كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام میخواستم بدونم ایا امکان داره :cry:من کتاب ساختمان داده مقسمی را از این سایت دانلود کنم اگه اره چطوری؟
سپاسگذارم:gol:
منظورتونو متوجه نمیشم. خب اگه این کتاب برای دانلود گذاشته شده باشه ینی همه میتونن دانلود کنن دیگه. اگر هم نباشه که دیگه این وسال معنایی نداره

rozi.09

عضو جدید
تشكر

تشكر

اگه از زمان ساخت اوليه يعني آل بويه باشه بهتره،يا حداقل دوران قبل مرمت و مثلا :Dبعد ار مرمت.
دوست عزيز هر منبعي كه فكر ميكني كمكم ميكنه و يا هر مطلبي حتي اگه خيلي كم هم داري لطفا برام بزار.;):gol:

miladabdollahi

عضو جدید
سلام .بارزترین ویژگی اقلیم معتدل و مرطوب، درصد بالای رطوبت است. این امر باعث شده که معماری در این منطقه برونگرا باشه. خانه در وسط حیاط قرار میگیره و سرویسها و دیگر فضاها مثل دستشویی در حیاط قرار میگیره. خانه ها روی کرسی چینی و بالاتر از سطح زمین قرار میگیرن. این خانه ها پلان ساده ای دارن و تراسی دور تا دور اتاقها هستش. در اصطلاح محلی بهش میگن( تلار). جهت خانه ها شرقی- غربی است. در جبهه شمال و جنوب پنجره ها روبروی هم قرار میگیرن و به این ترتیب کوران هواایجاد شده و رطوبت در فضای اتاق جمع نمیشه و هوا هم خنک میشه.
اگه اطلاعات بیشتری لازم داری بگو عزیزم تا دقیق بدونم که چی بگم.
البته اینایی که گفتم معماری بومی است که بیشتر تو روستاها اجرا میشه.
عکس هم دارم. آدرس ایمیلتو بذار واست بفرستم.
مرسی ممنون از شما اگه میشه اطلاعات کاملتر و بیشتری بدین
در مورد مشخصات و ویژگیهایاقلیم معتدل و مرطوب هم اگه اطلاعاتی بدین ممنون میشم
اینم ایمیلم :t_nashenas@yahoo.com

آخرین ویرایش:

kholafaei

عضو جدید
از دوستانی که پلان یه مدرسه راهنمایی با 5 کلاس رو دارند خواهش میکنم که واسم بزارن آخه خیلی گیرشم:redface:

peyman saratan

عضو جدید
درخواست هم یاری

درخواست هم یاری

از همه ی دوستان معماری خواهش دارم هر کی عکس و شیتی پروژه ای در مورده مسجد داره البته با جزئیات کامل میخوام سایت پلانو نماها و...راستی یه طورایی هم آینده نگری توش به کار رفته باشه مثلا تو محوطه ی مسجد فضای بازی تالاری و......واسه ساخت میخوام ماکتشو میخوام درست کنم عزیزان;):w23:

و اگه هم کسی مطلبی عکسی تحقیقی(اگه تحقیق به صورته movi باشه عالی میشه:cry:) در مورده قفل و دستگیره داشت منو یاری کنه ازش ممنون میشم تا ابد اینم واسه عناصر میخوام

با تشکر از همه:heart::heart::heart::gol::gol::heart::heart::heart:

پیمان:love:

zhsaffar

عضو جدید
بچه ها من در مورد ارتباط گرافیک ومعماری و اینکه گرافیک کجای معماری نقش داره کمک می خوام خیلی فوری......ودر مورد رابطه عملکرد و فرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه منبع یا یه توضیح خوب.......

براي گرافيك به كتاب گرافيك معماري چينگ يه نگاهي بنداز بعضي جاهاش يه توضيحاتي داره كه ميتونه كمكت كنه...بعلاوه كتابهايي مثل هنر هاي تجسمي و مبادي سواد بصري و...
براي رابطه ي عملكرد و فرم هم به معماري فرم فضا نظم چينگ بعلاوه زيبايي شناسي در معماري يورگ گروتر مراجعه كن اين دو تا ميتونن در مورد گرافيك هم بعضي جاها كمكت كنن.

zhsaffar

عضو جدید
از همه ی دوستان معماری خواهش دارم هر کی عکس و شیتی پروژه ای در مورده مسجد داره البته با جزئیات کامل میخوام سایت پلانو نماها و...راستی یه طورایی هم آینده نگری توش به کار رفته باشه مثلا تو محوطه ی مسجد فضای بازی تالاری و......واسه ساخت میخوام ماکتشو میخوام درست کنم عزیزان;):w23:

و اگه هم کسی مطلبی عکسی تحقیقی(اگه تحقیق به صورته movi باشه عالی میشه:cry:) در مورده قفل و دستگیره داشت منو یاری کنه ازش ممنون میشم تا ابد اینم واسه عناصر میخوام

عزيزم اينجا:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=14867&page=4
نوشين جان(nino) يه شيت از مسجد شيخ لطف الله گذاشته ببينش كمكت ميكنه.

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.از دوستانی که می توانند کمک کنند میخوام که اگه راجبه سبک های معماری در عصر قدیم اروپا مطلبی دارن واسم بزارن.....خیلی ممنون میشم
دوست عزیز کتاب تاریخ معماری جهان ابراهیم زارعی مطالعه کن اونجا مفصل توضیح داده;)

تبسم

عضو جدید
سلام
بچه ها لطفا کمک!یه کمک جدی
من برای درس تاسیسات باید در مورد تاسیسات یک فرودگاه تحقیق کنم ولی کتاب خاصی پیدا نمیکنم کمک کنین

تبسم

عضو جدید
برای درس معماری معاصر هم در مورد استادیوم ها اینم کمک کنین لطفا .

renzo

عضو جدید
سلام مرسي از راهنماييتون .
اين مجله فقط فضا هارو بررسي كرده؟
يا نمونه planهم داره ؟:gol::)

zhsaffar

عضو جدید
سلام کارت خیلی عالیه من یه درخواست دارم میشه عکس house for roland,pleasantville,new york,1951 از کارهای رایت را برام بفرستید.

