ما نامرد بودیم و عراقیها مرد بودند!!!

farzaan

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا بمباران راکتور اتمی عراق که برا همیشه فلج شد
لشکر r/f-4 شناسایی
حمله به الرشید و کمان 29 و خیلی دیگه از عملیاتها چیزی نیست که از ذهن خارج بشه
آقا واقعا این آدرسی که گذاشتی عالی بود
خیلی حال کردم
اصلا غرور منو گرفت
به خدا خیلی حال کردم
مرسی ازت
اگه بازم ازین لینکها داری واسمون بذار:gol::gol::gol::gol:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبترین قسمتش اینجاس آیا باز هم یه چنین موقعیتی پیش بیاد باز هم میتونیم ؟!!!

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران فقط به لطف صلاح های آمریکا که شاه ایران در اختیار داشت موفق شد یه 8 سالی مقاومت کنه وگرنه ایرا پخی نبود.
البته اون موقع موسوی خداییش جنگا کنترل کرد.
اما در کل اگه ایران الان جنگی بکنه تو 8 روز نصفیش میره

البته آقای مهندس موسوی زحمتهای بسیاری کشیدن و مدیریت خوبی توی مسائل داخلی و خارجی داشتن اما اداره جنگ با ایشون نبود;)

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون جوونا پدرای ما بودن

وقتی پدر میتونه این اراده رو به پسر هم میده;)
پدرای شما اون موقع دست خالی نبودند !
نیروی هوائی ایران رتبه 3 رو داشت تو دنیا !

همون اوایل جنگ هم مشخص شد که اون همه ولخرجیهای میلیارد دلاری واسه نیروی هوائی هدر نبوده !

از رو انصاف قضاوت کنیم بهتره !

farzaan

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته آقای مهندس موسوی زحمتهای بسیاری کشیدن و مدیریت خوبی توی مسائل داخلی و خارجی داشتن اما اداره جنگ با ایشون نبود;)
اولا که مدیریت جنگ با ایشون نبود و ثانیا خاطره استعفا دادن مهندس موسوی در بحران جنگ و بقیه مسائل رو به حافظه تاریخ نسپریم و فراموشمون بشه:gol::gol:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی الان اگه جنگ بشه باز هم از این قطره سبز بازیها در خواهین آورد ؟

وای به حالمون !!

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدرای شما اون موقع دست خالی نبودند !
نیروی هوائی ایران رتبه 3 رو داشت تو دنیا !

همون اوایل جنگ هم مشخص شد که اون همه ولخرجیهای میلیارد دلاری واسه نیروی هوائی هدر نبوده !

از رو انصاف قضاوت کنیم بهتره !

جنگ فقط قدرت جنگ افزار یا تنها نیروی هوایی نیست.

جنگ هم توی دریا هم هوا و هم زمین هست.
قدرت هوایی هم تنها به هواپیما نیست موشک هم هست.
بعدش هم ما زمان جنگ تحریم بودیم و همه هواپیماها هم امریکایی.اینجوری نیست که یه هواپیما آکبند بدن بهت بعد از 20 سال آچارکشیش کنن هر بار برخواست از زمین شامل کلی هزینه و نشستن و نگهداریش هم کلی هزینه و علوم مهندسی مربوطه رو نیاز داره.بعدش هم تاکتیک حرف اول رو میزنه نه قدرت جنگ افزار.

italy.omid

اخراجی موقت

بعدش هم ما زمان جنگ تحریم بودیم و همه هواپیماها هم امریکایی.اینجوری نیست که یه هواپیما آکبند بدن بهت بعد از 20 سال آچارکشیش کنن هر بار برخواست از زمین شامل کلی هزینه و نشستن و نگهداریش هم کلی هزینه و علوم مهندسی مربوطه رو نیاز داره.بعدش هم تاکتیک حرف اول رو میزنه نه قدرت جنگ افزار.

