سلام بچه ها
میخوام لپ تاپ ایسر بخرم-کارایی مثل اتوکد و فتوشاپ و کتیا و وو میخوام باهاش انجام بدم
بین دو مدل 5760 و 5750 موندم-نمیدونم کدومشو انتخاب کنم؟واسی کار با این نرم افزارا چه چیزی از لپ تاپ باید واسم مهم باشه؟این دوتا core i3 هست.
من نظرات شما رو در مورد ایسر خوندم تصمیم گرفتم که از این مارک استفاده کنم چون شما میگفتید که زیر کارای سنگین کم نمیاره-سلام...
برای چند سال می خوای ازش استفاده کنی؟؟؟ ۱ یا ۲ سال؟؟؟
برای دراز مدت اصلا جوابگو نیست...
کلا بهتر هستش که مدل های دارای پردازنده ی قوی تر رو بگیری...باید خاطر نشان کنم که داری لپ تاپ می خری پس بهتر هستش که یکم بیشتر خرج کنی...
ولی مشخصات لپ تاپ مد نظرت رو می ذاشتی بهت می گفتم که چطوره...ولی اینی که تویه اینترنت هست زیاد جالب نیست...
هرچند که ایسر دارای کانفیگ عالی هستش ولی باید بگم که زیر بار اتوکد و کتیا کم میاره...مخصوصا اینکه سرعت هاردش هم پایین هستش...
چقدر می خوای خرج کنی؟؟؟؟
از چه مارکی خوشت میاد؟؟؟؟
چند سال می خوای ازش استفاده کنی؟؟؟؟
باتشکر...
نام برند | Acer |
---|---|
نام مدل | T.Mate5760 |
کشور سازنده | تایوان |
سازنده پردازنده | Intel |
مدل پردازنده | 2330M |
نوع پردازنده | Core i3 |
سرعت پردازنده | 2.2GHz |
حافظه cache | 3MB |
سرعتBUS | 1333MHz |
مدل حافظه رم و ظرفیت آن | DDR3-3GB |
ظرفیت هارددیسک و سرعت چرخشی | 320GB |
من نظرات شما رو در مورد ایسر خوندم تصمیم گرفتم که از این مارک استفاده کنم چون شما میگفتید که زیر کارای سنگین کم نمیاره-
فوقش تا 1100000بتونم چون دانشجوم و بودجه محدودمدل پیشنهادی تون چیه؟
5750aspire
4رم
500 هارد
corei3
Acer T.Mate5760
نام برند Acer نام مدل T.Mate5760 کشور سازنده تایوان سازنده پردازنده Intel مدل پردازنده 2330M نوع پردازنده Core i3 سرعت پردازنده 2.2GHz حافظه cache 3MB سرعتBUS 1333MHz مدل حافظه رم و ظرفیت آن DDR3-3GB ظرفیت هارددیسک و سرعت چرخشی 320GB
تا حالا به این مدل دقت نکرده بودم..... ممنون-چیز خوبیهسلام...
به نظر من این مدل...
ولی به نظر من یه سری از مدل ها رو بردار و یادداشت کن ... بعد برو پاساژ رضا... یه آمار خودت بگیر...بعد مقایسه کن...قیمت بازار و مدل های بازار با سایت ها کلی فرق دارند...
مثلا من چند هفته ی پیش یه لپ تاپ خریدیم...خیلی عالی بود...1450000 تومن...اچ پی...که تا چند سال دیگه هم کم نمیاره...اگه می تونی یه چند ماهی صبر کن تا قیمت ها بخوابه...الان لپ تاپ با پردازنده های جدید وارد شده یکم بازار داره تکون می خوره... درضمن قراره ویندوز8 هم بیاد...در نتیجه لپ تاپ هایی یا ویندوز 7 ارزونتر میشن ... و شما هم می تونی از این آب ماهی بگیری...شاید هم شاه ماهی گرفتی...
ولی رویه مدل ها دقت کن..یکم اولش گیج میشی..ولی بعدا میاد دستت..در کل عجله نکن...
باتشکر...
تا حالا به این مدل دقت نکرده بودم..... ممنون-چیز خوبیه
با شروع ترم جدید حتما نیازم میشه فوقش تا آخر تابستون بتونم صبر کنم ولی بعد اون مجبورم که با ویندوز پایین هم شده بسازم
بازم ممنون
سلام .. من یک سوال داشتم :
وقتی از لپ تاپ استفاده می کینم مشکلی نداره به برق متصلش کنیم ..
یعنی در واقع سوالم اینه در حین کار اگه به برق متصلش کنیم به باتری و دیگر چیزای لپ تاپ مشکلی بر نمی خوره ..
مثلا عمر باتری کم شه ...
یا بذاریم کل شارژش پایین بیاد بعد بزنیم به برق مرسی
به نظر من که 5755 اگه بتونی بگیری بهتره اما بین اینا میدونم که aspire از travelmate بهتره و بین اینا با اطلاعاتی که خودم برا خرید لپ تاپم جمع اوری کردم 5750 بهتر باشهسلام دوباره
بچه ها من بین چن گزینه موندم:acer E1 i5 4ram 500 hard 2.4 gr
acer aspire 5750 i5 4 500 2.6 gr
lenovo b570 i5 4 500 2.7gr
acer travelmate i5 4 500
خواهشا تا فردا صبح حتما جواب بدین خیلی خیلی فوریه
سلام دوست عزیز سوالتون تکراریه لطفا یه سرچی کنید!![]()
سلام...
برای بلوتوث احتمالا درایور نامناسبی رو نصب کردید...
با دستمال مرطوب پاکش کن...
باتشکر...
سلام بچه ها
یه سوال:لپ تاپایی که ساخت چین هستن و چیکار کنیم ؟بخریم؟آیا باید فروشنده اینارو ارزون بده یا که در حد سیستم های ساخت تایوان هم میتونن قیمت بگیرن؟
لپ تاپی که میخام بگیرم مدل ای i3 و i7 ش مال تایوانه ولی i5 مال چینه و جنس چینی هم کیفیت نداره حالا چیکار کنم؟بخرم یا نخرم؟لطفا سریع جواب بدین
سلام...
ببین...دوست محترم...
هیچ فرقی بین لپ تاپ چینی یا تایوانی یا کره ای و یا آمریکایی وجود نداره...همه شون مجبورند تحت یه سری قوانین و استاندارد ها کارشون رو تحویل بدند... چون شرکت اصلی کیفیت براش مهم هستش..ولی چون کارگرهای ارزون تویه چین هستند و یکم گرونتر تویه تایوان به همین خاطر هم یکم تفاوت قیمتی هست...مثلا اکثر تولیدات اپل تولید چین هستند... و البته بیشتر تولیدات اچ پی و حتی دل...چون کارگر ارزونه...
بهتر هستش که تفکر محصولات چینی رو از سرتون دور کنید..کیفیت مهمتر هستش...
باتشکر...
مرسیییییی
یه سوال دیگه شاید خنده دار باشه ولی سوال من هست:اگه خدایی نکرده لپ تاپ خراب شه مثلا ایسر باشه اونوقت اونو باید برد به همون مغازه ای که ازش خرید کردیم که درستش کنه یا باید ببریم نمایندگی ایسر حالا هر کجا توی اون شهر باشه؟اگه مورد دوم جواب باشه پس یعنی نیاز ینیس حتما لپ تاپو از شهر خودمون(کرج) بخریم -میتونیم از هر کجا بخریم و اونوقت ببریم نمایندگی ایسر توی کرج.درسته؟
ببین دوست عزیز این بستگی به گارانتی سیستم شما داره، اگر شما سیستم گارانتی دار بخرید دو حالت داره یا گارانتی رسمی هست یا گارانتی خود فروشنده.اگر گارانتی رسمی باشه دستگاه ارسال میشه به شعبه تهران و اونجا تعمیرش می کنن (و یا نمایندگی ها احتمالی در سایر شهر ها) و اگر گارانتی فروشنده باشه ، فروشنده باید پاسخگو باشه.حالا این مسئله پیش میاد که معمولا اتفاقاتی که باعث سیستم شما میفته رو شرکت های گارانتی کننده نمی پذیرن و میگن این تیکه جزو گارانتی نبود :| ولی سیستم بدون گارانتی رو هر شهری میتونی تعمیر کنی...
ضمنا من خودم یه مدتی تو کار تعمیرات کامپیوتر و اینا بودم.بت توصیه میکنم دنبال برند ایسر نری، - مخصوصا کانفیگ های ارزون قیمتش - به کرّات دیدم که مشکل ال سی دی پیدا میکنن و دیگه صفحه شون روشن نمیشه(البته گارانتی براشون مجانی عوض میکنه، اما حدود یک ماه تا ارسال بشه و تعمیر بشه لپ تاپ نداری) بازم تصمیم با خودته
من خودم باشم یک برند مطمئنو بدون گارانتی از یک شرکت معتبر میخرم![]()
یه ایراد دیگه که سیستم های ایسر داره اینه که توی design اصلا خوب عمل نمی کنن.همین مدلو با مدلای قبلی مقایسه کنید شکل صفحه کلیدا ، مانیتور و ... تغییر خاصی نکرده.نمی خوام نظر شما را عوض کنم فقط دارم پیشنهاد میدم؛مرسی از راهنماییتون
میخوام ایسر 5750 core i5 4 ram 500 harg , 1g grafic بگیرم چطوره؟چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
دورو وریا اینجوری راهنمایی کردن که چیزی که میگیرم حداقل اینا رو داشته باشهرزولوشن فول اچ دیسی پی یو core i7کش بالای 4باتری 6 سل به بالاکارت گرافیک هارد بالای 500رم بالای 4 گیگدی وی دی رایتر یا بلوری پلیر داشته باشه
راستی تو همین باشگاه خوندم پردازنده ای ام در از اینتل بهتره
به نظر شما کدوم بهتره
لطفا زودتر راهنماییم کنید![]()
واس چه کاری میخوای؟سلام
من که توضیح دادم یه بنده خدایی اونارو بهم گفه حالا میشه شما راهنماییم کنید؟
چی بگیرم خب![]()
سلامممممم اقا کیوان 1100تا تشکر به خاطر این پست به درد بخورتون من 3 ماهه تابستونو کلا دنبال یکی میگشتم که راهناماییم کنه که 1 لپ تاپ خوب بخرم پوله بابامو الکی نریزم تو جوب
من دانشجوی ترم 4 کامپیوترم بیشتر بیازی و نرم افزارای برنامه نویسی و گرافیکی نصب می کنم
همه چی ام واسم مهمه گرافیک ، سرعت ، صدا ، حافظه که واقعا مهمه ....
قیمتشم با وضعیت گرونیه الان تا 2.500.000
مدل و برند خاصی ام مد نظرم نیست یعنی هیچ کس درست راهنمایی نمیکنه
میخواستم اپل بگیرم که چند نفر گفتن به درد من نمیخوره و واسم زیاده و هر نرم افزاریو نصب نمیکنه
میشه منو از این سردرگمی در بیارید لطفا؟
ترجیح میدم قبل از شروع شدن ترمم بخرم یعنی تو همین هفته
میخوام دیرتر ارتقا بدمش
منتظرم
با ذکر دلیل HP,DELL,و سایر برند ها رو رد میکنم!!سلام...
بذار راحت بهت بگم..تویه رنج قیمتی که شما می خواید بخرید...لپ تاپ های کمی هستند...که میشه اونها رو از جاهای خاص تهیه کرد... یعنی باید تویه بازار رو بگردی تا گیرت بیاد....
ولی به نظر من لپ تاپ اپل نگیر...ولی به دوستمون می تونی ایسر یا ایسوس یا ام اس آی بخری... ولی میتونی رویه مارک اچ پی هم حساب باز کنی... تویه رنج قیمت های بالا حرف برای گفتن زیاد داره...
البته می تونی از دل و از سری استودیو یا ایکس پی اس هم لپ تاپ بخری...ولی XPS از نظر بازی و همه چیز بهتر هستش نسبت به مدل های دیگه در خانواده ی دل...
باتشکر...