مجله تخصصی بچه های کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
چرا مدیران نظری واسه این تاپیک مهم نمیدن؟؟ مثلا آقای شریف یا نگین خانم یا (آقا یا خانم) russell. اگه کسی از مدیران را فراموش کردم عذرخوهی میکنم. تاپیک مهمی هست و رو کمک شما هم حساب باز شده...

خوب کاربران از شما بیشتر از اینا انتظار دارن به عنوان مدیران بخش کامپیوتر، و من به عنوان یکی از بچه های کامپیوتر دوست دارم مدیران در تاپیکهای مهمی مثل این لااقل یکبار بیان و نظر خودشون رو اعلام کنند!!! :):)

من با اینکه یکم از دست آقا بابک مدیر تالار گفتگو آزاد هم دلخور هستم:mad: ولی ایشون در تالار گفتگوی آزاد فوق العاده فعالیت میکنند و حتی به تاپیک های تقریبا مهم هم سر زده و لااقل یک تشکر انجام میدن، این واسه اون کاربری که تاپیک رو زده خیلی ارزش داره و بازهم دنبال موضوعات بهتر میگرده برای فعالیت بیشتر در سایت!!

در پایان من از تمام مدیران این سایت خوب و مدیران تالار کامپیوتر هم تشکر میکنم و همچنین از کاربرای فعال کامپیوتر مثل علی آقا VB و یک نفر دیگه که اسم بزرگوارشون یادم رفت( در صفحه اول تاپیک هستند) تشکرمیکنم و این فقط یک گلایه کوچک و انتقاد سازنده واسه مدیران گل بخش کامپیوتر بود. :gol::gol: :heart::heart:
همچنین به نظر من هنوز صبر کنید نظرات کاربران برای وجود داشتن بخشها کاملتر شود و سپس شورا و کار start بخورد بهتر است.

رسیدگی شود.....

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی ما هنوز نفهمیدیم کی چه کاری بلده ؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید تا آدم گیج نشه بفهمه با کیا میخواد مجله بزنه
راستی من تو دانشگاهمون نشریه میزنم....کمکی باشه در خدمتم

در ضمن از استارتر میخوام که یه جمع بندی داشته باشه......

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بهتر نیست یه ساعت بذاریم همه بالا باشن تا راحت تر به تصمیمات رسیدگی بشه و سریعتر به نتیجه برسیم;);):gol::gol:

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به تک تک دوستان عزیز :gol:

بهتره فعلا در حد معمولی کار رو شروع کنیم، تا می تونیم کار پراکنده نشه تا باعث سردرگمی هم نشه ،
به فرمایش علی آقا (emreh) :
در عین حال که هر تیمی از لحاظ کاری مستقل هستند ، با همدیگه همکاری کنند، ایزوله سازی و انکپسولیشن و در عین حال همکاری در کنار هم.
البته تاکید من بیشتر روی بحث ایزوله و انکپسولیشن هست ;)

با توجه به نظرات زیباتون:
به نظر من هم بهتره که

فعلا حوزه فعالیتمون و ارتباطاتمون همین سایت باشه

در مورد دوره انتشار هرچقدر بیشتر باشه، مطالب جذابتر و به روزتری می طلبه،
ظاهرا اکثریت موافق ماهنامه هستن،

در مورد شورا هم، از هر بخش یک نفر نماینده بشه و یک سردبیر هم داشته باشیم،
سردبیر می تونه برای بخش هایی تصمیم بگیره که کلی هستن و به بخش ها مربوط نیست، مثل تعداد صفحات مجله، مثل هماهنگی ها برای جمع آوری مطالب و ...
و هر سرگروه هم، علاوه بر نماینده گروه بودن، مسول جمع آوری و ارائه مطالب بخش خودش رو داشته باشه
در یک جو کاملا دوستانه، ساختار سلسله مراتبی داشته باشیم،

