لطفا خانم ها جواب بدهند!!!!!!!!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم معناش برای شما و من یکسان نباشه

منظور من از ساده تو این پست ها

مطالبی بود که بسته به زمان و سن و سال تغییر می کنه

(به صورت واصحه تر بخوام بگم معصوم بودن و زیبا دیدن زندگی تا حدودی)

چطور بگم یک پستی بود که می گفت من وقتی 5 سال داشتم پدر قوی ترین پدر دنیا بود

وقتی 10 سال داشتم دوست داشتم مثل پدرم باشم

وقتی 20 سال داشتم پدرم را بی منطق می خواندم

وقتی 25 سال داشتم از پدر مشورت می خواستم

وقتی 30 سال داشتم درک کرده بودم که پدرم چقدر برای من سختی کشیده

تقریبا همچین چیزی منظورم هست

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
یه کم گرفتم
خب آره.... خانوما یه کم آرمانی به زندگی نگاه می کنن و وقتی شناخت از جنس مخالف کم باشه و طرز فکر اونو ندونی مسلما امکان اشتباه کردن هم برات بیشتره... منتها چون خانوما از نظر عرف و جامعه آسیب پذیرتر هستن ، اشتباهاتشون راحتتر به چشم میاد...
اصولا جامعه با آقایون با نرمی و انعطاف بیشتری برخورد می کنه
.
.
+ اینکه نظر شما در مورد فوتبال تماشا کردن آقایون چیه؟

بنظر من که خیلی مسخرس میشینن 120 دقه به 22 نفر که دنبال یه توپ می دون نگاه می کنن تازه آخرشم هیچی! باز وقتی یه سریالی نگاه می کنی آخرش 2 نفر به هم می رسن آدم کلی خوشحال میشه!
من خودم اهل فوتبالم حسسسسسسسسسسابی :دی
یه ثانیه از ال کلاسیکو از دستم بره عزا می گیرم :دی :دی
.
منظورتون ازین سوال چی بود؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جمله ی خیلی سنگینی هست .......

نمی دونم چرا احساس می کنم شما بیشتر از تیکه موهاتون خوشتان آمده است منظور چیز دیگری است
اونایی که منو می شناسن می دونن من همیشه گفتم حجاب باید تو رفتار آدم باشه... فکرت اگه محجوب باشه، ذهنیتت اگه ذهنیت فریبندگی و اغواگری نباشه لباس تاثیرش اونقدر نیست

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه کم گرفتم
خب آره.... خانوما یه کم آرمانی به زندگی نگاه می کنن و وقتی شناخت از جنس مخالف کم باشه و طرز فکر اونو ندونی مسلما امکان اشتباه کردن هم برات بیشتره... منتها چون خانوما از نظر عرف و جامعه آسیب پذیرتر هستن ، اشتباهاتشون راحتتر به چشم میاد...
اصولا جامعه با آقایون با نرمی و انعطاف بیشتری برخورد می کنه
.
.

من خودم اهل فوتبالم حسسسسسسسسسسابی :دی
یه ثانیه از ال کلاسیکو از دستم بره عزا می گیرم :دی :دی
.
منظورتون ازین سوال چی بود؟

شما تا الان استادیوم فوتبال اومدین که می گید با اقایون به نرمی بر خورد می کنن؟؟؟

البته همون طور که گفتید جامعه با مشکلات اقایون بیشتر کنار میاد تا خانوم ها

شاید اگه بزنم تو گوش یه آقا برگرده بخنده و همه چی حل شه
ولی اگه به یه خانوم بگی: شما . ناراحت میشن که چرا نگفتی: سرکار

خوب یک سری ارزش ها رو خانوم ها کسب کردن مثل همین احترام که برای حفظ شدن همین احترام بخصوصی که برای خانوم ها حفظ شده جامعه نمی تونه یک بی شخصیتی رو از یک خانوم ببینه نه از طرف اقایون بلکه از طرف خود خانوم ها هم ترد میشه چون باعث شده شخصیت خانوم ها زیر سوال بره

====================

چه جالب یه مدته تماشای الکلاسیکو بین خانوم ها مد شده

من تا الان یکیشونم کامل ندیدم کلا از فوتبال اسپانیا خوشم نمیاد فقط این الکلاسیکوی اخری که با برد ریال همراه بود رو دیدم که لذت بردم اونم چون سرش شرط بسته بودم

حتما شما هم مثل خانوم های دیگه طرفدار بارسا هستید! خوب می تونید راجع به منطق فوتبال صحبت کنید ؟ یا همین جور چون پدرتون تماشا می کرده شما هم علاقه مند شدید؟

آخرین ویرایش:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونایی که منو می شناسن می دونن من همیشه گفتم حجاب باید تو رفتار آدم باشه... فکرت اگه محجوب باشه، ذهنیتت اگه ذهنیت فریبندگی و اغواگری نباشه لباس تاثیرش اونقدر نیست

ذهنیت با سنو سال رابطه ی خیلی مستقیمی داره

خیلی بهتره تا یه سنی ادم حجاب (حتی با روبنده ) داشته باشه بعد فکر کنه ببینه اصلا داستان این حجاب چی بود

که اگه به اینجا رسید که حجاب خوب خیالش راحت باشه

اگر هم رسید که خوب نیست (که به نظر من بهتره بیشتر دقت کنه) حالا ....

و اون حجاب فکری به نظر من اینو میگه که بهتر ادم خودشو بر یکی عرصه کنه نمی دونم من دختر نیستم ولی وقتی سعی می کنم فکر کنم به این نتیجه می رسم

و بدون این کاری که الان داره می کنه چه عواقب و چه سود هایی براش داره

شبیه یک عکس ترول بود یک خانومی به 2تا مهمونی دعوت شده بودن
برای مهمونی اول لباس بسته پوشیده بودن رفتن اونجا زنونه مردونه از هم جدا بود کلی اعصابشون خورد شده بود چرا لباس بسته پوشیدن

واسه مهمونی بعدی لباس باز پوشیده بودن غافل از اینکه مجلس مختلط هست و پر از ادم غریبه و.... سرخ شده بودن و ....

