دوست عزیز شما خیال کردی خیلی اطلاع داری که میای اینقدر صریح از دیگران ایراد میگیری ؟؟؟؟؟
اونی که به بیراهه میکشه شمایی نه من ، شما از بس عحله داری که فکر نکرده حرف بزنی پستارم همونطور که میخوای میخونی !!!!!
انقدر مث بچه ها شوق حرف زدن داری که عین نوشته منو مینویسی و نمیفهمی که چی نوشتم !!!!! خوبه خودت دوباره نوشتی که 3000 اسب بخار 1000 تاش برای خنک کردنه 800 تاش از اگزوز خارج میشه پس میمونه 1200 تا نیاز نبود که بیای اینجا بنویسی رو دینامومترش چقدر میندازه چون همین بقیه خیلی راحت میفهمن که چی نوشتم ، پیشنهاد میکنم شما هم وقتی میخوای میتینگ کنی اول خوب نوشته رو بخونی بعد حرف بزنی
با عرض پوزش از استارتر محترم.
دوست عزیز هرکسی که اخبار خودرو رو دنبال میکنه میدونه که معمولا نیرویی که برای خودرو اعلام میکنند نیرویی هست که تایر ها به زمین جهت حرکت خودرو اعمال میکنند و با توجه به نوع طراحی موتور های پیستونی درون سوز تنها30 درصد هست که در مورد رنسانس کانسپت(این خودرو تولید نشده بلکه قراره تولید بشه) 1200 اسب بخار می باشد اما در مورد لامبورگینی که من عکس اونو قرار دادم نیرویی که تایر ها به زمین اعمال میکنند 2000 اسب بخار است پس در موتور این خودرو چیزی حودود 6000 اسب نیرو تولید میشه که 2000 تای اون مثل رنسانس صرف خنک کاری و 2000 تا هم از اگزوز خارج میشه و 2000 تای اون به لاستیک ها میرسه.
بعد باید بگم نه فقط تو میدونی که شتاب صفر تا 300 چقدره و مشخصات دیگه اش ، آفرین آفرین
همه اینایی رو که گفتی توی یه برنامه تلوزیونی نشون داد که تازه اینا نصفش بود ، حالا نشستی اون برنامه رو نگاه کردی خیال میکنی فقط تو میدونی و هیچکس نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
والا این برنامه ای که شوما دیدی متاسفانه من ندیدم.
حالا که میخوای اطلاعاتتو به رخ بکشی باید بگم من نه تنها پیگیر بوگاتیم بلکه بیشتر شرکتهای بزرگ خودروسازی دنیا رو دنبال میکنم ، از مشخصات تمام ماشینهای داخلی چه وارداتی چه تولیدی خبر دارم ، خیلی بیشتر از اینکه بدونم حجم باکشون چقدره یا سایز تایرشون چیه ... و با خوندن یکی دوتا وبلاگ نمیام جار بزنم که من همه چیزو بلدم مث شما
دوست عزیز کسی خیال به رخ کشیدن اطلاعات نداره اما اگه شما دوست دارید اینطور برداشت کنید مختارید.
در مورد اون نوشته ای هم که گذاشتی من فکر نکنم صحت داشته باشه ، افسری بیاد بگه برای اینکه مردم نمیتونن همچین ماشینی بخرن ناراحت میشن پس مجوز تردد نمیدیم

این با هیچ دلیل و منطق و قانونی نمیخونه
به قول خودتون اول نوشته رو خوب بخوان بعد بیا حرف بزن! شما به من ثابت کن من گفتم که چون مردم نمیتونن همچین خودرویی بخرن به اون اجازه تردد داده نمیشه بعد من چشم بسته همه حرف های شما را قبول خواهم کرد.