به اينجا
http://graphics8.nytimes.com/images/2007/04/15/realestate/15wczo.1.600.jpg
و اينجا
http://www.nytimes.com/imagepages/2007/04/13/realestate/15wczo.3.ready.html
بريد دو نمونه عكس هست يكي از فضاي داخليه و ديگري خارج ساختمان هست.اميدوارم كمكتون كنه.
اينم مطلبي هست دربارش:
http://www.nytimes.com/2007/04/15/realestate/15wczo.html?ex=1182744000&en=58644bba1df377c7&ei=5070

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برای درس معماری معاصر هم در مورد استادیوم ها اینم کمک کنین لطفا .

سلام.
در رابطه با استادیوم ها، کارهای Hertzog and Demouran رو ببین.
استادیوم bird nest و یه استادیوم هم اگر اشتباه نکنم تو پکن طراحی کردن.

یه سری هم به تاپیک مقالات و تاپیک عکس های معماری این باشگاه بزن، شاید مطلب راجع به استادیوم باشه.

در مورد فرودگاه هم کتاب خاصی که در رابطه با تأسیسات صرفاً فرودگاه باشه بعید می دونم وجود داشته باشه؛ ولی کارهای " کالاتراوا" و "ایرو سارینن" رو حتماً ببین چون اصولاً خیلی با دیتیل طراحی می کنن. کارهای "رنزو پیانو" رو هم ببین، یه فرودگاه توی جزیره ای مصنوعی روی آب طراحی کرده که فکر کنم تو ژاپن بود.

موفق باشی

tweak

عضو جدید
با سلام من یک مقاله 70 صفحه ایی درباره تاریخ معماری ایران تا دوره معاصر میخوام از کسانی که میتوانند کمکم کنند کمک میخوام :surprised:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام من یک مقاله 70 صفحه ایی درباره تاریخ معماری ایران تا دوره معاصر میخوام از کسانی که میتوانند کمکم کنند کمک میخوام :surprised:

شما میتونید از کتاب معماری ایران ارتور پوپ استفاده کنید. با عکساش 270 صفحه در این مورد مطلب داره.:) دیگه خلاصه کردنش با خودتونه.

minagashangeh

عضو جدید
سلام من امروز خودم داشتم دنبال یه همچین موردی میگشتم که نرم افزار هفت افراز رو بهم معرفی کردن اگه تونستی پیداش کنی خیلی جالب و به درد بخوره :):):)

rozi.09

عضو جدید
:mad:دوستان من يه مقدار تقريبا زيادي مطلب در مورد نور پيدا كردم ولي هرچي ارسال مي كنم فقط دو خطش مياد،ناراحتم:confused:

آخرین ویرایش:

miladabdollahi

عضو جدید
ویژگیهای اقلیم معتدل مرطوب و ویژگیهای معماری بومی در اقلیم معتدل و مرطوب رو میخوام البته در صورت امکان چند عکس از مسکن در این اقلیم هم نیاز دارم
خواهشا زود کمک کنین

peyman saratan

عضو جدید
عزيزم اينجا:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=14867&page=4
نوشين جان(nino) يه شيت از مسجد شيخ لطف الله گذاشته ببينش كمكت ميكنه.

mersi az lotfet 2st aziz khobe vali man ax masjede shikh lotfolaho daram ye joraei goftam ke aziz vase sakhte maket mikham bayad jozeyatesh kamel bashe na intori tarahi az masjed bishtar az hame ham sait pelanesh vase man moheme... vali bazam azat tashakoar mikonam karaye nino ham aliye yani harf nadare

ببخشید به زبان فینگلیش نوشتم

آخرین ویرایش:

peyman saratan

عضو جدید

سماته

عضو جدید
عزیزم از کتاب اقلیم و معماری کسمایی حتماً استفاده کن.
تو این اقلیم از سقفهای شیب دار استفاده می کنن. برای اجرای سقف از خرپا استفاده میکنن. در بیشتر موارد از فضای زیر شیروانی به عنوان فضا استفاده می کنن مثلاً انبار. خونه مامان بزرگ من اینجوری بود.
تو معماری قدیم ، جنس روکش سقف گالی پوش بود. گالی ، ساقه برنجه. ارتفاع سقف و درصد شیب بیشتر از سقفهای ایرانیتی الان بوده.از فضای زیرش برای نگهداری برنج استفاده می کردن.
بعضی خونه ها یک طبقه و بعضیشون دو طبقه ساخته میشن. دور تا دور اتاقها راهرو هستش که بهش میگن تلار. عرض راهروی پشت کمتر بوده و اگر سرویس بهداشتی تو ساختمان بوده تو این قسمت قرار می گیره.
اتاق مهمان طبقه پایین قرار میگیره و فضاهای خصوصی طبقه بالا( اینو باز بپرس جیلی مطمئن نیستم)
اگه چیزی یادم اومد باز برات میفرستم.

monamona

عضو جدید
نقشه های مسجد النبی مدینه

omid amanpoor

عضو جدید
سلام خوبي مهندس شماميتونين به سايت دانشگاه آزاد گرگان برين يه پروژه در اين رابطه وجود دارد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.