كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nazanin.n

عضو جدید
:gol::smile:سلام دوست خوبم
مجلهي هنر معماري شماره ي 10 مطالب خوبي در ارتباط با طراحي فضاهاي آموزشي داره فكر كنم بتونه خيلي كمكت كنه;)

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچهها من يه زمين دارم برای طراحی که متراژش 500 متر و سطح مسطحی نيست و دو نقطه از اون حداقل اختلاف ارتفاع 4 متر دارن به نظرتون کاربريشو چی ميتونم بگم

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام بچهها من يه زمين دارم برای طراحی که متراژش 500 متر و سطح مسطحی نيست و دو نقطه از اون حداقل اختلاف ارتفاع 4 متر دارن به نظرتون کاربريشو چی ميتونم بگم
کاربریش هر چیزی میتونه باشه. بستگی داره محیط چی باشه. مثلا میتونه یه گالری باشه .که معمولا اگه تو گالری اختلاف ارتفاع داشته باشیم خیلی زیبا میشه کار کرد توش.
یا یه خونه. مسکونی. که تو اینم اختلاف ارتفاع خیلی کارو جذاب میکنه.
این مساحت برای هتل کمه اما میتونه برای مسافر خونه مناسب باشه.. البته هیچ فرقی باهم ندارن. فقط مسافرخونه خیلی گسترده نیست.

victor6549

عضو جدید
سلام.ظاهرا اطلاعات خوبی تونستی جمع آوری کنی! من هم یه پروژه کامل راجع به نور دارم.اگه خواستی بگو برات mail کنم.

elnaz65

عضو جدید
کمک فوری

کمک فوری

سلام به همه ی مهندسین عزیز
من باید روی یه زمین با شیب 25% یه ویلا طراحی کنم . کسی متونه به من کمک کنه و یه سری نمونه مشابه معرفی کنه؟

pegasus aromazi

عضو جدید
ویلا در 25%

ویلا در 25%

من نمونه ندارم اما میتونم این کارهای اصولی رو به شما معرفی کنم:
1:توی طراحی داخلیت پلله دبه
2:سعی بر به هم زدن ریتم زمین نداشته باش
3:استخر وسونا و...در پایین ترین قسمت زمینتون بذارید.
4:از درختان برگ ریز در حوالی فضاهای آبی استفاده نکنید.
5:رمپ پارکینگتون رو از بالای شیب بدهید.
موفق باشید.

elnaz65

عضو جدید
مرسی
مورد یک واخریو متوجه نشدم .یعنی باید ورودی سواره از بالای سایت باشه؟

farzane_f

عضو جدید
سلام دوستان...میشه سایتی معرفی کنید که از دیوار و سقف عکسای مختلف داشته باشه؟این هفته باید از سقف یا دیوار اسکیس بزنم استادمون گفته طرحهای مختلف ببینم.

maanyy

عضو جدید
سلام به همه
من باید تا 3 روز دیگه ماکت یه مجموعه فرهنگی یا یه مجموعه هنری بسازم باید پلان و چندتا عکس از نمای ساختمان را هم همراه ماکت بدم (یعنی استاد گفته که نباید خودمون طراحی کنیم و نقشه رو از یه جای دیگه بگیریم) حالا از شما میخوام اگه یه چنین موردی رو سراغ دارین معرفی کنید
لطفا با توجه به کمبود وقتم عجله کنید

maryam_030

عضو جدید
عکس در مورد سایت وبنا

عکس در مورد سایت وبنا

سلام مهندس خوبی ؟!
چند تا عکس از قرار گیریهای متفاوت بنا تو سایت میخوام.:cry::(
بخصوص تو بیابون.
ساختمونایی که رفته باشن تو زمین.

victor6549

عضو جدید
سلام.موقعیت زمینی که باید توش طراحی کنی کجاست؟روی تپه کنار دریا،یا تو کوهستان،من چند تا نمونه کار دارم.اگه کمی بیشتر توضیح بدی،شاید بتونم کمکتون کنم.موفق باشی.

