سلام به تک تک بچه های گل و زحمتکش کامپیوتر بخصوص سارای عزیزم که این کار زیبا رو استارت زد و علی آقا به خاطر راهنمایی هاشون
من هم بیشتر پست ها رو خوندم، با اجازه همه نظر بدم:
اگه بخوایم یه جمع بندی داشته باشیم به طور کلی از صحبت های دوستان:
مثل هر مجله دیگه ای نیاز به عنوان های جالب داره
گرافیک بالا
و مطالب که در بخش های مختلف هستن
مجله فعلا به صورت پی دی اف و در زمانهای مقرر (مثلا ده روز یکبار) ارائه بشه
با توجه به اینکه اکثر دوستان دانشجو هستن، ایام امتحانات بر حسب نیاز ، دوره ارایه مجله، بیشتر بشه تا بچه ها به درساشون برسن.
در مورد بخش ها، هر بخشی بر عهده یک یا چند نفر به عنوان اعضای ثابت باشه(با توجه به گستردگی بحث از یک تا چند نفر)، اگر زمانی کسی جدید وارد شد و اعلام آمادگی کرد برای یه بخش، تا یه مدت به عنوان کاربر افتخاری (نسبت به اعضای ثابت بخش) فعالیت می کنه و در صورتی که فعالیتش مداوم و قابل توجه بود، عضو ثابت بخش مذکور میشه.
در مورد مطالب:
انتقادات و پیشنهادات باشه
یه قسمتی هم به عنوان زنگ تفریح فکر کنم بتونه جالب باشه،
یه قسمتی که بشه با افراد خیلی موفق توی رشته خودمون هم مصاحبه بشه، منظورم اساتید دانشگاه هستن یا رتبه های برتر کنکور ارشد و ...(پیدا کردنشون زیاد هم سخت نیست)
واینکه تا جایی که امکانش هست مطالب از سایت ها و منابع معتبر مخصوصا لاتین باشه که ترجمه میشن
واما در مورد بخش های علمی اگر بخوام ریزتر کنم بحث رو ، میتونه شامل مباحث زیر باشه( بعضی از نظرات دوستان رو بااجازشون عینا کپی کردم):
1. یه بخشی تحت عنوان "کمک" بذارید تا دوستان مشکلات خودشونو براتون بفرستند و شما هم راه حل های پیشنهادی و کاربردی اونا رو بنویسید .(البته سعی به بررسی موارد عمومی تر)
2. همچنین یه بخش تحت عنوان "کامپیوتر منتخب" که در اون چند تا بسته کامپیوتر رو از روی قیمت بازار و سطح کارایی بررسی و معرفی کنید .
3. بخشهای تخصصی بررسی و شناخت قطعات سخت افزاری رو هم بذارید...مثلا کارت گرافیک ...CPU و پاور و چیزهای جدیدی که تویه بازار میان....
4. بخش شبکه و هک و امنیت(البته از جنبه مثبت، وگرنه دفتر مجله تخته میشه :دی)
5. اخبار یا همون تازه های دنیای فناوری
6. مطالبی در مورد ویروس ها و آنتی ویروس ها
7. آموزش نرم افزارها ( هر نرم افزار بنا به نیاز در یک تا چند شماره مجله ارائه بشه)
8. اگر آموزش لغات تخصصی کامپیوتر هم باشه، خوبه .
در آخر هم اینو اضافه کنم که بهتره هر بخش فضای محدودی در اختیار داشته باشه تا فقط بهترین ها رو ارائه کنه، منظورم اینه که اگر این محدودیت نباشه حجیم شدن بیش از اندازه باعث دلزدگی میشه.
اگر دوستان دیگه ای هم در بخش کامپیوتر دارین که خبر ندارن، لطفا اطلاع رسانی کنید، تا بهترین نظر ها جمع بشن
منتظر نظرات زیباتون هستیم
(از دوستانی هم که با کلمات بازی می کنن، دوستانه خواهش می کنم فضا رو صمیمی نگه دارن و اینجا از این کار دست بردارن و نظرخودشون و نقد نظرات دوستان رو ارائه کنن)
از همتون ممنونم