بدونیم کجا داریم میریم و با دلیل انتخاب کنیم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما تا الان استادیوم فوتبال اومدین که می گید با اقایون به نرمی بر خورد می کنن؟؟؟

البته اگه اشتباهات اقایون بیشتر میشه کنار اومد شاید دلیلش همین کمتر حساس بودنشان نسبت به خانوم هاست
شاید اگه بزنم تو گوش یه آقا برگرده بخنده و همه چی حل شه ولی اگه به یه خانوم بگی شما ناراحت میشن که چرا نگفتی سرکار

خوب یک سری ارزش ها رو خانوم ها کسب کردن مثل همین احترام که برای حفظ شدن همین احترام بخصوصی که برای خانوم ها حفظ شده جامعه نمی تونه یک بی شخصیتی رو از یک خانوم ببینه نه از طرف اقایون بلکه از طرف خود خانوم ها هم ترد میشه چون باعث شده شخصیت خانوم ها زیر سوال بره

ببینید من اگه می گم جامعه با آقایون با انعطاف بیشتر برخورد می کنه منظورم این نیست که همه دست نوازش رو سر هم می کشن! وقتی یک اشتباه یکسان رو برای مرد عادی بدونی و برای زن فاجعه یعنی تفاوت در برخورد... حالا اینکه بعضی اعمال از زن ناششایستتر جلوه می کنه دلیلش یکی اینه که شما می گی... نگاه جامعه به زن انتظار محترم تر بودن رو داره... حالا از نظر شما این انتظار ناشی از چی هست؟
====================

چه جالب یه مدته تماشای الکلاسیکو بین خانوم ها مد شده

من تا الان یکیشونم کامل ندیدم کلا از فوتبال اسپانیا خوشم نمیاد فقط این الکلاسیکوی اخری که با برد ریال همراه بود رو دیدم که لذت بردم اونم چون سرش شرط بسته بودم

حتما شما هم مثل خانوم های دیگه طرفدار بارسا هستید! خوب می تونید راجع به منطق فوتبال صحبت کنید ؟ یا همین جور چون پدرتون تماشا می کرده شما هم علاقه مند شدید؟
ببینید... با من صحبت می کنید قضاوت سطحی و عوامانه رو بذارید کنار...
یه بچه 15 ساله از آشناها به من می گه عاشق کدوم یک از بازیکنای بارسایی که طرفدارش شدی... اما شما که بچه 15 ساله نیستین پس انتظارم از شما بیشتره....
گرچه دلیلی نمی بینم دلایل خلقیات و رفتارمو واسه کسی توضیح بدم اما واسه اینکه بحث پیش بره اوکی
بابای من اصلا اهل فوتبال نیست و من هم از بچگی اهل فوتبال بودم و هر تیمی که الان طرفدارشم همونیه که اون موقع بودم...
خب؟
منطق فوتبال... از نظر شما فوتبال چیز مسخره ایه؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا از نظر شما این انتظار ناشی از چی هست؟

نظر شخصیم هست دلیلم هم شاید زیاد جالب نباشه

داستان وار بگم (داستان هست به خود داستان گیر ندید)

اوایل زن و مرد در کنار هم مساوی بودن زمان غار نشین ها با هم می رفتن شکار کار می کردن کار سخت

بعد از یه مدت جنگ بین قبایل در می گیره

و می بینن که خانوم ها مثل ماست تو جنگ کشته میشن چون به صورت خدا دادی قدرت بدنی اقایون بیشتر بوده

اینجاس که خانوم ها به این نتیجه می رسن که ما که قدرت بدنی نداریم یعنی چی این؟

و بعد از یه مدت به این نتیجه می رسن که فکر دارن و می تونن با فکرشون مردها رو گول بزنن و به این صورت دیگه نه تنها صعیف نیستن بلکه قوی تر هم هستن

مثل گریه کردن و اشک ریختن

منتها باید اشکاشون خریدار داشته باشه پس اومدن یک سری سختی ها رو به جون خریدن و برای خودشون فرهنگ سازی کردن و صاحب احترام شدن
(از نزدیک حتما دیدین وقتی یه خانوم تو خیابون یه صدای کوچیک بده چه حق با اون باشه چه با طرف مقابل مردم همه حقو به خانوم می دن
یا مسافر خانوم سوار می کنی میگه جیبتو خالی کن وگرنه داد وهوار راه می ندازم میریزن سرت)

خوب خودتون اینو خواستید و این قدرت شماست

شاید اگه این قدرتو و احترام رو نداشتین نسلتون منقرص شده بود.

بحث فوتبال هم ترجیح می دم اینجا ادامه ندیم.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
ذهنیت با سنو سال رابطه ی خیلی مستقیمی داره
موافقم

خیلی بهتره تا یه سنی ادم حجاب (حتی با روبنده ) داشته باشه بعد فکر کنه ببینه اصلا داستان این حجاب چی بود

که اگه به اینجا رسید که حجاب خوب خیالش راحت باشه

اگر هم رسید که خوب نیست (که به نظر من بهتره بیشتر دقت کنه) حالا ....

و اون حجاب فکری به نظر من اینو میگه که بهتر ادم خودشو بر یکی عرصه کنه نمی دونم من دختر نیستم ولی وقتی سعی می کنم فکر کنم به این نتیجه می رسم

و بدون این کاری که الان داره می کنه چه عواقب و چه سود هایی براش داره

شبیه یک عکس ترول بود یک خانومی به 2تا مهمونی دعوت شده بودن
برای مهمونی اول لباس بسته پوشیده بودن رفتن اونجا زنونه مردونه از هم جدا بود کلی اعصابشون خورد شده بود چرا لباس بسته پوشیدن

واسه مهمونی بعدی لباس باز پوشیده بودن غافل از اینکه مجلس مختلط هست و پر از ادم غریبه و.... سرخ شده بودن و ....

بدونیم کجا داریم میریم و با دلیل انتخاب کنیم
با این کلمه عرضه کردن مخالفم
صددرصد باید برای کاری که می کنی دلیل داشته باشی ... من موافقم با این حرف... اما مسئله اینجاست که معیار سنجش این دلایل چی هست؟ من می گم ذهنیت سالم خودش راهشو پیدا می کنه... مساله اینجاست که برای مساله ای مربوط به زنان شما اصرار دارین به تنهایی خودتون نسخه بپیچین!!! ببینید برخلاف اونی که شما فکر می کنید خانومها تو این زمینه فوق العاده تیزن.. ما نوع نگاهی که بهم بشه رو تو صدم ثانیه می فهمیم... مساله اینجاست که زن بخواد چجور نگاهی بهش بشه و متقابلا مرد بخواد چجور نگاهی به زن داشته باشه...
من تمام اشکال حجابو تجربه کردم... چادر، مانتو، ... فقط و فقط باید ببینی چه نوع نگاهی بهت می شه... همین که پوششت نگاه دیگران رو به سمت جنسیتت نکشونه کافیه...توی همین شهر، فامیل، در و همسایه من مردهایی رو می شناسم که با چادر هم به تو نگاه جنسی دارن و مردهایی رو هم می شناسم که بدون روسری هم نگاهشون به تو نگاه سالم و عادی هست... جاشو بشناس و پوششو بر اساس برداشت خودت متناسب کن

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر شخصیم هست دلیلم هم شاید زیاد جالب نباشه

داستان وار بگم (داستان هست به خود داستان گیر ندید)

اوایل زن و مرد در کنار هم مساوی بودن زمان غار نشین ها با هم می رفتن شکار کار می کردن کار سخت

بعد از یه مدت جنگ بین قبایل در می گیره

و می بینن که خانوم ها مثل ماست تو جنگ کشته میشن چون به صورت خدا دادی قدرت بدنی اقایون بیشتر بوده

اینجاس که خانوم ها به این نتیجه می رسن که ما که قدرت بدنی نداریم یعنی چی این؟

و بعد از یه مدت به این نتیجه می رسن که فکر دارن و می تونن با فکرشون مردها رو گول بزنن و به این صورت دیگه نه تنها صعیف نیستن بلکه قوی تر هم هستن

مثل گریه کردن و اشک ریختن

منتها باید اشکاشون خریدار داشته باشه پس اومدن یک سری سختی ها رو به جون خریدن و برای خودشون فرهنگ سازی کردن و صاحب احترام شدن
(از نزدیک حتما دیدین وقتی یه خانوم تو خیابون یه صدای کوچیک بده چه حق با اون باشه چه با طرف مقابل مردم همه حقو به خانوم می دن
یا مسافر خانوم سوار می کنی میگه جیبتو خالی کن وگرنه داد وهوار راه می ندازم میریزن سرت)

خوب خودتون اینو خواستید و این قدرت شماست

شاید اگه این قدرتو و احترام رو نداشتین نسلتون منقرص شده بود.

بحث فوتبال هم ترجیح می دم اینجا ادامه ندیم.
متشکرم
تا وقتی دیدتون به زن یه تمساح برای اشک ریختن و یه روباه برای فریب دادنه من حرفی با شما ندارم
شب بخیر

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با این کلمه عرضه کردن مخالفم
صددرصد باید برای کاری که می کنی دلیل داشته باشی ... من موافقم با این حرف... اما مسئله اینجاست که معیار سنجش این دلایل چی هست؟ من می گم ذهنیت سالم خودش راهشو پیدا می کنه... مساله اینجاست که برای مساله ای مربوط به زنان شما اصرار دارین به تنهایی خودتون نسخه بپیچین!!! ببینید برخلاف اونی که شما فکر می کنید خانومها تو این زمینه فوق العاده تیزن.. ما نوع نگاهی که بهم بشه رو تو صدم ثانیه می فهمیم... مساله اینجاست که زن بخواد چجور نگاهی بهش بشه و متقابلا مرد بخواد چجور نگاهی به زن داشته باشه...
من تمام اشکال حجابو تجربه کردم... چادر، مانتو، ... فقط و فقط باید ببینی چه نوع نگاهی بهت می شه... همین که پوششت
نگاه دیگران رو به سمت جنسیتت نکشونه کافیه...توی همین شهر، فامیل، در و همسایه من مردهایی رو می شناسم که با چادر هم به تو نگاه جنسی دارن و مردهایی رو هم می شناسم که بدون روسری هم نگاهشون به تو نگاه سالم و عادی هست... جاشو بشناس و پوششو بر اساس برداشت خودت متناسب کن

من با این پستتون موافقم

فقط تو ریاصی یه شرط کافی و لازم داشتیم

بهتر بود جای کافی می نوشتید لازم

نگاه مرد با چادر و با بدون روسری هم قبول دارم بستگی به طرف داره ولی هر دو دسته کم هستن تا حدودی

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فكر ميكنم حجاب يك امر درونيه اصلا هم به چادري و مانتويي و .... اينا نيست. حجاب توي قلب انسانهاست . خداي بزرگ فطرت همه ما رو پاك افريده و ميل به حجاب رو در فطرت ما نهادينه كرده اما متاسفم براي خودم و تمام خانوم هاي ايراني كه حجابشونو خودشون نميتونن انتخاب كنن. در جامعه اي كه سياست رضا خان توش اجرا ميشه زندگي خيلي سخت ميشه ما عادت كرديم به افراط و تفريط . يا از اين طرف بوم ميافتيم يا از اون طرف و نميتونيم حالت تعادل داشته باشيم ميخوايم همه رو به زور راهيه بهشت كنيم. اصلا حجاب دختر مردم به من چه ؟ من خيلي زرنگم به زندگي و مسائل خودم بپردازم اخه چرا ما انقدر فضوليم؟ كي گفته كه كسي كه روسري سرش نميكنه ادمه بديه بعد اوني كه چادر سرش كرده ميتونه ادم خوبي باشه ؟ خدا وكيلي به من بگيد نظرتون راجف به مسلمونيه خودمون چيه مخصوصا اين كه ادعامون ميشه شيعه هم هستيم ؟ خواهشا شعار ندين . مثل اب خوردن دروغ ميگيم به هم ديگه تهمت ميزنيم راجع به خوب بودن يا بد بودن ديگران بدونه هيچ منطق درستي قضاوت ميكنيم. خواهشا بس كنيد ديگه. ما مسائل مهمتري تو جامه امون داريم كه حجاب زنها پيشش هيچه. تو دنيا چند درصد مسلمون هست ؟ چند درصد از اونا ايرانين؟ حالا فكر ميكنيد همه دنيا ميرن جهنم بعد ايراني هارو صفوف اول بهشت به رديف ميشونن؟ فكر كنيد خواهشا فكر كنيد . انسان باشيد انسان بودن به روسري و چادر اينا نيست به اون قراني كه هيچ كي نميخونه نيست . حجاب رو تو قلبتون پرورش بدين نه تو موهاتون.
عزیز دل>حرفاتون کاملا درست.ولی مثلا این تاپیک اگه زده نمیشد بقیه امور به درستی انجام میشد.ینی این تاپیک سد راه شده.بالاخره حجاب هم یکی از مسائلیه که میشه بهش پرداخت.
گفتید حجاب تو قلبه.قلبی که بیمار نباشه بیماریشو به برون(طاهر فرد )منتقل نمیکنه.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متشکرم
تا وقتی دیدتون به زن یه تمساح برای اشک ریختن و یه روباه برای فریب دادنه من حرفی با شما ندارم
شب بخیر

اومدم بگم نه من همچین حرفی نزدم کل پستو خوندم دیدم همچین چیزی رو گفتم!

البته شما خیلی تند برداشت کردید (همه منو میشناسن دیگه تو این 2 تا تالار که با تیره و روشن کردن صحبت هام سعی دارم منظورم را برسوم و ممکن است منظور من به کل چیز دیگری باشد)

منو ببخشید

اما قبول کنید که یکی از ابزار های خانوم ها برای پیروزی بر مردان (قبول دارید قدرت مردها (قدرت بدنی منظورمه) از خانوم ها بیشتر است؟ پس چطور می شود که خانوم ها اینقدر قوی هستند و یه جورایی حرف آخر رو خانوم ها می زنند؟) همین قدرت احساساتشان و اینکه مردها را مجذوب خود می کنند که این قدرت را هم خداوند به آنها ارزانی داشته همون طور که به آقایون قدرت بدنی بیشتر داده

+ اینکه به قول شما اشک تمساح و فکر هوش خانوم ها هست که باعث پیشرفت و موفقیت آقایون می شود تا پیکش گفتگوی آزاد موجود هست
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/379278-موانع-پیشرفت-مردان

قطعا پشت سر هر مرد موفقی خانومی بوده که توانسته این مرد را کنترل کند و او را در مسیر موفقیت قرار دهد.

elnaz.k

عضو جدید
به نظر من هر کسی هر جور راحته باید باشه. من طوری لباس میپوشم که نه جلفه نه خیلی با حجاب ولی در کل اینجوری راحتم و اینه که مهمه.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من هر کسی هر جور راحته باید باشه. من طوری لباس میپوشم که نه جلفه نه خیلی با حجاب ولی در کل اینجوری راحتم و اینه که مهمه.

یک شعری بود درست یادم نیست اما مظمونش این بود که

ای برادر کمتر گوی از این و ان
حرف خویشتن را بگو وقت دور گرانی است !

تو همین مایه ها بود

جمله بندی شما به گونه ای است که شنوده فکر می کنم این نظر شخصیه شماست توش نظر من و ... وجود داره زیاد

اما اگه یکم رو گفتار شناسی کار کرده باشید متوجه میشوید که آره این حرف رو خودتان همین الان گفتید اما حرف حرف خودتان نیست

بذارید مثال بزنم

فرص کنیم شما مسلمان یا حالا هر چی ... هستید

به شما کتاب تورات یا انجیل را اگر بدهیم و شما چند صحفه از ان را بخوانید

سپس سوالی از شما از همان صفحات کتاب بپرسیم شما از دین خودتان سخنی به میان نمیاورید بلکه دقیقا همان جملات کتابی را که خوانده اید حال به شیوه و نگارش خود بازگو می کنید(دلیلش صعف در اطلاعات شخصی (دین خود) خود هست و اینکه این موصوع برای شما جذاب و مورد توجه شما نبوده که بخواهید برای آن وقت بگذارید
پس هر آنچه را که از این کتاب تازه خوانده اید را می گوید و فکر می کنید نظر شخصی شما این است.

نمی دونم کسی می تونه مبحثی را که گفتم را بدرستی متوجه بشه یا نه؟شاید دوستان که با رشته های علوم انسانی در رابطه هستن این حرف من را قبول کنن.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جناب ice-dream عزیز.
با دیدن بقیه پستاتون بازم میگم حرفتون درسته.ولی شما روی صحبتتون فقط با اوناییه که افکار سالمشون باعث ایجاد ظاهری موقر و متین شده.خوب این دسته افراد که دیگه جای بحث ندارن.این افراد تونستن راهشونو انتخاب کنن.بحث سر کسایی هست که همون افکار سالم رو ندارن و این فکر ناسالم در ظاهرشون هم نمود پیدا کرده.ولی متاسفانه فکر میکنن فکرشون سالمه.یا بهتر بگم در بیشتر موارد دوس دارن بقیه فکر کنن که فکرشون سالمه.یه جورایی بحث همونیه که خودشو به خواب زده باشه

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جناب ice-dream عزیز.
با دیدن بقیه پستاتون بازم میگم حرفتون درسته.ولی شما روی صحبتتون فقط با اوناییه که افکار سالمشون باعث ایجاد ظاهری موقر و متین شده.خوب این دسته افراد که دیگه جای بحث ندارن.این افراد تونستن راهشونو انتخاب کنن.بحث سر کسایی هست که همون افکار سالم رو ندارن و این فکر ناسالم در ظاهرشون هم نمود پیدا کرده.ولی متاسفانه فکر میکنن فکرشون سالمه.یا بهتر بگم در بیشتر موارد دوس دارن بقیه فکر کنن که فکرشون سالمه.یه جورایی بحث همونیه که خودشو به خواب زده باشه

فکر کنم منظرم رو از اول تاپیک تا اینجا بشه تو این پست خلاصه کرد.

تنکسhami_sani

sara_93

عضو جدید
دلیل این که از نگاه نا محرمان در امانید

حال شما تعدادی از حسنات اون نوع پوششی را که دوست داشتید داشته باشین را برای ما بگین بسیار خوشحال میشم

با سپاس

اگر از اول حجاب اجبار نبود مردم ایران اینطوری نبودن که هر کی حجابش کمتر بود نگاه کنن! خیلی از کشورا باحجاب و بی حجاب به راحتی کنار هم زندگی میکنن بدون اینکه نگاه کسی اذیتشون کنه!
من دلیلی نمیبینم موهامو بپوشونم حسنات اینه که من راحتم!
کشورای خارجی که حجاب ندارن کسی بد بهشون نگاه میکنه؟!!!

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر از اول حجاب اجبار نبود مردم ایران اینطوری نبودن که هر کی حجابش کمتر بود نگاه کنن! خیلی از کشورا باحجاب و بی حجاب به راحتی کنار هم زندگی میکنن بدون اینکه نگاه کسی اذیتشون کنه!
کشورای خارجی که حجاب ندارن کسی بد بهشون نگاه میکنه؟!!!

یه عکس تو پست 282

و چنتا هم تو صحفه ی قبلش هست

نمی دونم شاید اگه چنتا فیلم زیرنویس در مورد جوان های اون طرف

تبلیغ فیلم چیز نشه

ولی همین فیلم امریکن پ..

نمی دونم دید یا نه منم چند قسمتشو بیشتر ندیدم داشته باشید جواب این سوالتون رو می گیرید

و...

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

صمن اینکه یکی از بزرگترین آرزو های من راحت بودن تمامی اطرافیانم(کل اطرافیانم (انسان ها محیط زیست و...)) هست

اگر اطرافتان راحت باشند دیگر هیچ مشکلی وجود ندارد

منزه

عضو جدید
من احساس امنیت می کنم و اینطوری احساس میکنم به بقیه (مخصوصا آقایون) شبیه ترم...اما مهم ترینش همون احساس خوب و بزرگی هست که بهم دست میده

parastoo_sam

عضو جدید
من یه توصیحی بدم

شما از اینکه وقتی مورد بی جنبه بازی های پسران ... قرار نمی گیرید خوشحال نمی شوید ؟ نمی دونم من دختر نیستم ولی وقتی خودم رو جای اون دختر می گذارم از این اتفاق که شان من حفظ شده و مورد بی حرمتی قرار نگرفتم خوشحال میشم (نمی دونم شاید ایشون سنشون کمتر از شما و من باشه و این باعث بشه احساس غرور کنن شایدم احساس غرور مجاز از همون حس خوبی باشه که انتظار داشتن مورد بی حرمتی قرار بگیرن بخاطر اینکه یک خانوم هستن (متاسفانه اینو داریم ) ولی خوشحالن که به خاطر پوششون مورد اهانت قرار نگرفتن .

شما دارید از جامعه ی آرمانی (حداکثر) صحبت می کنید جایی که تمام افراد مذکر مرد باشن شعور داشته باشن و فرهنگ

بله تو همچین جامعه ی آرمانی این نتها احساس غرور نمی کنه بلکه احساس می کنی دارن حقتو می خورن (چون زنی)

و ایشون جامعه ی امروز (جامعه ی حداقلی فعلی ) رو دارن می بینن که هر لحظه ممکنه (من دوست ندارم این جمله رو بگم منم دوست دارم جامعه آرمانی باشه و یک خانوم مثل یک آقا مجبور نباشه خودشو تو لباس های دستو پاگیر و گرم خودشو بپیچونه دوست دارم آزاد باشه و...) یک فرد بی سرو پا بهشون توهین کنه

و تنها چیزی که باعث حفظ حرمت ایشون میشه تو جامعه ی امروز همین پوشش دستو پا گیر و اجباری و گرم و ... است

شاید امروز فقط تو خانه ی خودمان بتوانیم فقط این جامعه ی آرمانی را داشته باشیم که مردی به ما توهین نکند همه مارا دوست داشته باشند نه چون زنیم چون انسانیم

ولی فعلا فقط در خانه هایمان فعلا این اتفاق افتاده است و می توانیم بی هیچ تفاوتی زندگی کنیم.

یه مثال میزنم تا بهتر منظورم را متوجه بشین:

بنظر شما چرا آقایون در زمان جنگ لباس رزم و کلاه خود و زره می پوشن ؟ دوست دارن اینو ؟ فکر نمی کنم

تمام این آقایون دنبال جامعه ی دوستانه ی خودشان هستن دوست دارن آزاد باشن

اما شرایط شرایط جنگ است (یک سری افراد بی سرو پا منتظر هستن ای ها زرشون را در بیاورند تا انها را برای همیشه اسیر و مستعمره ی خود کنند)

و اون تیکه آخر کلامتون که از مشکلات اجتماعی صحبت کردید و گفتید حل اینها باعث غرور هست نه ...
آره حل اون باعث غرور هست اما مثل این میمونه که بخواین

انتظار حل یک معادله ی پیچیده را از یک کودک خرد سال داشته باشید

ابتدا باید کودک سالم بماند و رشد کند و همچنین به مدرسه یا پیش معلم و ... برود تا بزرگ شود (آرمان ها شکوفا شوند ) و سپس بتواند معادلات بظاهر پیچیده ی قبل و ساده ی امروز را حل کند

و ...

چون نظرم رو در مورد تاپیک 271 خواستید براتون مینویسم

مطرح کردن اینکه این صحبتها مال یک جامعه آرمانی هست و حالا حالاها برای ما زوده تنها کارکردی که داره به تعویق انداختن اصلاح این جامعه مریضه.
مشکل تاریخی ما این هست که بجای اینکه جلوی قلدرها و زورمندهارو بگیریم ( تو همه شئون اجتماع که خلافی اتفاق میفته) دنبال یه راه حل مقطعی هستیم که البته تجربه نشون داده که کارکردش مقطعیه و مشکل اصلی رو حل نمیکنه. این راه حل ساده انگارانه ما فقط ضعیفترهارو محدودتر میکنه بدون اینکه قلدرهارو سرجاشون بنشونه. ما عادت کردیم بگیم که اگه زنها حجاب داشته باشن مشکلی تو جامعه پیش نمیاد بدون اینکه فکری برای درمان یا تربیت درست مردهای مریض جامعه مون بکنیم. اصولا ما آدمهای راحت طلبی هستیم دنبال کارهای سخت نمیریم. درست تربیت کردن این مردها و زنها از دوره کودکی کار سختیه. شاید کار فرهنگ مرد مدار و راحت طلب ما نیست. ولی حجابدار کردن زنها کار ساده تریه. این کاریه که ما میکنیم بدون اینکه برای اصلاح ذهنهای مریض و پاک کردن جامعه از شر اراذل کوچکترین زحمتی به خودمون بدیم نه خانواده ها ، نه دستگاههایی که به اصطلاح متولیان فرهنگی جامعه هستند. اما اینکه گفتید آیا من از مورد مزاحمت نبودن خوشحال نیستم؟ من اصولا چنین حقی برای مردها قائل نیستم. مورد مزاحمت نبودن یک حق اولیه و طبیعی هر انسانی هست. حالا وقتی این حق نقض میشه جامعه فکور ما بجای حمایت از افراد مورد ظلم ، چتر حمایتیش رو بر سر ظالمین گسترانیده. زنها حق انتخاب پوشش ندارند تا مردهای ... ما تحریک نشوند. اولین مسئله از همینجا شروع میشه یعنی مردهای ما هر لحظه آماده ... هستند. با دیدن سر و موی زنها قاطی میکنن. خوب با این حساب گلی به جمال با معرفت مردهای خارجی که با دیدن زنهای بیحجاب حالا حالا ها چیزیشون نمیشه!!!
مشکل اینجاست که تفکر غالب در جامعه ما این هست که زن برای ... خلق شده. پس این موجود چه حقی میتونه داشته باشه؟ ما برای این زن حق انتخاب قائل نیستیم که به خودمون اجازه میدیم به خاطر انتخابش مزاحمش بشیم (مثل اراذل) یا ازش انتقاد کنیم یا توهین کنیم. اما اینکه حق این آدم چی میشه همیشه توی این معادلات گم شده. در مقابل برای اصلاح جامعه و برگرداندن آرامش روانی اون هیچ حرکتی انجام نمیشه. هیچ کاری برای فهموندن این مسئله به مردها که مثل آدم رفتار کنند انجام نمیشه ( چون این کار سخت تره)
اینکه تصور کنیم همیشه باید مثل شرایط جنگ زندگی کنیم برای من که غیر قابل باوره. سربازها هم چند سالی تو شرایط جنگی زندگی میکنند و اگه این شرایط طولانی بشه کارشون مثل سربازهای امریکایی در عراق و افغانستان به خودکشی میکشه. پس برای زندگی و فراهم کردن شرایط زندگی باید فکری کرد. حالا فرض کنید زنهای ما قراره یک عمر در شرایط شبه جنگی باشند. البته کسی که پوشش بیشتر رو انتخاب میکنه این انتخابش قابل احترامه چون حق داره. اما افراد دیگه انتخابهای متفاوتی خواهند داشت پس باید یاد بگیریم به انتخاب اونها هم احترام بذاریم. فشار بر یک طبقه (زنها) و رها کردن یک عده که مثل یک گیاه خودرو بدون آموزش و مراقبت توی جامعه رها بشن مشکلی رو حل نمیکنه.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مطرح کردن اینکه این صحبتها مال یک جامعه آرمانی هست و حالا حالاها برای ما زوده تنها کارکردی که داره به تعویق انداختن اصلاح این جامعه مریضه.
مشکل تاریخی ما این هست که بجای اینکه جلوی قلدرها و زورمندهارو بگیریم ( تو همه شئون اجتماع که خلافی اتفاق میفته) دنبال یه راه حل مقطعی هستیم که البته تجربه نشون داده که کارکردش مقطعیه و مشکل اصلی رو حل نمیکنه. این راه حل ساده انگارانه ما فقط ضعیفترهارو محدودتر میکنه بدون اینکه قلدرهارو سرجاشون بنشونه. ما عادت کردیم بگیم که اگه زنها حجاب داشته باشن مشکلی تو جامعه پیش نمیاد بدون اینکه فکری برای درمان یا تربیت درست مردهای مریض جامعه مون بکنیم. اصولا ما آدمهای راحت طلبی هستیم دنبال کارهای سخت نمیریم. درست تربیت کردن این مردها و زنها از دوره کودکی کار سختیه. شاید کار فرهنگ مرد مدار و راحت طلب ما نیست. ولی حجابدار کردن زنها کار ساده تریه. این کاریه که ما میکنیم بدون اینکه برای اصلاح ذهنهای مریض و پاک کردن جامعه از شر اراذل کوچکترین زحمتی به خودمون بدیم نه خانواده ها ، نه دستگاههایی که به اصطلاح متولیان فرهنگی جامعه هستند. اما اینکه گفتید آیا من از مورد مزاحمت نبودن خوشحال نیستم؟ من اصولا چنین حقی برای مردها قائل نیستم. مورد مزاحمت نبودن یک حق اولیه و طبیعی هر انسانی هست. حالا وقتی این حق نقض میشه جامعه فکور ما بجای حمایت از افراد مورد ظلم ، چتر حمایتیش رو بر سر ظالمین گسترانیده. زنها حق انتخاب پوشش ندارند تا مردهای ... ما تحریک نشوند. اولین مسئله از همینجا شروع میشه یعنی مردهای ما هر لحظه آماده ... هستند. با دیدن سر و موی زنها قاطی میکنن. خوب با این حساب گلی به جمال با معرفت مردهای خارجی که با دیدن زنهای بیحجاب حالا حالا ها چیزیشون نمیشه!!!
مشکل اینجاست که تفکر غالب در جامعه ما این هست که زن برای ... خلق شده. پس این موجود چه حقی میتونه داشته باشه؟ ما برای این زن حق انتخاب قائل نیستیم که به خودمون اجازه میدیم به خاطر انتخابش مزاحمش بشیم (مثل اراذل) یا ازش انتقاد کنیم یا توهین کنیم. اما اینکه حق این آدم چی میشه همیشه توی این معادلات گم شده. در مقابل برای اصلاح جامعه و برگرداندن آرامش روانی اون هیچ حرکتی انجام نمیشه. هیچ کاری برای فهموندن این مسئله به مردها که مثل آدم رفتار کنند انجام نمیشه ( چون این کار سخت تره)
اینکه تصور کنیم همیشه باید مثل شرایط جنگ زندگی کنیم برای من که غیر قابل باوره. سربازها هم چند سالی تو شرایط جنگی زندگی میکنند و اگه این شرایط طولانی بشه کارشون مثل سربازهای امریکایی در عراق و افغانستان به خودکشی میکشه. پس برای زندگی و فراهم کردن شرایط زندگی باید فکری کرد. حالا فرض کنید زنهای ما قراره یک عمر در شرایط شبه جنگی باشند. البته کسی که پوشش بیشتر رو انتخاب میکنه این انتخابش قابل احترامه چون حق داره. اما افراد دیگه انتخابهای متفاوتی خواهند داشت پس باید یاد بگیریم به انتخاب اونها هم احترام بذاریم. فشار بر یک طبقه (زنها) و رها کردن یک عده که مثل یک گیاه خودرو بدون آموزش و مراقبت توی جامعه رها بشن مشکلی رو حل نمیکنه.
سلام
خسته نباشید
مطالبی که فرمودید فقط نظر شخصیه شماست.این که مردا رو ادم کنیم تا خانوما در امان باشن کمی مسخره به نظر میاد.ببینید این تاپیک در مورد خانومایی هست که به واسطه حجاب نامناسب خودشون مردای مریضو تحریک میکنن.خانم محترم هر مرد سالمی(از نظر غریزی) اگه یه خانم که لباس تحریک کننده و س....ک...س....ی پوشیده رو ببینه تحریک میشه.نکنه به خدا هم میخاید گیر بدید که چرا شهوت رو برای مرد و زن بوجود اورد.ما داریم در مورد خانمهایی حرف میزنیم که اینطوری لباس میپوشن(که به لطف بعضی ها امروز کم تو جامعه نداریم)و خودشون مجوز برای مرد های بیمار صادر میکنن تا هر طوری باهاشون رفتار کنن.کسی که اینطوری لباس میپوشه حریم ها رو شکسته.من از اسلام و ....نمیگم .منظوزم حریم اجتماعیه.کسی که خط قرمز هترو رد میکنه باید منتظر عواقبشم باشه.گفتین شرایط اینجا مثل جنگه.به نظر شما اگه خانمی خاست لخت بیاد تو خیابون حق داره؟اگه ازادی از دیدگاه شما اینه که خوب شما درست میگید.اینجا فشار وارد میشه به بعضیا.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

همین طور که این دوستمون گفتن هر مرد سالمی به شکل خدا دادی دارای غریزه هست و (مخصوصا در سنینی که شهوت بیش از فکر هست) و این غیر قابل حل کردن است مگر نمی دانم شاید ازدواج در سن مناسب که گفته اند بتونه اینو درمان کنه

شاید این تنها درمان درست باشد اما باید مشکلات دیگری حل شود تا به این راهکار برسیم فکر می کنم شما هم قبول داشته باشید که این مسله راه حل ندارد (شما می توانید یک راه حل پیشنهاد بدهید؟) شاید بهترین راه حل برای بیماری که درد می کشد مورفین باشد وقتی که قابل درمان نیست یا امکانات درمان وجود ندارد!

و صد البته که باید اراذل اوباش مخصوصا ان دسته ای که برای نوامیس مردم مشکل ایجاد می کنن را بشدت مجازات کرد
(وقتی مدرسه بودم و افرادی را می دیدم که به درس علاقه ای ندارند و هر روز جلوی دفتر هستند و مدیر و ناظم را دیوانه کرده اند پیش خود فکر می کردم حتما اینا را سال آینده ثبت نام نمی کنن اما در کمال تعجب سال بعد نیز در سر کلاس همان مدرسه با همان ترکیب سابق حاصر می شدند وقتی از یکی از آشنایان که مدیر بود داستان را جویا شدم گفت اخراج کردن و ننوشتن نام ان ها به خودی خود حتی با امصای تعهد نامه هم مشکل است بخصوص زمانی که نامه ای از اداره از مقام بالاتر در جیب خود دارند!)

به عنوان برادر کوچک تر می گم : متاسفانه جامعه ی ما مشکل زیاد داره
اما الان که مشکل داریم (دشمن حمله کرده ) فکر می کنم راه حل مناسبش حداقل برای همین چند روز این باشه که سختی و گرمای زره رو تحمل کنید تا مبادا دشمن ( همین مشکلات که هست که من دوست ندارم باشه شما هم دوست ندارید باشه اما الان هست) نتونه به شما آسیبی بزنه

و این نکته که بعصی جنگ ها هیچ وقت پایان نمی پذیرند
مثل دعوای ایران و رژیم اشغال گر تمام نمی شود مگر اینکه یکی حذف شود

جنگ سردی که میان غرب و شرق (با هم خیلی متمدن سلام علیک دارن و.... اما هر کدام بدنبال این است که دیگری را له کند)با اینکه چندین نسل عوص شده اما این در ذات انها مونده

+شرایط جنگی که مثال زدم همانند شرایط عراق نیست حتی همانند دوران وسترن آمریکا که از 7 ساگی تا 120 سالگی اسلحه حمل می کردن هم نیست

شاید شبیه همین جنگ سرد باشد و جنگ نرم افزاری باشد که داشتن کمی اطلاعات + یک خودکار و قلم جوابگو باشد و نه تنها تمام نمی شود بلکه ...

راجع به مرد های خارجی بحث زیاد شده مثالم زیاد زدم فیلم زیاد هست می تواند غریزه را ببینید

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مطرح کردن اینکه این صحبتها مال یک جامعه آرمانی هست و حالا حالاها برای ما زوده تنها کارکردی که داره به تعویق انداختن اصلاح این جامعه مریضه. اینکه افرادی که مزاحمت درست می کنن برای نوامیس مجرم هستن و باید باهاشون بر خورد بشه درست اما شما مرد های سالم دارای غریزه را هم مریص می دانید؟
مشکل تاریخی ما این هست که بجای اینکه جلوی قلدرها و زورمندهارو بگیریم ( تو همه شئون اجتماع که خلافی اتفاق میفته) دنبال یه راه حل مقطعی هستیم که البته تجربه نشون داده که کارکردش مقطعیه و مشکل اصلی رو حل نمیکنه. این راه حل ساده انگارانه ما فقط ضعیفترهارو محدودتر میکنه بدون اینکه قلدرهارو سرجاشون بنشونه. ما عادت کردیم بگیم که اگه زنها حجاب داشته باشن مشکلی تو جامعه پیش نمیاد بدون اینکه فکری برای درمان یا تربیت درست مردهای مریض (تمام مرد های سالم دارای غریزه هستن مرد مریص مردی است که برای نوامیس مردم مشکل درست می کند)جامعه مون بکنیم. اصولا ما آدمهای راحت طلبی هستیم دنبال کارهای سخت نمیریم. درست تربیت کردن این مردها و زنها از دوره کودکی کار سختیه(غریزه در ذات هر موجودی می باشد و اگر یک شیر را علف خوار کنیم قطعا می میرد زیرا خلقت او به این گونه بوده). شاید کار فرهنگ مرد مدار و راحت طلب ما نیست. ولی حجابدار کردن زنها کار ساده تریه(تنها راه حل موجود شاید ماندن خانوم ها در خانه و یا حفظ پوششان در بیرون از خانه باشد اگر راه حل دیگری دارید قطعا خوشحال میشم بشنوم ). این کاریه که ما میکنیم بدون اینکه برای اصلاح ذهنهای مریض و پاک کردن جامعه از شر اراذل کوچکترین زحمتی به خودمون بدیم نه خانواده ها ، نه دستگاههایی که به اصطلاح متولیان فرهنگی جامعه هستند. اما اینکه گفتید آیا من از مورد مزاحمت نبودن خوشحال نیستم؟ من اصولا چنین حقی برای مردها قائل نیستم(منم نگفتم همچین حقی قایل باشید گفتم متاسفانه همچین افرادی هستند همون طور که دزد ها هستن و جیب آقایون را می زنند با اینکه پلیس سعی در دستگیری انها دارد اما انها را هر چه بگیرند باز ژان والژان ها تولید می شوند شاید راه حلش نیاز به کار جهادی داشته باشد امیدوارم مسولین توانایی کار جهادی را داشته باشند اما بهترین راه حل موجود برای فرار از دست دزدان شاید آگاهی برای دفاع از دست دزدان باشد ). مورد مزاحمت نبودن یک حق اولیه و طبیعی هر انسانی هست. حالا وقتی این حق نقض میشه جامعه فکور ما بجای حمایت از افراد مورد ظلم ، چتر حمایتیش رو بر سر ظالمین گسترانیده(من به شخصه دوست دارم سر به تن افرادی که برای نوامیس مزاحمت ایجاد می کنند نباشه). زنها حق انتخاب پوشش ندارند تا مردهای ... ما تحریک نشوند(آقایون هم اجازه ی حمل سلاح سرد ندارند تا امنیت جامعه به خطر نیوفته فکر می کنم این قوانین مفید باشن (سلاح سرد یکم چیزه اما حوصلم نشد مثال بهتر پیدا کنم). اولین مسئله از همینجا شروع میشه یعنی مردهای ما هر لحظه آماده ... هستند.(همیشه افرادی وجود دارن که ممکن است از دیدن سلاح از حال بروند و بیهوش بشوند ) با دیدن سر و موی زنها قاطی میکنن.(با دیدن سلاح سرد می ترسند) خوب با این حساب گلی به جمال با معرفت مردهای خارجی که با دیدن زنهای بیحجاب حالا حالا ها چیزیشون نمیشه!!! گلی به گوشه جمال خارجی ها که تو کشورشون داشتن سلاح گرم مجازه(همون استریپ کلوپ ها!) و با دیدن یه چاقوی کوچیک دست یه پسر بچه نمی ترسن
مشکل اینجاست که تفکر غالب در جامعه ما این هست که زن برای ... خلق شده.(من نظرم این خیلی طبیعی و پیش پا اوفتادس که خانوم ها هم انسان هستن و فهم دارن و شعور و دارای تفاوت های زیبایی نسبت به اقایون که انها را از اقایون متمایز می کند مانند خوب دیدن با سلیقه تر بودن و... و اقایون هم حسنهای دیگری دارن که در کنار هم همدیگر را کامل می کنند.) پس این موجود چه حقی میتونه داشته باشه؟مثل یک انسان دیگر انسان است و ... ما برای این زن حق انتخاب قائل نیستیم که به خودمون اجازه میدیم به خاطر انتخابش مزاحمش بشیم (مثل اراذل) یا ازش انتقاد کنیم یا توهین کنیم. اگر این جور برداشت کنیم برای آقایون هم حق انتخاب قایل نیستیم مثال فراوان است اما اینکه حق این آدم چی میشه همیشه توی این معادلات گم شده(جاش اینجا نیست اما این کلام کلام فمنیست ها می باشد که مانند صیهونیست ها ابتدا خود را کوچک کرده و بر سر خود می زنند تا حقوق اصافی از جامعه تقاصا کنن این مشکلات برای اقایون هم هست که شما تمام این مشکلات را برای خانوم ها می بینید تا خود را صعیف نشان داده و حق بیشتر بگیرید). در مقابل برای اصلاح جامعه و برگرداندن آرامش روانی اون هیچ حرکتی انجام نمیشه. هیچ کاری برای فهموندن این مسئله به مردها که مثل آدم رفتار کنند انجام نمیشه ( چون این کار سخت تره)
اینکه تصور کنیم همیشه باید مثل شرایط جنگ زندگی کنیم برای من که غیر قابل باوره. سربازها هم چند سالی تو شرایط جنگی زندگی میکنند و اگه این شرایط طولانی بشه کارشون مثل سربازهای امریکایی در عراق و افغانستان به خودکشی میکشه. شرایط جنگ ها را در پست بالا جواب دادم که متفاوت است در زمان وسترن از 7 سالگی تا 120 سالگی هفت تیر حمل می کردنپس برای زندگی و فراهم کردن شرایط زندگی باید فکری کرد. حالا فرض کنید زنهای ما قراره یک عمر در شرایط شبه جنگی باشند. البته کسی که پوشش بیشتر رو انتخاب میکنه این انتخابش قابل احترامه چون حق داره. اما افراد دیگه انتخابهای متفاوتی خواهند داشت پس باید یاد بگیریم به انتخاب اونها هم احترام بذاریم. فشار بر یک طبقه (زنها) و رها کردن یک عده که مثل یک گیاه خودرو بدون آموزش و مراقبت توی جامعه رها بشن مشکلی رو حل نمیکنه.

حالا که مثال سلاح سرد را زدم اینم بگم که

چنتا از خانوم ها گفتن اگر چند تار مو هم بیرون باشه مشکل ایجاد می کنه؟ مثل یک چاقوی کوچک جیبی می باشد تو جیب جا میشه و اگر کسی دقت نکند مشکل خاصی پیش نمیاد

بعصیا از چاقوی بزرگ آشپز خانه استفاده می کنن قطعا یکم ترسناک هست اما قطعا پیش خودتان می گوید برای خانه لازم داشته مسله ای نیست

بعصیا قمه در دست می گیرن از راه دور ترسناک نیست اما وقتی درست روبه روی شما بایستد قطعا ترسناک است

بعصیا اره برقی و شمشیر در دست می گیرن که از راه دور هم ایجاد رعب و وحشت می کند و اینجاس که برادران پلیس باید برخورد کنن

البته مثال جالبی ممکن بود نباشه اما حوصلم نشد بگردم چیزی رو که دقیقا این مشخصات را داشته باشه پیدا کنم ببخشید دیگه

zemestan_d

عضو جدید
نظر

نظر

اصولا ادمی زاد برای اینکه بدیه کارش رو حس نکنه برای خودش کلی دلیل و توجیه درست میکنه.یه خانوم هر چقدر هم که با خودش و دیگران بجنگه اخرش میدونه که بد حجابی وبد پوششیش تحریک کنندست . خیلی وقتها ادما همین رو میخوان اما خیلی روشن فکرانه از ازادی حرفی میرننن این وسط نکته ی جالب ترش اینه که اقایون کاسه ی داغ تر از اش میشن و از بی حجابی و البته به قول خودشون از ازادی خانوم ها دفاع میکنن . و سوالی که برای ادم ایجاد میکنن اینه که بی حجابی خانوم ها چه سودی برای شما داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اقای محترم

آخرین ویرایش:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصولا ادمی زاد برای اینکه بدیه کارش رو حس نکنه برای خودش کلی دلیل و توجیه درست میکنه.یه خانوم هر چقدر هم که با خودش و دیگران بجنگه اخرش میدونه که بد حجابی وبد پوششیش تحریک کنندست . خیلی وقتها ادما همین رو میخوان اما خیلی روشن فکرانه از ازادی حرفی میرننن این وسط نکته ی جالب ترش اینه که اقایون کاسه ی داغ تر از اش میشن و از بی حجابی و البته به قول خودشون از ازادی خانوم ها دفاع میکنن . و سوالی که برای ادم ایجاد میکنن اینه که بی حجابی خانوم ها چه سودی برای شما داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اقای محترم

سود بدحجابی که برای آقاهای محترم مشخصه دقیقا همون چیزی است که دنبالشن

و اینکه گفتید یه خانوم می دونه پوشش نامناسبش تحریک کنندس و از عمد همچین کاری رو انجام می دن ! خیلی دلم می خواست یه خانوم اینو بگه اما هیچکس چنین حرفی رو نزد همه یا چادری بودن یا .... و تقریبا من از تمام خانوم ها پرسیدم اینو گفتن بجز بعصیا که خیلی مریصا (منظورشون خارج از محیط های فرهنگی بود در واقع خانوم های ...) نه همچین خانوم هایی وجود ندارن

البته یه نکته ای رو با توجه به پستتون من بگم حتی اگه اینجوری باشه که از عمد هم پوششون نامناسب باشه (اشکال که زیاد داره) بازم خوبه تا کسی که نمی دونه و پوشش نامناسب هست بعد رفتار های عجیب غریبی از اطرافیانش می بینه و در واقع اذیت میشه

خیلی خوبه که خانوم ها بدونن چی تنشون هست برای چی برای کی برای کجا الان اینی رو که پوشیدم یعنی چی؟ فکر می کنم حتی اگر خانوم های با پوشش نامناسب هم این سوال رو از خودشون بپرسن پوششون رو عوص کنن و پوشش مناسب تری رو بپوشن

zemestan_d

عضو جدید

و اینکه گفتید یه خانوم می دونه پوشش نامناسبش تحریک کنندس و از عمد همچین کاری رو انجام می دن ! خیلی دلم می خواست یه خانوم اینو بگه اما هیچکس چنین حرفی رو نزد همه یا چادری بودن یا .... و تقریبا من از تمام خانوم ها پرسیدم اینو گفتن بجز بعصیا که خیلی مریصا (منظورشون خارج از محیط های فرهنگی بود در واقع خانوم های ...) نه همچین خانوم هایی وجود ندارن

البته یه نکته ای رو با توجه به پستتون من بگم حتی اگه اینجوری باشه که از عمد هم پوششون نامناسب باشه (اشکال که زیاد داره) بازم خوبه تا کسی که نمی دونه و پوشش نامناسب هست بعد رفتار های عجیب غریبی از اطرافیانش می بینه و در واقع اذیت میشه

خیلی خوبه که خانوم ها بدونن چی تنشون هست برای چی برای کی برای کجا الان اینی رو که پوشیدم یعنی چی؟ فکر می کنم حتی اگر خانوم های با پوشش نامناسب هم این سوال رو از خودشون بپرسن پوششون رو عوص کنن و پوشش مناسب تری رو بپوشن
منتا اگر کسی ندونه که پوشش نا مناسبه بیشتر میشه به تغییرش امیدوار بود تا کسی که اگاهانه و به طور مکرر یه خطایی رو انجام میده

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

این تیکه ار حرفتون خیلی خوش بینانه هستش
وجود نداره؟ خانومایی که میان بیرون تا فقط هیکلشونو به نمایش بزارن تعدادشون از خانومای سالم خیلی بیشتره.و این کارو به عمد میکنن و لذت هم میبرن

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منتا اگر کسی ندونه که پوشش نا مناسبه بیشتر میشه به تغییرش امیدوار بود تا کسی که اگاهانه و به طور مکرر یه خطایی رو انجام میده

آره این درسته

اما مثل یک فیلم خام می مونن که دسته هر کی بیوفته می تونه ....

اما خانومی که می دونه و داره اشتباه می کنه به صورت مکرر دلیلش چی می تونه باشه ؟ بنظرتون ادم بدی هست وقتی به صورت عمد قصد داره نگاه مخالفو به سمت خودش جلب کنه؟ یا نه اینم مثل اقایون که به صورت غریزی هست غریزی هست؟