به به به به...فرصت كرديد يه كم اسپم كنيد...
آرامشششششششششش اينجا چه خبره ؟؟؟![]()
آرامش رفته گل بچينه، شهرداري گرفتتش. الان 2 روزه بازداشته، باشگاه نمياد.

جدی دم بختی؟!؟خب پس چرا ديگه ادامه نمي دين؟
پس ما جووناي دم بخت چي كار كنيم؟
آرامش كجاييييييييييي؟![]()
جدی دم بختی؟!؟
اگه قول بدی ما رو عروسی دعوت کنی ادامه بدیم![]()
![]()
![]()
![]()
سلام بارونم...مرسی از این که اومدی و خوندی..نظراتتون برام خیلی خیلی مهمه..خیلی وقت بود اینجا چیزی ننوشته بودم انشالا دوباره شروع کنم و بهتر بنویسم هنوز زیاد دستم راه نیفتهسلام ...
چرا من نتونستم از پست قشنگت تشکر کنم آرامش جون .. اینا بجای تشکر.
خیلی قشنگ و واقعی مینویسی ..
راستی دلم برای اینجا تنگ شده بود ...![]()
سلام بارونم...مرسی از این که اومدی و خوندی..نظراتتون برام خیلی خیلی مهمه..خیلی وقت بود اینجا چیزی ننوشته بودم انشالا دوباره شروع کنم و بهتر بنویسم هنوز زیاد دستم راه نیفته![]()
![]()
سلام بارونم...مرسی از این که اومدی و خوندی..نظراتتون برام خیلی خیلی مهمه..خیلی وقت بود اینجا چیزی ننوشته بودم انشالا دوباره شروع کنم و بهتر بنویسم هنوز زیاد دستم راه نیفته![]()
![]()
سلام..مرسی بد نیستم..فکر کنم درست متوجه نشدی..گفتم چون دوباره شروع کردم دستم گرم نشده..نگفتم هیچ وقت دستم گرم نشده بوده!!سلام خوبین؟؟؟آرامش جان الان یک سالی میشه که ماجرای تو و آقا فریدون هستش هنوز دستت گرم نشده و امیدی دیگه نیست برای گرم شدن...........
سیلام..اوخ ببخشید...یادم رفته بود رنگش رو عوض کنم....ببقچید..دوما این که میدونی داره سنم میره دیگه بالا دیگه!!کم کم داره مادربزرگی میشه!! :دیسلام آبجی
اول که تو رو جون هر کی دوس داری این رنگی نذار .لااقل ماجراهاتو این رنگی ننویس.بابا من دارم عینکی میشم از دست تو و این صورتی!
باور کن اینطوری خدا رو هم خوش میاد.
دوم که این اخری شبیه ماجرا نبود. بیشتر شبیه نصیحت و انتقال تجربیات و نظریات روانشناسانه و ... بود.بهتر بود همین مفاهیم در قالب داستان گفته میشد.
این بود انشای من در مورد اینجا.
ممنون و بدرود!(گل)
خوب رمان می نوشتی ايجوري استعدادت هدر مشه ّ
میبینی خواهر؟؟؟حروم شدیم رفت!!!![]()
نه ولی اون زمان هدفم بیشتر جنبه ی آموزشیش ر بود تا نوشتاریش