بچه ها کسی در مورد تضاد در معماری منبعی ميشناسه
راه حل مشکلت پیش منه......[/quot
خیلی جالبه راه حل مشکل یه دانشجوی معماری پیش یه دانشجوی کشاورزی.حالا میشه
راه حلتو بهم بگی آقای آراد؟![]()
با تشکر اگه میشه جایی که بشه این کتابو خرید یا فروشگاه یا سات اینترنتیش رو بهم بگید اخه من همه جاهایی کهبه ذهنم رسید گشتمشما میتونید از کتاب معماری ایران ارتور پوپ استفاده کنید. با عکساش 270 صفحه در این مورد مطلب داره.دیگه خلاصه کردنش با خودتونه.
سلام یه سری به اینجا بزن مطالب جالبی نوشته......http://www.mohit-zist.com/viewtopic.php?f=7&t=41سلام من از کجا ميتونم راجع به پارک و جاهای تفريحی واسه بچه ها عکس و مطلب پيدا کنم???
از همه ی دوستان معماری خواهش دارم هر کی عکس و شیتی پروژه ای در مورده مسجد داره البته با جزئیات کامل میخوام سایت پلانو نماها و...راستی یه طورایی هم آینده نگری توش به کار رفته باشه مثلا تو محوطه ی مسجد فضای بازی تالاری و......واسه ساخت میخوام ماکتشو میخوام درست کنم عزیزان
و اگه هم کسی مطلبی عکسی تحقیقی(اگه تحقیق به صورته movi باشه عالی میشه) در مورده قفل و دستگیره داشت منو یاری کنه ازش ممنون میشم تا ابد اینم واسه عناصر میخوام
با تشکر از همه
پیمان![]()
با سلامعزیزان هنوز مشکلم حل نشدها![]()
سلام بچه ها.من برای درس انسان طبیعت معماری موضوعی انتخاب کردم که سرفصلاش
1.رابطه ی طبیعت با ساختمان از لحاظ فرم
2.رابطه ی طبیعت با ساختمان از لحاظ عملکرد
3.رابطه ی طبیعت با ساختمان از لحاظ استقرار بنا
هست.
چون موضوع و سرفصلا خیلی کلیه یه منبع خاصی براش نبود.اگه منبع خاصی برا اینا سراغ دارین یا مطلبی دارین کمک کنین ممنون میشم![]()
کتابی با همین عنوان هست پلانهای ساختمان های مسکونی. فکر کنم 99 پلان ساختمان مسکونی بود. یادم نیست. اما همه ی کتابخونه های دانشکده های معماری دارنش.سلام دوستان
اگه بتونید چندا نمونه پلان طبقات ساختمونای مسکونی برام بفرستین یه دنیا ممنون میشم.
اینم آدرس ایمیلمه
ehs_moha@yahoo.com
با سلام
ايميلتون رو بديد پلان رو بفرستم اگه مورد پسندتون بود بفرمائيد نقشه هاي ديگه رو هم بدم. از گذاشتن كار توي سايت معذورم.
سلام من برای ساخت ماکت پلان ورزشگاه میخوام لطفا کمکم کنید هر ورزشگاهی شد هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشه![]()
سلام کسی در مورد دانشگاه علمی کاربردی توی مقطع کارشناسی ناپیوسته اطلاعی داره؟که کجاها داره؟یا مدرکش معتبره یا نه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |