لامبورگینی veneno+انواع لامبورگینی

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم برای دوست داران بوگاتی و رقبالی بوگاتی :

نسل جدید بوگاتی ویرون با شتاب 1.8 ثانیه در 0 تا 100 کیلومتر

بوگاتی در حال کار بر روی نسل جدید مدل ویرون است که بنا بر گزارش‌هایی از این کارخانه حداکثر سرعتش ۴۶۶ کیلومتر در ساعت و شتاب صفر تا صد کیلومترش ۱.۸ ثانیه است.

هفته‌نامه انگلیسی اتواکسپرس این خبر را همراه با طرح‌هایی از این سوپرویرون منتشر کرده است. ینس شولنبرگ، مهندس ارشد بوگاتی به این نشریه گفته «چالش بزرگ در ساخت این ماشین کاهش وزن است. ما برای رسیدن به این هدف تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته‌ای را بررسی می‌کنیم. از جمله استفاده از چرخی که به طور کامل از فیبرکربن ساخته شده است. ما همچنین در حال بررسی نیروی محرکه هیبرید هم هستیم.»

بوگاتی می‌خواهد وزن ماشین جدید ۲۵۰ کیلوگرم سبک‌تر از ویرون فعلی باشد و قدرت موتور به ۱۶۰۰ اسب بخار افزایش خواهد یافت.

نیروی محرکه ماشین همان موتور شانزده سیلندر با چهار توربو است که اکنون در ساخت ویرون به کار می‌رود. اما بوگاتی برای گرفتن نیروی بیشتر از این ماشین حجم موتور را از هشت لیتر به ۹.۶ لیتر افزایش داده است.

قیمت ماشین حدود دو میلیون دلار تخمین زده شده است و قرار است برای اولین بار شهریور آینده در نمایشگاه خودرو فرانکفورت به نمایش گذاشته شود.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یوسف جان بد فهمیدی اخوی
بوگاتی رنسانس مدل مفهومی بوگاتی میرونه که توسط یه طراح کانادایی طراحی شده ، پس نتیجه گیری میکنیم که بوگاتی رنسانس ، بوگاتی ویرون نیست
این از اولیش
و در ادامه باید بگم بوگاتی رنسانسی که عکساشو دیدی یک طرح ساخته شده هست که از امسال خط تولیدش تازه شروع میشه و از سال 2014 وارد بازار میشه ، حالا این ماشین به کنار همین بوگاتی ویرون 16.4 خودمون که تولیدم میشه سرعتش 431 کیلومتره ، چیزی که لامبورگینی خوابشو نمیبینه ...
اینم از دومیش
حالا میرسیم به رویا ها !!!!! اگه بخوای از رویاهای لامبورگینی حرف بزنی که باید بگم بوگاتی مدل جدیدی از ماشینشو ساخته ( البته نمونه آزمایشی ) اونم به شرح زیر
حجم موتور : 9.6 لیتر ، حجم موتور ویرون 8 لیتره
قدرت موتور : 1600 اسب بخار ، قدرت ویرون 1200
شتاب صفر تا صد : 1.8 ثانیه ، شتاب ویرون 2.5
حداکثر سرعت : 465 کیلومتر ، بوگاتی ویرون 431 کیلومتر
و یکسری مشخصات دیگه ای هم عوض شده که همینقدرش بسه ، اما تنها مشکلش وزنشه که 2 تن شده و دارن روی اون کار میکنن تا کمتر بشه واگرنه الان با بوگاتی 465 کیلمتری طرف بودین :D
تاپیکشم میزنم تو همین تالار بیاین ببینین

سلام سلام شمام منظورمو بد فهمیدی دادا من نگفتم رنسانس همون ویرونه من میگم ویرون که در حال حاضر تو بازار هست طرف صحبت ماست

نه رنسانس که هنوز اعداد وارقامش ازمایشی هستن و 2014 تازه توولید میشهه هر وقت تولید شد ماهم دربارش بحث میکنیم!!!

در ضمن اگه به این سوالم جواب قانع کننده بدی ممنون میشم ؟ میدونی وزن یه لامبوو چقده؟ که روی 4 تا فنجان وایمیسه!!! ماشین دو تن ای میتونه همچین قابلیتی داشته؟؟
باشه؟
و در اخر متاسفانه من تو تاپیکم شاهد اینم که بعضی از دوستان دارن از موضوع اصلی خارج میشن و به حاشیهه میرن!!!

من اولشم گفتم هرکی هر ماشینی که دوسداره اینجا عکس بذاره تا این تاپیک تبدیل به یک کلکسیون قشنگ بشه نه جای کل کلا و ....و یکی بگه سلیقه من بهتر دیگری بیاد

بگه تو هیچی نمیفهمی من راست میگم!!!من قصد رقابت با کسی نداشتموقتی این تاپیک رو زدم فقط از رو علاقه بوده نه حسادت که بقیه دوستان بیان تاپیک مشابه بزنن و بخوان ارزش این تاپیک رو زیر سوال ببرن... خب من میگم همتون تو سلیقه هاتون مختارید

غیر از اینه؟؟؟!

کاش کمی هم برای دوستانمون احترام قائل باشیم

اقا علی منظورم فقط شما نبودی بلکه با سایر دوستان هم بودم

ممنونم ازتون...

آخرین ویرایش:

alisaw

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنونم ازتون...
سلام اگه منظور منم که خدای نکرده بی احترامی نکردم :smile:
پست قبلیمم خارج از بحث بود پاک کردم
به جاش این لامبورگینی تقدیم به شما
مدل مورد علاقه ی خودمهlamborghini_reventon_wallpaper_3-wide.jpg

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام شمام منظورمو بد فهمیدی دادا من نگفتم رنسانس همون ویرونه من میگم ویرون که در حال حاضر تو بازار هست طرف صحبت ماست

نه رنسانس که هنوز اعداد وارقامش ازمایشی هستن و 2014 تازه توولید میشهه هر وقت تولید شد ماهم دربارش بحث میکنیم!!!

در ضمن اگه به این سوالم جواب قانع کننده بدی ممنون میشم ؟ میدونی وزن یه لامبوو چقده؟ که روی 4 تا فنجان وایمیسه!!! ماشین دو تن ای میتونه همچین قابلیتی داشته؟؟
باشه؟
و در اخر متاسفانه من تو تاپیکم شاهد اینم که بعضی از دوستان دارن از موضوع اصلی خارج میشن و به حاشیهه میرن!!!

من اولشم گفتم هرکی هر ماشینی که دوسداره اینجا عکس بذاره تا این تاپیک تبدیل به یک کلکسیون قشنگ بشه نه جای کل کلا و ....و یکی بگه سلیقه من بهتر دیگری بیاد

بگه تو هیچی نمیفهمی من راست میگم!!!من قصد رقابت با کسی نداشتموقتی این تاپیک رو زدم فقط از رو علاقه بوده نه حسادت که بقیه دوستان بیان تاپیک مشابه بزنن و بخوان ارزش این تاپیک رو زیر سوال ببرن... خب من میگم همتون تو سلیقه هاتون مختارید

غیر از اینه؟؟؟!

ممنونم ازتون...
سلام
باید بگم بهت که فرق آنچنانی بین بوگاتی رنسانس و ویرون 16.4 نیست
دوم اینکه یه ماشین سبک بخوان تولید کنن اصلا چیز خاصی نیست بیشتر شبیه یه کاردستیه برای یه شرکت درست کردن همچین چیزی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
و اما میرسیم به بحثی که کردی
منم همین راهو داشتم میرفتم ، عکس گذاشتم ، ماشین مورد علاقمو معرفی کردم و خیلی عادی داشتم میرفتم جلو ، اتفاقا همه پستهام حی و حاضره اما این دوستمون بود که اومد و کارو به کل کل کشید
آخه چه معنی میده که بگه فکر نکرده حرف میزنی خوب این یعنی چی ؟؟؟؟؟ به نظرت این جز توهین چیز دیگه ای میتونه باشه ؟؟؟؟؟
من کلی پست توی تالار کل کل فوتبال دارم و با بیشتر کسایی که کل کل میکنم دوستم ، حتی یکی از صمیمیترین دوستام توی نت spartacus استقلالیه و ما اونجا با هم کل کل میکنیم بدون اینکه از دوستیمون کم بشه
مثلا اینجا باشگاه مهندسانه اگه قرار باشه هرکسی هرطور دلش میخواد حرف بزنه نمیشه که ، اگه علاقه به کل کل کردن بدون هیچ محدودیتی هست بریم فیسبوک اونجا مشکلی نیست
اما وقتی اینجا هستیم باید رعایت فضای باشگاهو بکنیم
نمیخواستم در این مورد حرفی بزنم ولی چون بحثو انداختی وسط منم گفتم
دم شوما گرم دادا

