ماشین حساب مهندسی مناسب

s.j.khataeepour

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
شما از چه مدل ماشین حسابی استفاده میکنید.؟:)
و لطفا یک مدل را که زیر 50 تومن باشه و مناسب برای دانشجوی کارشناسی مکانیک باشه معرفی کنید.
متشکرم:gol:

khosroshahiy

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
و لطفا یک مدل را که زیر 50 تومن باشه و مناسب برای دانشجوی کارشناسی مکانیک باشه معرفی کنید.

من یدونه رایگانشو واسه استفاده تو Pc می زارم نرم افزار خوبیه حتما دالنلود کنید

نرم افزار ماشین حساب مهندسی

ماشین حساب موجود در خود ویندوز، ماشین حسابی مناسب برای محاسبات ساده و رده پایین به حساب می آید! وجود این ماشین حساب در سطح ویندوز می تواند نیازهای روز مره ی کاربران زیادی که نیاز اولیه به ماشین حساب دارند را تامین کند! اما برای آن دسته از کاربرانی که در حال مطالعه و تحقیق علوم مهندسی بوده و یا مشغول محاسبات پیشرفته در علوم حسابداری می باشند این ماشین حساب عملا کاربردی ندارد! از طرفی اگر این دسته از کاربران فعالیت های روز مره ی خود را در درون کامپیوتر شخصی پیگیری میکنند ، بسیار سخت خواهد بود که از یک ماشین حساب جدا و در کنار سیستم خود استفاده کنند، لذا بهترین راهکار برای این دسته از کاربران، استفاده از نرم نرم افزارهای حرفه ای ماشین حساب در خود سطح ویندوز می باشد!!
DreamCalc Professional نام یک ماشین حساب دقیق، پیشرفته، کارا و بسیار سریعی است که در محیط ویندوز نصب شده و تمامی اعمال و محاسبات را در کمترین زمان ممکن و با بالاترین ظریب دقت انجام میدهد! این ماشین حساب حرفه ای با دارا بودن انواع و اقسام گزینه های محاسباتی دایره و مثلثاتی، قادر است تا پیچیده ترین محاسبات ریاضی مهندسی را در کمترین مدت زمان ممکن انجام داده و جوابی دقیق و بدون مشکل را نمایش دهد !! قابلیت رسم نمودار بدون مداخله ی دست، نمایش هندسی، ذخیره و بازگردانی اطلاعات،ظرب توابع و توان ها، اعمال تمامی عملیات اصلی در ریاضی و علوم مهندسی،ارائه ترسیمات دو بعدی و سه بعدی هندسی و غیره .. از جمله مهمترین امکانات و عملکردهای این ماشین حساب بسیار پیشرفته می باشد! در برابر حجم کم این نرم افزار، این همه کارایی موجود تا حدودی دور از واقعیت به نظر میرسد، اما کمپانی سازنده DreamCalc Professional ثابت کرده است که در این رده، اولین و بهترین گروه طراح محاسباتی را در اختیار دارد که با جمع آوری بسته ی نرم افزاری بی نظیر، باعث ارائه خدمتی نو به کاربران شده است !

قابلیت های کلیدی نرم افزار:
- انجام محاسبات پیشرفته ی ریاضی و دیگر علوم مهندسی
- اتمام معادلات پیشرفته ی تک یا چند مجهولی
- رسم نمودارهای هندسی
- رسم نمودارهای پیشرفته بدون دخالت دست در حالت های دو بعدی و سه بعدی
- پشتیبانی قدرتمند بالغ بر 260 تابع از جمله : مثلثاتی،هایپربولیک،تاریخی ،آماری،مالی
- قابلیت ذخیره سازی و بازگردانی اطلاعات موجود در حافظه ی نرم افزاری
- قابلیت پشتیبانی از Clipboard ویندوز
Clipboard :قسمتى از حافظه کامپيوتر که به منظور ذخيره داده اى که از يک فايل يا برنامه ديگر منتقل مى شود کنار مى گذارند!
- قابلیت استفاده از نظام برنامه نویسی در محیط ماشین حساب
- سازگاری با تمامی نسخه های سیستم عامل همچنین سیستم عامل ویستا
قابلیت استفاده از تاریخ و توابع در ماشین حساب
- و ...

