ehsan arch
عضو جدید
یه سوالی داده بودن اگه دقت کرده باشین گزینه 4 نوشته بود گزینه4 و 1 این یعنی چی.....
اینجا (قزوین) همه ساختمونای بالای 500 متر دارای مجری ذیصلاح و سرپرست کارگاه هستن.متری هم 85000 تومن!! مطمئنا من که نظارت رو با متری 2200 تومن دارم انجام میدم،میرم سمت اجرا!
واقعاااااااا 85000 تومن ؟؟؟؟ به صفراش دقت کنین؟!!!!!!!!!!!!
من میام قزوین
واقعاااااااا 85000 تومن ؟؟؟؟ به صفراش دقت کنین؟!!!!!!!!!!!!
من میام قزوین
اینجا قزوین 3500 نفر پروانه دارن سهمیه ها باد کرده، نیا که هیچ خبری نیس
85000 هزار تومان تخیلی بیش نیس 4 ساله تو شرکت حقوقی اجرا هستم همچین پولی ندیدم
دانلود جزوات کلید واژه نظام مهندسی معماری و عمران رایگان برای اولین بار (قیمت اصلی 24 هزار تومان)
kelid vaje.rar
دوستان خواهشنا اونایی که بار دومه امتحان میدن بگن مبحث 4_5_8_9 چقدر عوض شده، من نمیخام دوباره بخرم
من پارسال استفاده كردم واقعا كمك خوبي بود.
اما اكيدا سفارش كردند كه فايل رو خريداري كنيم و كپي برداريش حرامه و از نظر شرعي مشكل داره و ..![]()
سلام دوستان و همکاران
من یه سؤال دارم فکر میکنم قبلاً اینجا مطرح نشده.
فکر میکنم قوانین پروانه اجرا هنوز دقیق نیست و اجرا نشده (اگه درست بگم) منظورم برای اونایی هست که توی آزمون قبول شدند. منم هنوز آزمون را شرکت نکردم ولی شنیدم که باید سابقه بیمه برای پروانه اجرا داشته باشیم.سوال اصلیم اینه که من میتونم از الان برای خودم بیمه خویش فرما رد کنم برای پروانه اجرا؟ حداقل چند سال باید باشه؟
ممنون وسپاس
سلام دوستان و همکاران
من یه سؤال دارم فکر میکنم قبلاً اینجا مطرح نشده.
فکر میکنم قوانین پروانه اجرا هنوز دقیق نیست و اجرا نشده (اگه درست بگم) منظورم برای اونایی هست که توی آزمون قبول شدند. منم هنوز آزمون را شرکت نکردم ولی شنیدم که باید سابقه بیمه برای پروانه اجرا داشته باشیم.سوال اصلیم اینه که من میتونم از الان برای خودم بیمه خویش فرما رد کنم برای پروانه اجرا؟ حداقل چند سال باید باشه؟
ممنون وسپاس
اگر سابقه بیمه شرکتی داشته باشید یک نامه از شرکتی که براتون ازش بیمه رد میشه کفایت میکنهتا اونجایی که من اطلاع دارم بیمه خویش فرما جزء سابقه مرتبط حساب نمیشه.
سابقه بیمه باید یکسال باشه.. اگه خویش فرما باشه باید دو نفر مهندس پایه 1 که اجرا دارند هم فرم را امضا کنند ..اگه از شرکت باشه شرکت باید نامه بده
اینجوری پیش بره چشم همه رو داغون میکنی باین رنگ و فونت خطکمککککککککککککککککککککک
من از لیسانم 4 سال گذشته ولی سابقه بیمه ام 2 سال و خورده ای هست/....نامه از شرکت بگیرم اوکی هست/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگران شدم..استان تهرانم.... برای نظارت و طراحی اجرا
دوستان ای کاش کمی بیشتر در مورد خود آزمون و منابع صحبت کنیم. توی مواد آزمون گفته راهنماي جوش و اتصالات جوشي در ساختمانهاي فولادي (بخشهاي نظارت و اجرا)(1390) این کتاب 672 صفحه ست و من از روی فهرستش اصلا نتونستم بفهمم بخشهاي نظارت و اجرا کجاست! کسی می دونه؟
مشاهده پیوست 221013
و برای این موارد:
نظام فني و اجرائي کشور
مقررات، قوانين و ضوابط حقوقي و انتظامي مرتبط با مسئوليت مجري*
قوانين صنعت بيمه و ماليات*
مديريت ساخت و نظام برنامهريزي و كنترل پروژه*
قانون كار
اون کتابایی رو گرفتم که توی تصویر دومه. در مورد کیفیت این کتابا و میزان تاثیرشون کسی تجربه ای داره؟ اینا رو از کتابفروشی سازمان استان گرفتم
مشاهده پیوست 221012