کاربریش هر چیزی میتونه باشه. بستگی داره محیط چی باشه. مثلا میتونه یه گالری باشه .که معمولا اگه تو گالری اختلاف ارتفاع داشته باشیم خیلی زیبا میشه کار کرد توش.سلام بچهها من يه زمين دارم برای طراحی که متراژش 500 متر و سطح مسطحی نيست و دو نقطه از اون حداقل اختلاف ارتفاع 4 متر دارن به نظرتون کاربريشو چی ميتونم بگم
سلام.ظاهرا اطلاعات خوبی تونستی جمع آوری کنی! من هم یه پروژه کامل راجع به نور دارم.اگه خواستی بگو برات mail کنم.
سلام دوست خوبم..اگه لطف کنی و این کار رو بکنی ممنون میشم.چون من برای کار اموزیم باید یه تحقیق درباره نور در معماری تحویل استادم بدم.ممنون میشم اگه این کار رو بکنی.بذارش تو سایت.سلام.ظاهرا اطلاعات خوبی تونستی جمع آوری کنی! من هم یه پروژه کامل راجع به نور دارم.اگه خواستی بگو برات mail کنم.
من یه سری مطلب در مورد ارتباط رنگ و معماری میخوام قبلا اینجا دیده بودم ولی الان نمیتونم پیدا کنم میشه کمکم کنید![]()
pc ghati karde.farsi dege type nemikune.sharmandeha.alan dashtam mineveshtam.پروفیل طولی و عرضی رو بیش تر توضیح بدین؟ من ناواردم. رولوه هم بیش تر توضیح بدین چه طوری تهیه اش می کنند.؟
سلام.موقعیت زمینی که باید توش طراحی کنی کجاست؟روی تپه کنار دریا،یا تو کوهستان،من چند تا نمونه کار دارم.اگه کمی بیشتر توضیح بدی،شاید بتونم کمکتون کنم.موفق باشی.
فکر میکنم کتاب معماری جهان(ابراهیم زارعی) که پارسالم رکورد زد و 4و5 تا سوال ازش اومد توی تاریخ جا افتاده.سلام به همه دوستان خوبم
با سلام و خسته نباشید به شما
برنامه مطالعاتی و آزمونی شما با توجه به پرسشهای انجام شده و پاسخهای شما برای شما تنظیم گردیده است که با توجه به بررسی کلیه پاسخهای شما برنامه زیر برای شما پیشنهاد می گردد . با توجه به اینکه امکان شروع مطالعه شما از قبل از این برنامه ریزی بوده باشه از شما خواهشمندم تمایل خود را نسبت به شرکت موثر در این برنامه ریزی هدفمند که در ضمن خود با آموزشهای اسکیس همراه است ، اعلام نمایید و در غیر اینصورت تمایل خود را برای شرکت در آزمونهای دوره ای و دریافت نتایج اعلام فرمایید .
فکر میکنم کتاب معماری جهان که پارسالم رکورد زد و 4و5 تا سوال ازش اومد توی تاریخ جا افتاده.
توصیه اکید در تهیه کتابهای زیربه شما دارم و موفقیت شما رو در گرو مطالعه این کتابها میدونم :
تاریخ و مبانی نظری ضریب 2
مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب – قبادیان
از زمان و معماری
1برای دروس درک معماری با ضریب 3 :
کتاب مفاهیم پایه در معماری
کتاب اطلاعات معماری نویفرت
کتاب شماره 6 راهیان ارشد
7 شماره مجله آبادی مربوط به شماره های سال 86 و 87
برای درس زبان انگلیسی :
توجه به بخش عمومی بسیار حائز اهمیته یعنی 50 درصد امتیاز شما با اطلاعات اولیه زبان به دست میاد بنابراین کتابهای 1و 2 زبان پیش دانشگاهی گاج و همچنین کتاب 504 واژه رو پیشنهاد میکنم
در مورد مطالعه کتاب فرهنگ تصویری معماری از چنگ توصیه من به خوندن مفهومی هست تا حفظ کردن
دروس فنی با ضریب 3
1-مصالح ساختمانی سام فروتنی
2-درک رفتار سازه ها دکتر گلابچی
3-تاسیسات طباطبایی
خوندن درست این سه کتاب شما رو برای بالا 50 درصد آماده می کنه
درس درک عمومی منظر ضریب 1 در معماری معماری و ضریب 3 در معماری منظر
خوندن کتابهای زیر رو به شما توصیه می کنم :
1-کتاب باغ غلامرضا نعیما
2-باغ از دکتر غزاله روحانی
3-مقاله باغ ایرانی دکتر پیر نیا در مجله آبادی
4-8 شماره مجله آبادی
روشهای مطالعاتی برای شما :
1-سعی کنید برای مطالعه زمان بیشتری را اختصاص بدهید : مثلا حدود 4 ساعت در روز تا به جمع کردن کل مطالب برسید . یادتون باشه ممکنه که امسال به راحتی قبول بشید و در اینصورت استرس قبولی سال آینده تبدیل میشه به خوش گذروندن و لذت در مقطع ارشد !!
2-حداقل کاری که میتونید الان انجام بدید پیدا کردن زمانهای مرده و تلف شده شماست . سعی کنید هر روز مقید به مطالعه در زمان مشخصی باشید
3-ترجیحا هیچ گونه محدودیتی برای خودتون نگذارید
4-خواب و استراحت کافی برای شما لازمه ولی سعی نکنید با خواب زیاد بدن رو خسته و کسل نگه دارید
5-تمرینات اسکیس خوبه که از الان در حین خوندن دروس انجام بشه من کم کم شیتهای بچه ها رو در سایت خواهم گذاشت وهمه اونها رو تحلیل خواهم کرد .
6-خوتدن دروسی رو که قوی تر هستید رو به انتها موکول کنید ولی نه اینکه به هوای قوی بودن در درسی اونها رو فراموش کنید
7-ترجیحا تمام درسها رو با هم جلو ببرید ولی طبق برنامه ریزی
8-چنانچه ده روز قبل از آزمون جمع بندی نداشته باشید مطمئنا ضربه سختی خواهید خورد خلاصه نویسی رو فراموش نکنید .
9-به نتیجه فکر نکنید ، هدف شما به دست آوردن بهترین شرایط و امتحانی بسیار عالی و موفقیت آمیز باشه . رقابتی در کار نیست به مغزتون بسپارید که شما در بهترین دانشگاه کشور در سال آینده مشغول به تحصیل خواهید بود .
10- براتون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم با همت و غیرت نسبت به برنامه ریزی درست و با اراده نسبت به مقید بودن به اون بهترین نتیجه رو بگیرید .
فقط 60 روز تا آزمون باقی مونده
مطمئنا موفق خواهید بود ...
فکر میکنم کتاب معماری جهان(ابراهیم زارعی) که پارسالم رکورد زد و 4و5 تا سوال ازش اومد توی تاریخ جا افتاده.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |