كمك! براي ترم بعد چي بخوووونم!!!

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
به نام حق
با سلام به تمامي دوستان گرامي !
طاعات و عبادات قبول درگاه حق
در ترم آتي من تعداد واحدهايي رو كه برداشته ام به قول بعضي ها ترم سختي رو برام رقم زده، هر چند دوستان گلي مانند matter خانم در اين مورد راهنماييهاي خوبي به من كردند و همچنين در كل سايت مشاوره هاي خوبي در مورد اين دروس انجام شده ولي ميخواستم اگه ميشه در مورد واحدهاي برداشته شده مرا راهنمايي كنيد! بذاريد اول درسها رو براتون بگم:
1-ترموديناميك مواد (دكتر رزاقيان):cry:
2- خواص مكانيكي و آز ( دكتر رجبي):cry:
3- شيشه (دكتر مير هادي):whistle:
4- خواص الكتريكي و نوري (دكتر صدقي):confused:
5- آز متالوگرافي( دكتر محبي):cry:
6- مقاومت مصالح(دكتر نائيني):confused:
7- فرآيند ساخت سراميكها 3 (دكتر رجبي):w20:

ممكنه منو راهنمايي كنيد كه براي هر كدام از درسها چه كتابهايي خوب هستند و يا چه جزوه هايي رو مي تونم پيدا كنم كه به دردم بخوره يا اگر بخوام يه دفعه براي ارشد هم خودمو آماده كنم چه كار كنم؟ به طور كلي هر كمكي يا مشورتي داريد با آغوش باز مي پذيرم!!!
پيشاپيش از اينكه منو راهنمايي مي كنيد ممنونم!:)
يا حق;)

setayesh 88

عضو جدید
سلام. من فكر ميكنم كه ترموديناميك رو باهمون رفرنس پيشنهادي استادتون شروع كنيد بهتره.
در مورد خواص مكانيكي و مقاومت مصالح فكر كنم يعني در مورد ما مقاومت پيشنياز خواص مكانيكيه. من در مورد پاس كردنش به طور هم زمان فكر هم نيتونم بكنم.
اما مقاومت مصالح بير جانسون كتاب خوبيه.خواص مكانيكي هم اغلب ديتر رو پيشنهاد ميكنند.

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با ستایش موافقم!

از درسای تخصصی سرامیک که نمیدونم!

برای ما هم پیش نیاز مکانیکی مقاومت بود.

مکانیکی دیتر خوبه، مقاومت هم بیرجانسون. برای ترمو هم گسکل خوندیم.
آزمتال هم کتاب خاصی نداشتیم اما افسانه ربیعی یه کتابی در این مورد داره به همین اسم آزمایشگاه متالوگرافی برای گزارش نوشتن کمکتون می کنه.

m4material

مدیر تالار
با عرض سلام دوباره!
ببخشيد دوتا موضوع يادم رفت بگم!
1- من در تمام عمر تحصيليم( از اول ابتدايي تا الان) فقط 3واحد مقاومت رو نتونستم پاس كنم:redface:( اونهم بنا به دلايلي كه قصه درازي دارد) بنابراين مجبور شدم اين ترم با خواص مكانيكي هم نياز كنم!:confused: ( البته ميدونم چجوري ايندفعه ضربه فني اش كنم، ان شاءالله)
2- مديران گرامي اميدوارم كه بخاطر اينكه اين تاپيك را اينجا قرار دادم از دستم ناراحت نباشند و از انها خواهشمندم كه بعد از يه ماه اين تاپيك را پاك كنند تا جا زيادي نگيره و يه مقدار از اين همه ERROR يه ذره راحت شيم! ( نگيد يه تاپيك زياد نيست، قطره قطره جمع گردد وانگهي دريا گردد:whistle:)

باز هم ممنون كه به من مشاوره داديد!:lol:;):)

magnet

عضو جدید
سلام.
من که دیر به دیر میام ، واسه همین با تآخیر جواب میذارم. شرمنده !!!
فکر کنم بتونم در مورد درسای سرامیکی کمک کنم .
آخه خودم همین 3روز فارغ شدم!!!! البته از تحصیل !:)
واسه شیشه ، بی بروبرگرد کتاب استاد اعظم! دکتر مارقوسیان خیلی خوب و کافیه.
واسه فرآیند3 که جزوه استادا معمولآ بهتره ولی میشه از فصل سینترینگ مهندسی سرامیک های مدرن ترجمه دکتر ابراهیمی هم استفاده کرد.
یه کتاب زبان اصلی هم هست که sintering of ceramics یا یه چیز تو همین مایه ها ، البته اگه زبانتون شاهکار باشه و حالشو داری!:surprised:
واسه خواص الکتریکی نوری هم Introduction to ceramics که یه ترجمه نصفه نیمه هم ازش استادای دانشگاه قزوین دادن بیرون مفید هست ضمن اینکه هر کتاب علم مواد یه فصل خواص الکتریکی نوری داره که میشه خوندش ولی بازم جزوه استاد بهتره!!!
درمورد بقیه درسا به نظر دوستان احترام میذارم!
همین.

m4material

مدیر تالار
سلام.
من که دیر به دیر میام ، واسه همین با تآخیر جواب میذارم. شرمنده !!!
فکر کنم بتونم در مورد درسای سرامیکی کمک کنم .
آخه خودم همین 3روز فارغ شدم!!!! البته از تحصیل !:)
واسه شیشه ، بی بروبرگرد کتاب استاد اعظم! دکتر مارقوسیان خیلی خوب و کافیه.
واسه فرآیند3 که جزوه استادا معمولآ بهتره ولی میشه از فصل سینترینگ مهندسی سرامیک های مدرن ترجمه دکتر ابراهیمی هم استفاده کرد.
یه کتاب زبان اصلی هم هست که sintering of ceramics یا یه چیز تو همین مایه ها ، البته اگه زبانتون شاهکار باشه و حالشو داری!:surprised:
واسه خواص الکتریکی نوری هم Introduction to ceramics که یه ترجمه نصفه نیمه هم ازش استادای دانشگاه قزوین دادن بیرون مفید هست ضمن اینکه هر کتاب علم مواد یه فصل خواص الکتریکی نوری داره که میشه خوندش ولی بازم جزوه استاد بهتره!!!
درمورد بقیه درسا به نظر دوستان احترام میذارم!
همین.
ممنونم دوست عزيز! راستي مگه شما سراميست هستيد؟ ميتونم بپرسم كدام دانشگاه بوديد؟
در مورد شيشه با شما 100% موافقم!
در ضمن فكر كنم منظورتون ceramic processing and sintering نوشته rahaman هست! آره، كتاب خوب و جامعي هست!
اون كتاب an introduction to ceramic نوشته kingery هم عاليه، ترجمه دكتر باغشاهي كه استاد دانشگاه خودمونه!
باز هم از لطفتتاون ممنونم ! اميدوارم اينجا بيشتر ببينموتون;)

فرهنگ

مدیر بازنشسته
مقاومت درسته پیش نیازه مکانیکیه ولی نگرانش نباش.به نظر من خیلی به هم ربط ندارن که با هم نیازی نشه پاس کرد. کتابشم که دیتره.کتاب اضافه تستی درسی هم جهش رو بگیر....

از متال که نگرانی نداره.گزارش کار خواستی بهم بگو بهت بدم....
ترمو هم که اولشو سفت بگیر چون درس بدقلقیه
موفق باشی
ترمت خیلی هم سنگین نیست

magnet

عضو جدید
ممنونم دوست عزيز! راستي مگه شما سراميست هستيد؟ ميتونم بپرسم كدام دانشگاه بوديد؟
در مورد شيشه با شما 100% موافقم!
در ضمن فكر كنم منظورتون ceramic processing and sintering نوشته rahaman هست! آره، كتاب خوب و جامعي هست!
اون كتاب an introduction to ceramic نوشته kingery هم عاليه، ترجمه دكتر باغشاهي كه استاد دانشگاه خودمونه!
باز هم از لطفتتاون ممنونم ! اميدوارم اينجا بيشتر ببينموتون;)

خب، من تبریز ، سرامیک خوندم.
ایشالا این ترم رو هم با موفقیت تموم میشه:D.
همین

f.m

عضو جدید
به نام حق
با سلام به تمامي دوستان گرامي !
طاعات و عبادات قبول درگاه حق
در ترم آتي من تعداد واحدهايي رو كه برداشته ام به قول بعضي ها ترم سختي رو برام رقم زده، هر چند دوستان گلي مانند matter خانم در اين مورد راهنماييهاي خوبي به من كردند و همچنين در كل سايت مشاوره هاي خوبي در مورد اين دروس انجام شده ولي ميخواستم اگه ميشه در مورد واحدهاي برداشته شده مرا راهنمايي كنيد! بذاريد اول درسها رو براتون بگم:
1-ترموديناميك مواد (دكتر رزاقيان):cry:
2- خواص مكانيكي و آز ( دكتر رجبي):cry:
3- شيشه (دكتر مير هادي):whistle:
4- خواص الكتريكي و نوري (دكتر صدقي):confused:
5- آز متالوگرافي( دكتر محبي):cry:
6- مقاومت مصالح(دكتر نائيني):confused:
7- فرآيند ساخت سراميكها 3 (دكتر رجبي):w20:

ممكنه منو راهنمايي كنيد كه براي هر كدام از درسها چه كتابهايي خوب هستند و يا چه جزوه هايي رو مي تونم پيدا كنم كه به دردم بخوره يا اگر بخوام يه دفعه براي ارشد هم خودمو آماده كنم چه كار كنم؟ به طور كلي هر كمكي يا مشورتي داريد با آغوش باز مي پذيرم!!!
پيشاپيش از اينكه منو راهنمايي مي كنيد ممنونم!:)
يا حق;)
سلام. به به چه اسم های آشنایی رو می بینم نکنه شما بین الملل قزوین می خونین؟؟!!!
برای درس دکتر رزاقیان که باید کتاب ترمو رو خیلی خوب بخونین. مسئله هاشو تمام بلد باشین حل کنید و خوب درسو بفهمید. دکتر رزاقیان هم سخت سئوال می ده هم خیلی زیاد که وقت نفس کشیدن هم سر جلسه پیدا نمی کنید تازه ممکنه بعضی سئوال ها رو جا بندازید. یه پیشنهاد بهتر این که یه نگاه هم به تست های کنکور ارشد بندازید و ترموشو بخونید. زمان ما یادم از تستای کنکور هم سوال می داد. البته یک کم عوض می کرد. به هر حال خیلی کمک می کنه.
دکتر صدقی رو که نگید و نپرسید. فقط باید خدا بهتون رحم کنه. اصلا نمره دادنش حساب کتاب نداره. به خوندن هم هیچ ربطی نداره. اما فقط جزوشو بخونید همه جاشو. و هرجی که سر کلاس می گه هرچند کم اهمیت.
بقیه استادای سرامیک رو نمی شناسم چون من متالوژی خوندم. اما بهتره از سال بالایی هاتون بپرسید. اونه بهتر می شناسن استادارو.
دکتر نائینی هم بد نیست فقط جواب آخر براش خیلی مهمه. به عدد آخری که بدست می یارید نمره میده فقط. راه حل خیلی براش مهم نیست. براش مهم اینه که عدد نهایی که بدست می یاد درست باشه.هر کتابی رئ که خودش معرفی کرده و از روی اون درس میده رو تهیه کنید و تمریناشو خوب بخونید و همچنین جزو کلاسشو.
نترسید. من درک می کنم شما چی می کشید(اگه بین المللی می خونی) همش می گذره ;)

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای درس دکتر رزاقیان که باید کتاب ترمو رو خیلی خوب بخونین. مسئله هاشو تمام بلد باشین حل کنید و خوب درسو بفهمید. دکتر رزاقیان هم سخت سئوال می ده هم خیلی زیاد که وقت نفس کشیدن هم سر جلسه پیدا نمی کنید تازه ممکنه بعضی سئوال ها رو جا بندازید. یه پیشنهاد بهتر این که یه نگاه هم به تست های کنکور ارشد بندازید و ترموشو بخونید. زمان ما یادم از تستای کنکور هم سوال می داد. البته یک کم عوض می کرد. به هر حال خیلی کمک می کنه.
دکتر صدقی رو که نگید و نپرسید. فقط باید خدا بهتون رحم کنه. اصلا نمره دادنش حساب کتاب نداره. به خوندن هم هیچ ربطی نداره. اما فقط جزوشو بخونید همه جاشو. و هرجی که سر کلاس می گه هرچند کم اهمیت.
بقیه استادای سرامیک رو نمی شناسم چون من متالوژی خوندم. اما بهتره از سال بالایی هاتون بپرسید. اونه بهتر می شناسن استادارو.
دکتر نائینی هم بد نیست فقط جواب آخر براش خیلی مهمه. به عدد آخری که بدست می یارید نمره میده فقط. راه حل خیلی براش مهم نیست. براش مهم اینه که عدد نهایی که بدست می یاد درست باشه.هر کتابی رئ که خودش معرفی کرده و از روی اون درس میده رو تهیه کنید و تمریناشو خوب بخونید و همچنین جزو کلاسشو.
سلام دوست عزیز
می خواستم بپرسم دکتر رزاقیان چه جوری نمره میده؟چند به بالا رو پاس میکنه؟

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
می خواستم بپرسم رزاقیان چه جوری نمره میده؟چند به بالا رو پاس میکنه؟

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه کسی دانشگاه بین الملل درس میخونه یا خونده بگه رزاقیان چند به بالارو پاس میکنه!:cry:

فرهنگ

مدیر بازنشسته
بابا یکی بیاد به داد این بنده خدا برسه .......

ببین برو این چند نفرو بگیر ازشون بپرس :)
pedestrain و m4material

pedestrian

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه کسی دانشگاه بین الملل درس میخونه یا خونده بگه رزاقیان چند به بالارو پاس میکنه!:cry:
سلام
دكتر رزاقيان خيلي خوبه. شما كدوم درس رو باهاش داشتين؟
من راجع به نمره دادن ايشون بهتون بگم كه 7 الي 8 به بالا رو 10 ميده اما بايد بنويسين. برگتون هم دقيق دقيق تصحيح ميشه اگرم بخواين برگتون رو با جواب درست نشونتون ميده . اگه نوشته باشين انشالله حتما اس مس كنين.
موفق باشين.

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دكتر رزاقيان خيلي خوبه. شما كدوم درس رو باهاش داشتين؟
من راجع به نمره دادن ايشون بهتون بگم كه 7 الي 8 به بالا رو 10 ميده اما بايد بنويسين. برگتون هم دقيق دقيق تصحيح ميشه اگرم بخواين برگتون رو با جواب درست نشونتون ميده . اگه نوشته باشين انشالله حتما اس مس كنين.
موفق باشين.

سلام مخصوص به Pedestrian عزیز

خیلی خوشحالم . میدونی چرا؟ چون خواص فیزیکی که با دکتر رزاقیان داشتم 10 شدم.یعنی بهتره بگم دکتر 10 داد.
بازم ازت ممنونم.:):):):):):):):):):):):):):)