سلام به تک تک دوستان عزیز
بهتره فعلا در حد معمولی کار رو شروع کنیم، تا می تونیم کار پراکنده نشه تا باعث سردرگمی هم نشه ،
به فرمایش علی آقا (emreh) :
در عین حال که هر تیمی از لحاظ کاری مستقل هستند ، با همدیگه همکاری کنند، ایزوله سازی و انکپسولیشن و در عین حال همکاری در کنار هم.
البته تاکید من بیشتر روی بحث ایزوله و انکپسولیشن هست
با توجه به نظرات زیباتون:
به نظر من هم بهتره که
فعلا حوزه فعالیتمون و ارتباطاتمون همین سایت باشه
در مورد دوره انتشار هرچقدر بیشتر باشه، مطالب جذابتر و به روزتری می طلبه،
ظاهرا اکثریت موافق ماهنامه هستن،
در مورد شورا هم، از هر بخش یک نفر نماینده بشه و یک سردبیر هم داشته باشیم،
سردبیر می تونه برای بخش هایی تصمیم بگیره که کلی هستن و به بخش ها مربوط نیست، مثل تعداد صفحات مجله، مثل هماهنگی ها برای جمع آوری مطالب و ...
و هر سرگروه هم، علاوه بر نماینده گروه بودن، مسول جمع آوری و ارائه مطالب بخش خودش رو داشته باشه
در یک جو کاملا دوستانه، ساختار سلسله مراتبی داشته باشیم،
هر زمانی که تعداد بخش ها ذقیقا مشخص شد، تعداد نمایندگان هم خود بخود مشخص میشه،
بخش لینوکس که آقا سهراب هم بهش اشاره کردن، با اجازشون یک بخش کاملا مجزا باشه،
درمورد گرافیک که مریم جون به خوبی بهش اشاره کردن، sananrad استاد هستن،
ولی متاسفانه مدتیه از سایت رفتن، اگه برگردن که خوب میشه، ولی در غیر اینصورت هم تلاشها برای استفاده از تجربیاتشون انجام خواهد شد ...
اگر همه موافق باشن تا آخر همین هفته هماهنگی ها رو انجام بدیم و اول هفته آینده هفته رسما استارت کار زده بشه(اگر کسانی باشن که بخوان نظر بدن، فکر نمی کنم بیشتر از چند روز دیگه صبر کنن)
پس بشتابید و نظرات زیباتون رو ارائه بدین
دوست عزیز، slm5j8 هم در مورد نرم افزار ساخت مجله صحبت کردین، اگه میشه بیشتر توضیح بدین، چه نرم افزاری هست و چه امکاناتی داره، ممنون میشم
لطفا حوزه های همکاری و تخصصتون رو هم بفرمایین :
1. یه بخشی تحت عنوان "کمک" بذارید تا دوستان مشکلات خودشونو براتون بفرستند و شما هم راه حل های پیشنهادی و کاربردی اونا رو بنویسید .(البته سعی به بررسی موارد عمومی تر)
2. همچنین یه بخش تحت عنوان "کامپیوتر منتخب" که در اون چند تا بسته کامپیوتر رو از روی قیمت بازار و سطح کارایی بررسی و معرفی کنید .
3. بخشهای تخصصی بررسی و شناخت قطعات سخت افزاری رو هم بذارید...مثلا کارت گرافیک ...CPU و پاور و چیزهای جدیدی که تویه بازار میان....
4. بخش شبکه و هک و امنیت(البته از جنبه مثبت، وگرنه دفتر مجله تخته میشه :دی)
5. اخبار یا همون تازه های دنیای فناوری
6. مطالبی در مورد ویروس ها و آنتی ویروس ها
7. آموزش نرم افزارها ( هر نرم افزار بنا به نیاز در یک تا چند شماره مجله ارائه بشه)
8. اگر آموزش لغات تخصصی کامپیوتر هم باشه، خوبه .
9. بخش لینوکس
(اگر به نظرتون بخشی اضافه یا کمه، نظر بدین لطفا)
حوزه هایی که می تونین همکاری کنین رو هم لطفا اعلام کنین .
من فعلا می تونم بخش های 5 ، 7 و 8 باشم، دو ماه آینده قراره وقتم آزادتر بشه.
ببخشین من هر سری کلی می حرفم
(ببخشین من تشکرام تمومیده بازم ، همین جا باز هم از نظرات زیباتون تشکر می کنم
)