قبول باشهمن كه از كسي كينه ندارم از پارسال كه رفتم ....................
ديگه از كسي كينه به دل نمي گيرم
گلم از اینکه انقدر شهامت داری بهت حسودی میکنم .من هیچوقت آدم کینه ای نبودم و نیستم...همه رو دوست دارم...هیچوقت از کسی ناراحت نمیشم...اگر هم بشم خیلی زود یادم میره...
ولی نمیدونم شاید بعضی ها از دست من ناراحت باشن...
من تو همین تاپیک معذرت خواهی میکنم...
قبول باشه
درحال حاضر کینه ای ندارم
دوستان گلم این تاپیک را زدم که هرکسی هر کینه و کدورتی از کسی داره اینجا دفنش کنه .
وبرای همیشه فراموشش کنه .![]()
گلم از اینکه انقدر شهامت داری بهت حسودی میکنم .
من هم اگر توی این مدت کسی را اذیت کردم و یا ناخواسته حرفی زدم که باعث دلخوری شما دوستای گلم شده معذرت میخوام . به بزرگی خودتان ببخشید .[/quote
عسیس دلمی عروسک...لطف داری گل من...
![]()
من اگه بیل زن بودم باغچه ی خودمو بیل می زدمنه ...نه ....ملیسا خانوم.... اصلا حرفشم نزن .....
من خیلی وقته دست به بیل و کلنگ نزدم .... نمی تونم جایی رو بکنم تا کسی رو دفن کنم ....
اتی بیا اینجا رو بکن تا من برم نئشو بیارم ....اینطوری بهتر میشه فراموشش کرد....![]()
دوستان گلم این تاپیک را زدم که هرکسی هر کینه و کدورتی از کسی داره اینجا دفنش کنه .
دوست گلم اگر کاری کردم که ناراحتت کردم معذرت میخوام .ملیسا من از دست خود شما یه خورده (کوچولو) ناراحت بودم که دیگه گذاشتمش کنار و فراموش شد![]()
دوست گلم اگر کاری کردم که ناراحتت کردم معذرت میخوام .
دوستای گلم هر کسی توی این مدت من اذیتش کردم و یا از من دلگیر و ناراحته من را ببخشه .
***من سه هفته بسیار سختی را گذراندم .
حلالم کنید .
آتوسا جونم ، نازی جون ، فرناز جونم ، مهرداد و مهران و پژمان و ... که توی این مدت بخاطر مشکلات دیگه توی باشگاه هم عکس العمل بد نشون دادم . به بزرگی خودتون من را ببخشید .![]()
عزیزم فقط تو نیستی..فکر کنم این کینه مشترک همه ماستمن از ا.ن و مسئلای نظام کینه بدی به دل گرفتم و نمی تونم دفنش کنم متاسفانه . فقط اومدم که بگم کینه به دل دارم .