لطفا رشته ورزشی مورد علاقتون رو بگید

لطفا رشته ورزشی مورد علاقتون رو بگید

• مجموع رای دهندگان
    25
  • نظرسنجی بسته .

z.zeyghami

عضو جدید
سلام.
من هندبال روخیلی دوست دارم. و خیلی دلم میخاد که یه باشگاه خوب پیدا کنم تا به صورت حرفه ای آموزش ببینم.ممنون میشم کمکم کنید.

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اینکه رشته اصلیم تیراندازیه و حرفه ای کار میکنم و6 بار به اردوهای تیم ملی دعوت شده ام ولی کوه نوردی رو از تیراندازی بالاتر میدونم .نه بهتر بالاتر .مخصوصا تو کوه تیراندازی هم داشته باشی اونم با اسلحه کلاشینکف خیلی حال میده.ما که بدون اسلحه نمیریم کوه!!!!!

claccik39

عضو جدید
به نظرتون
چرا
کدوووم
رششتهه بههتریینههه

به نظر من کاراته
فقط کاراته
همین طور که
[FONT=BNazanin_Mehr]آراگی میگه:کاراته ایران قابل احترام است/ دوست دارم در فینال با پورشیب مبارزه کنم[/FONT]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرتون

چرا
کدوووم
رششتهه بههتریینههه

به نظر من کاراته
فقط کاراته
همین طور که
[FONT=BNazanin_Mehr]آراگی میگه:کاراته ایران قابل احترام است/ دوست دارم در فینال با پورشیب مبارزه کنم[/FONT]

به نظر من کاراته بهترین نیست..
:D

claccik39

عضو جدید
سلام دوستان لطفا رشته ی ورزشی مورد علاقتون رو بگید این نظر سنجیهمرسی
کاراته
فقط کاراته
برای بسیاری از هنرجویان، کاراته یک تمرین عمیق فلسفی است. کاراته-دو به آموزش اصول اخلاقی می‌پردازد و می‌تواند جنبهٔ معنوی برای پیروان آن داشته باشد. امروزه کاراته برای کمال شخصی، دفاع شخصی، و به عنوان یک ورزش آموخته می‌شود. کاراته در برنامه بازی‌های جهانی، و بازی‌های آسیایی قرار دارد. این رشته از سوی کمیته بین‌المللی المپیک هم به رسمیت شناخته شده اما تاکنون نتوانسته است وارد برنامه بازی‌های المپیک شود. در سال ۲۰۰۵ این رشته تا آستانه ورود به المپیک ۲۰۱۲ لندن پیش رفت اما در جریان رأی‌گیری کمیته بین‌المللی المپیک نتوانست اکثریت دوسوم آراء برای ورود به المپیک را کسب کند.[SUP][۱۰][/SUP] «وب ژاپن» وب‌گاه متعلق به وزارت خارجه ژاپن تعداد هنرجویان کاراته در سراسر جهان را حدود ۵۰ میلیون نفر برآورد کرده‌است.[SUP][۱۱][/SUP]

claccik39

عضو جدید
کاراته دارای قدمتی پنج هزار ساله‌است و یکی از استادان اولیه و مبتکران این فن بودیدهاراما است که حدود ۵۲۵ سال قبل از میلاد مسیح می‌زیسته‌است. وی که از پیشوایان مذهبی بودایی بود، به تنهایی از هند به راه افتاد و پس از راهپیمایی چند هزار کیلومتری خود و با پشت سر گذاشتن موانع طبیعی بسیار مشکل موجود در آن زمان به چین رسید و در ایالت هون نان و معبد شائولین اقامت گزید. تعالیم بودیدهاراما شامل تمرینات شدید انضباطی و رعایت پرهیزکاری بود. وی ۹ سال رنج و ریاضت همراه با تفکر و برای این که شاگردانش نیز بتوانند در مقابل ساعت‌های طولانی تفکر و اندیشه تاب مقاومت بیاورند و نیز با زورگویانی که تعالیم مذهبی و مردان دین را سد راه خود می‌دیدند به مبارزه و مقابله برخیزند ۱۸ حرکت تمرینی را ابداع نمود که در حقیقت زیر بنای حرکات کاراته امروزی است.
کاراته امروزی شکل تکامل یافته‌ای از کمپوی چینی (بوکس چینی) می‌باشد که در ابتدا اوکیناواته نامیده میشد. از هنگامی که حکومت‌های استبدادی در چین سلسله کینک ۱۶۴۴ سلسله ساتسوما در اوکیناوا به منظور جلو گیری از ورزیده شدن مخالفان و نیز تحت کنترل در آوردن مردم قانون منع استفاده از شمشیر را به مورد اجرا گذاشتند و به جمع آوری سلاح‌های رزمی اقدام نمودند مردم به سوی آموزش هنر مبارزه با دست خالی روی آوردند که همین امر باعث شکوفایی هرچه بیشتر کاراته شد.
در سال ۱۹۲۱ یکی از بزرگ‌ترین استادان کاراته جزیره اوکیناوا گیچین فونا کوشی ۱۸۶۸-۱۹۵۷ توانست با قدرت و ظرافت تمام کاراته را به ژاپن معرفی نماید و برخی دیگر از هنر جویان که تحت تعلیم بزرگ‌ترین استادان اوکیناوا قرار گرفته بودند، تکنیک‌های سنتی را با یکدیگر ترکیب نموده و سبک‌های متعددی از کاراته را به وجود آوردند.
سال ۱۳۴۲ سال ورود کاراته به ایران توسط هرمز میربابایی و محمدعلی صنعتکاران و فرهاد وارسته می‌باشد.
در حال حاضر، سبکهای مختلف کاراته، بالغ بر صدها سبک می‌شود که در واقع، بازگشت همه آنها به چهار سبک اصلی و مادر از سبک‌های اصلی و کنترلی و یک سبک نیمه کنترلی می‌باشد.
[h=2]سبک‌های کاراته
بطور کلی سبک‌های کاراته به سه دسته تقسیم می‌شود:
[/h]
  1. سبک‌های کنترلی
  2. سبک‌های غیر کنترلی
  3. سبک‌های رینگی
برخی از سبک‌های مهم در کاراته (چهار سبک اصلی یا سبک‌های مادر):

[h=3]سبک‌های کنترلی
شوتوکان، (بنیان گذار: گیچین فونا کوشی) در این متد توجه خاصی به نیرو و سرعت ورود آن و مرکز ثقل نیرو می‌شود.
[/h]
[h=3]سبک‌های غیر کنترلی
کیوکوشین، (بنیان گذار: ماسوتاتسو اویاما) کیوکوشین‌کای، از عناصر مختلفی که نشات گرفته از تجریبات اویاما وسبک‌های دیگر است، به وجود آمد.
[/h]
  • گوجوریو: در گوجوریو هر دو گونهٔ مبارزات کنترلی و غیرکنترلی وجود دارد.
  • انشین
سبک‌هایی با بنیانگذار ایرانی:

claccik39

عضو جدید
تقدیم به همه کاراته کاهای عزیز

claccik39

عضو جدید
خوب بفرماییناز نظر شما چه رشته ای بهترین ؟؟؟ من توی تاپیک قبلی دلیلمو برای انتخاب این رشته و علاقه ام پست کردم اگه خونده باشی؟

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب بفرماییناز نظر شما چه رشته ای بهترین ؟؟؟ من توی تاپیک قبلی دلیلمو برای انتخاب این رشته و علاقه ام پست کردم اگه خونده باشی؟
من دلایل شما رو کاری ندارم نظرمو گفتم..بهترین و بدترین نداریم که.
هر ورزشی خوبه...حتی منچ...

:D

claccik39

عضو جدید

چرا از این لحاظ میگم بهترین چون بین بهتر و بهتر از اون تو بهتر از اونو انتخاب میکنی و مقابل این حرفم که بین بد و بدتر تو بد رو انتخاب میکنی.............

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین نینجو تسو / چون هم رو جسم کار میشه هم روان / تای بوکسینگم خوبه :ی

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

چرا از این لحاظ میگم بهترین چون بین بهتر و بهتر از اون تو بهتر از اونو انتخاب میکنی و مقابل این حرفم که بین بد و بدتر تو بد رو انتخاب میکنی.............
متوجه نشدم چی گفتی!!:confused:

claccik39

عضو جدید
منظورم این که اگه همیشه در مسیری باشی که برای تو توگزینه باشه که یکی از اون یکی بهتر باشه تو گزینه بهترو انتخاب میکنی ولی اگه تومسیرت دوگزینه باشه که یکی بد و اونیکی بدتر مسلم که تو بد رو انتخاب میکنی که کمتر آسیب ببینی

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم این که اگه همیشه در مسیری باشی که برای تو توگزینه باشه که یکی از اون یکی بهتر باشه تو گزینه بهترو انتخاب میکنی ولی اگه تومسیرت دوگزینه باشه که یکی بد و اونیکی بدتر مسلم که تو بد رو انتخاب میکنی که کمتر آسیب ببینی

گرفتم..:smile:

claccik39

عضو جدید
دوستای خوبم مرسی که نظراتتون رو گفتید لطفا به دوستاتون بگین بیان اینجا نظرشون رو بگن برام مهمه
مرسی
حالا متوجه شدین آقایون عززززززززززززززززززززززززززیز صفحه 23 نوشته نگاه کن.................

claccik39

عضو جدید
پارسال عید اولین بار بود میرفتم لرستان ولی واقعا هر پسرس که میدیدم هم قد بلند و هم هیکلی بودن همشون ورزشکار .........ولی دختر کم بو اونجا حوصله ام سر رفت:redface:

بالا