victor6549

عضو جدید
سلام.یه نمونه کار خوب سراغ دارم.از پیتر آیزنمن .اگه این اسمو تو سایت ARC SPACE سرچ کنی،میتونی کارای خوبی از آیزنمن پیدا کنی.( Peter eisenman)
در ضمن نرمن فاستر ( Norman Foster) هم کارای خوبی داره.

victor6549

عضو جدید
سلام.یه نمونه کار خوب از پیتر آیزنمن(Peter Eisenman) سراغ دارم.تو سایتARC SPACE میتونی این اسمو سرچ کنی.
در ضمن نرمن فاستر(Norman Foster) هم کارای خوبی داره.

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.ظاهرا اطلاعات خوبی تونستی جمع آوری کنی! من هم یه پروژه کامل راجع به نور دارم.اگه خواستی بگو برات mail کنم.
سلام دوست خوبم..اگه لطف کنی و این کار رو بکنی ممنون میشم.چون من برای کار اموزیم باید یه تحقیق درباره نور در معماری تحویل استادم بدم.ممنون میشم اگه این کار رو بکنی.بذارش تو سایت.;)

Ayandesaz

عضو جدید
سلام
من برای درس انسان طبیعت باید چندتا عکس ناب ناب در مورد دوره های شکار"دام و کشاورزی تهیه کنم . اما سایت خوبی که بهم کمک کنه نمی شناسم . رگر کسی سایتی میشناسه که به درد کار من می خوره لطفا معرفی کنه . ممنون می شم اگه سریعتر کمک کنید چون ( مصدوم در حال فوت است)

golii

عضو جدید
سلام
من در مورد پارک فناوری اطلاعات می خوام.
مرسی از کمکتون

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من درمورد يه ارامگاه کمک ميخوام مساحتش 500 متر و دو نقطش با هم اختلاف ارتفاع 4 متری دارن ميخوام يه ارامگاه باشه ولی نميدونم چی کار کنم ارامگاه يه فرد مشهور يه شاعر يا يه نويسنده

آخرین ویرایش:

sima_eng63

عضو جدید
:cry:سلام
من یک پارک بهید طراحی کنم که مساحتش 7.5 هکتاره و شیبش 40% :cry:(یه دره است )میشه کمکم کنین یا نمونه های مشابه .کتاب .سایت اگه سراغ دارین معرفی کنین خیلی احتیاج دارم:(

