واقعا فدوا غیر قانونیه؟بحث *****ینگ چیه؟یعنی دیگه در اون سایت اینا ***** نیست؟
سلام...
نه بابا ..الکیه...
سیستم عامل بنده فدورا هستش و دیروز و امروز بروزش کردم...
درضمن آبجی..چادرت رو بذار....

باتشکر...
واقعا فدوا غیر قانونیه؟بحث *****ینگ چیه؟یعنی دیگه در اون سایت اینا ***** نیست؟
در کدوم سایت چی فیلتــر نیست؟واقعا فدوا غیر قانونیه؟بحث *****ینگ چیه؟یعنی دیگه در اون سایت اینا ***** نیست؟
ببین،غیرقانونی بودن فدورا،مثل غیرقانونی بودن دسترسی ایرانی ها به Google App Engine یا مثلا SourceForge هست.یعنی حتی خود شرکت (مثلا گوگل یا ردهت که فدورا رو پشتیبانی میکنه) هم راضی نیست به این مسئله،اما بحث سیاسـی هست و صرفا مجبوره! بنابراین دسترسی رو برای شما محدود نمیکنه فقط مینویسه که این کشورها نباید استفاده کنن! خودم iso. فدورا رو از سایت اصلی گرفتم!!!سلام...
بله...
حرف شما درست...
ولی مثلا اگه غیر قانونی بود حتی دانلود کردنش ..میشد با یه برنامه ساده ***** سازی آی پی دانلود رو برای کاربران ایرانی ممنوع کرد...
ولی.............. من که خودم به شخصه فدورا رو از سایت اصلیش گرفتم......
این مطلبی هم که گذاشتید با قانون GPL مقایرت داره... یعنی آزادی رو برای عده ای ممنوع می کنه...
پس لینوکس آزاده... ولی ردهت تویه ایرن قابلیت دانلود نداره چون باید اول بری تویه سایتش عضو بشی که برای عضویت هم باید حق اشتراک سالیانه رو پرداخت کنی تا هم بتونی از سیستم عامل و هم از نرم افزارهاش استفاده کنی...
اگه اینطوریه و طبق گفته شما برای کاربران ایرانی غیر قانونی هستش پس چرا اصلا میشه مشکلات و باگ ها رو به سرورهای آمریکا و باگزیلا ریپورت کرد...باگ زیلا که برای خود ردهت هم هست؟
حال بر فرض ..باگ زیلا رو نتونند محدود کنند...
چرا می شه ...سیستم عامل رو هم دانلود و هم بروزرسانی کرد؟؟؟ درمن همین امشب سیستم بنده آپدیت شد و دیروز هم کرنل سیستم بنده بروز شد و به نسخه ی 3.3.0.8 هجرت نمود...
شما اصلا لینکی رو که این متن رو ازش کپی کردی بذار تا ببینیم اوضاع چه خبره...
باتشکر...
توی همون لینکی هم که دادی در مورد "استفاده" چیزی نگفته! گفته امکان همکاری و دریافت رسانه نیست!سلام...
http://fedoraproject.org/wiki/Distribution/FreeMedia/Iran
درضمن ...خوب شما میگی...به دست آرودنش از ایالات متحده ممنوع هست...
پس چرا موقع دانلود دارید توزیع رو از سرورهای آمریکا دانلود می کنی؟؟؟ یه نمونه اش تورنت...مگه تورنت تویه آمریکا نیست؟؟؟
درضمن ..من مثلا اگه بخوام می تونم سرور آپدیت ها و بروزرسانی خودم رو به آمریکا تغییر بدم.... اون وقت میشه بدست آرودن نرم افزار و حتی بروزرسانی اون رو...
درضمن همونطور که گفتم...لیسانس جی پی ال به واضح گفته که استفاده از اون برای تمام مردم دنیا آزاد هستش... از لیسانس که بالاتر نداریم (البته اگه مدرک گرا نباشید) ... وگرنه بسته به خود شرکت داره که نرم افزار رو با چه قانونی به بیرون بده...
باتشکر...
چی رو نداشت؟ در اصل باید بپرسم چه چیزی چه چیز دیگه ای رو نداشت؟بابا چرا ضد حال می زنین کلی ذوق کرده بودم زدین تو ذوقم.اگه اونو نداشت همین امروزم شده بود می خریدمش![]()
چی رو نداشت؟ در اصل باید بپرسم چه چیزی چه چیز دیگه ای رو نداشت؟
شما اوبونتو نصب کردی بالاخره؟
منظورم همون سیستم عاملی که بحث می کردید اون بودچی رو نداشت؟ در اصل باید بپرسم چه چیزی چه چیز دیگه ای رو نداشت؟
شما اوبونتو نصب کردی بالاخره؟
منظورم همون سیستم عاملی که بحث می کردید اون بودآره خیلی وقته نصب اش کردم بابا خیلی دست کم گرفتی دیگه اونقدر سوال پرسیدم پس چی بود؟این هفته قراره لپ تابم رو ببرم سرویس کامل قراره 4 تا ویندوز داشته باشم دو تا اصلیم 7 و ابونتو دو تا هم در wmware : win 8 & win server 2008 R2 با کلی نرم افزار های دیگه یعنی کلا تغییراتی اساسی میدم.به خاطر اون پرسیدم ببینم 5 امین سیستم عامل ام نصب کنم یا نه؟
![]()
ما میریم جلو،علاقه مندها باید خودشونو برسونن.سلام...
یا علی.......شما هنوز می خواید ببینید اینها اوبونتو نصب کردند یا نه؟؟؟
با این وضعیت می خواید برید جلو؟؟؟
درضمن...شما دارید از رویه مباحث LPI درس میدید؟؟؟
باتشکر...
۴ تا ویندوز نخواهید داشت ،یه ویندوز دارید فقط.اون یکی اسمش گنو/لینوکس اوبونتو هست نه ویندوز.منظورم همون سیستم عاملی که بحث می کردید اون بودآره خیلی وقته نصب اش کردم بابا خیلی دست کم گرفتی دیگه اونقدر سوال پرسیدم پس چی بود؟این هفته قراره لپ تابم رو ببرم سرویس کامل قراره 4 تا ویندوز داشته باشم دو تا اصلیم 7 و ابونتو دو تا هم در wmware : win 8 & win server 2008 R2 با کلی نرم افزار های دیگه یعنی کلا تغییراتی اساسی میدم.به خاطر اون پرسیدم ببینم 5 امین سیستم عامل ام نصب کنم یا نه؟
![]()
اما یه چیزی : قراره لپتاپت رو "ببری" سرویس؟ خودت مگه چته که نمیتونی این سیستم عاملها و برنامه ها رو نصب کنی؟ اگه هم میخوای بگی بلد نیستی انجام بده یادبگیر.
فدورا رو فعلا برای شما توصیه نمیکنم.
امروز لب تاپ رو تحویل گرفتم به جای 8 ویندوز xp نصب کردم بقیه هم جای خودش .سیستمم خیلی خوب کار می کنه سرعت اش هم اصلا اصلا پایین نیومده .به لپ تاپم اطمینان دارم که اونقدر سیستم عامل روش نصب می کنم.لپ تاب من خیلی خیلی قوی تر از اونیه که شما تصور می کنید .آقا داداش هارد من یه فلش نیست که نکشه چند تا ویندوزو بسوزه نگران نباش .راستی هر کسی بخواد لپ تاپ بگیره واقعا لپ تاپ من خیلی خوبه هرکسی خواست با خیال راحت بخره من خودم 3 بار لب تاپ عوض کردم ولی اینو فکر نکنم تا 10 سال دیگه عوض کنم مدلش lenovo z560 هست مشخصاتش رو هم اگه خواستید بگید بگم.سلام...
ببخشید آبجی....
با این تعداد سیستم عامل...
اگه به هو هارد لپ تاپتون خراب شد ناراحت نشدید...
باتشکر...
2 تا سیستم عامل اصلی ام هست ویندوز 7 و ابونتو و 2 تا به صورت مجازی (سرور و xp ), و چون به صورت مجازی با اینا کار می کنی سیستم سرعت اش رو پایین نمیاره اتفاقا به همه هم پیشنهاد می کنم چون بعضی وقتا تنوع هم لازمه که آدم چیزهای تازه رو امتحان کنه بیشتر یاد بگیره.(هنوز مک رو پیدا نکردم اونم پیدا کنم نصب می کنمما میریم جلو،علاقه مندها باید خودشونو برسونن.
نه هیچ ارتباطی به LPIC نداره.مطالب انتخابی از تاپیک های مشابه (از فروم اوبونتو ubuntuforums.org) و اطلاعات شخصی هست.
۴ تا ویندوز نخواهید داشت ،یه ویندوز دارید فقط.اون یکی اسمش گنو/لینوکس اوبونتو هست نه ویندوز.
اگه قرار باشه اون تا (ویندوز ۸ و ویندوز سرور) همیشه در حال اجرا نباشن،شاید برنامهی خیلی نافرمی هم نباشه.اما اگه هرکدوم جدا بود یا اگه بخوای همیشه با سرور کار کنی من هم مثل امره توصیه نمیکنم همچین چیزی رو.
اما یه چیزی : قراره لپتاپت رو "ببری" سرویس؟ خودت مگه چته که نمیتونی این سیستم عاملها و برنامه ها رو نصب کنی؟ اگه هم میخوای بگی بلد نیستی انجام بده یادبگیر.
فدورا رو فعلا برای شما توصیه نمیکنم.
گنوم ۳ رو در کلمهی مزخرف میتونم خلاصه کنم.البته اینی که روی سیستم منه ۳٫۲٫۲ هست و شنیدم ۳٫۴ هم اومده،فرق خیلی زیادی میکنه؟
بعد از نصب gnome-tweaks و پیدا کردن یه تم و ... تازه قابل تحمل شد.
با yum خوب بلد نیستم کار کنم.نمیدونم مشکلاتم به خاطر ناشی بودنه یا اولین بار بودن اجراها.ساختن cache واسه yum تقریبا ۳ ساعت طول کشید.
سلام...
خوب...
بر خلاف نظر شما...
حدود ۹۰٪ از افرادی که من دیدم با لینوکس کار کردن ...گنوم ۳ رو واقعا قبول داشتن... فرق زیادی نمی کنه...بیشتر بعضی جاهای رو عوض کردند و بهینه تر ..همین...
والله من نه اصلا تم عوض کردم و نه چیز خاصی...ولی زیادی بهش عادت کردم...
با یام هم یاد میگیری که کار کنی...کسی نگفته که همه از روز اول بلدند با یام کار کنند...
کار کردن با یام هم انصافا بعضی از جاها تجربه می خواد...
سیاست فدورا اصلا دعوت به کار از کاربران متوسط هستش...بر خلاف اوبونتو...
پس....
به دنیای متوسط به بالاها خوش اومدی...
باتشکر...
سلام..
جناب emreh لطف میکنید بیشتر راجع به گنوم ۳ و گنوم شل توضیح بدید که چی هست و تفاوتش با گنوم ۲ چیه چی بهش اضافه شده قابلیت هاش چی هستو....؟که بعد سوال های بیشتر رو با توجه به تعریف ازتون بپرسم.
ضمنا من هم لینوکسی هستم البته اوبونتو...
گنوم ۳ با گنوم شل؟ مطمئنی؟ واسه کاربرای مبتدی شاید خیلی جالب باشه،و من منکر ظاهر خیلی زیباش نمیشم.از اون سیستم اکتیویز و این حرفا هم بدم نیومد و سریع تونستم عادت کنم بهش.سلام...
خوب...
بر خلاف نظر شما...
حدود ۹۰٪ از افرادی که من دیدم با لینوکس کار کردن ...گنوم ۳ رو واقعا قبول داشتن... فرق زیادی نمی کنه...بیشتر بعضی جاهای رو عوض کردند و بهینه تر ..همین...
والله من نه اصلا تم عوض کردم و نه چیز خاصی...ولی زیادی بهش عادت کردم...
با یام هم یاد میگیری که کار کنی...کسی نگفته که همه از روز اول بلدند با یام کار کنند...
کار کردن با یام هم انصافا بعضی از جاها تجربه می خواد...
سیاست فدورا اصلا دعوت به کار از کاربران متوسط هستش...بر خلاف اوبونتو...
پس....
به دنیای متوسط به بالاها خوش اومدی...
باتشکر...
گنوم ۳ با گنوم شل؟ مطمئنی؟ واسه کاربرای مبتدی شاید خیلی جالب باشه،و من منکر ظاهر خیلی زیباش نمیشم.از اون سیستم اکتیویز و این حرفا هم بدم نیومد و سریع تونستم عادت کنم بهش.
اما هوا را از من بگیر،دستکاپ را نه! دسکتاپ نداشتم که.هیچ پوشه ای فایلی چیزی نمیتونی بریزی رو دسکتاپ.فقط نقش یه تصویر پس زمینه رو بازی میکنه،حتی کلیک راست هم نداری روش.
تم نمیتونی عوض کنی تا وقتی که اکستنشن هارو نصب نکنی.کلی برنامه توی گنوم بار داشتم که با یه کلیک بهشون دسترسی پیدا میکردم،این سیستم جدید کارمو زیاد میکنه (البته الان Dock نصب کردم).
نشون دادن تاریخ و روز که دیگه فکر نکنم توقع خیلی بالایی باشه! حتی اونم نداشت.
کلید Minimize و Maximize رو بگو! میدونم که توی فلسفهی گنوم شل قرار نیست اصلا همچین کاری صورت بگیره،اما خب من عادت دارم بهش،نمیتونم به این سرعت بیخیالش بشم.
سمت چپ بودن کلیدهای کنترل پنجره هم که یه موضوع شخصی هست و اینجا جای مطرح کردنش نیست
این همون آدمه که میگفت نه همه میتونن به راحتی از فدورا استفاده کنن ها!البته هنوز هم همه میتونن اما خب واقعا بهتره فدورا اولین تجربه نباشه.
این حرفا به کنار،۲ تا مشکل دارم بگو چیکار کنم،شاید قبل از اینکه برم توی فروم ها بپرسم تو بتونی کمک کنی :
۱.میخوام یه سری فایل wmv رو اجرا کنم.تمام چیزهایی که توی سایت های مختلف گفتن رو نصب کردم مثلا gstreamer-plugins-ugly و gstreamer-ffmpeg با تمام وابستگی ها که شد ۷۲ مگابایت.VLC هم اجرا نکرد،ویدیوپلیر خود فدورا هم نکرد.روی ویندوز هم VLC اجرا نمیکنه اما ویندوز مدیا پلیر مشکلی نداره.البته اینم بگم که خود فایلها هم به نظر خیلی سالم نیستن.یعنی مثلا وقتی میخوای از وسط شروع به اجرا کنی ممکنه پخش قطع بشه بره ترک بعد.
۲.میخوام vmware نصب کنم.توی اوبونتو VirtualBox داشتم.راهی چیزی سراغ داری؟
[LEFT][SIZE=4][COLOR=#000000][FONT=Consolas]yum install -y vlc[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/LEFT]
[SIZE=5][LEFT][COLOR=#000000][FONT=Consolas]yum install -y smplayer[/FONT][/COLOR][/LEFT]
[/SIZE]
[LEFT][COLOR=#000000][FONT=Courier New]yum install totem-xine totem-xine-plparser xine-lib xine-lib-arts xine-lib-extras-nonfree gstreamer gstreamer-plugins-base gstreamer-plugins-ugly gstreamer-ffmpeg gstreamer-tools gstreamer-plugins-good libdvdread[/FONT][/COLOR][/LEFT]
[INDENT]yum install libdvdread libdvdnav lsdvd ffmpeg amarok-extras-freeworld xvidcore xine-libextras-freeworld xine xine-lib xine-lib-extrs-nonfree
[/INDENT]
سلام...
خوب باید بگم که گنوم ۳ با گنوم ۲ به کل فرق داره...
چون اگه گنوم ۲ رو یه دسکتاب ساده مثل بقیه ی دسکتابها در نظر بگیریم...گنوم ۳ رو باید یه دسکتاب قوی که بر پایه ی CSS و جاوا اسکریپت نوشته شده بدونیم...
باید خاطر نشان کنم که دسکتاب ها در لینوکس مثل دسکتاب ها در بقیه ی سیستم عاملها نیستند...یعنی اگه دسکتاب کرش کنه و دیگه بالا نیاد شما بازم می تونید به ترمینال دسترسی داشته باشید...یعنی دسکتاب ها در لینوکس به صورت پروتکلی هستند و ربطی به جاهای دیگه ی سیستم ندارند...هر قسمت از برنامه کرش کنه به دسکتاب مربوط نمیشه...به همین خاطر هم با Kill کردن یه برنامه سیستم دوباره به حالت عادی بر می گرده...
اوبونتو از یه سیستم یونیتی استفاده می کنه که شبیه گنوم ۳ هست ولی کارهای گنوم ۲ رو هم میشه توش انجام داد......
گنوم ۳ دارای یک محیط ساده و سبک برای سیستم هستش که مثل گنوم ۲ جم بالایی رو اشغال نمیکنه...
گنوم ۳ چون از جاوا اسکریپت و سی اس اس استفاده کرده لذا برخلاف گنوم ۲ به صورت داینامیک تری کار می کنه...
مصلا وقتی شما رویه گزینه ی Activities کلیک می کنید می بینید که هنوز برنامه ها دارند اجرا میشن...و میشه روال کاریشون رو دید...برخلاف ویندوز که رویه یه تیکه گیر می کنه... و گنوم ۲ که نمیشه این کار رو روش انجام داد....شاید بشه ولی پروسس زیادی رو طلب می کنه...
و البته بازم باید گفت که گنوم ۲ برای سالهای قبل خوب بود زمانی که پردازشها در سطح کاربر قرار بود بمونه و به سمت سرور نره...ولی با این اوصاف مجبور هستیم که به سیستم های گنوم ۳ و پردازش سمت سرور و پردازشهای ابری پیش بریم...
بازم اگه جایی رو نگفتم ببخشید...
باتشکر...
خیلی مرسی از پاسختون ولی همین پاسخ باعث شد باز هم برام سوال پیش بیادهر چند ممکنه سوال هام ساده به نظر بیاد.ممنون میشم پاسخ بدید
1.گنوم شل رو نگفتید چی هست یه مقدار از اینترنت خوندم ولی باز هم نیاز به تعریف کامل تر دارم..
2.قسمت Activities که میگید کجاس؟چطوری میشه روال کار برنامه ها رو دید؟برام خیلی جالب هست که بدونم.
3.و راجع به این جمله لینوکس به صورت پروتکلی هستند و ربطی به جاهای دیگه ی سیستم ندارند ...
پروتکلی هست یعنی چی؟یعنی قانون خودشو داره؟ربطی نداره یعنی چی؟
میخوام اطلاعاتم منو قانع کنه برای نصب فدورا الان اوبونتو 10.4 رو دارم استفاده میکنم.اوبونتو هم دنیای جالبی داره
اون قسمت اول رو نفهمیدم! اینکه نمرهی بچه ها فلانه و اینا...به نظر دلت پره!ماشاالله بچه ها همه درس خون ...از الان رفتند دنبال درس...امسال نمرات بچه ها از ۲۰ میزنه بالاتر...استاد بنده خدا چطوری باید نمره بده...سطح بچه ها هم از استاد هم بالاتر هستش...
۱- بله...
کد:[LEFT][COLOR=#000000][FONT=Courier New]yum install totem-xine totem-xine-plparser xine-lib xine-lib-arts xine-lib-extras-nonfree gstreamer gstreamer-plugins-base [/FONT][/COLOR][COLOR=#b22222][FONT=Courier New]gstreamer-plugins-ugly gstreamer-ffmpeg[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Courier New] gstreamer-tools gstreamer-plugins-good libdvdread[/FONT][/COLOR][/LEFT]
اگه با این کدک ها خوند که هیچ وگرنه یه پلیر KMplayer رو هم نصب کن...بعضی اوقات جواب میده...
اگه بازم نشد........خوب بابا فیلمه مشکل داره دیگه...
۲- اگه مجازی ساز می خوای خوب همون ویرچوال باکس رو نصب کن...
...
...
...
اون قسمت اول رو نفهمیدم! اینکه نمرهی بچه ها فلانه و اینا...به نظر دلت پره!
۱.ممنون،VLC رو که اول از همه نصب کردم،واقعا بهش علاقه مندم.هرکی میگه فلان فایل رو با چی پخش کنم با اطمینان بهش میگم VLC! در ۹۹ درصد موارد بی مشکل پخش میکنه.
اما راستش صلاح نمیبینم این همه نرم افزار واسه یه کار نصب کنم،totem و xine و smplayer و ... البته mplayer نصب کردم با اونم نشد.ولی پلاگین های مهم برای wmv و کلا فایل های mpeg و گروه زشت همون gstreamer-plugins-ugly و gstreamer-ffmeg هست که اونا رو هم نصب کردم نشد (با کلی وابستگی!).آره واقعا دیگه به این نتیجه رسیدم که مشکل از فایل ها هست.اینکه W!ndow$ media Player هم پخشش میکنه صرفا تیریپ فامیلیه و رودربایستی!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تغییر Prompt در ترمینال لینوکس | Linux | 0 |