسی توی این مدت من اذیتش کردم و یا از من دلگیر و ناراحته من را ببخشه .

***من سه هفته بسیار سختی را گذراندم .:redface:
حلالم کنید .:redface:
آتوسا جونم ، نازی جون ، فرناز جونم ، مهرداد و مهران و پژمان و ... که توی این مدت بخاطر مشکلات دیگه توی باشگاه هم عکس العمل بد نشون دادم . به بزرگی خودتون من را ببخشید .:cry::crying2:
:w24:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از ا.ن و مسئولای نظام کینه بدی به دل گرفتم و نمی تونم دفنش کنم متاسفانه . فقط اومدم که بگم کینه به دل دارم .

آخرین ویرایش:

تندباد

عضو جدید
بعضی زخما خوب نمی شه و نمی شه همه چیزو فراموش کنی وهمیشه ببخشی میگن لذتی که در عفو است در انتقام نیست ولی ایا این همیشه درسته؟
بعضی وقتا آدم حاضره زندگیشو بده و انتقام بگیره. بخشیدن بخاطر ترسیدن،بخشیدن بخاطر نتونستن، بخشیدن بخاطر ...
دوستان بیایید چیزایی رو که می شه بخشید ببخشیم.
اما خیانت و ظلمو ؟

Aydin51

عضو جدید
من از یکی کینه داشتم که به دلایلی منو تهدید به اسید پاشی کرده بود اما چند روز پیش که باباش فوت کرد با وجود اینکه تو یه عروسی تو یه شهر دیگه بودم برگشتم و تو مجلس ختمشون شرکت کردم. اما نمیدونم چرا کینه از دلم نمیره یعنی نمیتونم بدی اونو فراموش کنم.