khateremiri
عضو جدید
خوب لزومی نداره نامزد کنی
ی صیغه محرمیت خونده بشه ی مدت باهم باشین اخلاقش دستت میاد اگه خوشت اومد که ازدواج اگه نه خدافظ
نه خانوادم موافقن نه خودم اینطوری دوس دارم
خوب لزومی نداره نامزد کنی
ی صیغه محرمیت خونده بشه ی مدت باهم باشین اخلاقش دستت میاد اگه خوشت اومد که ازدواج اگه نه خدافظ
ممنونم من کلا نمیدونم خواستگارم همونیه که من میخوام یا نه>>>>>>>>>
اگه دودل هستی قبول نکننه خانوادم موافقن نه خودم اینطوری دوس دارم
ما رو گرفتي....ببين اينجا جاي اين بحث نيست خودت هم بهتر ميدوني... من باشم مي رم با پدر ومادرم مشورت مي كنم....چرا منظورم اینکه اگه اونی که نشون میده نباشه چی اونوقت همه چیز رو هواست
وای نگو ...
باید بشینی برا خودت معیار درست کنی و ارزش بندی کنی معیاراتو و مثل یه خانوم مهندس مساله رو بهینه کنی و حل کنی تا راه درست پیدا بشه.
ببخشید ولی شما میخواین جواب نده موندم تو دو راهی هیشکیم از درد دلم خبر نداره حتی خانوادم نتونستم بهشون بگم چون خودمم میدونم یه جورایی بی عقلیهما رو گرفتي....ببين اينجا جاي اين بحث نيست خودت هم بهتر ميدوني... من باشم مي رم با پدر ومادرم مشورت مي كنم....
مرسی امیدوارم هیش وقت مثل من نشیدر مورد فردی که دوستش داری معلومه با دلت تصمیم گرفتی و چشم عقلت رو بستی و چون عاشقش شدی در مورد دیگر خواستگارانت هم نمیتونی درست تصمیم بگیری چون ناخودآگاه تو ذهنت با هم مقایسه شون میکنی. بهتره با عقلت تصمیم بگیری، گرسنگی نکشیدی که عاشقی یادت بره.
ببخشید ولی شما میخواین جواب نده موندم تو دو راهی هیشکیم از درد دلم خبر نداره حتی خانوادم نتونستم بهشون بگم چون خودمم میدونم یه جورایی بی عقلیه
وقتی به ته میرسم میگم اخه اون همونی نیست که همه این چیزارو با اون میخواستم
100%....به نظرم سرکاریم ...
بهترین راهو خودت میدونیببخشید ولی شما میخواین جواب نده موندم تو دو راهی هیشکیم از درد دلم خبر نداره حتی خانوادم نتونستم بهشون بگم چون خودمم میدونم یه جورایی بی عقلیه
واقعا ممنونم سبک شدم وقتی اینو نوشتی بخدا میدونم تو این شرایط بودن مثل جهنمهنخندین من میفهمم چی میگه من گریه میکردم اون موقعیت الان همین که گریه نمیکنه به نظر من خودش خیلیه.
به نظرم سرکاریم ...
ممنونمبهترین راهو خودت میدونی
بشین با خودت یه دو دو تا چهارتا کن ببین چی کار باید بکنی
ما هر چی بگیم به اون نتیجه ای که خودت میگییری نمیرسه
باید طرفتو بذاری زیر ذره بین تا بهتر بتونی نتیجه گیری
موفق باشی دوست من
واقعامنونم از همه ی شما دوستای خوبم که باصبرو حوصله جواب دادین یه چیزایی هستن که ادم تا توش نباشه نمیتونه حتی بهش فکر کنه وتعرف براش بی عقل بحساب میاد از اینکه وقتتونو گرفتم ببخشید چون بعضیا فکر میکنن سر کارن دیگه مزاحم نمیشم ممنونم
واقعا ممنونم سبک شدم وقتی اینو نوشتی بخدا میدونم تو این شرایط بودن مثل جهنمه
مرسی گلم تو واقعا خوبیناراحت نشو امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری.
شمام واقعا یه بی جنبه ی بتمام معناینواقعا![]()
ان شاءا... که شما هم تصمیم درست بگیری.مرسی امیدوارم هیش وقت مثل من نشی
واقعا ممنونم فکر کنم این بهترین راهبه نظر من صبر صبر صبر
بزار ی مدت بگذره اینجوری تصمیم نگیر.
خيلي ممنونشمام واقعا یه بی جنبه ی بتمام معناین
.حتی اگه سرکاری باشه به نظرم راهنمایی هاتون میتونن مفید باشن برای بقیه یکیش خودم.
ممنونم دوست خوبمان شاءا... که شما هم تصمیم درست بگیری.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مشاوره تحصیلی تلفنی | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره برای تغییر شاخه در رشته فنی حرفه ای از الکترونیک به کامپیوتر یا مکانیک! | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
سیستم مشاوره جدید در ایران | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره کاری | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
اساسنامه تالار مشاوره | تالار مشاوره | 2 |