نقل از پرشین دان

دانلود

پسورد فایل : www.patoghu.com

منبع:

لینک بدون پسورد:

دانلود مشتقیم

کد دانلود برای انجمن

کد دانلود برای سایت

آخرین ویرایش:

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم TI-89 TITANIUM دارم
برا مکانیک عالیه!
کار متلب انجام میده
فقط یکم گرونتر از 50 تومنه:)
اما من پیشنهادش میکنم;)

kaveh_69

عضو جدید

ماشین حساب موجود در خود ویندوز، ماشین حسابی مناسب برای محاسبات ساده و رده پایین به حساب می آید! وجود این ماشین حساب در سطح ویندوز می تواند نیازهای روز مره ی کاربران زیادی که نیاز اولیه به ماشین حساب دارند را تامین کند! اما برای آن دسته از کاربرانی که در حال مطالعه و تحقیق علوم مهندسی بوده و یا مشغول محاسبات پیشرفته در علوم حسابداری می باشند این ماشین حساب عملا کاربردی ندارد! از طرفی اگر این دسته از کاربران فعالیت های روز مره ی خود را در درون کامپیوتر شخصی پیگیری میکنند ، بسیار سخت خواهد بود که از یک ماشین حساب جدا و در کنار سیستم خود استفاده کنند، لذا بهترین راهکار برای این دسته از کاربران، استفاده از نرم نرم افزارهای حرفه ای ماشین حساب در خود سطح ویندوز می باشد!!
DreamCalc Professional نام یک ماشین حساب دقیق، پیشرفته، کارا و بسیار سریعی است که در محیط ویندوز نصب شده و تمامی اعمال و محاسبات را در کمترین زمان ممکن و با بالاترین ظریب دقت انجام میدهد! این ماشین حساب حرفه ای با دارا بودن انواع و اقسام گزینه های محاسباتی دایره و مثلثاتی، قادر است تا پیچیده ترین محاسبات ریاضی مهندسی را در کمترین مدت زمان ممکن انجام داده و جوابی دقیق و بدون مشکل را نمایش دهد !! قابلیت رسم نمودار بدون مداخله ی دست، نمایش هندسی، ذخیره و بازگردانی اطلاعات،ظرب توابع و توان ها، اعمال تمامی عملیات اصلی در ریاضی و علوم مهندسی،ارائه ترسیمات دو بعدی و سه بعدی هندسی و غیره .. از جمله مهمترین امکانات و عملکردهای این ماشین حساب بسیار پیشرفته می باشد! در برابر حجم کم این نرم افزار، این همه کارایی موجود تا حدودی دور از واقعیت به نظر میرسد، اما کمپانی سازنده DreamCalc Professional ثابت کرده است که در این رده، اولین و بهترین گروه طراح محاسباتی را در اختیار دارد که با جمع آوری بسته ی نرم افزاری بی نظیر، باعث ارائه خدمتی نو به کاربران شده است !

- رسم نمودارهای هندسی
- پشتیبانی قدرتمند بالغ بر 260 تابع از جمله : مثلثاتی،هایپربولیک،تاریخی ،آماری،مالی
Clipboard :قسمتى از حافظه کامپيوتر که به منظور ذخيره داده اى که از يک فايل يا برنامه ديگر منتقل مى شود کنار مى گذارند!
- و ...

نقل از پرشین دان

دانلود

منبع:

تو این لینک ماشین حساب نبود.

amir_14

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

- رسم نمودارهای هندسی
- و ...

نقل از پرشین دان

دانلود

منبع:

لینک بدون پسورد:

دانلود مشتقیم

کد دانلود برای انجمن

کد دانلود برای سایت

سلام
الجبرا گزینه خوبیه واسه خرید اگه یه کم بیشتر خرج کنی ClassPad هم میتونی بخری

اینم لینک دانلود ماشین حساب CASIO ClassPad330 هست که قابل اجرا روی کامپیوتره ( به نقل از http://www.mech-tech.blogsky.com/1388/12/21/post-97/)

دانلود

M.AYDIN

عضو جدید
سلام
الجبرا گزینه خوبیه واسه خرید اگه یه کم بیشتر خرج کنی ClassPad هم میتونی بخری

اینم لینک دانلود ماشین حساب CASIO ClassPad330 هست که قابل اجرا روی کامپیوتره ( به نقل از http://www.mech-tech.blogsky.com/1388/12/21/post-97/)

دانلود

به نظر من classpad ماشین حساب مناسبیه و کار باهاش راحته
اگه قیمت براتون زیاد مهم نیس من classpad 330 رو پیشنهاد میکنم

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان

سلام ...

CASIO fx-5800p

ماشین حساب مهندسی کاسیو fx-5800 p توضیحات CASIO FX-5800Pنمايشگر چهار خطي دات ماتريكسي
داراي 26 متغيير حافظه
40 ثابت علمي
داراي 28500 بايت حافظه برنامه‌نويسي
داراي 128 عدد عمليات از پيش تعريف شده
عمل تكرار و چند تكراري
محاسبات اعشاري
محاسبات مبناي دو، هشت، ده و شانزده
عمليات منطقي
عمليات آماري (انحراف معيار، تحليل رگرسيون)
عمليات تركيب وترتيب
توابع هيپربوليك و معكوس هيپربوليك
انتقال مختصات برداري
تبديلات مهندسي
محاسبات اعداد مختلط
محاسبات ماتريسي
محاسبات انتگرالي فقط معین
محاسبات معادلاتي
تابع جواب
سيستم چند مرحله‌اي
بازيابي اشتباه
كتابخانه علمي
قاب سخت پلاستيكي با چرخش 360 درجه
دكمه‌هاي پلاستيكيتوضیح :این محصول کاملترین ماشین حساب مهندسی کاسیو از سری بدون قابلیت رسم نموداری می باشدهمراه با کتاب راهنمای فارسی وضمانت یکساله

.
.
.

من دوران کارشناسی داشتم و الان هم دارم ...

فوق العاده بوده تا الان ، نسبت به قیمتش ...

2 ماه پیش در حدود 55000 تومان بود ...

s.j.khataeepour

کاربر بیش فعال
سلام ...

CASIO fx-5800p

ماشین حساب مهندسی کاسیو fx-5800 p توضیحات CASIO FX-5800Pنمايشگر چهار خطي دات ماتريكسي
داراي 26 متغيير حافظه
40 ثابت علمي
داراي 28500 بايت حافظه برنامه‌نويسي
داراي 128 عدد عمليات از پيش تعريف شده
عمل تكرار و چند تكراري
محاسبات اعشاري
محاسبات مبناي دو، هشت، ده و شانزده
عمليات منطقي
عمليات آماري (انحراف معيار، تحليل رگرسيون)
عمليات تركيب وترتيب
توابع هيپربوليك و معكوس هيپربوليك
انتقال مختصات برداري
تبديلات مهندسي
محاسبات اعداد مختلط
محاسبات ماتريسي
محاسبات انتگرالي فقط معین
محاسبات معادلاتي
تابع جواب
سيستم چند مرحله‌اي
بازيابي اشتباه
كتابخانه علمي
قاب سخت پلاستيكي با چرخش 360 درجه
دكمه‌هاي پلاستيكيتوضیح :این محصول کاملترین ماشین حساب مهندسی کاسیو از سری بدون قابلیت رسم نموداری می باشدهمراه با کتاب راهنمای فارسی وضمانت یکساله

.
.
.

من دوران کارشناسی داشتم و الان هم دارم ...

فوق العاده بوده تا الان ، نسبت به قیمتش ...

2 ماه پیش در حدود 55000 تومان بود ...
الان قیمتش 85 تومن شده بود.

کاسیو FX991ES خریدم. 34 تومن

برنامه نویسی نداره اما بدک نیست.

ممنونم از همگی:kiss kiss

بالا