اسفند 91
راستش تو یک نگاه باید بگم در پلان زیرزمین نباید جلوی ورودی آسانسور و دستگاه پله بسته باشه-تاسیساتتون داکت نداره- همکف: چرا ورودی پیاده رو از خیابان در نظر نگرفتین؟ بهتر بود آژانس و لابی مسکونی به هم دسترسی نداشته باشند-دسترسی آژانس بهتر بود به غیر از رمپ، پله هم میذاشتین-فضای چرخش رامپ معلولین 150*150 هست-مبلمان آژانس رو میتونستین بهتر کار کنید-ضمن اینکه احتمالا تعداد پله ها توی طبقات باید فرق کنه ، مثلا زیرزمین اینقدر پله نمیخواد یا همکف چون ارتفاعش زیاده (تجاری) تعداد پله هاش بیشتر میشه-طبقات: اگه نقشه رو بچرخونیم، واحد جنوبی فضای پرت زیادی داره میشد بهتر درش اورد و نور هم نداره-باید هر واحد رو دوخوابه طراحی میکردید-راهروی جلوی آسانسور رو چک کنید حداقل 150 جا داشته باشه-
جلو پله بسته نیست 80 سانت فاصله داره که برا عبور عابر پیاده کافیه.
یکی ز خواسته های سوال این بود:تکمیل سایت پلان با مشخص نمودن دسترسی ها. (برداشت من اینه ورودی مسکونی باید از حیاط باشه).
تعداد واحد های این مجموعه 4 واحد بود که مشخصا 2 پارکینگ از اونها باید به آژانس اختصاص پیدا میکرد،که برای دسترسی به پارکینگ اون ورودی رو گذاشتم بغل راهپله برا دسترسی به پارکینگ.
پله ورودی آژانس تو ذهنم بود یادم رفت بکشم.
فضای چرخش رمپ زمانی 150*150 هستش که رمپ تو بیشترین طول خودش یعنی 9 متر با شیب 5 درصد و عرض 150 قرار بگیره.
دقت کنید تو زیرزمین یه پله کم کردم و 17 پله 17 سانتی تقریبا میشه 280 سانت (240+40).
این ارتفاع تجاری یا اداری رو جای دیگه هم بحث کرده بودم صفه 60 مبحث 4 تو جدول حداقل ارتفاع فضای تجاری کسبی رو 240 زده.
از اون فضای به قول شما پرت میشه به عنوان نشیمن خانوادگی استفاده کرد.
عرض راهرو 150 هستش