به نظرم رشته شطرنج چون خطرش کمتره تازه مخ ادمم از حالت اکبندی خارج میکنهبه نظرتون
چرا
کدوووم
رششتهه بههتریینههه
به نظرم رشته شطرنج چون خطرش کمتره تازه مخ ادمم از حالت اکبندی خارج میکنه
آجی ورزشی؟یا تحصیلی؟؟اگه ورزشی والیبال چون حیجان داره زود زود گل میزنن زودم تموم میشهاگه تحصیل پرستاری چون سریع استخدام میشن و از شروع طرحشونم درآمد دارن هرچند ناچیز ......مرسی آجی از تایپیکتبه نظرتون
چرا
کدوووم
رششتهه بههتریینههه
آجی ورزشی؟یا تحصیلی؟؟اگه ورزشی والیبال چون حیجان داره زود زود گل میزنن زودم تموم میشهاگه تحصیل پرستاری چون سریع استخدام میشن و از شروع طرحشونم درآمد دارن هرچند ناچیز......مرسی آجی از تایپیکت
ولیی درر عوضض فعالیتت بدنیی ندارههه
اجیی خوو تالارهه ورزشیی..ابرو ریزی نکنننن.....
میسییییییی
اجیی خوو تالارهه ورزشیی..ابرو ریزی نکنننن.....
میسییییییی
مردم از خنده خدا خیرت بده پروانه جان
خوب یارو صبحا نرمش میکنه هیکلشم میزون میشه ...مثل من...دیگه خیلی خواست هیکلش کات بشه یه دوتا دمیل و هارتر هم میزنه...کافیه
ای وای حوصلم نشد اولشو بخونم آجی
نخند خووووووووووو حوصله میخواد همه چیو بخونیآجییییییی
شرمنته اجییییییییییی...خیلی با حال بود اخه...خوفی حالا؟
خوب یارو صبحا نرمش میکنه هیکلشم میزون میشه ...مثل من...دیگه خیلی خواست هیکلش کات بشه یه دوتا دمیل و هارتر هم میزنه...کافیه
/
ملتو مسخره نکنن ..خودتممم که..../
/
اونجوری که فایده ندارهه..اومدیمو تو خیابون درگیری شد....
بابا شما چرا همش دنبال خطر کردنی ..خو اگه واسه من خفت گیری وزور گیری اتفاق بیفته تسلیم میشم....دنبال درگیری نیستم اجی...رزمی برا شما خوفه.برو دنبالش یه چیزی میشی...دان چندی ؟
خوبم مرسی...ضایع شدم
اجی من از همین خشانت بدم میاد که میگم شطرنج....من خودم جودوکار بودم..اخه چرا میخوای یکی را (بعضیارو) له کنی؟ارهه خوو ..برا ما واجبهه....هیی چهه خوبهه وقتیی یهه پسروو میزنیی پخشش میکنی رو خیابونن.....البته بعضی هارو میگم....
به اونجا نکشیدهه هنووووز
اجی من از همین خشانت بدم میاد که میگم شطرنج....من خودم جودوکار بودم..اخه چرا میخوای یکی را (بعضیارو) له کنی؟
خوبببببببب