به نام حق
با سلام به تمامي دوستان گرامي !
طاعات و عبادات قبول درگاه حق
در ترم آتي من تعداد واحدهايي رو كه برداشته ام به قول بعضي ها ترم سختي رو برام رقم زده، هر چند دوستان گلي مانند matter خانم در اين مورد راهنماييهاي خوبي به من كردند و همچنين در كل سايت مشاوره هاي خوبي در مورد اين دروس انجام شده ولي ميخواستم اگه ميشه در مورد واحدهاي برداشته شده مرا راهنمايي كنيد! بذاريد اول درسها رو براتون بگم:
1-ترموديناميك مواد (دكتر رزاقيان)
2- خواص مكانيكي و آز ( دكتر رجبي)
3- شيشه (دكتر مير هادي)
4- خواص الكتريكي و نوري (دكتر صدقي)
5- آز متالوگرافي( دكتر محبي)
6- مقاومت مصالح(دكتر نائيني)
7- فرآيند ساخت سراميكها 3 (دكتر رجبي)
ممكنه منو راهنمايي كنيد كه براي هر كدام از درسها چه كتابهايي خوب هستند و يا چه جزوه هايي رو مي تونم پيدا كنم كه به دردم بخوره يا اگر بخوام يه دفعه براي ارشد هم خودمو آماده كنم چه كار كنم؟ به طور كلي هر كمكي يا مشورتي داريد با آغوش باز مي پذيرم!!!
پيشاپيش از اينكه منو راهنمايي مي كنيد ممنونم!
يا حق
با سلام به تمامي دوستان گرامي !
طاعات و عبادات قبول درگاه حق
در ترم آتي من تعداد واحدهايي رو كه برداشته ام به قول بعضي ها ترم سختي رو برام رقم زده، هر چند دوستان گلي مانند matter خانم در اين مورد راهنماييهاي خوبي به من كردند و همچنين در كل سايت مشاوره هاي خوبي در مورد اين دروس انجام شده ولي ميخواستم اگه ميشه در مورد واحدهاي برداشته شده مرا راهنمايي كنيد! بذاريد اول درسها رو براتون بگم:
1-ترموديناميك مواد (دكتر رزاقيان)

2- خواص مكانيكي و آز ( دكتر رجبي)

3- شيشه (دكتر مير هادي)

4- خواص الكتريكي و نوري (دكتر صدقي)

5- آز متالوگرافي( دكتر محبي)

6- مقاومت مصالح(دكتر نائيني)

7- فرآيند ساخت سراميكها 3 (دكتر رجبي)

ممكنه منو راهنمايي كنيد كه براي هر كدام از درسها چه كتابهايي خوب هستند و يا چه جزوه هايي رو مي تونم پيدا كنم كه به دردم بخوره يا اگر بخوام يه دفعه براي ارشد هم خودمو آماده كنم چه كار كنم؟ به طور كلي هر كمكي يا مشورتي داريد با آغوش باز مي پذيرم!!!
پيشاپيش از اينكه منو راهنمايي مي كنيد ممنونم!

يا حق