مسابقه ش چي بود؟؟ تو چندم شدي؟!!من تو مسابقه سراميك ميبد يزد شركت كردم سراميك خيلي لطيف تر از متالورژي صنعتي بود ولي من متالورژي رو بيشتر دوست دارم! سراميك تو ايران زياد جا نيوفتاده متاسفانه...

ما جا ميندازيمش !

مسابقه ش چي بود؟؟ تو چندم شدي؟!!من تو مسابقه سراميك ميبد يزد شركت كردم سراميك خيلي لطيف تر از متالورژي صنعتي بود ولي من متالورژي رو بيشتر دوست دارم! سراميك تو ايران زياد جا نيوفتاده متاسفانه...
در مورد مسابقه توضيحي نداديا !متالورژی هم درست جا نیوفتاده من به هر کس میگم متالورژی الکی سرشو تکون میده که آره میدونم بعد از چند دقیقه کلنجار رفتن یهو میگه متالورژی چیه !!
100 دفه هم متالورژی و با رادیولوژی اشتباه گرفتن
اینم از شهرت ما![]()
[COLOR=Red گفت:shadmehrbaz[/COLOR];1008681]مسابقه ش چي بود؟؟ تو چندم شدي؟!!
ما جا ميندازيمش !![]()
نقل قول را اشتباه دادیددر مورد مسابقه توضيحي نداديا !
حالا مسابقه چی شدمن تو مسابقه سراميك ميبد يزد شركت كردم سراميك خيلي لطيف تر از متالورژي صنعتي بود ولي من متالورژي رو بيشتر دوست دارم! سراميك تو ايران زياد جا نيوفتاده متاسفانه...
نقل قول را اشتباه دادید
متالورژی هم درست جا نیوفتاده من به هر کس میگم متالورژی الکی سرشو تکون میده که آره میدونم بعد از چند دقیقه کلنجار رفتن یهو میگه متالورژی چیه !!
100 دفه هم متالورژی و با رادیولوژی اشتباه گرفتن
اینم از شهرت ما![]()
من تو مسابقه سراميك ميبد يزد شركت كردم سراميك خيلي لطيف تر از متالورژي صنعتي بود ولي من متالورژي رو بيشتر دوست دارم! سراميك تو ايران زياد جا نيوفتاده متاسفانه...
حالا مسابقه چی شد![]()
خوشبختانه ما سرامیست نبودیم که دلمون با اسم گروه شما بلرزه...!!!!چون من از شرکت کننده ها بودم!!!
گروه لوتوس که در دل هر سرامیستی لرزه مینداخت!!!!!!!!
اگه بودی منو میشناسی لیوانمون از 2.5 متری نشکست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توضيح:
در صورت تكرار توهين اخطار و سپس اخراج میشوید
تکرار نشه
سلام من را فراموش نکنید من تو گروه میبد بودم ما سوم شدیم
خوشبختانه ما سرامیست نبودیم که دلمون با اسم گروه شما بلرزه...!!!!
والا ما هم رتبمون زیاد بد نشد با وجود اینکه هیچ کسی هم کمکمون نکرد
در هر صورت مبارکتون باشه مطمئنا به رتبه ای رسیدین که لایقتون بوده شما هم اگه خوب دقت میکردی منو تو تیم سمنان می دیدی...
سلام متالورژ عزيز!من متالم.پس حس ناسیونالیستسم میگه که ما برتریم.
اما من هر جی که میرم جلوتر میبینم که متال گسترده تر از سرامیکه که همین باعث میشه هر روز بیشتر از قبل باهبش حال کنم.
اما مخلص همه سرامیکیام هستیم، زیاد تا
من متالم.پس حس ناسیونالیستسم میگه که ما برتریم.
اما من هر جی که میرم جلوتر میبینم که متال گسترده تر از سرامیکه که همین باعث میشه هر روز بیشتر از قبل باهبش حال کنم.
با نظرتون حتی نسبی هم موافق نیستم!الان پول حرف اول رو میزنه به نظر من از نظر بازار کار هیچ کدوم از اون یکی برتری ندارن![]()
من متالم.پس حس ناسیونالیستسم میگه که ما برتریم.
نگيد اينو
ديگه همه مي دونند كه سراميك خيلي وسيعتر از متال و بقيه رشته هاست حتي من كه جوجوام .
آفریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــننگيد اينو
ديگه همه مي دونند كه سراميك خيلي وسيعتر از متال و بقيه رشته هاست حتي من كه جوجوام .
من خودم متالورژی می خونم ولی از وقتی با سرامیک ها آشنا شدم با دیده ی احترام به اون ها نگاه می کنم. یک جور احساس شعف کردم وقتی متوجه شدم که تمام این خاک ها و شن و ماسه ها و شیشه ها برای خودشون فورمول و واکنش دارند. فکرش رو بکن شیشه یه جور مایه اس که اتم هاش خیلی خیلی کند حرکت می کنند. یا مثلا یه مقدار خاک رو با آب قاطی کن بعد همون آب رو تبخیر کن، چه اتفاقی افتاده اون مقدار خاک به یه توده محکم بدل شده. دوستان راست می گن تو ایران قدر این رشته رو نمی دونن.
اولا من اصلا نمی دونستم گرایش سرامیک چیه فکر می کردم فوقش اینا کاشی تولید می کنن. البته الان هم اطلاعاتم بسیار محدوده. متاسفانه دوستان سرامیست نمیان توضیحات قشنگ قشنگ در مورد گرایش قشنگ شون بدن. کار ما شده کل کل و کری خوندن. عزیزم اگه می گی سرامیک لطیفه بیا بگو چطوری به این نتیجه رسیدی. بیا مقایسه کن. مثلا بگو پخت سرامیک به چه شکلیه و لزوما به چه منظوره؟ چجوری لعاب می دن؟ یا همون شیشه ه که بالا گفتم جریانش چیه؟ یا اگه ما قراره جلو کوره 300000000 درجه کار کنیم شما لازم نیست تو یه حجم 100000000 درجه فوت کنید؟
البته این آخری شوخی بود.
من خودم متالورژی می خونم ولی از وقتی با سرامیک ها آشنا شدم با دیده ی احترام به اون ها نگاه می کنم. یک جور احساس شعف کردم وقتی متوجه شدم که تمام این خاک ها و شن و ماسه ها و شیشه ها برای خودشون فورمول و واکنش دارند. فکرش رو بکن شیشه یه جور مایه اس که اتم هاش خیلی خیلی کند حرکت می کنند. یا مثلا یه مقدار خاک رو با آب قاطی کن بعد همون آب رو تبخیر کن، چه اتفاقی افتاده اون مقدار خاک به یه توده محکم بدل شده. دوستان راست می گن تو ایران قدر این رشته رو نمی دونن.
اولا من اصلا نمی دونستم گرایش سرامیک چیه فکر می کردم فوقش اینا کاشی تولید می کنن. البته الان هم اطلاعاتم بسیار محدوده. متاسفانه دوستان سرامیست نمیان توضیحات قشنگ قشنگ در مورد گرایش قشنگ شون بدن. کار ما شده کل کل و کری خوندن. عزیزم اگه می گی سرامیک لطیفه بیا بگو چطوری به این نتیجه رسیدی. بیا مقایسه کن. مثلا بگو پخت سرامیک به چه شکلیه و لزوما به چه منظوره؟ چجوری لعاب می دن؟ یا همون شیشه ه که بالا گفتم جریانش چیه؟ یا اگه ما قراره جلو کوره 300000000 درجه کار کنیم شما لازم نیست تو یه حجم 100000000 درجه فوت کنید؟
البته این آخری شوخی بود.
داداش خیلی ممنون اما واقعا این مهمه که همه مواد هستیم و دوست هستیم و همدیگه رو دوست داریم!
واقعا نمیدونم فلسفه ی این تاپیک چی بوده اما رشته مهمه که همه خدا رو شکر موادیم!
شاخه ها فرق میکنه که هرکدوم زیبایی خاص خودشو داره!
دوستای عزیزمون هر کدوم از زیبایی شاخه ی خودشون گفتن!
همه هم درست گفتن چون هر کدوم یه زیبایی خاص خودشو داره و نمیشه با هم مقایسه شون کرد!
حالا این نظر من بود بقیه چه نظری دارن؟
راستی منم عضو فعال شدمااااااااااااااا
راستی یادم رفت بگم که من سرامیک میخونم!!!!!!!!!!!!!![]()
خب علاقمندان میتونن به قسمت سرامیک مراجعه کنن!من خودم متالورژی می خونم ولی از وقتی با سرامیک ها آشنا شدم با دیده ی احترام به اون ها نگاه می کنم. یک جور احساس شعف کردم وقتی متوجه شدم که تمام این خاک ها و شن و ماسه ها و شیشه ها برای خودشون فورمول و واکنش دارند. فکرش رو بکن شیشه یه جور مایه اس که اتم هاش خیلی خیلی کند حرکت می کنند. یا مثلا یه مقدار خاک رو با آب قاطی کن بعد همون آب رو تبخیر کن، چه اتفاقی افتاده اون مقدار خاک به یه توده محکم بدل شده. دوستان راست می گن تو ایران قدر این رشته رو نمی دونن.
البته این آخری شوخی بود.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | بزرگان و مفاخر متالورژي و مواد ايران | مهندسی مواد و متالورژی | 29 | |
M | كار يا ادامه تحصيل؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | مهندسی مواد و متالورژی | 2 | |
![]() |
يه مهندس سراميك كجا ميتونه كار كنه؟ | مهندسی مواد و متالورژی | 1 | |
![]() |
تهيه كتابهاي مهندسي مواد متالوژي سراميك | مهندسی مواد و متالورژی | 9 |