khateremiri
عضو جدید
همه تعریف کردن ازشخوب... از ديگران كمك بگير .... درموردش تحقيق كن
همه تعریف کردن ازشخوب... از ديگران كمك بگير .... درموردش تحقيق كن
حدودا 170مگه چقدر قدش کوتاهست؟
منم همینو میگم منتظر بمونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگم ... با کسی ازدواج کن که واقعا عاشقش باشی ....
حتی اگه هیچی نداشته باشه ..بتونی به همه نشونش بدی و بگی ..این دنیای منه ..!!!
.
.
.
وقتی دو طرف همو دوست دارن بازم نمیشه اعتماد کردو منتظر موند وای به حال اینکه یکیو دوست داشته باشی وحدس بزنی شاید واسه خواستگاری بیاد این یه اشتباهه من تجربش دارم
وقتی کسیو دوست داری هر کاری میکنه هر حرفی میزنه وحتی نگات میکنه فکر میکنی اونم همین حسو داره ولی بعد میفهمی این طرز فکر تو بوده و اون از کاراش هیچ منظوری نداشته واحساسی نیست
به خواستگارات فکر کن وهرگز با کسی دیگه ای مقایسش نکن چون اینجوری هیچکسو نمیتونی انتخاب کنی
خوبه که بابا من الان 168 ، خوب بنظرم قدش میشه جزئ بلندها .حدودا 170
نه ولی من ارزم مرد بلند قدترخوبه که بابا من الان 168 ، خوب بنظرم قدش میشه جزئ بلندها .
مگه قد تو چقدره ؟ازش بلندتری؟
یه استاد داشتیم میگفت اینجور مواقع دختره میگه باهات ازدواج میکنم نون و عشق میخوریم هفته دوم میگه اگه یه مرغم میخوردیم بد نبود و.........میگم ... با کسی ازدواج کن که واقعا عاشقش باشی ....
حتی اگه هیچی نداشته باشه ..بتونی به همه نشونش بدی و بگی ..این دنیای منه ..!!!
.
.
.
جفتشونم خیلی کم میشناسم .نه واقعیتش زیادم مطمن نیستم چقدر میخوامش ولی نمیدونم چرا دیدمو نسنت به همه عوض کردهاونی که دوستش داری رو چقدر میشناسی؟ آیا واقعا منطقی دوستش داری؟ مطمئنی اونم تو رو دوست داره؟ آیا اگه جفتشونو از دست بدی باز هم شانس ازدواج بهتر رو خواهی داشت؟ اخلاقشون چه جوریاست؟
نمیدونم ،ولی اگه همه میگن خوبه و خودتم ته دلت ازش بدت نمیاد من میگم برو .نه ولی من ارزم مرد بلند قدتر
.منم همینو میگم منتظر بمونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه استاد داشتیم میگفت اینجور مواقع دختره میگه باهات ازدواج میکنم نون و عشق میخوریم هفته دوم میگه اگه یه مرغم میخوردیم بد نبود و.........
هم احساس هم عقل
عشق باید باشه ولی به تنهایی کافی نیست
بعضی وقتا میگم اینم خوبه ولی..........
.
همیشه به بهترین انتخابت پایون+ بده ...
.
اگه به این احساسی نداری ... خطش بزن ...
واقعا با تجربه اي...لذت بردمیه استاد داشتیم میگفت اینجور مواقع دختره میگه باهات ازدواج میکنم نون و عشق میخوریم هفته دوم میگه اگه یه مرغم میخوردیم بد نبود و.........
هم احساس هم عقل
عشق باید باشه ولی به تنهایی کافی نیست
واسه ازدواج 1. خانواده طرف 2. اخلاق 3. تحصیلات و قیافه پول مهمه و ...
با فکرت تصمیم بگیر نه با قلبت
به نظر من باید منطقی فکر کرد شرایط واقعیو دیدواقعا با تجربه اي...لذت بردم![]()
ولی نداره ███████████████████████████████████████.بعضی وقتا میگم اینم خوبه ولی.........
نهنمیدونم ،ولی اگه همه میگن خوبه و خودتم ته دلت ازش بدت نمیاد من میگم برو .
اونی که میخوایش فامیلتونه ؟
چه نسبتی باهات داره؟
من كه فكر مي كنم اين تاپيك سر كاريه .....مشكوك شدماز کجا بدونم اخلاقش خیلی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا میدونم سخته همین که گریه نمیکنی خودش کلی ارزش داره ولی قد و ظاهر وقتی اخلاق نداشته باشه وقتی باهات هم فکر نباشه وقتی درکت نکنه فایده ای نداره بیشتر دنبال چیزای مشترک باش و ببین میتونین با هم زندگی کنین یا نه تحقیق هم مهمه رفتارشو با خانوادش نگاه کن چون بعدا که بشی جزو خونوادش باهات همونطوری رفتار میکنه. (همه تجربیات من)
کار دل دوست داشتنه مثه چشم که کارش دیدنه اگه با عقلت عاشق کسی شدی بدون که این عشق واقعیه
خوب لزومی نداره نامزد کنیاز کجا بدونم اخلاقش خیلی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا منظورم اینکه اگه اونی که نشون میده نباشه چی اونوقت همه چیز رو هواستمن كه فكر مي كنم اين تاپيك سر كاريه .....مشكوك شدم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مشاوره تحصیلی تلفنی | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره برای تغییر شاخه در رشته فنی حرفه ای از الکترونیک به کامپیوتر یا مکانیک! | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
سیستم مشاوره جدید در ایران | تالار مشاوره | 0 | |
A | مشاوره کاری | تالار مشاوره | 1 | |
![]() |
اساسنامه تالار مشاوره | تالار مشاوره | 2 |