متالورژی مظلوم

Neverhood

عضو جدید
البته مهندسین بیکار که بچهای دیگر رشته ها اومدن به جای مهندسی مواد بکار گرفته شده اند

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم واقع بین باش !!! :cool:
مظلوم نمایی کجا بود ؟
شما شکمت سیره خبر از شکم مهندسین گشنه مواد نداری برادر :razz:

من شکمم سیره ؟؟؟ من دارم بیشتر از همه کار میکنم و خرج خودم رو در میارم .

نمیگم مشکلات نیست برای مهندسین مواد ، ولی نباید هی بیاییم و اینجوری بگیم . کار هم قطعا پیدا میشه . من اگر مدرکم رو گرفته بودم چندین جا بودن که مرتبط با رشته ام برم سر کار

فرهنگ

مدیر بازنشسته

نمیگم مشکلات نیست برای مهندسین مواد ، ولی نباید هی بیاییم و اینجوری بگیم . کار هم قطعا پیدا میشه . من اگر مدرکم رو گرفته بودم چندین جا بودن که مرتبط با رشته ام برم سر کار

جدا؟؟؟ به من معرفی کن;)

Neverhood

عضو جدید

بله ولی این تاپیک برای همین موضوع درست شده که مشکلات موجود بررسی شود و صحبت شما هم درسته، کار پیدا می شه ولی به شرایطی ........ اما واقعا مظلومه بخاطر اینکه اونجور که باید باشه و بکار گرفته بشه نیست و جایگاهش توسط دیگر رشته ها مخصوصا مکانیک ربوده شده !!!!
:surprised:

basu-87

عضو جدید
سلام چه میشه کرد باید خودمون هوای همو داشته باشیم به امید سرافرازی متالورژها

m.baghani

عضو جدید
متالورژی مظلوم تا زمانی که جامعه با این رشته آشنا نباشه ادامه داره! شاید بعضی از افراد تحصیل کرده از این رشته آگاهی اندکی داشته باشند ولی 80% مردم از این رشته و آینده ی آن هیچ اطلاعی ندارند،و به این رشته را زیر شاخه ی دخانیات میدانند! البته خودم هم با اینکه ترم 3 هستم اطلاع چندانی از اینده ام ندارم و بدون تحقیق این رشته رو انتخاب کردم.

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
متالورژی مظلوم تا زمانی که جامعه با این رشته آشنا نباشه ادامه داره! شاید بعضی از افراد تحصیل کرده از این رشته آگاهی اندکی داشته باشند ولی 80% مردم از این رشته و آینده ی آن هیچ اطلاعی ندارند،و به این رشته را زیر شاخه ی دخانیات میدانند! البته خودم هم با اینکه ترم 3 هستم اطلاع چندانی از اینده ام ندارم و بدون تحقیق این رشته رو انتخاب کردم.
شما بسیار کار اشتباهی کردید. همین کارها باعث می شه کسی هم اطلاع دقیقی پیدا نکنه. مردم میان از شما می پرسند شما هم که میگی از اونها بدتری. ببخشید این آگاهی باید از کجا حاصل بشه؟

silverman24

عضو جدید
عامل نفوذی از مکانیک!!! :Ph34r:

سلام به همگی. به نظرم شما خودتونو دست کم گرفتید. کی گفته متالورژی رو کسی نمیشناسه؟ شما باید ببینید افراد تحصیل کرده فنی و مهندسی چطور راجع به شما فکر میکنند نه آدمهای توی کوچه و بازار. شما فکر میکنید مکانیک برای همه شناخته شدست؟! باور کنید خیلی از مواقع وقتی یکی ازم میپرسه رشتت چیه و من میگم مکانیک، در جواب بهم میگن: مکانیک پرایده یا نیسان!!! یا میگن: مگه مکانیکی هم درس میخواد! جالبه بدونید این حرفها رو بعضی مواقع از افراد تحصیل کرده رشته های غیرفنی می شنوم. کلا بچه های مکانیک، متالورژی رو برادر خودشون میدونن. ناسلامتی یه روزی متالورژی و مکانیک یه رشته بودن. کلا ما مخلص برابچ متالورژی هم هستیم، انقدر ناشکر نباشین!

silverman24: من متالورژیست نیستم اما متالورژیستها را دوست دارم!!! :heart:

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
عامل نفوذی از مکانیک!!! :Ph34r:

سلام به همگی. به نظرم شما خودتونو دست کم گرفتید. کی گفته متالورژی رو کسی نمیشناسه؟ شما باید ببینید افراد تحصیل کرده فنی و مهندسی چطور راجع به شما فکر میکنند نه آدمهای توی کوچه و بازار. شما فکر میکنید مکانیک برای همه شناخته شدست؟! باور کنید خیلی از مواقع وقتی یکی ازم میپرسه رشتت چیه و من میگم مکانیک، در جواب بهم میگن: مکانیک پرایده یا نیسان!!! یا میگن: مگه مکانیکی هم درس میخواد! جالبه بدونید این حرفها رو بعضی مواقع از افراد تحصیل کرده رشته های غیرفنی می شنوم. کلا بچه های مکانیک، متالورژی رو برادر خودشون میدونن. ناسلامتی یه روزی متالورژی و مکانیک یه رشته بودن. کلا ما مخلص برابچ متالورژی هم هستیم، انقدر ناشکر نباشین!

silverman24: من متالورژیست نیستم اما متالورژیستها را دوست دارم!!! :heart:
عالی بود. خوشمان آمد. باید قبول کرد که شما بسیار انسان خوش قلبی هستید و امیدوار که نه مطمئن هستم شما موفقیت های زیادی رو تجربه می کنید. چون من اعتقاد دارم کسانی که راضی به موفقیت کسی نیستند هیچوقت موفق نمی شوند. عکس این مطلب هم صادقه.

m.baghani

عضو جدید
در اولویت بندی رشته های فنی مهندسی شاخص های زیادی در نظر گرفته شده است تا از هرگونه اعمال نظر سلیقه ای جلوگیری شود. شاخص هایی نظیر میزان اقبال رتبه های برتر کنکور به رشته ها، نوع بازار كار، جايگاه رشته در ايران، جايگاه رشته در دنيا، كيفيت تدريس رشته ها در دانشگاه، پذيرش و يا عدم پذيرش دانشگاههاي معتبر، فراگيري رشته، ميزان فارغ التحصيلان بيكار در رشته مربوطه و غيره در نظر گرفته شده است.شاید این یکی از دلایل مظلوم واقع شدن متالورژی باشد:

۱- مهندسي برق گرايش قدرت
گرايش الكترونيك
گرايش كنترل و ابزار دقيق
گرايش مخابرات
گرايش مهندسي پزشكي (بيوالكتريك)

۲- مهندسي مكانيك گرايش طراحي جامدات
گرايش حرارت و سيالات

۳- مهندسي عمران گرايش عمران
گرايش نقشه برداري
گرايش آب

۴- مهندسي صنايع گرايش برنامه ريزي و تحليل سيستم ها
گرايش توليد صنعتي
گرايش تكنولوژي صنعتي
گرايش ايمني صنعتي

۵- مهندسي شيمي گرايش صنايع پتروشيمي
گرايش طراحي فرايندهاي نفت
گرايش صنايع پالايش
گرايش صنايع گاز
گرايش صنايع غذايي

۶- مهندسي كامپيوتر گرايش نرم افزار
گرايش سخت افزار

۷- مهندسي مواد گرايش متالورژي صنعتي
گرايش متالورژي استخراجي
گرايش سراميك

۸- مهندسي هوافضا

۹- مهندسي معماري

۱۰- مهندسي فناوري اطلاعات (IT)

m.baghani

عضو جدید
در اولویت بندی رشته های فنی مهندسی شاخص های زیادی در نظر گرفته شده است تا از هرگونه اعمال نظر سلیقه ای جلوگیری شود. شاخص هایی نظیر میزان اقبال رتبه های برتر کنکور به رشته ها، نوع بازار كار، جايگاه رشته در ايران، جايگاه رشته در دنيا، كيفيت تدريس رشته ها در دانشگاه، پذيرش و يا عدم پذيرش دانشگاههاي معتبر، فراگيري رشته، ميزان فارغ التحصيلان بيكار در رشته مربوطه و غيره در نظر گرفته شده است.شاید این یکی از دلایل مظلوم واقع شدن متالورژی باشد:

۱- مهندسي برق گرايش قدرت
گرايش الكترونيك
گرايش كنترل و ابزار دقيق
گرايش مخابرات

گرايش حرارت و سيالات

گرايش نقشه برداري
گرايش آب

گرايش توليد صنعتي
گرايش تكنولوژي صنعتي
گرايش ايمني صنعتي

گرايش صنايع پالايش
گرايش صنايع گاز
گرايش صنايع غذايي

گرايش سخت افزار

۷- :redface: مهندسي مواد گرايش متالورژي صنعتي
گرايش متالورژي استخراجي
گرايش سراميك

۸- مهندسي هوافضا

۹- مهندسي معماري

WWW.electronvolt.blogfa.COM

mohammad asgary

عضو جدید

۱- مهندسي برق گرايش قدرت
گرايش الكترونيك
گرايش كنترل و ابزار دقيق
گرايش مخابرات

گرايش حرارت و سيالات

گرايش نقشه برداري
گرايش آب

گرايش توليد صنعتي
گرايش تكنولوژي صنعتي
گرايش ايمني صنعتي

گرايش صنايع پالايش
گرايش صنايع گاز
گرايش صنايع غذايي

گرايش سخت افزار

۷- :redface: مهندسي مواد گرايش متالورژي صنعتي
گرايش متالورژي استخراجي
گرايش سراميك

۸- مهندسي هوافضا

۹- مهندسي معماري

WWW.electronvolt.blogfa.COM

شرمنده شرمنده شرمنده.:cry:
من اصلا صنایع رو به عنوان مهندسی قبول ندارم.:thumbsdown:
نمیدونم چی شد که به رشته مدیریت صنایع دوسه تا درس مهندسی دادن اونم شد مهندسی.:evil:
بازم شرمنده از دوستانی که صنایع میخونن ولی نظر شخصی من اینه دیگه.:w26:

بالا