واسه چه قسمتيش كمك ميخواي ؟سلام به همه دوستان
در مورد طراحی ونتوری یه سری اطلاعات می خواستم.
مرجع خاصی کسی میدونه؟
من می خوام یه همزن بسازم که پره هاش به شکل ونتوری باشه. البته همچین پره ای وجود نداره. میخوام ببینم میشه اینطور همزنی ساخت یا نه؟واسه چه قسمتيش كمك ميخواي ؟
فك نكنم زياد سخت باشه ها . فشار قسمت فرو رفتگيو داشته باشي ميتوني ارتفاع بالا اومدن آبت رو بدست بياري
حله ؟![]()
میدونم.اصلا همچین پره ای وجود ندارد ما می خواهیم این نوع پره را بسازیم ببینیم قابل کاربرد هست یا نه؟تحت هیچ عنوان کاربردی در صنعت نداره. شاید در آزمایشگاه برای یک سری کارها استفاده داشته باشه ولی در صنعت خیر.
عكسي چيزي داري ازش؟ منظورتو متوجه نميشم ! پره ؟ ونتوري؟من می خوام یه همزن بسازم که پره هاش به شکل ونتوری باشه. البته همچین پره ای وجود نداره. میخوام ببینم میشه اینطور همزنی ساخت یا نه؟
ایشالا موقعی ساختم یه عکس میگیرم و میفرستم.عكسي چيزي داري ازش؟ منظورتو متوجه نميشم ! پره ؟ ونتوري؟
يني هيچ نمونه اي ازش تو دنيا نيست ؟ اصلا كارش چه فرقي ميكنه با بقيه پره ها ؟! من فك كردم منظورت از ونتوري همون فشار سنجه!ایشالا موقعی ساختم یه عکس میگیرم و میفرستم.
نه اصلا تو دنیا ساخته نشده. بیبینید همون ویسکو جت رو که دیدیدن؟ الان پره هاش به شکل ونتوری باشه.okيني هيچ نمونه اي ازش تو دنيا نيست ؟ اصلا كارش چه فرقي ميكنه با بقيه پره ها ؟! من فك كردم منظورت از ونتوري همون فشار سنجه!
خوب فايدش چيه ؟ چه كمكي ميكنه به پره!؟ پره به شكلهاي مختلفي ميتونه باشه حالا چرا ونتوري؟ ونتوري كه وسطش فرو رفتگي داره و واسه سرعت زاويه اي مناسب نيست . بيشتر واسه سرعت خطيهنه اصلا تو دنیا ساخته نشده. بیبینید همون ویسکو جت رو که دیدیدن؟ الان پره هاش به شکل ونتوری باشه.ok
ما هم فعلا در مراحل اولیه هستیم .می خواهیم ببینیم این طرح شدنی هست یا نه. من شماره استادم رو میدم هر سوالی بود از ایشون بپرسد.من واقعا بی گناهم.خوب فايدش چيه ؟ چه كمكي ميكنه به پره!؟ پره به شكلهاي مختلفي ميتونه باشه حالا چرا ونتوري؟ ونتوري كه وسطش فرو رفتگي داره و واسه سرعت زاويه اي مناسب نيست . بيشتر واسه سرعت خطيه
سلام لطفا در موردپيزو متر و انواع ونتوري متر اطلاعاتي در اختيار من بگذاريد خيلي خيلي ممنون ميشم![]()
Advances in Cryogenic Engineering by Peter Kittel
&
Fluid Flow Measurement by Ruth Rosemary Dowden[/qu
گزارش کاري درباره لوله ي ونتوري در سيالات مي خواستم.