amarantine
عضو جدید
دوستان اگه در مورد ماشین آلات بتن ریز مطلب یا عکس یا فیلم دارید لطف کنین بزارین.خیلی لازمش دارم.مرسی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با سلامدوستان اگه در مورد ماشین آلات بتن ریز مطلب یا عکس یا فیلم دارید لطف کنین بزارین.خیلی لازمش دارم.مرسی![]()
دوستان اگه در مورد ماشین آلات بتن ریز مطلب یا عکس یا فیلم دارید لطف کنین بزارین.خیلی لازمش دارم.مرسی![]()
سلام اگه طالاعات کاملی راجع به میکسر دارین بگین من تیتر هاشو نوشتم اما اگه چیز دیگه ای هم بود فبها
انواع میکسر
تميز کردن ميکسر
محافظت از ميکسر
عمر مفيد
بخش هاي مختلف موتور
شرکت هاي توليد کننده خارجي و داخلي
واردات و صادرات
ضمنا فقط دو روز وقت دارم بعد اون دیگه هیچی![]()
دوستان اگه در مورد ماشین آلات بتن ریز مطلب یا عکس یا فیلم دارید لطف کنین بزارین.خیلی لازمش دارم.مرسی![]()
سلام دوستان من در باره بتن پمپی یه سری اطلاعات میخوام اگه کسی مطلبی داره لطف کنین در اختیارمنم قرار بدین.مرسی
منظورت اگه نحوه تخلیه بتن باشه خب بتنی که با پمپ تخلیه میشه ، میشه بتن پمپی ،که پمپ هوایی داریمو پمپ زمینیسلام دوستان من در باره بتن پمپی یه سری اطلاعات میخوام اگه کسی مطلبی داره لطف کنین در اختیارمنم قرار بدین.مرسی
با سلام
يه عكس از پمپ بتن گذاشتم براي دوستاني كه دانشجو هستند و هنوز درگير كارهاي اجرايي نشدند . اين يك پمپ چهار دكله هوايي هست . به اين دليل بهش ميگن چهار دكله چون چهار تا بازو داره كه رويهم جمع و در هنگام كار باز ميشه . نوع سه دكله اون هم هست .يكي از ماركهاي معروف پمپهاي بتن schwing ميباشد .اين نوع پمپ به دليل سهولت در جابجايي استفاده زيادي ميشه نسبت به نوع زميني اون كه بايد با يك يدك كش مثل تراكتور يا ... جابجا بشه . تراك ميكسر در قسمت انتهايي پمپ ميايسته و بتن رو وارد دستگاه ميكنه و بتن پمپ ميشه به سمت پارت بتن ريزي .
با سلام
اين يك پمپ چهار دكله هوايي هست . به اين دليل بهش ميگن چهار دكله چون چهار تا بازو داره كه رويهم جمع و در هنگام كار باز ميشه . نوع سه دكله اون هم هست .يكي از ماركهاي معروف پمپهاي بتن schwing ميباشد .اين نوع پمپ به دليل سهولت در جابجايي استفاده زيادي ميشه نسبت به نوع زميني اون كه بايد با يك يدك كش مثل تراكتور يا ... جابجا بشه . تراك ميكسر در قسمت انتهايي پمپ ميايسته و بتن رو وارد دستگاه ميكنه و بتن پمپ ميشه به سمت پارت بتن ريزي .
پمپ بتن و مواد افزودنی به پمپ بتن
پمپ بتن برای انتقال بتن استفاده میشود و انواع مختلفی از پمپ بتن وجود دارد. که شامل پمپ بتن زمینی، پمپ بتن دکل پمپ بتن موبایل یا سیار و غیره میباشد.
استفاده از انواع روان كننده ها بتن برای پمپ بتن به امر حیاتی تبديل شده است. اين مواد با اهداف گوناگون از جمله پمپ كه به بتن با اسلامپ بالا نياز است، مورد استفاده قرار مى گيرند. فابیر تولید کننده انواع روان کننده بتن مناسب برای استفاده در پمپ بتن می باشد. با استفاده از روان کننده بتن مناسب برای پمپ بتن، پمپ پذیری بالارفته و باعث می شود که استهلاک پمپ بتن پایین بیاید.
3 نوع عمده پمپ بتن
پمپ بتن و مواد افزودنی به پمپ بتن
پمپ بتن برای انتقال بتن استفاده میشود و انواع مختلفی از پمپ بتن وجود دارد. که شامل پمپ بتن زمینی، پمپ بتن دکل پمپ بتن موبایل یا سیار و غیره میباشد.
استفاده از انواع روان كننده ها بتن برای پمپ بتن به امر حیاتی تبديل شده است. اين مواد با اهداف گوناگون از جمله پمپ كه به بتن با اسلامپ بالا نياز است، مورد استفاده قرار مى گيرند. فابیر تولید کننده انواع روان کننده بتن مناسب برای استفاده در پمپ بتن می باشد. با استفاده از روان کننده بتن مناسب برای پمپ بتن، پمپ پذیری بالارفته و باعث می شود که استهلاک پمپ بتن پایین بیاید.
3 نوع عمده پمپ بتن