لطفا مباحث مشاوره ای وشخصی خود را دراین تاپیک مطرح فرمایید

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم من کلا نمیدونم خواستگارم همونیه که من میخوام یا نه>>>>>>>>>

وای نگو ...
باید بشینی برا خودت معیار درست کنی و ارزش بندی کنی معیاراتو و مثل یه خانوم مهندس مساله رو بهینه کنی و حل کنی تا راه درست پیدا بشه.

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا منظورم اینکه اگه اونی که نشون میده نباشه چی اونوقت همه چیز رو هواست
ما رو گرفتي....ببين اينجا جاي اين بحث نيست خودت هم بهتر ميدوني... من باشم مي رم با پدر ومادرم مشورت مي كنم....

khateremiri

عضو جدید
وای نگو ...
باید بشینی برا خودت معیار درست کنی و ارزش بندی کنی معیاراتو و مثل یه خانوم مهندس مساله رو بهینه کنی و حل کنی تا راه درست پیدا بشه.

وقتی به ته میرسم میگم اخه اون همونی نیست که همه این چیزارو با اون میخواستم

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد فردی که دوستش داری معلومه با دلت تصمیم گرفتی و چشم عقلت رو بستی و چون عاشقش شدی در مورد دیگر خواستگارانت هم نمیتونی درست تصمیم بگیری چون ناخودآگاه تو ذهنت با هم مقایسه شون میکنی. بهتره با عقلت تصمیم بگیری، گرسنگی نکشیدی که عاشقی یادت بره.

khateremiri

عضو جدید
ما رو گرفتي....ببين اينجا جاي اين بحث نيست خودت هم بهتر ميدوني... من باشم مي رم با پدر ومادرم مشورت مي كنم....
ببخشید ولی شما میخواین جواب نده موندم تو دو راهی هیشکیم از درد دلم خبر نداره حتی خانوادم نتونستم بهشون بگم چون خودمم میدونم یه جورایی بی عقلیه

khateremiri

عضو جدید
در مورد فردی که دوستش داری معلومه با دلت تصمیم گرفتی و چشم عقلت رو بستی و چون عاشقش شدی در مورد دیگر خواستگارانت هم نمیتونی درست تصمیم بگیری چون ناخودآگاه تو ذهنت با هم مقایسه شون میکنی. بهتره با عقلت تصمیم بگیری، گرسنگی نکشیدی که عاشقی یادت بره.
مرسی امیدوارم هیش وقت مثل من نشی

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی به ته میرسم میگم اخه اون همونی نیست که همه این چیزارو با اون میخواستم

واسه همین میگم بهینه به نظر من مهندس یعنی کسی که راه بهتر رو پیدا کنه و بدونه که همه چیزو نمیشه با هم داشت همیشه باید یه چیزی بدی تا یه چیز بدست بیاری.

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ابجی جون چند سالته؟؟؟
اول خوب خوب خودتو بشناس واس خودت معیار تعیین کن بعد تصمیم بگیر!!!:smile:

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید ولی شما میخواین جواب نده موندم تو دو راهی هیشکیم از درد دلم خبر نداره حتی خانوادم نتونستم بهشون بگم چون خودمم میدونم یه جورایی بی عقلیه
بهترین راهو خودت میدونی
بشین با خودت یه دو دو تا چهارتا کن ببین چی کار باید بکنی
ما هر چی بگیم به اون نتیجه ای که خودت میگییری نمیرسه
باید طرفتو بذاری زیر ذره بین تا بهتر بتونی نتیجه گیری
موفق باشی دوست من

atimehr

عضو جدید
من که میگم به حرف دلت گوش بده دل ادم هیچ وقت بهش دوروغ نمیگه.

khateremiri

عضو جدید
منونم از همه ی شما دوستای خوبم که باصبرو حوصله جواب دادین یه چیزایی هستن که ادم تا توش نباشه نمیتونه حتی بهش فکر کنه وتعرف براش بی عقل بحساب میاد از اینکه وقتتونو گرفتم ببخشید چون بعضیا فکر میکنن سر کارن دیگه مزاحم نمیشم ممنونم

khateremiri

عضو جدید
بهترین راهو خودت میدونی
بشین با خودت یه دو دو تا چهارتا کن ببین چی کار باید بکنی
ما هر چی بگیم به اون نتیجه ای که خودت میگییری نمیرسه
باید طرفتو بذاری زیر ذره بین تا بهتر بتونی نتیجه گیری
موفق باشی دوست من
ممنونم

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
منونم از همه ی شما دوستای خوبم که باصبرو حوصله جواب دادین یه چیزایی هستن که ادم تا توش نباشه نمیتونه حتی بهش فکر کنه وتعرف براش بی عقل بحساب میاد از اینکه وقتتونو گرفتم ببخشید چون بعضیا فکر میکنن سر کارن دیگه مزاحم نمیشم ممنونم
واقعا:biggrin:

scorpion_tur

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من صبر صبر صبر
بزار ی مدت بگذره اینجوری تصمیم نگیر.