m.h.z.m

عضو جدید
کاربر ممتاز
آب در اساطیر ایران باستان

آب یکی از مقدس ترین عناصر طبیعی نزد ایرانیان باستان به شمار می رفته است. بر طبق باورهای اساطیری ایرانیان باستان، آب در گاهنبار دوم، از گاهنبارهای ششگانه آفرینش، آفریده شده است و زمان آفرینش آن میانه تیر ماه بوده است. بر طبق این باورها، آفرینش آب پس از آفرینش آسمان و پیش از آفرینش سایر موجودات صورت پذیرفته است:
"و نخستین چیزی که قبل از جانوران آفرید، آب بود و آسمان. خدا بر آب بود و چون خواست که خلق را بیافریند، از آن بخاری بیرون آورد و بخار بالای آب برآمد و آن را آسمان نامید.آن گاه آب را بخشکانید و آن را زمین کرد. آن گاه زمین را بشکافت و هفت زمین کرد..."
مطابق اساطیر ایران باستان، "خرداد" یکی از مینویان است که از آفرینش گیتی آب را به خویش پذیرفت.سپس آن را به "تیر" که "تشتر" بود سپرد و تشتر به یاری فروردین که فروهر پرهیزگاران است، آب را به مینویی به باد سپرد، باد هم آن را به نیکویی به کشورها راهبر شد و از طریق آسمان آن را به همه جا رساند و با افزار ابر، بر جهان بباراند.
ایرانیان باستان بر این باور بودند که قطرات باران را ایزد تشتر (تیشتریه) ساخت و باد آن ها را به یک سو برد تا از آن دریای گیهانی ( فراخکرد)، وروکشه، یا دریای بی انتها را تشکیل دهد که آن سوی قله البرز قرار دارد. این دریا چنان وسیع بوده است که هزاران دریاچه را در بر می گرفته است و این دریاچه ها چشمه های ایزدبانو آناهیتا بوده اند. در میان این دریا دو درخت قرار دارد: درخت "در بر دارنده همه تخم ها" که از آن همه درختان منشعب می شوند، و درخت"گوکرنه" یا "هوم سفید" که همه مردمان اکسیر جاودانگی را در هنگام بازسازی جهان از آن دریافت می دارند.
پس از آن سه دریای بزرگ و بیست دریای کوچک تشکیل شد. دو رودخانه در زمین جاری شدند. یکی از شمال به سوی باختر روان شد و دیگری از شمال به سوی خاور جاری گشت، و هر دو این رود ها پس از این که دو انتهای زمین را پیمودند، سرانجام به دریای گیهانی ریختند و در آن درهم آمیختند.
ایرانیان باستان آب را یکی از ایزدان مقدس می شمردند و او را تقدیس و تکریم می کردند. نقش آفرینندگی و زایایی آب از روزگاران کهن برای ایرانیان باستان شناخته شده بود و در اوستا، بارها به این نقش و اهمیت و تقدس آب اشاره شده است. در "آبان یشت" و "تیریشت" در باره اهمیت و احترام آب، بحث شده است و آب موجودی مقدس و قابل نیایش معرفی شده است."آناهیتا" نیز به عنوان ایزدبانوی آب و باروری و پاکیزگی، بارها و به مناسبت های مختلف ستوده و تکریم شده است.
ایرانیان باستان آب جاری را مقدس می شمردند و به هیچ وجه آن را نمی آلودند و در تمیز نگاه داشتن آن دقت و وتوجه خاصی به کار می بردند. هم چنین با انجام مراسم ویژه ای، به مناسبت های خاص، برای آب قربانی می کرده و نثار می داده اند. به این منظور گودالی کنار آب -رود یا دریا یا سرچشمه آب- می کنده اند و قربانی را در آن جا خون می ریختند تا خونش آب را آلوده نکند.
- ابوریحان در آثار الباقیه می نویسد که:
"روز یازدهم (اسفند) روز خور است که اول گهنبار دوم باشد و آخر آن روز دیبمهر است که مدیوشم گاه نام دارد و در این روز بود که خداوند آب را آفرید."
هشتمین ماه سال، و دهمین روز هر ماه، به نام عنصر حیاتی و مقدس آب، "آبان" نام گذاری شده است. " - ان" در انتهای این واژه نه نشانه نسبت، که نشانه جمع است و آبن به مفهوم آب ها می باشد. نزد ایرانیان باستان، عنصر آب دو فرشته نگهبان داشته است، یکی "ایم ناپات" و دیگری "آناهیتا" که به عنوان فرشته مخصوص آب از ارزش و اعتبار ویژه ای برخوردار، و بسیار مقدس و مکرم بوده است. در " آبان یشت" در باره شکوه و جلال و تقدس آن به تفصیل بحث شده است.
@
@
@
@

پروانه اریا

عضو جدید
من یه سری مطلب در مورد ارتباط رنگ و معماری میخوام قبلا اینجا دیده بودم ولی الان نمیتونم پیدا کنم میشه کمکم کنید:redface:

http://www.cloob.com/club/post/show/clubname/irancivil/topicid/1509681

http://www.cloob.com/club/article/list/clubname/interior_design/wrapper/true

یه سری بزن شاید جیزی پیدا کنی اما بیشتر معماری داخلی و رنگ

پروانه اریا

عضو جدید
پروفیل طولی و عرضی رو بیش تر توضیح بدین؟ من ناواردم. رولوه هم بیش تر توضیح بدین چه طوری تهیه اش می کنند.؟
pc ghati karde.farsi dege type nemikune.sharmandeha.alan dashtam mineveshtam.
bebin u 2 ta porofil mikhai dege.mese maghta zadane 2 ta khate porofilato to naghshat bekesh .khub?bad bia mese section az ye samti behesh negah kun va un samti ro ke boresh zadi har chi dari bekesh mesle maghta.monteha inja be jaye daro divar&...........u koche o khune o khiabun dari ya bagho har chi dari bekesh
monteha porofile khiabunet ye seri chiza bayad keshide beshe mesle joye ab va baghche inaro dege bayad ostadetun yadet bede.

vase rolove ham age darmangahe ya har chize degast ye barge bezar jolot az dare vorodi shoro kun pelane un chizi ke mibini bekesh .ba dast.har ghesmati ke keshidi ba metr anaze begir un meghdaro benevis .hame chizo bekesh ege ke jae dar kojast .peleha &...........bad ke ye pelan az un ja khudet tahie kardi ba metrajesh bia kadish kun.
baz soal dashti bego .....

Archi_Shiva

عضو جدید
سلام.موقعیت زمینی که باید توش طراحی کنی کجاست؟روی تپه کنار دریا،یا تو کوهستان،من چند تا نمونه کار دارم.اگه کمی بیشتر توضیح بدی،شاید بتونم کمکتون کنم.موفق باشی.

سلام منم یک تازه وازدم
اگه میشه یکی از ویلاهای ساده ولی شیک رو برای منم بفرستید از شر استادم راحت شم
با تشکر فراوان

کدخدا

مدیر بازنشسته
سلام به همه دوستان خوبم
با سلام و خسته نباشید به شما
برنامه مطالعاتی و آزمونی شما با توجه به پرسشهای انجام شده و پاسخهای شما برای شما تنظیم گردیده است که با توجه به بررسی کلیه پاسخهای شما برنامه زیر برای شما پیشنهاد می گردد . با توجه به اینکه امکان شروع مطالعه شما از قبل از این برنامه ریزی بوده باشه از شما خواهشمندم تمایل خود را نسبت به شرکت موثر در این برنامه ریزی هدفمند که در ضمن خود با آموزشهای اسکیس همراه است ، اعلام نمایید و در غیر اینصورت تمایل خود را برای شرکت در آزمونهای دوره ای و دریافت نتایج اعلام فرمایید .
فکر میکنم کتاب معماری جهان که پارسالم رکورد زد و 4و5 تا سوال ازش اومد توی تاریخ جا افتاده.

توصیه اکید در تهیه کتابهای زیربه شما دارم و موفقیت شما رو در گرو مطالعه این کتابها میدونم :

تاریخ و مبانی نظری ضریب 2
مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب – قبادیان
از زمان و معماری

1برای دروس درک معماری با ضریب 3 :
کتاب مفاهیم پایه در معماری
کتاب اطلاعات معماری نویفرت
کتاب شماره 6 راهیان ارشد
7 شماره مجله آبادی مربوط به شماره های سال 86 و 87

برای درس زبان انگلیسی :
توجه به بخش عمومی بسیار حائز اهمیته یعنی 50 درصد امتیاز شما با اطلاعات اولیه زبان به دست میاد بنابراین کتابهای 1و 2 زبان پیش دانشگاهی گاج و همچنین کتاب 504 واژه رو پیشنهاد میکنم
در مورد مطالعه کتاب فرهنگ تصویری معماری از چنگ توصیه من به خوندن مفهومی هست تا حفظ کردن

دروس فنی با ضریب 3

1-مصالح ساختمانی سام فروتنی
2-درک رفتار سازه ها دکتر گلابچی
3-تاسیسات طباطبایی

خوندن درست این سه کتاب شما رو برای بالا 50 درصد آماده می کنه

درس درک عمومی منظر ضریب 1 در معماری معماری و ضریب 3 در معماری منظر
خوندن کتابهای زیر رو به شما توصیه می کنم :
1-کتاب باغ غلامرضا نعیما
2-باغ از دکتر غزاله روحانی
3-مقاله باغ ایرانی دکتر پیر نیا در مجله آبادی
4-8 شماره مجله آبادی

