>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)"

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال جدید از افسانه:
زمان يه آيتم ضروري تو فرآيند جذبه.حالا سوالم اينه.ما زمان ايده آل رو بر چه اساس بايد در نظر بگيريم.ببينيد توي فيلم راز ميگه واسه اينکه فکر ما به جسم تبديل بشه زمان ميبره.(مثال اون فيله)،از طرفي گفته ميشه زمان واسه کائنات نا مفهومه و زمان رسيدن ما به خواستمون بسته به باور ما داره.اينا کدومش درسته؟منظورم اینه کهما باید به کائنات زمان بدیم یا به خودمون؟

سلام به همگی
برای کاینات هیچ چیزی مفهموم نیست دقیقا نقش برآورده کننده رو دارن هم در جهت مثبت و هم عکسش، اما زمان رو ما باید تعیین کنیم چرا که با درنظر گرفتن اون فرصت ایجاد و درخواست ایجاد رو به جهان هستی میدیم که توسط کاینات محیا بشه.
اما زمان مناسب زمانیست که ما رسیدن به خواسته مون رو منوط به شرایط ندونیم و تقریبا تو مسیر رسیدن بتونیم قرار بگیرم بعنوان مثال من میخوام کارگردان بشم زمان تحصیل رو باید درنظر بگیرم و بعدش بدنبال تو موقعیت اسپیلبرگ قرار گرفتن باشم.
;):gol::gol:;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی وقتی می گی اوووووووه کی که ما به فلان جا برسیم. این فلان جا واسه کائنات ممکنه یه روزم نباشه.
ولی دلیل نداره هر چی بخوای همون جا برسه بهت. نگرفتین نه؟ خوب معلومه چون زمان می بره.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی وقتی می گی اوووووووه کی که ما به فلان جا برسیم. این فلان جا واسه کائنات ممکنه یه روزم نباشه.
ولی دلیل نداره هر چی بخوای همون جا برسه بهت. نگرفتین نه؟ خوب معلومه چون زمان می بره.
چه با خشانت توضیح میدی سیما جون....گرفتم !:lol:

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من چند روز مسافرت بودم. نتونستم به تاپیک سر بزنم.. خوبین همه؟:heart:
یه چیز جالب بگم من واسه رفتن به این مسافرت از تکنولوژی فکر استفاده کردم. عکس یه جنگل خوشگلو تو اینترنت دیدم از صمیم قلب خواستم که اونجا باشم.. دو روز بعدش خواهرم بهم گفت میای تعطیلات آخر هفته رو بریم شمال؟!! پریروز من دقیقا تو همون جنگلی بودم که آرزوشو کرده بودم;)

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم هنوز سر زمان ابهام دارم:(..
و احساس میکنم وقتی با تردید زمان رسیدن رو مشخص میکنم حتما تو پیشرفتم مشکل ایجاد میشه در مقایسه با زمانیکه با قاطعیت به ضمیر ناخودآگاهم برنامه میدم..

*afsane*

عضو جدید
سلام به همگی
برای کاینات هیچ چیزی مفهموم نیست دقیقا نقش برآورده کننده رو دارن هم در جهت مثبت و هم عکسش، اما زمان رو ما باید تعیین کنیم چرا که با درنظر گرفتن اون فرصت ایجاد و درخواست ایجاد رو به جهان هستی میدیم که توسط کاینات محیا بشه.
اما زمان مناسب زمانیست که ما رسیدن به خواسته مون رو منوط به شرایط ندونیم و تقریبا تو مسیر رسیدن بتونیم قرار بگیرم بعنوان مثال من میخوام کارگردان بشم زمان تحصیل رو باید درنظر بگیرم و بعدش بدنبال تو موقعیت اسپیلبرگ قرار گرفتن باشم.;):gol::gol:;)
سلام.اول یه تشکر ویژه واسه اینکه همیشه زحمت سوالای منو میکشید و جواب میدید.:smile:
پس نظر شما اینه که زمان واسه کاینات لازمه .من دقیقا سوالم اینجاست که اگه خواسته من وابسته به هیچ اگه و اما و شرایطی نباشه من چجور باید زمان رو تعیین کنم.از کجا بدونم زمانی که من گذاشتم واسه کاینات کافیه یا نه؟ممنون میشم جواب بدید

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
و احساس میکنم وقتی با تردید زمان رسیدن رو مشخص میکنم حتما تو پیشرفتم مشکل ایجاد میشه در مقایسه با زمانیکه با قاطعیت به ضمیر ناخودآگاهم برنامه میدم..

پس چرا هیچکی جواب منو نمیده؟:(

*afsane*

عضو جدید
سلام منا جون.حتما همین جوره.اصلا یکی از دلایلی که ما زمان تعیین میکنیم اینه که بهمون انگیزه حرکت بده.توصیه میکنم قبل از اینکه زمان رو تعیین کنی بشینی و با خودت سنگاتو وابکنی.ببین منا جون تو اول باید مطمئن شی واقعا این قانون راز رو صد در صد قبول داری یا نه؟باید اول باورتو رو قوی کنی که هیچ جای شکی واست نمونه.کافیه به کائنات اطمینان کنی . بعد از اون کارت خیلی راحته یه زمانی رو بزار که معقول باشه و واست غیر ممکن نیاد.جوری که با نزدیک شدن به زمان مورد نظرت شوق و احساس خوبت بیشتر شه نه اینکه دچار استرس بشی.یه نکته دیگه اینکه سعی کن خودتو وابسته به هدفت نکنی اونا رها کن رهای رها.نیازی نیس بیشتر وقت روزتو به تمرکز روی هدفت بگذرونی.یه زمانی مثلا یه رب رو به تمرکز و تصویرسازی و هر چیزی که فکر میکنی لازمه اختصاص بده بعد از اون به کارای روزمره ات برس.البته این واسه وقتیه که هدفت تلاش خاصی نخواد.اینا همه کارایه که لازمه انجام بدی اینجوری توی زمان رسیدنت دچار شک نمیشی.شما این کارا رو انجام بده شک نکن که خیلی زودتر از زمان تعیین شده ات به هدفت میرسی.راستی مونا جون یه پیشنهاد.شبا قبل از خواب هدفات رو بخون.چون ضمیر ناخودآگاهت موقع خوابت شروع به فعالیت میکنه و تو رو به هدفت نزدیک میکنه.

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منا جون.حتما همین جوره.اصلا یکی از دلایلی که ما زمان تعیین میکنیم اینه که بهمون انگیزه حرکت بده.توصیه میکنم قبل از اینکه زمان رو تعیین کنی بشینی و با خودت سنگاتو وابکنی.ببین منا جون تو اول باید مطمئن شی واقعا این قانون راز رو صد در صد قبول داری یا نه؟باید اول باورتو رو قوی کنی که هیچ جای شکی واست نمونه.کافیه به کائنات اطمینان کنی . بعد از اون کارت خیلی راحته یه زمانی رو بزار که معقول باشه و واست غیر ممکن نیاد.جوری که با نزدیک شدن به زمان مورد نظرت شوق و احساس خوبت بیشتر شه نه اینکه دچار استرس بشی.یه نکته دیگه اینکه سعی کن خودتو وابسته به هدفت نکنی اونا رها کن رهای رها.نیازی نیس بیشتر وقت روزتو به تمرکز روی هدفت بگذرونی.یه زمانی مثلا یه رب رو به تمرکز و تصویرسازی و هر چیزی که فکر میکنی لازمه اختصاص بده بعد از اون به کارای روزمره ات برس.البته این واسه وقتیه که هدفت تلاش خاصی نخواد.اینا همه کارایه که لازمه انجام بدی اینجوری توی زمان رسیدنت دچار شک نمیشی.شما این کارا رو انجام بده شک نکن که خیلی زودتر از زمان تعیین شده ات به هدفت میرسی.راستی مونا جون یه پیشنهاد.شبا قبل از خواب هدفات رو بخون.چون ضمیر ناخودآگاهت موقع خوابت شروع به فعالیت میکنه و تو رو به هدفت نزدیک میکنه.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شما دوست گل مونا خانم عزیز

دوست گرامی با توجه به توضیحاتی که افسانه خانم دادن دیگه احتمالا ایرادات برطرف شده به امید خدای بزرگ;)

قانون جابجایی و تعادل انرژی در بین ما و کاینات همیشه توسط قانون جذب نتایجی رو برای ما در پی داره که میتونه هم مثبت باشه و هم عکس اون پس با نهادینه کردن باورهای عالی و مثبت میشه صاحب دنیایی سرشار از موفقیت و پیروزی بود.;):gol::gol:;)

کیوان.م

عضو جدید
شاید برای احساسی که نمی تونم کنترل کنم و منو دچار اشتباه می کنه خودمو مقصر می دونم
شاید بهتر بود خودمو می بخشیدم تا مسیر جدید روشن بشه
مثبت شاید نشه همیشه فکر کرد ولی همیشه میشه بخشید

shabnam_gh

عضو جدید
سلام.منم یکی از طرفدارای پرو پا قرص جاذبه هستم.راستش خیلی ازش استفاده نمی کنم با اینکه قبولش دارم اما یادم میره ازشش استفاده کنم.هر چند همین مقدار کمی که ازش استفاده می کنم کلی بهم جواب میده
قربون خدا برم که هر چی ازش میخوام سیم ثانیه بهم میده.;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.منم یکی از طرفدارای پرو پا قرص جاذبه هستم.راستش خیلی ازش استفاده نمی کنم با اینکه قبولش دارم اما یادم میره ازشش استفاده کنم.هر چند همین مقدار کمی که ازش استفاده می کنم کلی بهم جواب میده
قربون خدا برم که هر چی ازش میخوام سیم ثانیه بهم میده.;)

سلام به شما دوست گرامی
عرض تبریک و شاد باش به شما بزرگوار و طرفدار;)
دوست گرامی به نظرم شما به بهترین شکلش ازش استفاده میکنید که بهش میرسید سیم ثانیه

از آسمان طلا می بارد

seeemesooo

عضو جدید

سلام به شما دوست گرامی
عرض تبریک و شاد باش به شما بزرگوار و طرفدار;)
دوست گرامی به نظرم شما به بهترین شکلش ازش استفاده میکنید که بهش میرسید سیم ثانیه

از آسمان طلا می بارد
واسه من که شمش طلا بارید هر کدوم به وزن صد کیلو یه راست تو فرق سرم
درآمدم نصف شد از مدیریت افتادم مریض شدم هیشکی جواب سلامم رو نمیده
پولامم خوردن
اگه وقتت با محرکهای منفی بیشتر پر میشه این راز جز نکبت چیزی به همراه نداره
اول لذت بردن رو یاد بگیر وقتی شیرینیش رو چشیدی آرزوش رو بکن
درد کشیدن رو که همه بلدن و استادشن پس چیزی رو میطلبن که بلدن
اگه میخای راحت باشی بی خیال سکرتتتتتتتتتتتتت

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
پولامم خوردن

سلام
شما چه بی خیال بشین چه باخیال باشین این قانون تو زندگیتون جریان داره. پس بهتره به جای اینکه خودتون رو محکوم بدونید و بذارید منفی ها روتون اثر بذارن کاری کنید که مثبت ها زندگیتون رو پیش ببرن و منفی ها از سر راهتون برن کنار.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
پولامم خوردن

سلام به شما دوست گرامی
خیلی خوشحال که اومدید ولی به نظرم آبدیده تر ولی خیلی متاثر شدم که با اینهمه خبر هیجان انگیز.
دوست گرامی یکی از بچه ها برام به جمله نوشته به اون توجه کردید؟
شیرینی لحظه ها یعنی بودن، دیدن، شنیدن و حس کردن.
بازم میایی پیش ما باور کن برات اگه اجازه بدی دعا میکنیم .

این نیز بگذرد:smile::gol::gol:;)

seeemesooo

عضو جدید
سلام
شما چه بی خیال بشین چه باخیال باشین این قانون تو زندگیتون جریان داره. پس بهتره به جای اینکه خودتون رو محکوم بدونید و بذارید منفی ها روتون اثر بذارن کاری کنید که مثبت ها زندگیتون رو پیش ببرن و منفی ها از سر راهتون برن کنار.
تو کدوم کتاب بود خوندم نادانی توانائی ست
آها فکر کنم ؟198
حالا بهش رسیدم
تو سرعت زیاد اختیار از دست میره
تنها کاری که میشه کرد اول گاز ندادن بیشتره
مخصوصا که خواب آلودم باشه
اگه یه لحظه هم بیدار بشه وبخاد کاری کنه
اون کاری رو میکنه که تا حالا کرده
یعنی گاز دادن
حالا کو تا تصادف اما سرعت چه کیفی داره
آدم خو گرفته با پوچی ترجیح میده تصادف کنه تا وایسه
چون نمیدونه منظره ها در حال سکون چقدر زیباست یعنی تا حالا ندیده
اما سرعتو خوب میشناسه و راز یه موتور جت باور نکردنیه
که عواقب بدی داره
مگر با شناخت مستمر

seeemesooo

عضو جدید
سلام
شما تعریفتون از منفی و مثبت با خیلی ها فرق داره
منفی تاثیر ناپذیری
ومثبت تاثیر پذیری
است
نه
لذت و
رنج
اینجا جنگ پوچی و تاثیر پذیری مطرح هست چه درد چه لذت
اون وقت ناخواگاه آدم که راهشو یاد گرفت متور جت رو روشن میکنه و
شیرجه میره تو محرک منفی که باهاش عمری سازگاره
در این مورد جورج اورول درست گفته
نادانی توانائیست

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما تعریفتون از منفی و مثبت با خیلی ها فرق داره
منفی تاثیر ناپذیری
ومثبت تاثیر پذیری
است
نه
لذت و
رنج
اینجا جنگ پوچی و تاثیر پذیری مطرح هست چه درد چه لذت
اون وقت ناخواگاه آدم که راهشو یاد گرفت متور جت رو روشن میکنه و
شیرجه میره تو محرک منفی که باهاش عمری سازگاره
در این مورد جورج اورول درست گفته
نادانی توانائیست

منفی تاثیر پذیره چه تاثیری هم داره!
اما میگن با تلقین مثبت اندیشی رو تاثیر گذار تر کنید.
رنج و درد و غم و غصه رو همه نهادینه داریم اما بهترین راهش ترمزی بود که خودت پیشنهاد دادی.
همیشه عدم برامون ترس آور بوده یه نمونه اش مرگ این موتور جت رو وقتی میدونیم باید به جا با شرایط جدید روشن کنیم.

seeemesooo

عضو جدید
خیلی واضح و بی پرده پوشی خواست های واقعیمان را بشناسیم
نه توقع های دیگران را از خودمان
اگر آرزوی پدرمان لیسانس ما باشد این شاید عکس آرزوی ضمیر ناخودآگاه ما باشد
تفاوت آنچه میخواهید و آنچه باید بخواهید را پیدا کنید
شما خوشحالی دیگران را در مقابل موفقیت میخواهید یا حاصل موفقیت خود را
پیدا کردن آرزوی واقعی فقط وفقط شخص خودتان کلید استفاده از راز است
شناسایی آن بسیار ساده است
شکر گذاری کنید به خاطر موفقیت و با دقت ببینید این شکرگذاری کجا را
نشانه گیری کرده
مثلا خدا را شکر که نمره ام خوب شد واز شر شماتت والدین راحت شدم
یا خدا را شکر که تو کلاس حال همه رو با نمرم گرفتم
یا خدا را شکر در آینده این نمره به دردم میخوره
اینها آرزوئی نیست که راز رو وارد عمل کنه
خودت باید بخواهی از صمیم قلب

alisharapova

عضو جدید
سلام

سلام

سلام دوستان عزيزم اميدوارم حالتون خوب باشه و هميشه موفق و پيروز و ثروتمند باشيد.
دوستان من به راهنمايي شما شديدا نياز دارم يه مشكل روحي خيلي بزرگي برام بوجود امده چيزي كه بوسيله قانون جذب بدستش اوردن و دوباره از دستش دادم.
داستان رو بطور كامل تعريف ميكنم تا بهتر بتونيد راهنماييم كنيد.
من تابستون با قانون جذب اشنا شدم كتاب و فيلم هاي زيادي در مورد راز ديدم از تجربه هاي شما دوستان عزيز استفاده كردم و شروع كردم به تصور كردن دوستي با دختري كه مشخصات مورد نظر من رو داشته باشه كه مهمترين اين مشخصات اينها بودند:
1-خود دختره بياد بهم پيشنهاد دوستي بده
2-از نظر خشگلي و اندام و... چيزي رو كه دوست داشتم تصور كردم
3-مثلا تصور كردم كه سگ داشته باشه دوستان شايد باورتون نشه سگم داشت
حالل اين تصورات رو هر روز انجام دادم مطابق راز تا اينكه از دانشگاه قبول شدم و رفتيم دانشگاه
دوستان شايد باورتون نشه روز 1 مهر كه چهارشنبه بود گفتم با اينكه ميدونم دانشگاه از شنبه باز ميشه ولي نميدونم چي شد پاشدم رفتم دانشگاه هيچ كسي تو راه روي دانشگاه نبود جز همون دختري كه بعدا باهاش دوست شدم اونم امده بود نگو اونجا دختره از من خوشش مياد ولي خوب 2 هفته اي ميگذره تا اينكه دختره ميبينه از من حركتي نيست مياد جزوه رو از من ميگيره منم كه ازش خوشم ميومد دادم بهش تو جزوه شمارشو نوشته بود
و اينكه ما باهم دوست ميشيم و طبق تصورات نه تنها بهم اون پيشنهاد داد بلكه تمام خصوصيات رو هم داشت.من خودم چند روز شوكه شده بودم كه چطور امكان داره واقعا هركي باشه تعجب ميكنه ولي ديگه به قانون راز شكي ندارم.
حالا مشكلم اينجاست كه اين دختره خيلي خوشگله شايد روزي نزديك به چند نفر بهش پيشنهاد دوستي ميدن.چند تا از پسرهاي كلاسمون هم بهش پيشنهاد دادن اين با يكيشون به گفته خودش يه رابطه معمولي دوستي داره ولي من شديدا روي اين قضيه حساس شدم چون پسره هدفش رابطه معمولي نيست و حتي تا ازدواج هم باهاش صحبت كرده تا اينكه چند روز پيش تو راهروي دانشكده ديدم با پسر گرمه صحبته و بگو و بخند
باهاش بحثم شد تا اينكه ديشب بهم برگشت گفت به تو ربطي نداره با كي دوستم دست از سرم بردار و گوشي رو قطع كرد تا الانم نه من بهش زنگ زدم نه اون.
اينم بگم اون شديدا منو دوست داره و با كاراش اينو ثابت كرده
دوستان حالم خيلي بده چي كار بايد بكنم؟با قانون جذب ميتونم كاري بكنم؟كلافم موندم چي كار كنم
به نظر شما فراموشش كنم بهتره ولي چطور هر روز ميبينمش نميتونم فراموشش كنم.
جناب fesh feshe چند ماه پيش بهم گفت دختره خوشگل خيلي دردسر داره من باورم نشد و تصور كردم تا اينكه الان به حرف ايشون رسيدم.
دوستان لطفا همه نظرتون رو بگيد خواهشا راهنمايي كنيد چي كار كنم بهتره شديدا به تجربيات شما دوستان نياز دارم.
با تشكرررر

seeemesooo

عضو جدید
سلام دوستان عزيزم اميدوارم حالتون خوب باشه و هميشه موفق و پيروز و ثروتمند باشيد.
دوستان من به راهنمايي شما شديدا نياز دارم يه مشكل روحي خيلي بزرگي برام بوجود امده چيزي كه بوسيله قانون جذب بدستش اوردن و دوباره از دستش دادم.
داستان رو بطور كامل تعريف ميكنم تا بهتر بتونيد راهنماييم كنيد.
من تابستون با قانون جذب اشنا شدم كتاب و فيلم هاي زيادي در مورد راز ديدم از تجربه هاي شما دوستان عزيز استفاده كردم و شروع كردم به تصور كردن دوستي با دختري كه مشخصات مورد نظر من رو داشته باشه كه مهمترين اين مشخصات اينها بودند:
1-خود دختره بياد بهم پيشنهاد دوستي بده
2-از نظر خشگلي و اندام و... چيزي رو كه دوست داشتم تصور كردم
3-مثلا تصور كردم كه سگ داشته باشه دوستان شايد باورتون نشه سگم داشت
حالل اين تصورات رو هر روز انجام دادم مطابق راز تا اينكه از دانشگاه قبول شدم و رفتيم دانشگاه
دوستان شايد باورتون نشه روز 1 مهر كه چهارشنبه بود گفتم با اينكه ميدونم دانشگاه از شنبه باز ميشه ولي نميدونم چي شد پاشدم رفتم دانشگاه هيچ كسي تو راه روي دانشگاه نبود جز همون دختري كه بعدا باهاش دوست شدم اونم امده بود نگو اونجا دختره از من خوشش مياد ولي خوب 2 هفته اي ميگذره تا اينكه دختره ميبينه از من حركتي نيست مياد جزوه رو از من ميگيره منم كه ازش خوشم ميومد دادم بهش تو جزوه شمارشو نوشته بود
و اينكه ما باهم دوست ميشيم و طبق تصورات نه تنها بهم اون پيشنهاد داد بلكه تمام خصوصيات رو هم داشت.من خودم چند روز شوكه شده بودم كه چطور امكان داره واقعا هركي باشه تعجب ميكنه ولي ديگه به قانون راز شكي ندارم.
حالا مشكلم اينجاست كه اين دختره خيلي خوشگله شايد روزي نزديك به چند نفر بهش پيشنهاد دوستي ميدن.چند تا از پسرهاي كلاسمون هم بهش پيشنهاد دادن اين با يكيشون به گفته خودش يه رابطه معمولي دوستي داره ولي من شديدا روي اين قضيه حساس شدم چون پسره هدفش رابطه معمولي نيست و حتي تا ازدواج هم باهاش صحبت كرده تا اينكه چند روز پيش تو راهروي دانشكده ديدم با پسر گرمه صحبته و بگو و بخند
باهاش بحثم شد تا اينكه ديشب بهم برگشت گفت به تو ربطي نداره با كي دوستم دست از سرم بردار و گوشي رو قطع كرد تا الانم نه من بهش زنگ زدم نه اون.
اينم بگم اون شديدا منو دوست داره و با كاراش اينو ثابت كرده
دوستان حالم خيلي بده چي كار بايد بكنم؟با قانون جذب ميتونم كاري بكنم؟كلافم موندم چي كار كنم
به نظر شما فراموشش كنم بهتره ولي چطور هر روز ميبينمش نميتونم فراموشش كنم.
جناب fesh feshe چند ماه پيش بهم گفت دختره خوشگل خيلي دردسر داره من باورم نشد و تصور كردم تا اينكه الان به حرف ايشون رسيدم.
دوستان لطفا همه نظرتون رو بگيد خواهشا راهنمايي كنيد چي كار كنم بهتره شديدا به تجربيات شما دوستان نياز دارم.
با تشكرررر
1
شکرگذاری نکردی
2 هدفت امتحان جاذبه بود که موفق شدی اما بقیه شو نمیخواستی
3 مثل برنامه نویسی کامپیوتر اول تا آخر هدف کاملا مشخص باشه
4 موفقیت براتون همیشه گی شد پس غیرفعال شد

alisharapova

عضو جدید
شکرگذاری نکردی
2 هدفت امتحان جاذبه بود که موفق شدی اما بقیه شو نمیخواستی
3 مثل برنامه نویسی کامپیوتر اول تا آخر هدف کاملا مشخص باشه
4 موفقیت براتون همیشه گی شد پس غیرفعال شد
سلام دوست عزيز ميشه يكم بيشتر توضيح بديد؟الان دوباره ميتونم با قانون جذب بدستش بيارم يا ديگه تموم شد؟

seeemesooo

عضو جدید
سلام دوست عزيز ميشه يكم بيشتر توضيح بديد؟الان دوباره ميتونم با قانون جذب بدستش بيارم يا ديگه تموم شد؟
بستگی داره به نیت خودتون داره
اگه کشف وجستجو باشه تمام شد
اگه خواسته تون رو برای خودتون روشن کنین ادامه بدین

aarrsshhiiyyaa

عضو جدید
باسلام من تازه عضو اين سايت شدم و دوست دارم با اکثر دوستان مذاکره کنم
از طرفي چون من را معمولا ميشناسند کمي دستم بسته است
مديريت محترم سايت لطفا من را راهنمايي بفرماييد.
در ضمن من کليه افکار و ايده هاي خوب را کمک مينم تا اگرخواستند کاري را انجام دهند در راستاي اقتصادي نگران مسائل مالي آن نباشند.
با تشکر:gol: