با عرض سلام و احترام
غرض از تحریر از مشاورین عزیز و رئوف تقاضای راهنمایی دقیق را دارم.
حسب  دلایلی جهت تحقیقاتی از آقای جوانی (با تحصیلات ارشد و بقولی فرنگ  رفته...) تقاضای همراهی داشتم و بنابر نیاز حضورا و تلفنی با ایشان در تماس  بودم.گذشته از جزئیات روزی ایشون دو برخورد متفاوت داشتند به این شکل که  در برخورد اولیه به صورت جزئی و ریز به ریز بنده رو همراهی نموده و بعد از  اختلاف زمانی چند ساعته با برخورد کاملا توهین آمیزی بدو ورود م به اتاقشون  ضمن حضور همکارشون اظهار عدم همکاری به طرز توهین آمیزی مینمایند.در مقابل  این حرکت وارد اتاق نشده و بدون کلامی اتاق رو ترک میکنم...
بعد از  این جریانات ایشون هیچی توضیحی برای رفتارشون نداشته و بنده هم دلیل  برخوردشون رو نخواستم و ضمن برخورد های متوالی در طی ایام تنها نگاه خیره  ای رو گاها مشاهده میکنم.
از اتفاق مذکور و قطع ارتباط حدودا سه ماه  گذشته و بنده قصدم بر این بوده تا بعد از فارق التحصیلی و ضمن خروج از محل  سکونت فعلی که برخورد مجددی با ایشون ندارم برخورد و درواقع پاسخ به 
توهین  بی دلیل این آقا داشته باشم.ضمن این آقا در طول پیشروی و روند ارتباط  کاملا صمیمی و ... داشته و بنده برخورد خود را در روند ارتباط فیکس و  همانند روز اول حفظ کردم
با توجه به بیانات بنده از عزیزان تقاضا دارم در صورت امکان دلیل این توهین را بررسی نموده و بفرمایید لزومی به برخورد وجود داشته و یا به مثل "جواب ابلهان خاموشیست "تکیه کنم؟
ناتانائیل پیشاپیش از همراهی شما کمال تشکر را داشته