هر زمانی که تعداد بخش ها ذقیقا مشخص شد، تعداد نمایندگان هم خود بخود مشخص میشه،

بخش لینوکس که آقا سهراب هم بهش اشاره کردن، با اجازشون یک بخش کاملا مجزا باشه،

درمورد گرافیک که مریم جون به خوبی بهش اشاره کردن، sananrad استاد هستن،
ولی متاسفانه مدتیه از سایت رفتن، اگه برگردن که خوب میشه، ولی در غیر اینصورت هم تلاشها برای استفاده از تجربیاتشون انجام خواهد شد ... :smile:

اگر همه موافق باشن تا آخر همین هفته هماهنگی ها رو انجام بدیم و اول هفته آینده هفته رسما استارت کار زده بشه(اگر کسانی باشن که بخوان نظر بدن، فکر نمی کنم بیشتر از چند روز دیگه صبر کنن)
پس بشتابید و نظرات زیباتون رو ارائه بدین :w17::w17::w17:

دوست عزیز، slm5j8 هم در مورد نرم افزار ساخت مجله صحبت کردین، اگه میشه بیشتر توضیح بدین، چه نرم افزاری هست و چه امکاناتی داره، ممنون میشم :gol:

لطفا حوزه های همکاری و تخصصتون رو هم بفرمایین :

1. یه بخشی تحت عنوان "کمک" بذارید تا دوستان مشکلات خودشونو براتون بفرستند و شما هم راه حل های پیشنهادی و کاربردی اونا رو بنویسید .(البته سعی به بررسی موارد عمومی تر)

2. همچنین یه بخش تحت عنوان "کامپیوتر منتخب" که در اون چند تا بسته کامپیوتر رو از روی قیمت بازار و سطح کارایی بررسی و معرفی کنید .

3. بخشهای تخصصی بررسی و شناخت قطعات سخت افزاری رو هم بذارید...مثلا کارت گرافیک ...CPU و پاور و چیزهای جدیدی که تویه بازار میان....

4. بخش شبکه و هک و امنیت(البته از جنبه مثبت، وگرنه دفتر مجله تخته میشه :دی)

5. اخبار یا همون تازه های دنیای فناوری

6. مطالبی در مورد ویروس ها و آنتی ویروس ها

7. آموزش نرم افزارها ( هر نرم افزار بنا به نیاز در یک تا چند شماره مجله ارائه بشه)

8. اگر آموزش لغات تخصصی کامپیوتر هم باشه، خوبه .

9. بخش لینوکس

(اگر به نظرتون بخشی اضافه یا کمه، نظر بدین لطفا)

حوزه هایی که می تونین همکاری کنین رو هم لطفا اعلام کنین .

من فعلا می تونم بخش های 5 ، 7 و 8 باشم، دو ماه آینده قراره وقتم آزادتر بشه.

ببخشین من هر سری کلی می حرفم :redface:

(ببخشین من تشکرام تمومیده بازم ، همین جا باز هم از نظرات زیباتون تشکر می کنم :gol::gol::gol:)

آخرین ویرایش:

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز

latex
pdf publisher
macrosoft publisher

اینم هست
Microsoft Office Publisher 2007 :gol:

بخش 1،8،9 و 5در خدمتیم..
یه خورده سرم خلوت شده
با شروع در هفته آینده موافقم
فقط قبلش برای هر بخش دو نفر بزارین تا همه به کاراشون برسن:d:d
در مورد سردبیر هم نظرم مثبته;)
شورا هم بهتره از هر بخش یا از هر دو بخش یه نفر تو شورا باشه..:gol::heart::gol:

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا آخر هفته تصمیمات گرفته بشه........
وگرنه.............

mohandes_fs

عضو جدید
سلام دوستان
دیدم بیشتر مهندسای کامپیوتر فروم اینجا رفت و آمد می کنن گفتم اینجا این رو مطرح کنم شاید جواب بگیرم:

دوستان تو تاپیکی که زدم یه برنامه گزاشتم که با وی بی درست شده و سورسش هم هست
میخوام یه جای تکست باکس لیست باکس بزارم
اگه میشه یه ذره راهنمایی کنید

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...وال-در-باره-ی-تبدیل-textbox-به-listbox-در-vb6

با تشکر از شما

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته بیشتر برنامه نویسان به بخش برنامه نویسی مراجعه میکنن
بهتره تایپیک رو همون جا بزارید........