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام اگه منظور منم که خدای نکرده بی احترامی نکردم :smile:
پست قبلیمم خارج از بحث بود پاک کردم
به جاش این لامبورگینی تقدیم به شما
مدل مورد علاقه ی خودمهمشاهده پیوست 146436
دوست من عزیز من من فرد خاصی رو اسم نبردم بلکه کلی گفتم

چرا که این تاپیک داره خراب میشه متاسفانه

من همچنین به کسی نگفتم مطابق میل من عمل کنی به من نباید ربط داشته باشه سلیقه شما چیه

فقط میگم اگر به ماشینی علاقه داری عکسای جالبی هم ازش دارین اینجا بذارین بقیه هم استفاده کنن

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا یوسف جان جواب سوال منو بده تا بدونم میشه یا نمیشه ؟؟؟؟؟
میشه اینجا در مورد ماشین مورد علاقه مون که مد نظرت بود ، اخبارشو گذاشت ؟؟؟؟ یا فقط این تاپیک مختص به عکسه ؟؟؟

alisaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من عزیز من من فرد خاصی رو اسم نبردم بلکه کلی گفتم

چرا که این تاپیک داره خراب میشه متاسفانه

من همچنین به کسی نگفتم مطابق میل من عمل کنی به من نباید ربط داشته باشه سلیقه شما چیه

فقط میگم اگر به ماشینی علاقه داری عکسای جالبی هم ازش دارین اینجا بذارین بقیه هم استفاده کنن
من تازه الان پستای قبلیو خوندم و متوجه شدم که اشتباه متوجه شدم! :D
ما مخلصیم دادا این حرفا چیه!
چجوری این عکسها رو بزرگ میذارین؟
من نمیتونم با رزولشن اصلیش بذارم
مثال:
shelby_mustang-1920x1200.jpg

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به هر حال نظر ایشون هم برای ما محترم و عزیزه!!!

اگر هم نظری دادین قدمتون رو چشم با هردوی شما عزیزان هستم

مشکل اصلی بحث درباره ماشین نیس مشکل ادبیات ما در موقع تامل با هم دیگه ست!!!

ما باید با کسایی هم تو باشگاه اشنایی نداریم خوب صحبت کنیم نه فقط دوستانمون تو ادد لیست!

بازم کلی گفتم و محیط جمعی رو در نظر گرفتم!!!

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تازه الان پستای قبلیو خوندم و متوجه شدم که اشتباه متوجه شدم! :D
ما مخلصیم دادا این حرفا چیه!
چجوری این عکسها رو بزرگ میذارین؟
من نمیتونم با رزولشن اصلیش بذارم
مثال:
مشاهده پیوست 146445

لطف داری عزیز...

عکس مورد نظرتو در یک سایت اپلود عکس اپلود کنید بعدش چندتا لینک بهتون میده

شما لینک قرار دادن عکس در فروم روانتخاب و اینجا کپی کنید

آخرین ویرایش:

Риал Краесис

عضو جدید
جواب سوالاتتو نمیدم چون عین همشو توی پستای قبلی دادم ، معلومم هست خودت فهمیدی اشتباهتو که توی نقل قول جواب دادی تا من ادامه ندم ، مشکلی نیستاگه خیلی سوال داری برو پستای قبلی رو بخون چون تمام سوالات تکراریه فقط بخون و بعد حرف بزن دوست عزیز
فقط می خواهم بگم که برا خودم و جامعمون متاسفم چون تو داری تو این جامعه زندگی میکنی وحتی بلد نیستی متن یک نفر رو بخونی و بفهمی طرف چی میگه!!!!!

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط می خواهم بگم که برا خودم و جامعمون متاسفم چون تو داری تو این جامعه زندگی میکنی وحتی بلد نیستی متن یک نفر رو بخونی و بفهمی طرف چی میگه!!!!!
سلام به دوستان
من نمیخواستم دیگه بیام اینجا و پست بدم ، اینو به یوسفم گفتم ولی نمیتونم حرف بی ارزش و بی معنی بشنوم و جواب ندم
خیلی دوست داشتم تا آخر این بحث بودم و جواب میدادم ولی به خاطر اینکه یوسف گفت بیخیال منم بیخیال میشم
هر چند حرف زدن با کسی که ارزش حرف زدن نداره حروم کردن وقت و انرژیه ولی گاهی باید این حروم کردنو انجام داد
آخرین پستو میذارم تو این تاپیک اگه خیلی سوال برات هست بهم پیام بده یا اگر میخوای علنی باشه یه تاپیک راه بنداز تا اونجا ادامه بدیم ، درسته که کار بیهوده ایه با کسی که بلدنیست پست بده و حرف بزنه میتینگ میکنم ولی گفتم که باید یه وقتایی از این کارای بیهوده کرد
اونکه نمیفهمه و حرف میزنه شمایی که عین جمله منو مینویسی و جوابتم عینا همون جمله ایه که نوشتی بعد دنبال جواب میگردی. یه بار این اشتباهو کردی میومدی میگفتی فهمیدم ، نهایتش یه عذرخواهی بود که چیزی ازت کم نمیشد ، یا اصلا نمیخواستی عذرخواهی کنی نمیکردی ، یا اصلا دیگه پست نمیدادی ، خیلی بهتر بود تا با ادامه دادنش اینقدر خودتو کوچیک کنی !!!
آدم وقتی باهات میتینگ میکنه به خیلی از چیزا شک میکنه ...( امیدوارم منظورمو رسونده باشم )
کوتاه بگم که اگر خیلی دنبال سوالات هستی همشو یه بار جواب دادم پستای قبلی رو بخونی ، بخونی ، دقت کردی چی گفتم ؟؟؟؟؟ بخونیشون ، نیازیم به فکر کردن نیست چون همه چیزو در حد فهم و درک تو نوشتم چون میدونستم اندازش چقدره ، به همه جوابات میرسی
و در آخر باید یه چیزی بگم که اسمشو نصیحت دوستانه نمیذارم چون من با کسی مثل تو هیچوقت ارتباط برقرار نمی کنم ، اما وقتی میخوای حرف بزنی اول ببین کجایی ، بعد ببین طرفت کیه ( منظورم از نظر سنیه ) ، بعد خودتو ببین تا در حد اون بحثی که شروع شده هستی ، اونوقت حرف بزن
جامعه ما نیازی به تاسف خوردن کسانی امثال تو رو نداره ، اگر خیلی می خوای تاسف بخوری برو جلو آینه و به حال کسی که تو آینه میبینی تاسف بخور چون مطمئنا هیچکس اندازه خودت وجودش لایق تاسف خوردن نیست ...
یوسف خان اینم به خاطر گل روی شما تموم کردم
دوستان خدانگهدار ، امیدوارم توی تاپیکهای دیگه ببینمتون

Риал Краесис

عضو جدید
اینم برا اونایی که هی بوگاتی و فراری میکنن.لامبورگینی با قدرت 2000 اسب بخار بسیار قوی تر از .......
دوست عزیز شما که اطلاعات نداری لطفا مردم رو به بیراهه نکش بوگاتی همونطور که گفتی 3000 اسب بخار تولید میکنه که 1000 تا برای خنک کاری و 800 تا از اگزوز در میره یعنی رو دینامومتر 1200 اسب نیرو میندازه اما این لامبویی که داداشت عکسش رو گذاشته رو دینامومتر 2000 اسب نیرو میندازه پس اول فکر کن بعد حرف بزن شما که ادعا میکنی همه چیز رو در مورد بوگاتی میدونی ایا خبر داری 0 تا 300 رو درچه زمانی پر میکنه یا با باک پر چه مدت زمانی در حد اکثر سرعت می مونه؟ یا حتی حجم باکش چقدر است؟ یا حتی نوع و شکل موتو و تعداد توربو ها یا سوپر شارژرها و تعداد دنده های گیربکس و نوع اونها وشیوه کار بالچه عقب یا حتی مشخصات لاستیکاشو میدونی؟دوست عزیز اینجا دقیقا برای رفع همین سوع تفاهم ها است.با عرض پوزش این ماشینی که شما گذاشتی نمرش تقلبی و 666 الدبی 66 بوده که به صورت گذر موقت وارد شده که مالک اونو از دبی اورده و افسری که ماشین رو گرفته بود میگفت چرا با این ماشین میاین اینجا و باعث میشین مردم عادی ناراحت بشن(بنده فکر میکنم منظورشون این بوده که مردم نمیتونن همچین ماشینی بخرن و ناراحت میشن) علت مجوز ندادن به همچین ماشینی این نیست که سرعت بالگرد بهش نمیرسه کما اینکه بالگرد هایی داریم که یک ماخ حدود 1000 کیلو متر در ساعت سرعت میگیرن بلکه عدم پیش بینی قانونگذار برای همچین خودرویی بوده که بر اساس قوانین گمرکی ورود خودرو تا 12 سیلندر مجاز بوده نه بیشتر.با تشکر از اینکه وقت گذاشتید و پر حرفی من رو خوندید.
سلام به دوستانمن نمیخواستم دیگه بیام اینجا و پست بدم ، اینو به یوسفم گفتم ولی نمیتونم حرف بی ارزش و بی معنی بشنوم و جواب ندمخیلی دوست داشتم تا آخر این بحث بودم و جواب میدادم ولی به خاطر اینکه یوسف گفت بیخیال منم بیخیال میشم هر چند حرف زدن با کسی که ارزش حرف زدن نداره حروم کردن وقت و انرژیه ولی گاهی باید این حروم کردنو انجام دادآخرین پستو میذارم تو این تاپیک اگه خیلی سوال برات هست بهم پیام بده یا اگر میخوای علنی باشه یه تاپیک راه بنداز تا اونجا ادامه بدیم ، درسته که کار بیهوده ایه با کسی که بلدنیست پست بده و حرف بزنه میتینگ میکنم ولی گفتم که باید یه وقتایی از این کارای بیهوده کرداونکه نمیفهمه و حرف میزنه شمایی که عین جمله منو مینویسی و جوابتم عینا همون جمله ایه که نوشتی بعد دنبال جواب میگردی. یه بار این اشتباهو کردی میومدی میگفتی فهمیدم ، نهایتش یه عذرخواهی بود که چیزی ازت کم نمیشد ، یا اصلا نمیخواستی عذرخواهی کنی نمیکردی ، یا اصلا دیگه پست نمیدادی ، خیلی بهتر بود تا با ادامه دادنش اینقدر خودتو کوچیک کنی !!!آدم وقتی باهات میتینگ میکنه به خیلی از چیزا شک میکنه ...( امیدوارم منظورمو رسونده باشم )کوتاه بگم که اگر خیلی دنبال سوالات هستی همشو یه بار جواب دادم پستای قبلی رو بخونی ، بخونی ، دقت کردی چی گفتم ؟؟؟؟؟ بخونیشون ، نیازیم به فکر کردن نیست چون همه چیزو در حد فهم و درک تو نوشتم چون میدونستم اندازش چقدره ، به همه جوابات میرسیو در آخر باید یه چیزی بگم که اسمشو نصیحت دوستانه نمیذارم چون من با کسی مثل تو هیچوقت ارتباط برقرار نمی کنم ، اما وقتی میخوای حرف بزنی اول ببین کجایی ، بعد ببین طرفت کیه ( منظورم از نظر سنیه ) ، بعد خودتو ببین تا در حد اون بحثی که شروع شده هستی ، اونوقت حرف بزنجامعه ما نیازی به تاسف خوردن کسانی امثال تو رو نداره ، اگر خیلی می خوای تاسف بخوری برو جلو آینه و به حال کسی که تو آینه میبینی تاسف بخور چون مطمئنا هیچکس اندازه خودت وجودش لایق تاسف خوردن نیست ...یوسف خان اینم به خاطر گل روی شما تموم کردمدوستان خدانگهدار ، امیدوارم توی تاپیکهای دیگه ببینمتون
دوست عزیز شما خیال کردی خیلی اطلاع داری که میای اینقدر صریح از دیگران ایراد میگیری ؟؟؟؟؟ اونی که به بیراهه میکشه شمایی نه من ، شما از بس عحله داری که فکر نکرده حرف بزنی پستارم همونطور که میخوای میخونی !!!!! انقدر مث بچه ها شوق حرف زدن داری که عین نوشته منو مینویسی و نمیفهمی که چی نوشتم !!!!! خوبه خودت دوباره نوشتی که 3000 اسب بخار 1000 تاش برای خنک کردنه 800 تاش از اگزوز خارج میشه پس میمونه 1200 تا نیاز نبود که بیای اینجا بنویسی رو دینامومترش چقدر میندازه چون همین بقیه خیلی راحت میفهمن که چی نوشتم ، پیشنهاد میکنم شما هم وقتی میخوای میتینگ کنی اول خوب نوشته رو بخونی بعد حرف بزنی[/QUOTE]با عرض پوزش از استارتر محترم. دوست عزیز هرکسی که اخبار خودرو رو دنبال میکنه میدونه که معمولا نیرویی که برای خودرو اعلام میکنند نیرویی هست که تایر ها به زمین جهت حرکت خودرو اعمال میکنند و با توجه به نوع طراحی موتور های پیستونی درون سوز تنها30 درصد هست که در مورد رنسانس کانسپت(این خودرو تولید نشده بلکه قراره تولید بشه) 1200 اسب بخار می باشد اما در مورد لامبورگینی که من عکس اونو قرار دادم نیرویی که تایر ها به زمین اعمال میکنند 2000 اسب بخار است پس در موتور این خودرو چیزی حودود 6000 اسب نیرو تولید میشه که 2000 تای اون مثل رنسانس صرف خنک کاری و 2000 تا هم از اگزوز خارج میشه و 2000 تای اون به لاستیک ها میرسه. بعد باید بگم نه فقط تو میدونی که شتاب صفر تا 300 چقدره و مشخصات دیگه اش ، آفرین آفرین همه اینایی رو که گفتی توی یه برنامه تلوزیونی نشون داد که تازه اینا نصفش بود ، حالا نشستی اون برنامه رو نگاه کردی خیال میکنی فقط تو میدونی و هیچکس نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!والا این برنامه ای که شوما دیدی متاسفانه من ندیدم. حالا که میخوای اطلاعاتتو به رخ بکشی باید بگم من نه تنها پیگیر بوگاتیم بلکه بیشتر شرکتهای بزرگ خودروسازی دنیا رو دنبال میکنم ، از مشخصات تمام ماشینهای داخلی چه وارداتی چه تولیدی خبر دارم ، خیلی بیشتر از اینکه بدونم حجم باکشون چقدره یا سایز تایرشون چیه ... و با خوندن یکی دوتا وبلاگ نمیام جار بزنم که من همه چیزو بلدم مث شمادوست عزیز کسی خیال به رخ کشیدن اطلاعات نداره اما اگه شما دوست دارید اینطور برداشت کنید مختارید. در مورد اون نوشته ای هم که گذاشتی من فکر نکنم صحت داشته باشه ، افسری بیاد بگه برای اینکه مردم نمیتونن همچین ماشینی بخرن ناراحت میشن پس مجوز تردد نمیدیم این با هیچ دلیل و منطق و قانونی نمیخونهبه قول خودتون اول نوشته رو خوب بخوان بعد بیا حرف بزن! شما به من ثابت کن من گفتم که چون مردم نمیتونن همچین خودرویی بخرن به اون اجازه تردد داده نمیشه بعد من چشم بسته همه حرف های شما را قبول خواهم کرد.[/QUOTE]
به خدا که واقعا هیچی نمی فهمی متاسفانه من نمیخواهم اینجوری صحبت کنم شما منو مجبور میکنی.خوب گوش کن اقایی که ادعای سن و سال داشتن میکنی هنوز نتونستی بفهمی وقتی تو اولین پستم حرف جناب رو تکرار کردم در تایید این بود که حرف شما رو قبول دارم نه اینکه چشم بسته وبی ربط مثل شما حرف بزنم و اگه متنی رو که زیر تصویر اون ماشین گذاشتم بخونی میبینی که جمله ای که تو پرانتزه حالت معترضه داره و نظر شخصی بندست وشوما که مثلا مهندسی نتونستی اون نوشته رو ببین دارم میگم نوشته یعنی کل این متن« با عرض پوزش این ماشینی که شما گذاشتی نمرش تقلبی و 666 الدبی 66 بوده که به صورت گذر موقت وارد شده که مالک اونو از دبی اورده و افسری که ماشین رو گرفته بود میگفت چرا با این ماشین میاین اینجا و باعث میشین مردم عادی ناراحت بشن(بنده فکر میکنم منظورشون این بوده که مردم نمیتونن همچین ماشینی بخرن و ناراحت میشن) علت مجوز ندادن به همچین ماشینی این نیست که سرعت بالگرد بهش نمیرسه کما اینکه بالگرد هایی داریم که یک ماخ حدود 1000 کیلو متر در ساعت سرعت میگیرن بلکه عدم پیش بینی قانونگذار برای همچین خودرویی بوده که بر اساس قوانین گمرکی ورود خودرو تا 12 سیلندر مجاز بوده نه بیشتر» رو برا خودت هضم کنی و بفهمی من چی گفتم. که اگه از هر شخصی تو باشگاه بپرسی میگه که من گفتم علت مجوز ندادن عدم پیش بینی قانون گذار برای یه خودرویی با همچین حجم بالای سیلندر بوده نه اینکه چون مردم نمیتونن بخرن اجازه تردد نمیدن دیدی نمی فهمی کلا منظور منو عوضی برا خودت تحلیل کردی و اما پست سوم(متن بدون دور) فکر نمیکنم سوالی پرسیده باشم که شما میگی جواب تمام سوالاتو تو پست های قبلیم دادم یعنی واقعا دارم از خنده میمیرم که چقدر ی مثلا دانشجوی عمران میتونه خودشو به خنگی بزنه و نفهمه که من کلا فقط یه سری اطلا عات رو در باره لامبورگینی که اول عکسشو گذاشته بودم ارائه کردم نه سوال. در مورد پستی که تو تو اون شروع به توهین کردی هم حرفی ندارم اخه شخصیتت بیشتر راه نمیده وقتی یه چیزیو بد میفهمی و یکی سعی میکنه اونو برات درست توضیح بده پاچشو میگیری و شروع به توهین کردن میکنی.
باز هم از یوسف عزیز معذرت میخواهم واقعا مجبور بودم ولازم بود.

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
من واقعا موندم یعنی چی فلانقدر قدرتش صرف خنک کاری موتور میشه :|
بوگاتی جان چه ربطی داره !؟!؟!؟!
اون دفعه هم داشتیم بحث میکردیم بازم من خدمتتون عرض کردم !
ببین داداش گلم اون مقدار قدرتی که شما میگی یه جورایی روی کاغذه و محاسباتیه ! دقیقا مثل توان محاسباتی گیگافلاپس در مورد چیپ های گرافیکی ! توی چیپ های گرافیکی ما یه گیگافلاپس داریم یه triangles/sec
اولی روی کاغذه اما دومی در عمله !
اون مسئله هم که شما میگی همینه ! قدرت واقعی قدرتی هستش که روی چرخا میاد و توسط دستگاه دینامومتر اندازه گیری میشه که ممکنه طی تست های مختلف فرق داشته باشه !