مثلث برمودای ایران/ هیچ کس از این سرزمین زنده بازنگشته!

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز

ه گزارش اروم نیوز ، تا به حال چیزی از کویر ترسناکی که مردم محلی ادعا می کنند محل زندگی ارواح و اجنه است و هر انسانی از آنجا عبور کند گرفتار ارواح شده و زنده نمی ماند شنیده اید؟ شاید این اعتقاد قدیمی ها به این دلیل باشد که در گذشته افرادی بدون در نظر گرفتن شرایط سخت سفر به این کویر راهی آن شده اند و هرگز بازنگشته اند.
کویر ریگ جن از صعب العبورترین نواحی دنیا، منطقه کویری و پر از تپه های شنی و باتلاق های نمکی است. مردم محلی معتقدند این سرزمین نفرین شده است. در قدیم کاروان ها و مسافران هرگز از این کویر عبور نمی کردند. در حال حاضر در این منطقه هیچ علایمی از حیات دیده نمی شود.
کویر «ریگ جن» در جنوب غربی و غرب دشت کویر، جنوب سمنان، جنوب شرق گرمسار، شرق منطقه حفاظت شده کویر، شمال انارک و غرب جندق قرار گرفته است و وسعتی برابر با ۳۸۰۰ کیلومتر مربع دارد. هیچ گونه چشمه یا چاه آبی در این منطقه وجود ندارد. در بیشتر نقشه ها نامی از این منطقه نبرده شده است.تنها دو کویر شناس اروپایی در گذشته در سفرنامه های خود به وجود چنین کویری در ایران اشاره ای کرده اند.

قدیمی ها معتقد بودند، این سرزمین نفرین شده و پایگاه شیطان ها و ارواح پلید است. مردمی که در اطراف این کویر زندگی می کنند بر همین باور هستند.این مردم محلی می گویند هر کسی که وارد این سرزمین شده زنده نمانده و ناپدید شده است.بعضی ها می گویند شاید این افراد درون باتلاق های نمکی گرفتار شده یا از تشنگی تلف شده اند.

” اسون هیدن ” کویرنورد معروف در سفر خود در سال ۱۹۰۰ به ایران از سفر به این ناحیه اجتناب کرد.” آلفرنس گابریل ” توانست در سال ۱۹۳۰ از عرض آن عبور کند. علی پارسا، فارغ التحصیل علوم رایانه از دانشگاه صنعتی شریف همراه با گروهش توانست از طول این کویر چند بار عبور کند.

این منطقه بدون هرگونه پوشش گیاهی و جانوری است و تا به حال گزارشی درباره حیوانات احتمالی که امکان زندگی شان در این منطقه وجود دارد ارایه نشده است.
ریگ جن را مثلث برمودای ایران هم می نامند. شنزارهای گسترده این منطقه و باتلاق های این منطقه هر انسانی را به وحشت می اندازند. اگر کسی به این منطقه سفر کند گرفتار گل و لجن های بیابان شده و به کسانی می پیوندد که در این بیابان ناپدید شده یا جان خود را از دست داده اند.
با وجود اینکه محققان و کویرنوردانی توانسته اند از این منطقه عبور کنند، اما هنوز هم مردم محلی معتقدند این سرزمین نفرین شده است و هر کسی پا به این سرزمین بگذارد گرفتار شیاطین و ارواح می شود و دیگر هرگز از آن باز نمی گردد.

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شنزارهای گسترده این منطقه و باتلاق های این منطقه هر انسانی را به وحشت می اندازند. اگر کسی به این منطقه سفر کند
گرفتار گل و لجن های بیابان شده
و به کسانی می پیوندد که در این بیابان ناپدید شده یا جان خود را از دست داده اند.

ببخشید توی کویر گل وجود داره ؟

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
شنزارهای گسترده این منطقه و باتلاق های این منطقه هر انسانی را به وحشت می اندازند. اگر کسی به این منطقه سفر کند
گرفتار گل و لجن های بیابان شده
و به کسانی می پیوندد که در این بیابان ناپدید شده یا جان خود را از دست داده اند.

ببخشید توی کویر گل وجود داره ؟

باتلاقو میگه
اره هست
مصاحبه و برنامشم هست
یه سرچ تو گوگل بزن
بعد با چن نفر از اهالی اون ناحیه صحبت کردن
فک کنم واسه اخبار شبکه 1 باشه

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باتلاقو میگه
اره هست
مصاحبه و برنامشم هست
یه سرچ تو گوگل بزن
بعد با چن نفر از اهالی اون ناحیه صحبت کردن
فک کنم واسه اخبار شبکه 1 باشه

پس حتما ی منبع اب باید وجود داشته باشه ,,
شاید بشه از اونجا اب بیرون اورد.....تعجبم از اینه ک چرا کسی به این نکته توجه نکرده ........البته شاید راهی وجود داره اما براورد هزینه هاش زیاد میشه و مقرون به صرفه نیست.

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس حتما ی منبع اب باید وجود داشته باشه ,,
شاید بشه از اونجا اب بیرون اورد.....تعجبم از اینه ک چرا کسی به این نکته توجه نکرده ........البته شاید راهی وجود داره اما براورد هزینه هاش زیاد میشه و مقرون به صرفه نیست.

آخه میدونی اونجا باتلاقه بعد رویه این باتلاقا با شن و اینا پوشیده شده
بخاطر همین خیلیا اونجا رفتن چون بلد نبودن رفتن تو باتلاق
ولی قدیمیایه اونجا میگن جن هست و از این حرفا واسه همین به ریگ جن معروف شده
تو خوده اخبار میگه کاشکی به عنوان یه جایه توریستی در میاد ولی کسی این کارو نمیکنه...

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
من رفتم . الکی نگو کسی نمیتونه زنده بیاد بیرون :دی

من اومدمممممممممممممممممم . امضا هم نمیدم:cowboy:

Hojj@t

اخراجی موقت

ه گزارش اروم نیوز ، تا به حال چیزی از کویر ترسناکی که مردم محلی ادعا می کنند محل زندگی ارواح و اجنه است و هر انسانی از آنجا عبور کند گرفتار ارواح شده و زنده نمی ماند شنیده اید؟ شاید این اعتقاد قدیمی ها به این دلیل باشد که در گذشته افرادی بدون در نظر گرفتن شرایط سخت سفر به این کویر راهی آن شده اند و هرگز بازنگشته اند.
کویر ریگ جن از صعب العبورترین نواحی دنیا، منطقه کویری و پر از تپه های شنی و باتلاق های نمکی است. مردم محلی معتقدند این سرزمین نفرین شده است. در قدیم کاروان ها و مسافران هرگز از این کویر عبور نمی کردند. در حال حاضر در این منطقه هیچ علایمی از حیات دیده نمی شود.
کویر «ریگ جن» در جنوب غربی و غرب دشت کویر، جنوب سمنان، جنوب شرق گرمسار، شرق منطقه حفاظت شده کویر، شمال انارک و غرب جندق قرار گرفته است و وسعتی برابر با ۳۸۰۰ کیلومتر مربع دارد. هیچ گونه چشمه یا چاه آبی در این منطقه وجود ندارد. در بیشتر نقشه ها نامی از این منطقه نبرده شده است.تنها دو کویر شناس اروپایی در گذشته در سفرنامه های خود به وجود چنین کویری در ایران اشاره ای کرده اند.

قدیمی ها معتقد بودند، این سرزمین نفرین شده و پایگاه شیطان ها و ارواح پلید است. مردمی که در اطراف این کویر زندگی می کنند بر همین باور هستند.این مردم محلی می گویند هر کسی که وارد این سرزمین شده زنده نمانده و ناپدید شده است.بعضی ها می گویند شاید این افراد درون باتلاق های نمکی گرفتار شده یا از تشنگی تلف شده اند.

” اسون هیدن ” کویرنورد معروف در سفر خود در سال ۱۹۰۰ به ایران از سفر به این ناحیه اجتناب کرد.” آلفرنس گابریل ” توانست در سال ۱۹۳۰ از عرض آن عبور کند. علی پارسا، فارغ التحصیل علوم رایانه از دانشگاه صنعتی شریف همراه با گروهش توانست از طول این کویر چند بار عبور کند.

این منطقه بدون هرگونه پوشش گیاهی و جانوری است و تا به حال گزارشی درباره حیوانات احتمالی که امکان زندگی شان در این منطقه وجود دارد ارایه نشده است.
ریگ جن را مثلث برمودای ایران هم می نامند. شنزارهای گسترده این منطقه و باتلاق های این منطقه هر انسانی را به وحشت می اندازند. اگر کسی به این منطقه سفر کند گرفتار گل و لجن های بیابان شده و به کسانی می پیوندد که در این بیابان ناپدید شده یا جان خود را از دست داده اند.
با وجود اینکه محققان و کویرنوردانی توانسته اند از این منطقه عبور کنند، اما هنوز هم مردم محلی معتقدند این سرزمین نفرین شده است و هر کسی پا به این سرزمین بگذارد گرفتار شیاطین و ارواح می شود و دیگر هرگز از آن باز نمی گردد.

خیلی جالب بود
من تا حالا از این سرزمین چیزی نشنیده بودم
ای کاش نزدیک خونمون بود با الاغمون یه سر بهش می زدم

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه میدونی اونجا باتلاقه بعد رویه این باتلاقا با شن و اینا پوشیده شده
بخاطر همین خیلیا اونجا رفتن چون بلد نبودن رفتن تو باتلاق
ولی قدیمیایه اونجا میگن جن هست و از این حرفا واسه همین به ریگ جن معروف شده
تو خوده اخبار میگه کاشکی به عنوان یه جایه توریستی در میاد ولی کسی این کارو نمیکنه...

کلا" منظورم این بود که میشه از اونجا اب استخراج کرد.
من خودم ی مدت ب خاطر کار توی طبس بودم یکسری تویه مسیر چیز جالبی دیدم ی پیرمرد تو وسط کویر ی باغچه کوچیک درست کرده بود !!
جالبی کار این بود که اب مورد نیازش رو از تنفس گیاهان کویری بدست می اورد (ی پلاستیک روی قسمتهایی از گیاهان میکشید .........)

حالا اونجا چون باتلاقش همیشگی و خشک نمیشه پس حتما میشه از اونجا اب استخراج کرد

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا" منظورم این بود که میشه از اونجا اب استخراج کرد.
من خودم ی مدت ب خاطر کار توی طبس بودم یکسری تویه مسیر چیز جالبی دیدم ی پیرمرد تو وسط کویر ی باغچه کوچیک درست کرده بود !!
جالبی کار این بود که اب مورد نیازش رو از تنفس گیاهان کویری بدست می اورد (ی پلاستیک روی قسمتهایی از گیاهان میکشید .........)

حالا اونجا چون باتلاقش همیشگی و خشک نمیشه پس حتما میشه از اونجا اب استخراج کرد

ow جالب بود
نمیدونم والا اطلاعات ندارم..

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی مطلب جالبی بود

باتلاق خودش می تونه یه دنیا زندگی باشه

ابدی هم نمی مونه

شاید اون سله های خشک مثل کوزه مانع گرم تر شدن و تبخیر آب باتلاق میشه

تو عکساش که چند تا گیاه بود پس چرا میگه هیچ گیاه و جانوری نیست ؟

معمولا باتلاق ها حاصل خشک شدن آب های قدیمی مثل برکه و رودخانه هستن

اگه هیچی زنده نمونده باشه حداقل یه خورده جلبک و باکتری باید باشه

مدیر اون گروه ایرانی که تونستن عبور کنن مهندس کامپیوتر بوده اگه محیط شناس یا زیست شناس بود حتما یه چیزایی پیدا می کرد

هر جا آب و خاک و نور باشه حیات هست مگر اینکه ماده ی خیلی سمی با غلظت بالا مانع رشد موجودات بشه که احتمال وجودش تو کویر بکر نزدیک به صفره

دمای بالای کویر یا شوری بالا رو خیلی از موجودات به راحتی تحمل می کنن

اینا در برابر حرارت و مواد آتشفشانی که چیزی نیست ، یه عده از موجودات عاشق حرارت و گوگرد آتشفشانن !:D

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی مطلب جالبی بود

باتلاق خودش می تونه یه دنیا زندگی باشه

ابدی هم نمی مونه

شاید اون سله های خشک مثل کوزه مانع گرم تر شدن و تبخیر آب باتلاق میشه

تو عکساش که چند تا گیاه بود پس چرا میگه هیچ گیاه و جانوری نیست ؟

معمولا باتلاق ها حاصل خشک شدن آب های قدیمی مثل برکه و رودخانه هستن

اگه هیچی زنده نمونده باشه حداقل یه خورده جلبک و باکتری باید باشه

مدیر اون گروه ایرانی که تونستن عبور کنن مهندس کامپیوتر بوده اگه محیط شناس یا زیست شناس بود حتما یه چیزایی پیدا می کرد

هر جا آب و خاک و نور باشه حیات هست مگر اینکه ماده ی خیلی سمی با غلظت بالا مانع رشد موجودات بشه که احتمال وجودش تو کویر بکر نزدیک به صفره

دمای بالای کویر یا شوری بالا رو خیلی از موجودات به راحتی تحمل می کنن

اینا در برابر حرارت و مواد آتشفشانی که چیزی نیست ، یه عده از موجودات عاشق حرارت و گوگرد آتشفشانن !:D

مرسی بابت اظلاعات کاملتون
مسلما گیاهو جونورا هستن
این عکسا فک نمیکنم از اون قسمت ممنوع باشه
چون هرکس رفته بر نگشته که بخاد عکس بگیره اینا فقط دورش هستن:|

GMFAR

عضو جدید
الان یه چند سالی هست که تورهای تفریحی منطقه ریگ جن برگزار میشه!!!!
دو سه سال پیش که اومده بودم ایران قسمت شد از این منطقه بی برگشت سالم برگردیم...

جای شما خالی...

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز

جای شما خالی...

به به خوش به سعادتتون ! عکس یادگاری هم گرفتین ؟

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز

جای شما خالی...

دوستان به جایه ما
ما شانس نداریما میریم یهو زیره پامون خالی میشه:|

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب. احیاناً از پتانسیل اینجور مناطق استفاده نمیشه؟؟!.