{ همفکری با دوستان } ضرورت ماشین حساب مهندسی پیشرفته برای دانشجوی مهندسی مکانیک ....

AhmadR3za

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیز

داشتم فکر می کردم گفتم برم یه ماشین حساب مهندسی مثلا class pad بگیرم برا همیشه از دست این معادلات پیچیده و کلی وقت گذاشتن روشون خلاص شم ( آخه راستش من بیشتر از اینکه مکانیک بخونم همش دارم معادله حل میکنم و انتگرال میگیرم و به شدت ناراضیم از ایم وضع ! )
میخواستم ببینم نظر شما دوستان چیه ؟ اصلا تو دوره ی کارشناسی مکانیک این ماشین حساب به کار می آد ؟ قدرت حل مسائل ریاضی مونو به تحلیل نمی بره؟
در کل اگه نظر خاصی دارید ممنوم میشم بگید

با تشکر

neda iran mehr

عضو جدید
سلام
تو دوره کارشناسی اصلا به این ماشین حساب نیاز نیست ماشین حساب مهندسی ساده هم میتونه از پس کارات بر بیاد.البته این نظر منه.درضمن کمی هم تحلیل در ریاضیات لازمه.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
اساتید من همه از ماشین حساب های 10.000 تومنی استفاده می کنن. البته فکر کنم چون کار کردن با اون یکی ها رو بلد نیستن ....

dara.telecom

عضو جدید
راستش قدرت حل مسائل ميگيره ولي بعضي مواقع فقط نتيجه مهمه نه راهه حل:)

atige

عضو جدید
قدرت حل مسائل رو که میگیره!
بهتره فقط وقتی مجبورید از ماشین حساب استفاده کنید (البته اینکه ماشین حساب کنارت باشه و تو دستی انتگرال بگیری خیلی سخته!)
اگه سر کلاس خیلی لازم ندارید میتونید از نرم افزار ها در کامپیوتر استفاده کنید

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول از همه ممنونم از 2 دوست تاه واردی که این تاپیک زیرخاکی رو بین 1000 تا تاپیک درست حسابی آپ کردن !!!

خب من تا همین امروز که ارشد مکانیک گرفتم ییه ماشین حساب شارپ 14000 تومنی استفاده کردم

این سوسول بازیا مال دوران دانشجویی نیست

یکم دقت کنید :

ماشین حساب مهندسی برای کار مهندسان در رابطه با کارشون هست نه " دانشجویان مهندسی " !!!

انقدر ذچار خود شیفتگی کاذب نشوید لطفا

azera46

عضو جدید
وقتی ماشین حساب انتگرال میگیره چرا به مغزت فشار بیاری ؟؟؟ شاید از آکبند بودن در بیاد خدای ناکرده ...

بالا