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
پست افتخاری ( گل مریم و شقایق )

پست افتخاری ( گل مریم و شقایق )

ولی متاسفانه مدتیه از سایت رفتن، اگه برگردن که خوب میشه، ولی در غیر اینصورت هم تلاشها برای استفاده از تجربیاتشون انجام خواهد شد ...

سلام به همگی مخصوصا گل مریم و شقایق خانم

مرسی بابت پیشنهادتون ولی متاسفانه به دلیل یه سری مشکلاتی که تو این تالار واسم پیش اومده بود که

فکر کنم همه ی فروم هم قضیه رو بدونن:razz: و پذیرفتن مسئولیت در فروم دیگر نمیتونم این مسئولیت

رو قبول کنم ، پیشنهاد میکنم این کار رو به کسی بدین که پشت سر من حرف درآورده بود ;)

از مدیر نگین و مدیر راسل هم ممنون بابت خوبی هاشون :gol:

موفق و موید باشید

farshaad

عضو جدید
سلام.
من تازه واردم, اما میتونید روم حساب کنید......
از گوشی های ویندوز موبایل گرفته تا اااااااا انواع سیستم عامل های مختلف تااااااااااااااااااااااا سخت افزار و یه خورده هم برنامه نویسی سر رشته دارم .
حالا چیکار کنم!!!!؟؟

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
من تازه واردم, اما میتونید روم حساب کنید......
از گوشی های ویندوز موبایل گرفته تا اااااااا انواع سیستم عامل های مختلف تااااااااااااااااااااااا سخت افزار و یه خورده هم برنامه نویسی سر رشته دارم .
حالا چیکار کنم!!!!؟؟
سلام دوست عزیز
به جمع ما خیلی خوش اومدین :gol:
شما یه سر به پست های قبلی همین تاپیک بزنین ، توی پست 65 من با اجازه دوستان عزیز ، زمینه هایی که قراره کار بشه رو جمع آوری کردم، شما هم لطف کینین و دقیقا بگین کدوم زمینه فعالیت می کنین ;)

اگر نظر ، پیشنهاد یا انتقاد دیگه ای هم دارین، استقبال میشه :)

abnoos69

عضو جدید
عرض درود و ادب و احترام و تشکر و ... خدمت تمامی دوستان عزیزم
اول از شقایق عزیزم ممنونم بابت جمع بندی های دقیق .
دوم از شما دوستان نازنین ممنونم بابت همراهی و ارائه نظراتتون .

این طور که از صحبت های شما برداشت کردم انگار همگی دوست داریم که زودتر کار رو رسما آغاز کنیم و همه تشکیلات ( شورا - سردبیر - گروه ها - موضوعات - زمان بندی و ... ) تا آخر هفته سر و سامون بگیرن . درسته؟؟؟؟

عزیزانی که تا الان (با نظرات و اعلام آمادگی برای همکاری ) با ما همراه بودن :
مهندس عزیز *Chakavak*
مهندس عزیز ali_vb
مهندس عزیز shoonisht
مهندس عزیز emreh
مهندس عزیز ros3
مهندس عزیز s1m5j8
مهندس عزیز opnet
مهندس عزیز مسعود شرافتی
مهندس عزیز تورج پور بهرام
مهندس عزیز golemaryam_1983
مهندس عزیز سهراب 2
مهندس عزیز fashaad

(عذر خواهی میکنم اگر نام دوست عزیزی سهوا از قلم افتاده . )

من ایمان دارم که همین تعداد هم ( با توجه به انگیزه ای برای انجام کار داریم ) میتونه خیلی خوب از عهده کارای مجله بر بیاد .اما فکر میکنم شاید بهتر باشه یه کم دیگه هم منتظر سایر دوستان مهندسی کامپیوتر بمونیم . نظرتون چیه ؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ros3

عضو جدید
با عرض سلام و خدا قوت به دوستان فعال مجله...
خیلی خوشحالم که در راه اندازی این مجله مصمم تر شدید.
ایشالا که یه روز افتخارات این مجله ببینیم.;)

سلام به تک تک دوستان عزیز :gol:

بهتره فعلا در حد معمولی کار رو شروع کنیم، تا می تونیم کار پراکنده نشه تا باعث سردرگمی هم نشه ،
در عین حال که هر تیمی از لحاظ کاری مستقل هستند ، با همدیگه همکاری کنند، ایزوله سازی و انکپسولیشن و در عین حال همکاری در کنار هم.
البته تاکید من بیشتر روی بحث ایزوله و انکپسولیشن هست ;)

به نظر من هم بهتره که

سردبیر می تونه برای بخش هایی تصمیم بگیره که کلی هستن و به بخش ها مربوط نیست، مثل تعداد صفحات مجله، مثل هماهنگی ها برای جمع آوری مطالب و ...
و هر سرگروه هم، علاوه بر نماینده گروه بودن، مسول جمع آوری و ارائه مطالب بخش خودش رو داشته باشه

ولی متاسفانه مدتیه از سایت رفتن، اگه برگردن که خوب میشه، ولی در غیر اینصورت هم تلاشها برای استفاده از تجربیاتشون انجام خواهد شد ... :smile:

اگر همه موافق باشن تا آخر همین هفته هماهنگی ها رو انجام بدیم و اول هفته آینده هفته رسما استارت کار زده بشه(اگر کسانی باشن که بخوان نظر بدن، فکر نمی کنم بیشتر از چند روز دیگه صبر کنن)
پس بشتابید و نظرات زیباتون رو ارائه بدین :w17::w17::w17:

دوست عزیز، slm5j8 هم در مورد نرم افزار ساخت مجله صحبت کردین، اگه میشه بیشتر توضیح بدین، چه نرم افزاری هست و چه امکاناتی داره، ممنون میشم :gol:

1. یه بخشی تحت عنوان "کمک" بذارید تا دوستان مشکلات خودشونو براتون بفرستند و شما هم راه حل های پیشنهادی و کاربردی اونا رو بنویسید .(البته سعی به بررسی موارد عمومی تر)

2. همچنین یه بخش تحت عنوان "کامپیوتر منتخب" که در اون چند تا بسته کامپیوتر رو از روی قیمت بازار و سطح کارایی بررسی و معرفی کنید .

3. بخشهای تخصصی بررسی و شناخت قطعات سخت افزاری رو هم بذارید...مثلا کارت گرافیک ...CPU و پاور و چیزهای جدیدی که تویه بازار میان....

7. آموزش نرم افزارها ( هر نرم افزار بنا به نیاز در یک تا چند شماره مجله ارائه بشه)

9. بخش لینوکس

ببخشین من هر سری کلی می حرفم :redface:

(ببخشین من تشکرام تمومیده بازم ، همین جا باز هم از نظرات زیباتون تشکر می کنم :gol::gol::gol:)

من خودم فکر میکنم استفاده زیادی از این مجله داشته باشم و بتونم از مقالات و نوشته های صاحب نظران در زمینه های مختلف فیض ببرم.
خودمم میتونم میتونم در زمینه های 2 و 5 و 6و 7 همکاری کنم.
راستی مصاحبه از قلم افتادا:w20:، خربرنگار تو دنیای حقیقی نمیخواید!!!:redface:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی مصاحبه از قلم افتادا:w20:، خربرنگار تو دنیای حقیقی نمیخواید!!!:redface:

سلام...
خبرنگار هم بد نیست....
ولی پول نداریم که به خبرنگار بدیم ها... یه خبر نگاری می خوایم که فقط محض رضای خدا کار کنه.... (شوخی کردم...)
ولی به نظر بنده ..اگه قرار باشه که یه بخش به عنوان لغات تخصصی هم باشه ..پس ایجاب می کنه که:::::::::
اولا---------- لغات رو بایگانی کنی...........
دوما---------- یه بایگانی برای مجله داشته باشیم... چون ممکنه بعضی از بچه ها بخوان بایگانی مجله رو هم داشته باشن... (حتی بهعدا هم ممکنه این کار برای همه ماها یه خاطره بشه که مثلا اول کار چطوری بودش و اون موقع چه طوری!!!!!!!)
به هر حال...
با تشکر...

Ros3

عضو جدید
سلام...
خبرنگار هم بد نیست....
ولی پول نداریم که به خبرنگار بدیم ها... یه خبر نگاری می خوایم که فقط محض رضای خدا کار کنه.... (شوخی کردم...)
ولی به نظر بنده ..اگه قرار باشه که یه بخش به عنوان لغات تخصصی هم باشه ..پس ایجاب می کنه که:::::::::
اولا---------- لغات رو بایگانی کنی...........
دوما---------- یه بایگانی برای مجله داشته باشیم... چون ممکنه بعضی از بچه ها بخوان بایگانی مجله رو هم داشته باشن... (حتی بهعدا هم ممکنه این کار برای همه ماها یه خاطره بشه که مثلا اول کار چطوری بودش و اون موقع چه طوری!!!!!!!)
به هر حال...
با تشکر...
نه مهندس، اختیار داری،
ما مشکل حقوق ماهیانه شما رو حل کنیم من پیشکش!!! به عبارتی شما جیب ما رو نزن پول نمیخوام!;);)
اگه دوستان این مسئولیت رو به من بسپرن فقط از رو علاقه انجام میدمش.
مصاحبه هم فقط محدود به افراد موفق نمیشه، اگه بشه با مدیر عامل نمایندگی شرکتای بزرگ تو ایران، مدیر عامل شرکتای آی تی و کامپیوتری ایران و افراد بزرگ و شناخته شده، مصاحبه کنیم که خیلی عالی میشه، فقط مشکل اینه که چون اسم و رسم و مجوز نداریم نمیشه ازشون وقت گرفت.

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به تک تک دوستان عزیز
البته تاکید من بیشتر روی بحث ایزوله و انکپسولیشن هست

به نظر من هم بهتره که

ولی متاسفانه مدتیه از سایت رفتن، اگه برگردن که خوب میشه، ولی در غیر اینصورت هم تلاشها برای استفاده از تجربیاتشون انجام خواهد شد ...

پس بشتابید و نظرات زیباتون رو ارائه بدین

دوست عزیز، slm5j8 هم در مورد نرم افزار ساخت مجله صحبت کردین، اگه میشه بیشتر توضیح بدین، چه نرم افزاری هست و چه امکاناتی داره، ممنون میشم

9. بخش لینوکس

ببخشین من هر سری کلی می حرفم

(ببخشین من تشکرام تمومیده بازم ، همین جا باز هم از نظرات زیباتون تشکر می کنم )

سلام....
ای وای دیدی داشت یادم میرفت...:cool:
حوزه ی عملکردی بنده هم اینها هستش... البته اگه بنده رو قبول داشته باشید...:cool::)
بخش ۱::::: اگه تونستم چشم... البته بیشتر لینوکس رو بلدم:redface: ..ولی خوب ویندوز رو هم داشتم ... سال ۴۲ بود...یادش بخیر ..هون موقع که کامپیوتر ها نفتی بودن... همون موقع ها که کامپیوتر با لگد روشن میشد...:D
بخش ۲::::: سیستم پیشنهادی .... البته بیشتر رویه سیستم های AMD نظر میدم و جمع و جورشون می کنم...
بخش ۳::::: اگه مطلب گیر آوردم و اگه تونستم چشم... البته منبع زیاد سراغ دارم ولی خوب ..جمع و جور کردنشون ... بازم میشه ..... این بخش هم هستم...
بخش ۷ :::: نرم افزار رو هم هستم...اگه لینوکسی باشه رو هم می تونم گیر بیارم... یکم دنگ و فنگ داره ..ولی بازم می تونم گیر بیارم... فقط یکم وقت بیشتر می خوام... چون باید مطالب جمع آوری بشن ... و البته دسته بندی...
بخش ۹::::: تا جایی که بتونم می تونم کمک بگیرم...شاید چیزی حالیم نباشه ..ولی گلیم خودم رو از آب میکشم بیرون....
بخش ۱۰ ::: آشپزی و بچه داری رو هم هستم... اه این بخش رو نذاشتید...:confused: ای بابا...من آشپزیم خوب بود ها... شوخی کردم..:D
به هر حال...
پس بخشهای بنده شدش... ۱ و ۲و ۳ و ۷و ۹ همین دیگه...;););)
یه سوالی ..ماهی چقدر حقوق میدن؟؟؟؟؟ :D:D:D
با تشکر....

آخرین ویرایش توسط مدیر:

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان مهندس
منم امدم اعلام همکاری در قسمت 4و6 بکنم
در بخش گرافیک هم میتونم کمکتون کنم البته اگه پا تو کفش اقای راد نکرده باشم

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب هستش میبینم که مهندسین بیشتری اومدن واسه همکاری!;)

منم تو بخش شبکه ویندوز و امنیت و هک رو من حساب کنید!:cool:
اگه دوست داشتین!:cool:

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان مهندس
منم امدم اعلام همکاری در قسمت 4و6 بکنم
در بخش گرافیک هم میتونم کمکتون کنم البته اگه پا تو کفش اقای راد نکرده باشم
سلاااام پرستو جان
خیلی خوش آمدی :gol:
ممنون از اعلام آمادگیت عزیز
استاد sanan با وجود دعوت عذر خواستن، فعالیت نمی کنن ایشون (به همون دلایلی که شاید خودتون آگاه هستین )
اما از همکاری شما سپاسگزاریم :gol::gol::gol:

خوب هستش میبینم که مهندسین بیشتری اومدن واسه همکاری!;)

منم تو بخش شبکه ویندوز و امنیت و هک رو من حساب کنید!:cool:
اگه دوست داشتین!:cool:

مرسی تورج خان،شبکه که برای شما و دوستان کنار گذاشته شده (4)
اگر میشه لطف کنین سایر بخش هایی که می تونین همکاری کنین رو دقیق تر مشخص کنین،
با شماره بخش اگر بشه که عالیه.
بازم ممنون :gol:

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام پرستو جان
استاد sanan با وجود دعوت عذر خواستن، فعالیت نمی کنن ایشون (به همون دلایلی که شاید خودتون آگاه هستین )

مرسی تورج خان،شبکه که برای شما و دوستان کنار گذاشته شده (4)
اگر میشه لطف کنین سایر بخش هایی که می تونین همکاری کنین رو دقیق تر مشخص کنین،
با شماره بخش اگر بشه که عالیه.
بازم ممنون :gol:

بخش 6 - 8 هم روم حساب کنید!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بخش 5 رو میتونم به صورت کامل باشم
بقیه موضوعات به صورت همکاری کمک میکنم
بهتره یه سر به مجلاتی که رشته برق یا سایر رشته ها تو فروم ها زدن یه نگاه بندازیم تا حساب کار دستمون بیاد......
اینجوری میفهمیم در چه سطحی باید مطلب بدیم بیرون......

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااام پرستو جان
سلام خواهش میکنم
بله اطلاع دارم که اقا محسن به چه دلایلی تشریف نمیارن
من به نرم افزار های photo shap , corel drow , free hand ,3d maxمسلط هستم و میتونم کمکتون کنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند تا پیشنهاد
-معرفی چهره های اشنای همه رشته ها بخصوص کامپیوتر رو بذارین توش(معرفی یک چهره ماندگار )
-اختراعات جدید که توی دنیای کامپیوتر رخ میده که کم هم نیست
-آموزش نرم افزار های مهندسی کامپیوتر
-اخباری که مهم هست حتی به رشته کامپیوتر هم مربوط نباشه اشکال نداره
-تجلیل از مدیران و کاربران فعال و مفید سایت
-کاری انجام بشه که توی سایت های دیگه نباشه یا کم باشه
-گذاشتن مسابقه علمی برای رشته کامپیوتر
-قسمت سیاسی هم داشته باشه خیلی عالیه
-منم هر کمکی بتونم انجام میدم
امیدوارم زود عملی بشه..
با تشکر از همه دوستان

آخرین ویرایش:

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکته:
1) چون این کار قراره یه کار جدید باشه و یک کار پژوهشی و عملی باشه تحت هیچ عنوان مطالب را از یک سایت فارسی کپی و ارسال نکنن
2) مطالب می تونن چکیده و یا خلاصه از چند سایت و منبع باشن ولی کاملا کپی پیست باشن مورد قبول نیست ضمنا بهتره دوستان در پایان منابع خود را هم اعلام کنن
3) دوستان لطفا به تعدادی مسئولیت قبول کنن که امکان پایانش را در مدت مقرر داشته باشن

Ros3

عضو جدید
1-
دوستان من این هفته میرم نمایشگاه کتاب
شاید در نگاه اول اصلا ربطی به مجله نداشته باشه
ولی به نظر من همچین بی ربط هم نیست...
امروز به ذهنم رسید بعد نیست در اولین شماره بازتابی از نمایشگاه غرفه های مربوط به کامپیوتر هم داشته باشیم.
در مورد در دسترس بودن کتاب ها آمار فروش و هر چیزی که به ذهنتون برسه...
اگه موافق این کار بودید نظرتون رو اعلام کنید.

2-
یه پیشنهاد دیگه برای مجله
یه قسمت تحت عنوان زبان های برنامه نویسی و مقایسه زبان های برنامه نویسی و تاریخچه زبان های برنامه نویسی و هر چیزی مربوط به برنامه نویسی کم داره مجله...

3-
یه قسمت هم تحت عنوان تاریخچه کامپیوتر که به بررسی تکامل کامپیوتر بپردازه به صورت داستان وار اگه با عکس یا کاریکاتور باشه خیلی جذاب میشه... این بخش یه بخش دائمی باشه در هر شماره به تکمیل ادامه داستان بپردازه...
(مجله برای اینکه از هر سطحی مخاطب داشته باشه لازمه مباحث ساده و داستان وار هم داشته باشه )

لطفا نظرتون رو در مورد این سه موضوع بگید.
شاد باشید:gol:

Ros3

عضو جدید
چند تا پیشنهاد
-معرفی چهره های اشنای همه رشته ها بخصوص کامپیوتر رو بذارین توش(معرفی یک چهره ماندگار )
-اختراعات جدید که توی دنیای کامپیوتر رخ میده که کم هم نیست
-آموزش نرم افزار های مهندسی کامپیوتر
-اخباری که مهم هست حتی به رشته کامپیوتر هم مربوط نباشه اشکال نداره
-تجلیل از مدیران و کاربران فعال و مفید سایت
-کاری انجام بشه که توی سایت های دیگه نباشه یا کم باشه
-گذاشتن مسابقه علمی برای رشته کامپیوتر
-قسمت سیاسی هم داشته باشه خیلی عالیه
-منم هر کمکی بتونم انجام میدم
امیدوارم زود عملی بشه..
با تشکر از همه دوستان
به نظر منم بررسی به مباحث مهم دیگه هم در گوشه کنار مجله باعث میشه مجله مخاطب بیشتری داشته باشه... این هنر ماست که یه جوری اونا رو به کامپیوتر ربط بدیم.
آموزش نرم افزار هم که قبلا مطرح شده بود.
مسابقه علمی خیلی خوبه... ولی باید یه جایزه ای هم براش در نظر بگیریم کی حاضر این بار مالی رو بپردازه؟
با قسمت سیاسی مخالفم چون باعث میشه در مجله تخته شه...
ولی میشه غیر مستقیم با مشکلاتی که در جامعه کامپیوتری وجود داره و عامل اصلیش سیاست مملکته زیر سوال برد...

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
درباره مورد اول کار خوبیه...ولی به نظر من آمار فروش بدرد ما نمی خوره....؟
درباره مورد دوم فکر خوبیه به شرطی که خسته کننده نباشه...(چون نمیشه با عکس اونو به مخاطب فهموند...واینکه چون مطالب بیشتر به صورت متنی هست شاید برای خواننده مجله خسته کننده باشه)....ولی در کل ایده خوبیه
در باره مورد سوم هم........نظر مثبت نیست(چون میشه سیر تکامل رو تو یک صفحه در اورد البته بدون کاریکاتور و عکس)...
شما هم شاد باشید.....
نمایشگاه خوش بگذره........

• Like
واکنش ها: Ros3
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا