خب نمیشه که ...
فکر کن من یه آدمی هستم که میخوام به دین اسلام روی بیاورم ... !
وقتی میبینم که مبلغان دین که سیاه و میپوشن
زن هاشون هم که کلا تخته سیاه هستن، فقط چشاشون معلومه!
مرد هاشون هم که تا زیر قفسه سینشون ریش دارن!
خوشحالی هاشون هم که فرقی با عذاداری هاشون نمیکنه، فقط تو اون دست میزنن، تو اون یکی میزنن تو کله همدیگه
وگرنه متن ها با هم فرقی نداره !
حالا من از کجا باید بفهمم دین خوش ها و شادی هاست؟
خب تحقیق کنید ... چیزی که شما میگید این چنین نیست .....
حتی اگرم باشه ........بنده از شما سوال میپرسم ...یک خانمی حجابش مناسب نیست ....حجاب دارد ولی متعادل نیست ....شما صرف این حجابش میتونی بگی مسلمان نیست؟.....نماز نمیخونه؟ .......میتونی با قاطعیت بگی پیامبر اسلام و حضرت زهرا رو دوست نداره؟
هر کسی به هر حال نقض هایی داره که البته خب چه بهتر در جهت رفع اونها حرکت بشه
این مسائل رو برعکس کنید ....فردی که رنگ سنگین میپوشه به این معنی نیست که نمیتونه انسان شادی باشه
متاسفانه شما علما رو در یک چارچوب بسته نگاه میکنید .......اونها هم شادی میکنن .....دست هم میزنن!
در مراسم اعیاد شعبانیه ......که این مسائل به وفور دیده میشه
برخی روحانیون هم هستن که انسان میشه پای منبرشون چندین سال جوون میشه......مثل حجت الاسلام راشد

طبیعیه موقع عزاداری بایستی عزاداری کرد ........موقع شادی هم بایستی شادی کرد
افراط و تفریط هم در هر چیزی بده ! البته اونی که بدتره از نظر من اینه که خلاف باورهای دینی خود عمل کنی ...و سبب بشی بقیه هم دچار گناه بشن
وگرنه در کل هم تحجر مردود است و هم تجدد
طلبه دیدم (با تدین تام خونواده!)خودش شلوار لی پاش کرده بود توی شهر دیگه!
یه موسیقی از رادیو وطنی ملی هم باز کرده بود که ما باز کنیمش چپ چپ نگامون می کنند!
ظاهر در تدین!!!! یک ترکیب ناموزون در جامعه ما هستش!
شاهد از غیب رسید!......
میبینید .... بر طبق سن و سلایق افراد در هر قشری متفاوتند ......یکی هم جوانی بخواد بکنه (طلبه هست دیگر ) برخی همچین نگاهی دارند ....و زود هم از سوی برخی قضاوت میشود
به همین دلیل روحانیون بایستی بیشتر حواسشون باشد
بنده هم برخی روحانیون میشناسند که فرزندشون با خودشون هم خوانی ندارند....برخی مردم هم که در نگاه اول ایشونو نمیشناسن کلی بد و بیراه به اون روحانی ارجمند میگن ......ولی چه کنند .......بهتر است با مدارا بافرزندشان برخورد کنند .....شرایطی پیش بیاورند که خودش متوجه اشتباهش بشه ...... یا به زور متوسل شوند؟