لذت چیپس خوردن، بدون هراس از چاقی!

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
محققان یك شركت دانش بنیان موفق به تولید چیپس كم چربی و رژیمی شدند كه در تولید آن از روش تخریب نشاسته استفاده شده است.
محققان یك شركت دانش بنیان موفق به تولید چیپس كم چربی و رژیمی شدند كه در تولید آن از روش تخریب نشاسته استفاده شده است.

اشرف حاج حسینی بابایی، دانش آموخته دكتری شیمی در گفت وگو با خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: در تولید این چیپس از روش تخریب نشاسته استفاده شده است، به این صورت كه با استفاده از بخار آب در دمای ۹۸ درجه سانتیگراد و به روش بلانچینگ در دمای معین، سطح ورقه های سیب زمینی را ژلاتینه كرده، برای استحكام سطح ورقه های سیب زمینی از نیم درصد نمك پتاسیم استفاده شده است.

پس از ژلاتینه كردن بدون تغییر مزه، سطح ورقه های سیب زمینی وارد سرخ كن می شود كه در این صورت فقط ۲۰درصد روغن را جذب می كند.

وی در خصوص فواید مواد غذایی تولید شده چیپس رژیمی، اظهار كرد: ماندگاری این چیپس نسبت به چیپس های معمولی موجود در بازار از سه ماه به شش ماه افزایش یافته و علاوه بر افزایش سطح ارتقای سلامت، مصرف این چیپس برای كسانی كه دارای بیماری های قلبی هستند، قابل استفاده است.

حاج حسینی بابایی در پایان تصریح كرد: در مرحله بعدی تحقیقات برای تولید چیپس كم كالری به دنبال استفاده از نشاسته ایزوله شده (سیب زمینی اصلاح شده با استفاده از روش ژنتیكی) هستیم.
خبرگزارى ايسنا (www.isna.ir)
 

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا این نوع محصولات پروسسی هستند؟
تا اونجا کا میدونم خطر اینگونه مواد از لحاظ سرطان زایی بایستی بیشتر باشه
 

Similar threads

بالا