كسي ميدونه براي انحنا دادن به تلق يا فوم وشكلهاي خميده درست كردن چي كار بايد كرد اخه بايد تا هفته بعد يه پروژه ايستگاه اتوبوس فانتزي ارائه بدم اخه استادمون مشكل پسنده اگه پيشنهادي دارين ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام به همه دوستان ........کسی اطلاعاتی در مورد کتابخانه داره؟؟؟.....ممنون میشم کمکم کنید..............
كسي ميدونه براي انحنا دادن به تلق يا فوم وشكلهاي خميده درست كردن چي كار بايد كرد اخه بايد تا هفته بعد يه پروژه ايستگاه اتوبوس فانتزي ارائه بدم اخه استادمون مشكل پسنده اگه پيشنهادي دارين ممنون ميشم كمكم كنيد
عزيزم اينكه ديگه زياد سخت نيست كاري نداره....![]()
راستي در مورد متره بگم دنبال يه پروژه مي گردم ..............
میتونی از چوب پنبه یا فوم نرم استفاده کنی........اگه با چوب کار میکنی از چوب پنبه استفاده کن.اگر هم با زینک کار میکنی واسه منحنی کردنش از سشوار استفاده کن
ممنون ولي تو براي اينكه طرح مورد نظرم در بياد بايد به تلق انحنا بدم بازم ممنون از راهنمايي كه كردين لطف كردين
خواهش میکنم ....منظورتون از طلق همون زینک ه؟اگه آره با حرارت سشوار منحنی میشه..
خب چه طوري بگم شكل ساده تري كه ميتونم بيان كنم اينه كه براي صحافي جزوه هم استفاده ميكنيم
منم همینطور...........اگه پیدا کردم حتما میزارم اینجا که شما هم استفاده کنی فقط یه چیزی متراژش مهم نیست؟........در رابطه با کتابخانه: میخوام یه کتابخانه رو تحلیل کنم باید از همه لحاظ مورد بررسی قرار بگیره..ممنون میشم اگه کمکم کنید
اولا خيلي ممنون متراژش مهم نيست.....
باشه اگه تونستم خيلي زود واسط مفرستم....
اگه پيداش كردم
ممنون از لطفتون....... حتما واست میفرستم .فقط ایمیلتو ندارم........
خوب این که کاری نداره خودش به راحتی هر جوری که بخوای شکل میگیره.........واسه کجای کارت می خوای این کارو بکنی؟منظورم اینه که کجای کارت منحنی ه که می خوای از طلق استفاده کنی؟
براي سقفش درسته فرم دادنش راحته ولي چه جوري ثابت بمونه مهمه چون مصالحي كه قراره استفده كنم انقدر محكم نيست كه بتونه نگهش داره راستي سارا منبعي ميشناسي كه بتونم از اون درباره كابينت وكمد نحوه ساخت وچه نوع مصالحي ميشه استفاده كرد پيدا كنم ممنون عزيزم از كمكت تنها كسي هستي كه جوابم رو دادي خيلي ازت ممنونم عزيزم لطفت رو فراموش نمي كنم هرگز
سلام.من تهران هستم.ليسانس معماري دارم و مشغول بكار هستم.ولي در كنارش ميتونم فعاليت كنم.![]()
سلام.منم تهرانم ولیسانس معماری دارم.پس به نظرم باید برنامه هامون خیلی انعطاف پذیر باشه که به کارمون هم برسیم.
ضمنا فکر کنم باید فعلا به ثبت شرکت و ... فکر نکرد.
راستی میشه اوایل کار بجز دکوراسیون کارهای دیگه مربوط به معماری رو هم انجام داد (نقشه-ماکت-حتی پروژه های دانشجویی-بازسازی و...) ولی تمرکزمون روی دکوراسیون باشه.نظرتون چیه؟؟؟
دیگه اینکه کاتالوگ داشتن خالی کافی نیست.باید کاتالوگها کامل باشن یعنی قیمتها و نحوه اجرا و تمام شرایطشون رو بدونیم.قیمت مصالح و نحوه اجرا خیلی خیلی خیلی مهم هستن.
سلام اقا مدیر . سپاسگزارمسلام
سوالاتی که در این آزمونها داده میشه ، شاید بعضی هاش شبیه به سوالات آزمونی باشه ولی منبعش سوالات سال قبل نیست و باید بگم که سوالات به صورت هوشمند و طبق برنامه ریزی برای شما طرح میشه و به صورت رندوم به شما داه خواهد شد . البته با توجه به زمان موجود شاید هر آزمون برای یکی از دروس به صورت جدا طراحی بشه و در نهایت آزمون کلی رو در چند مرحله داشته باشیم . ضمن اینکه آموزشهای اسکیس رو همزمان به دوستان خواهم داد .
موفق باشید .
براي سقفش درسته فرم دادنش راحته ولي چه جوري ثابت بمونه مهمه چون مصالحي كه قراره استفده كنم انقدر محكم نيست كه بتونه نگهش داره راستي سارا منبعي ميشناسي كه بتونم از اون درباره كابينت وكمد نحوه ساخت وچه نوع مصالحي ميشه استفاده كرد پيدا كنم ممنون عزيزم از كمكت تنها كسي هستي كه جوابم رو دادي خيلي ازت ممنونم عزيزم لطفت رو فراموش نمي كنم هرگز
سلام به همه دوستان ........کسی اطلاعاتی در مورد کتابخانه داره؟؟؟.....ممنون میشم کمکم کنید..............
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |