سلام
دوستان لطفاً بگین واکنش زیر بین چه موای انجام میشه و چه نوع واکنشیه؟(عکسش متحرکه چند لحظه صبر کنید).
![]()
سلامسلام دوستان
رشته من مهندسی شیمی هست لذا اطلاعاتی در زمینه سنتز ندارم. از دوستان خواهش می کنم اگر کسی مطلبی در خصوص روش سنتز تلقیح یا Impregnation که برای ساخت جاذبها و نیز جاذبهای کامپوزیتی به کار میره ،داره واسم بزاره.. خیلی ممنون
سلامسلام
میشه من رو درضمینه کاربرد علم شیمی درصنعت کمک و راهنمایی کنید؟؟
ممنون میشم.
سلام. در صورت امکان در این کارگاه شرکت کنید. مفید و خوبهدوستانی که در زمینه ی تولید گرانول های پی وی سی کار میکنند و یا اطلاعاتی دارند ، بنده میخواستم بدانم مراحل کنترل کیفیت دانه های گرانول تولیدی چه مواردی است ؟
و آیا به جز تست مش کربنات کلسیم و فراریت روغن دی ا پی ، تست های دیگری از مواد اولیه باید گرفت ؟
و سوال سوم :
ایا میتوان با روش های آزمایشگاهی به این نتیجه رسید که هر قطعه از چه نوع گرانولی ساخته شده است ؟ به طور مثال با ازمایش بفهمیم که گرانول کفش از چه موادی تهیه شده است ؟
با تشکر
سلام دوستان عزیزممن به شدن به مشخصات یک رنگی احتیاج دارم که مشخصاتشو هیچ جا تواینترنت پیدا نکردم
این هفته باید پایان ناممو تحویل بدم
فقط این مشخصات رنگه مونده که پیداش نکردم
یک دنیا ممنون می شم اگه کسی که براش امکان پذیره مشخصات (فرمول شیمیایی ، نام علمیش و...) این رنگو بهم بگه
Bazaktive red He-3B
به خدا دعاتون می کنم![]()
![]()
CB Number: | CB0402020 |
Chemical Nam | PROCION RED H-E3B |
Molecular Formula | C44Cl2H24N14Na6O20S6 |
Formula Weight | 1469.98 |
CAS No. | 61951-82-4 |
Product Name: | REACTIVE RED 120 |
Synonyms: | C.I.Reactivered120;ReactivebrilliantredKE-3B;reactivered120dye;PROCION RED H-E3B;REACTIVE RED 120;ProcionRedHEB;4,4'-[1,4-phenylenebis[imino(6-chloro-1,3,5-triazine-4,2-diyl)imino]]bis[5-hydroxy-6-[(2-sulphophenyl)azo]naphthalene-2,7-disulphonic acid;REACTIVE RED 120 DYE CONTENT: ABOUT 60% |
CAS: | 61951-82-4 |
MF: | C44Cl2H24N14Na6O20S6 |
MW: | 1469.98 |
EINECS: | 263-351-0 |
Product Categories: | Q-R;Stains and Dyes;Stains&Dyes, A to |
Mol File: | Mol File |