روشهای مطالعاتی برای شما :
1-سعی کنید برای مطالعه زمان بیشتری را اختصاص بدهید : مثلا حدود 4 ساعت در روز تا به جمع کردن کل مطالب برسید . یادتون باشه ممکنه که امسال به راحتی قبول بشید و در اینصورت استرس قبولی سال آینده تبدیل میشه به خوش گذروندن و لذت در مقطع ارشد !!
2-حداقل کاری که میتونید الان انجام بدید پیدا کردن زمانهای مرده و تلف شده شماست . سعی کنید هر روز مقید به مطالعه در زمان مشخصی باشید
3-ترجیحا هیچ گونه محدودیتی برای خودتون نگذارید
4-خواب و استراحت کافی برای شما لازمه ولی سعی نکنید با خواب زیاد بدن رو خسته و کسل نگه دارید
5-تمرینات اسکیس خوبه که از الان در حین خوندن دروس انجام بشه من کم کم شیتهای بچه ها رو در سایت خواهم گذاشت وهمه اونها رو تحلیل خواهم کرد .
6-خوتدن دروسی رو که قوی تر هستید رو به انتها موکول کنید ولی نه اینکه به هوای قوی بودن در درسی اونها رو فراموش کنید
7-ترجیحا تمام درسها رو با هم جلو ببرید ولی طبق برنامه ریزی
8-چنانچه ده روز قبل از آزمون جمع بندی نداشته باشید مطمئنا ضربه سختی خواهید خورد خلاصه نویسی رو فراموش نکنید .
9-به نتیجه فکر نکنید ، هدف شما به دست آوردن بهترین شرایط و امتحانی بسیار عالی و موفقیت آمیز باشه . رقابتی در کار نیست به مغزتون بسپارید که شما در بهترین دانشگاه کشور در سال آینده مشغول به تحصیل خواهید بود .
10- براتون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم با همت و غیرت نسبت به برنامه ریزی درست و با اراده نسبت به مقید بودن به اون بهترین نتیجه رو بگیرید .

فقط 60 روز تا آزمون باقی مونده

مطمئنا موفق خواهید بود ...
فکر میکنم کتاب معماری جهان(ابراهیم زارعی) که پارسالم رکورد زد و 4و5 تا سوال ازش اومد توی تاریخ جا افتاده.

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فکر میکنم کتاب معماری جهان(ابراهیم زارعی) که پارسالم رکورد زد و 4و5 تا سوال ازش اومد توی تاریخ جا افتاده.

سلام
ممنونم از یاد آوری شما . نامه هایی که به صورت شخصی به هر کدوم از دوستان ارسال شد ٰبا توجه به کم و کاستیهایی بود که در لیست کتابهاشون داشتند ولی چون تعداد زیاد بود من یکی از نامه ها رو عمومی کردم که به این خاطر مطلب جا افتاد.
ولی یک نکته مهم که هر ساله ضربه زیادی به همه دوستان می زنه اینه که با حساب رو منابعی که سال قبل و یا سالهای قبل مورد تاکید قرار گرفته از منابع مهمی که طراحان به فکر استفاده از اونها هستند غافل می مونند و در نهایت ضربه می خورن چون به موارد پر اهمیت توجه نکردن.
توصیه من اینه که با یک نیم نگاه به منابع سال قبل از نکات مهمی که امسال می تونه سوال باشه چشم پوشی نکنید .

!!!sarina

عضو جدید
سلام.از دوستانی که می توانند کمک کنند میخوام که اگه راجبه سبک های معماری در عصر قدیم اروپا مطلبی دارن واسم بزارن.....خیلی ممنون میشم

niloofar68

عضو جدید
سلام خوبین؟
بچه ها شما میدونین منظور از نقد بنا چیه؟اصن وقتی میخوایم یه بنارو نقد کنیم چه چیزایی رو باید در نظر بگیریم اگه کمک کنین ممنون میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.