اولاً : در اون جنگ حرف اول را نیروی هوایی میزد بعد از اون زمینی و دریایی هم اصلاً نقشی نداشت ، چون جنگ اصلاً به خلیج عربی کشیده نشد .
دوماً : در هر جنگی نیروی دریایی خود وابسته به جت های جنگنده ای است که با ناو ها حمل می شود .
سوماً: آن زمان فقط 3 کشور از جمله ایران f14 آمریکا را در اختیار داشت.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز

بحث من نه سر هزینه هست !
نه توانائی مهندسی !
نه تحریم !
و . . . . .

یکی از منفورترین چهره های تاریخ در نظر من حکومت پهلویه (این از این که از سو تفاهم بیرون بیاین )
ولی این دلیل نمیشه سازندگیهاشون رو انکار کنم !!!
تو جنگ هشت ساله هم تکلیف رو نیروی هوائی ایران همون اول کار مشخص کرد !!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

بحث من نه سر هزینه هست !
نه توانائی مهندسی !
نه تحریم !
و . . . . .

یکی از منفورترین چهره های تاریخ در نظر من حکومت پهلویه (این از این که از سو تفاهم بیرون بیاین )

یعنی همون اول با هواپیماهای زمان پهلوی تونستیم عراق رو از خاک ایران بیرون کنیم یا آزادی خرمشهر با هواپیماها بود اگه منظورت چند عملیات که نیرو هوایی شرکت کرده منظورته که ملاک نیست. چون باید هوایی رو نیگه میداشتن و زیادازش کار نمی کشیدن چون همه نوع تخصصی تو نگهداریشون نداشتند و باید برای ماموریت های سخت آماده می بودن چون بهاندازه کافی جنگ افزار نداشتند. البته شما بهتره مدرک بیاری تا مورد توافق وقبول ما هم باشه ( لطفا)

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی همون اول با هواپیماهای زمان پهلوی تونستیم عراق رو از خاک ایران بیرون کنیم یا آزادی خرمشهر با هواپیماها بود اگه منظورت چند عملیات که نیرو هوایی شرکت کرده منظورته که ملاک نیست. چون باید هوایی رو نیگه میداشتن و زیادازش کار نمی کشیدن چون همه نوع تخصصی تو نگهداریشون نداشتند و باید برای ماموریت های سخت آماده می بودن چون بهاندازه کافی جنگ افزار نداشتند. البته شما بهتره مدرک بیاری تا مورد توافق وقبول ما هم باشه ( لطفا)
نه !! منظور من این نیست که تکلیف کل جنگ به دست نیروی هوائی مشخص شد !
ولی عملیاتهاشون رو نمیشه انکار کرد !!

واسه منبع هم میتونید پستهای اول همین تایپیک رو مطالعه بفرمائید (لطفا)

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمریکا تو چند سال از اونطرف دنیا به دوتا کشور حمله می کنه و حکومت دیکتاتوریش را عوض می کنه .
بعد این آقایون دارن میگند 8 سال دفاع مقدس انجام دادیم ، جمعش کنید این همه کشته دادند آخرشم فقط دفاع کردند یه وجب از خاک زیاد نشد هیچ حتی عرضه نداشتند غرامت بگیرند.
محل سكونت: کاش ایران نبود

فکر کنم بحث با تو در این مورد بیفایده باشه !

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما نامرد بودیم و عراقیها مرد بودند!
باور کن...

چند نفرمان سرلشکر خلعتبری را می شناسند؟
چند نفرمان سرلشکریاسینی را می شناسند؟
چند نفر از ما سرتیپ فرهاور را می شناسند؟
چند نفرمان سرلشکردوران را می شناسند؟
چند نفرمان سرتیپ زندی را می شناسند؟
چند نفرمان سرتیپ قیاسی٬سرتیپ اویسی٬سرتیپ خسروداد٬سرتیپ صدقی وسرتیپ رستمی را می شناسند؟
به تو اطمینان می دهم تک تک خلبانان عراقی نام فرهاور را در دفتر چه خاطراتشان می نویسند!کسی که با یک موشک فینیکس ۴ هوایپیمای عراقی را کله پا کرد!
به تو اطمینان می دهم تمامی خلبانان عراقی یاسینی را می شناسند ! کسی که به همراه دوران و خلعتبری تنها کسانی بودند که در روزهای ابتدایی جنگ موشک ماوریک شلیک می کردند و زنده یا مرده شان یک میلیون دلار می ارزید!
به تو اطمینان می دهم که شخص صدام خیلی خوب عباس دوران را می شناسد ! نه چون برای زنده یا مرده اش یک میلیون دلار جایزه گذاشته بود بلکه چون با شجاعتش کنفرانس غیر متعهد ها را از بغداد به دهلی منتقل کرد!
به تو اطمینان می دهم که یکی یکی خلبانان عراقی زندی را می شناسند! سوپر تکخال ایران که به تنهایی قطعا ۹ هواپیمای عراقی را در اسمان قطعه قطعه کرد و ۸ شکارش را تایید نکرده اند!۱۷ شکار!!
خیال کرده ای خلبانان عراقی نامهای:"سرتیپ قیاسی٬سرتیپ اویسی٬سرتیپ خسروداد٬سرتیپ صدقی وسرتیپ رستمی"را فراموش خواهند کرد؟کسانی که در یک پروازشان ۴ خلبان عراقی را در اسمان از هواپیمایشان پیاده کردند؟
جالبترین چیزی که می باید این میان گفت سرلشکر شهید حسین خلعتبری است!"حسین ماوریک"!!! رکورد غرق کردن ۵ ناوچه عراقی را به تنهایی دارد! اگر گذرتان به امریکا افتاد و به ایالت نیوجرسی رفتید به مرکز ایالت بروید و حتما از خیابان حسین خلعتبری بگذرید!کسی که فرمانده اموزشگاه خلبانی نیوجرسی او را تنها افتخار واقعی این پایگاه اموزشی در طول ۹۰ سال فعالیتش نامید!

ب*الف۱)یک هفته را به نام دفاع مقدس نامیدیم!یک هفته هر چه می دانستیم در مورد جنگ گفتیم!اما هیچ کدام از این نامها را شنیدید؟
ب*الف۲)یک قلم و کاغذ بردارید!نام ده نفر از سرداران و فرماندهان شهید را بنویسید! حتی اگر بلد بودید بیشتر ازده تا بنویسید! ۳۰ تا بنویسید!بعد ببینید چند تایشان خلبان بودند؟
ازادی امروز ما مدیون رشادت های تک تک این عقابان تا همیشه جاوید اسمان است...
یا علی

به نام نامی ایزد و با یاد تمامی پروانه های ایرانی که برای شمع سوختند .....

چگونه می شود افتخار افرینی مردم ایران را در جنگهای که طی دوران مختلف به کشورمان تحمیل شد را فراموش کرد؟
جگونه میتوان رشادت های فرماندهان ایرانی رانادیده گرفت؟
چگونه می توان جان فشانی های سربازان وطن رادید و خاموش ماند؟
چگونه میتوان عشق بازی مردانه ی ایرانیان را دید و نامید شد؟
شروع جنگ بین ایران و عراق از سالها پیش و از زمان قدرت گرفتن پهلوی دوم اغاز شده بود ، در ان زمان ورود عراق به خاک ایران با مقاومت تنها مرزبانان ایرانی ناکام ماند و ان موقع بود که عراق از قدرت بالای نظامی و هوش استراتژ یک ایرانیان با خبر شد.
بار دیگر این بار در تابستان 59 عراق بار دیگر به خود اجازه میدهد که به شیر خاورمیانه حمله کند به ایرانی که ساختارها یش درهم شکسته و نظم و قدرت ارتشش کاهش یافته.
عراق با تجهیز خود به سلاحهای پیشرفته و کارامد و همچنین سواستفاده از وضعیت ایران در شیپور حمله میدمد.
انان به امید فتح سه روزی خرمشهر پای بر دامان پاک این سرزمین میگذارند اما این بار نیز ،قدرت ایمان مردان و زنان ایرانی انان را شگفت زده میکند ، برخلاف باورهایشان خرمشهر بدون امکانات بعد از یکماه تصرف میشود.
تصرف خرمشهر ضربه ی بزرگی به حس وطن دوستی ایرانیان وارد میکند اینجاست که ایران با تغییر استراتیژی جنگ را از حالت کلاسیک خارج کرده و به جنگ های پارتیزانی روی می اورند(روشی که ایرانیان پارتی در گذشته ان را ابداع و از ان استفاده میکردند) وجود ذخایر کافی و نیروهای اموزش دیده ی فراوانی که از گذشته برای ایرانیان به ارمغان اورده شده بود معادلات جنگ را دگرگون میکند مهارت مرغان هوانیروز در عملیات بزرگ و موثر بسیار زود نیروهای عراقی را به عقب نشینی وا میدارد ، خرمشهر ازادمی شود ، عراق باز هم در برابر هوش ایرانیان و توانمندی و ایمان ایرانیان باز میماند ، ایرانیان به سوی مرزهای عراق پیش میروند و حال این ایران است که پیشروی میکند، سو استفاده ی کارخانه های اسلحه سازی و فروش اسلحه به هر دو کشور مدت جنگ را طولانی میکند جنگ حالت فرسایشی پیدا میکند . رشادت های نیرو های ایرانی ادامه می یابد ، در این حال بمباران شدید تهران باعث ترس برخی در داخل می شود ، باور نکردنی است تلاش ایرانیانی که هشت سال جنگیدند و مبارزه کردند و خون دادند به هیچ انگاشته میشود ، جام زهر نوشیده شد ، شعار از کربلا تا قدس به فراموشی سپرده شد و لی شهامت ایرانیان در برگهای تاریخ جاودانه خواهد ماند.....:gol:
وطن دوستت دارم......:gol::gol::gol:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمریکا تو چند سال از اونطرف دنیا به دوتا کشور حمله می کنه و حکومت دیکتاتوریش را عوض می کنه .
بعد این آقایون دارن میگند 8 سال دفاع مقدس انجام دادیم ، جمعش کنید این همه کشته دادند آخرشم فقط دفاع کردند یه وجب از خاک زیاد نشد هیچ حتی عرضه نداشتند غرامت بگیرند.

به قول دوستمون بحث کردن با تو فایده نداره
امثال تو او موقع هم تو لونه هاشون قایم شده بودن و هر ازچندی خنجرشون رو به مردم نشون میدادند و مترصد فرصت بودند.

الآن و آینده هم همینطوره فکرنکنم بدرد وطن بخوری.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

بحث من نه سر هزینه هست !
نه توانائی مهندسی !
نه تحریم !
و . . . . .

ببین هر جنگی بدون تاکتیک و تنها با اتکا به قدرت جنگ افزار باعث فلاکت و گلگیر شدن طرف عامل میشه.منظورم اینه.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولاً : در اون جنگ حرف اول را نیروی هوایی میزد بعد از اون زمینی و دریایی هم اصلاً نقشی نداشت ، چون جنگ اصلاً به خلیج عربی کشیده نشد .
دوماً : در هر جنگی نیروی دریایی خود وابسته به جت های جنگنده ای است که با ناو ها حمل می شود .
سوماً: آن زمان فقط 3 کشور از جمله ایران f14 آمریکا را در اختیار داشت.

تب داری.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران فقط به لطف صلاح های آمریکا که شاه ایران در اختیار داشت موفق شد یه 8 سالی مقاومت کنه وگرنه ایرا پخی نبود.
البته اون موقع موسوی خداییش جنگا کنترل کرد.
اما در کل اگه ایران الان جنگی بکنه تو 8 روز نصفیش میره

نصفش هم برای تو;)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نا شما امثال تو عقب مونده ها برای ایران خوبه .
نه داداش به خدا تو سوراخ موش قایم نشدم اون زمان که من تو خیابونا کتک می خوردم تو داشتی عمو پورنگ می دیدی.

به قیافت نمی خوره (شریفی) اهل این کارا باشی
بامبول در نیار
پیش قاضی و مَلَّق بازی

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
نا شما امثال تو عقب مونده ها برای ایران خوبه .

این همه بیابون چه دردم میخوره حالا اگه اروپا یا آمریکا بود یه چیزی.
آقای جلومونده تو که دلت واسه امریکا اروپا درمیاد پس اینجا موندی چیکار ؟ :surprised:

استعدادت حیفه که موندی اینجا هدرش میدی !

پیشرفته !

tatu_lover1366

عضو جدید
منو بخاطر بعضی از حرفام ببخشید
منم درک میکنم که چه ضررهایی چه مالی و چه فرهنگی، این جنگ به این کشور تحمیل کرد
اما دلیل نمیشه که یک کار به این بزرگی رو کوچیک حساب کنی
ناسلامتی شما مهندسی،چشمت رو روی حقیقتها چون مخالف یک جناهی نبند
البته تقصیر شما هم نیست
تقصیر از کسایی هستش که با کمک بلاعوض( در جنگشون با آمریکایی ها ) به همون حیوون صفتهایی که سال اول جنگ با تجاوز به زن و بچه، مادر و خواهر مردم این فجایع رو به بار آوردن،دهن کجی میکنن به کسایی که اول این پست بخاطر کاراشون ازشون قدردانی شده
اونا دلشون واسه من نسوخته بود که بجای اینکه پاشن اول جنگ برن آمریکا بجاش رفتن جبهه
شما فکر میکنی بخاطر چی رفتن
فکر میکنی بخاطر این اراجیفی که تو تلویزیون ازش هر سال میگن؟
پس بزار روشنت کنم
بخاطر اون تجاوز و کشتار بیرحمانه همون دبیرستان دخترونه توی جنوب بود(توضیحاتشو نمیکن که هرکس میخواست بدونه بره دنبالش بگرده)
بخاطر به صف کردن مردای ایرانی در اول جنگ و تجاوز به زناشون توسط همون سربازای عرب جلوی چشم مرداشون که الان واسشون دل میوزونیم
اینا رو شنیدن که خونشون به جوش اومده
باید از حرفهای گوهر بار امام حسین تقلید کنم و بگم
اگر آزاده هم نیستید ،لااقل غیرت داشته باشید
اولاً : در اون جنگ حرف اول را نیروی هوایی میزد بعد از اون زمینی و دریایی هم اصلاً نقشی نداشت ، چون جنگ اصلاً به خلیج عربی کشیده نشد
برای عربهایی که من به اندازه سگ تو خونم هم واسشون ارزش قائل نمیشم خیلی ارزش میزارین(توهین به عرب زبانان عزیز ایرانی خودمون نشه)
از کی تا حالا خلیج پارس شده خلیج عرب؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:wallbash:

آخرین ویرایش:

italy.omid

اخراجی موقت
برای عربهایی که من به اندازه سگ تو خونم هم واسشون ارزش قائل نمیشم خیلی ارزش میزارین(توهین به عرب زبانان عزیز ایرانی خودمون نشه)
از کی تا حالا خلیج پارس شده خلیج عرب؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:wallbash:

من مینویسم خلیج عربی تو بخون خلیج فارس کاری که ایران 32 ساله میکنه.

لعنت به هرچی عرب و عرب نما و عرب دوست.

بالا