من همه رو رای دادم.اجی خرابکارییییییییییییی:(
danaye عضو جدید Feb 27, 2013 #211 babakmail گفت: من همه رو رای دادم.اجی کلیک کنید تا باز شود... خرابکارییییییییییییی
babakmail عضو جدید کاربر ممتاز Feb 27, 2013 #212 danaye گفت: خرابکارییییییییییییی کلیک کنید تا باز شود... خوب همشو دوش دارم...به غیر شنا
danaye عضو جدید Feb 27, 2013 #213 babakmail گفت: خوب همشو دوش دارم...به غیر شنا کلیک کنید تا باز شود... اونم میزدی ..ناراحت میشه بچهه مردم
babakmail گفت: خوب همشو دوش دارم...به غیر شنا کلیک کنید تا باز شود... اونم میزدی ..ناراحت میشه بچهه مردم
danaye عضو جدید Feb 27, 2013 #215 دکترتپل گفت: منم فقط به شنا رای دادم عدالت برقرار شه کلیک کنید تا باز شود... ایوللل دارمت اجیی...اجیهه عدالتت محورررررر
دکترتپل گفت: منم فقط به شنا رای دادم عدالت برقرار شه کلیک کنید تا باز شود... ایوللل دارمت اجیی...اجیهه عدالتت محورررررر
sina ccna اخراجی موقت Mar 22, 2013 #228 LEO K گفت: بندسازی ، پینگپنگ ، شطرنج کلیک کنید تا باز شود... بندسازی چه ورزشیه؟؟ جدیده!!؟؟ تا حالا نشنیدم
LEO K گفت: بندسازی ، پینگپنگ ، شطرنج کلیک کنید تا باز شود... بندسازی چه ورزشیه؟؟ جدیده!!؟؟ تا حالا نشنیدم
shabnam... عضو جدید کاربر ممتاز Mar 23, 2013 #231 تنیس دوس دارم ولی تیراندازی یکی از رشته هایی هست که میشه 1 ساله کلی پیشرفت کرد فقط باید زرنگ باشی
dina arian عضو جدید کاربر ممتاز Mar 23, 2013 #232 بین اینایی که نوشته بود اونایی که دوست داشتم و انتخاب کردم....یه سری از اینا یا اونایی که من هم دوست داشتم توش نبود.... کلا لیستش جامع نبود..... یه سری اینا ؛اونا کم داشت.....
بین اینایی که نوشته بود اونایی که دوست داشتم و انتخاب کردم....یه سری از اینا یا اونایی که من هم دوست داشتم توش نبود.... کلا لیستش جامع نبود..... یه سری اینا ؛اونا کم داشت.....
hossein00104 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Mar 23, 2013 #233 کیک بوکسینگ فول کنتاکت KICKBOXING FULL CONTACT دوچرخه سواری
"ALIREZA & M" کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 28, 2013 #237 سلام،«بوکس» که بصورت حرفه ای به این رشته می پردازم.
atefe717 عضو جدید Apr 7, 2013 #238 کونگ فو و والیبال....اکثر ورزش هارو دوست دارم بخصوص رزمی.خودم کونگ فو کار میکنم
bajelan25 اخراجی موقت Apr 7, 2013 #240 atefe717 گفت: کونگ فو و والیبال....اکثر ورزش هارو دوست دارم بخصوص رزمی.خودم کونگ فو کار میکنم کلیک کنید تا باز شود... اورین عین خودمی ... اول.. ووشو دوم.. کونگ فو ... موی تای ... کیوکوشین .. جیت کاندو .. والیبال ... کشتی ... و فوتبالی که خودم بازی کنم
atefe717 گفت: کونگ فو و والیبال....اکثر ورزش هارو دوست دارم بخصوص رزمی.خودم کونگ فو کار میکنم کلیک کنید تا باز شود... اورین عین خودمی ... اول.. ووشو دوم.. کونگ فو ... موی تای ... کیوکوشین .. جیت کاندو .. والیبال ... کشتی ... و فوتبالی که خودم بازی کنم