كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mimar

عضو جدید
مثل اينكه هيچ يك از عضوهاي اين تالار وقتي من ميام توش onنيستند چون نه ديروز از كسي راهنمايي ديدم نه امروز راستي اين مهندس بلبل زبون صنايع Amirامير هم تشريف ندارن

ecsir

عضو جدید
كسي ميدونه براي انحنا دادن به تلق يا فوم وشكلهاي خميده درست كردن چي كار بايد كرد اخه بايد تا هفته بعد يه پروژه ايستگاه اتوبوس فانتزي ارائه بدم اخه استادمون مشكل پسنده اگه پيشنهادي دارين ممنون ميشم كمكم كنيد

عزيزم اينكه ديگه زياد سخت نيست كاري نداره....:surprised:

sare_r

عضو جدید
كسي ميدونه براي انحنا دادن به تلق يا فوم وشكلهاي خميده درست كردن چي كار بايد كرد اخه بايد تا هفته بعد يه پروژه ايستگاه اتوبوس فانتزي ارائه بدم اخه استادمون مشكل پسنده اگه پيشنهادي دارين ممنون ميشم كمكم كنيد

میتونی از چوب پنبه یا فوم نرم استفاده کنی........اگه با چوب کار میکنی از چوب پنبه استفاده کن.اگر هم با پلکسی گلاس کار میکنی واسه منحنی کردنش از سشوار استفاده کن

آخرین ویرایش:

sare_r

عضو جدید
راستي در مورد متره بگم دنبال يه پروژه مي گردم ..............

منم همینطور...........اگه پیدا کردم حتما میزارم اینجا که شما هم استفاده کنی فقط یه چیزی متراژش مهم نیست؟........در رابطه با کتابخانه: میخوام یه کتابخانه رو تحلیل کنم باید از همه لحاظ مورد بررسی قرار بگیره..ممنون میشم اگه کمکم کنید

آخرین ویرایش:

mimar

عضو جدید
میتونی از چوب پنبه یا فوم نرم استفاده کنی........اگه با چوب کار میکنی از چوب پنبه استفاده کن.اگر هم با زینک کار میکنی واسه منحنی کردنش از سشوار استفاده کن

ممنون ولي براي اينكه طرح مورد نظرم در بياد بايد به تلق انحنا بدم بازم ممنون از راهنمايي كه كردين لطف كردين

sare_r

عضو جدید
ممنون ولي تو براي اينكه طرح مورد نظرم در بياد بايد به تلق انحنا بدم بازم ممنون از راهنمايي كه كردين لطف كردين

خواهش میکنم ....منظورتون از طلق همون پلکسی گلاس ه؟اگه آره با حرارت سشوار منحنی میشه..

آخرین ویرایش:

sare_r

عضو جدید
خب چه طوري بگم شكل ساده تري كه ميتونم بيان كنم اينه كه براي صحافي جزوه هم استفاده ميكنيم

خوب این که کاری نداره خودش به راحتی هر جوری که بخوای شکل میگیره.........واسه کجای کارت می خوای این کارو بکنی؟منظورم اینه که کجای کارت منحنی ه که می خوای از طلق استفاده کنی؟

ecsir

عضو جدید
منم همینطور...........اگه پیدا کردم حتما میزارم اینجا که شما هم استفاده کنی فقط یه چیزی متراژش مهم نیست؟........در رابطه با کتابخانه: میخوام یه کتابخانه رو تحلیل کنم باید از همه لحاظ مورد بررسی قرار بگیره..ممنون میشم اگه کمکم کنید

اولا خيلي ممنون متراژش مهم نيست.....

باشه اگه تونستم خيلي زود واسط مفرستم....
اگه پيداش كردم

mimar

عضو جدید
خوب این که کاری نداره خودش به راحتی هر جوری که بخوای شکل میگیره.........واسه کجای کارت می خوای این کارو بکنی؟منظورم اینه که کجای کارت منحنی ه که می خوای از طلق استفاده کنی؟

براي سقفش درسته فرم دادنش راحته ولي چه جوري ثابت بمونه مهمه چون مصالحي كه قراره استفده كنم انقدر محكم نيست كه بتونه نگهش داره راستي سارا منبعي ميشناسي كه بتونم از اون درباره كابينت وكمد نحوه ساخت وچه نوع مصالحي ميشه استفاده كرد پيدا كنم ممنون عزيزم از كمكت تنها كسي هستي كه جوابم رو دادي خيلي ازت ممنونم عزيزم لطفت رو فراموش نمي كنم هرگز

ecsir

عضو جدید
براي سقفش درسته فرم دادنش راحته ولي چه جوري ثابت بمونه مهمه چون مصالحي كه قراره استفده كنم انقدر محكم نيست كه بتونه نگهش داره راستي سارا منبعي ميشناسي كه بتونم از اون درباره كابينت وكمد نحوه ساخت وچه نوع مصالحي ميشه استفاده كرد پيدا كنم ممنون عزيزم از كمكت تنها كسي هستي كه جوابم رو دادي خيلي ازت ممنونم عزيزم لطفت رو فراموش نمي كنم هرگز

سلام عزيز خوب از چسب اكاسيف يا همون چسب آهو استفاده كن...
خيلي خوبه حتما موفق ميشي

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.من تهران هستم.ليسانس معماري دارم و مشغول بكار هستم.ولي در كنارش ميتونم فعاليت كنم.;)

سلام.منم تهرانم ولیسانس معماری دارم.پس به نظرم باید برنامه هامون خیلی انعطاف پذیر باشه که به کارمون هم برسیم.:confused:
ضمنا فکر کنم باید فعلا به ثبت شرکت و ... فکر نکرد.:cool:
راستی میشه اوایل کار بجز دکوراسیون کارهای دیگه مربوط به معماری رو هم انجام داد (نقشه-ماکت-حتی پروژه های دانشجویی-بازسازی و...) ولی تمرکزمون روی دکوراسیون باشه.نظرتون چیه؟؟؟
دیگه اینکه کاتالوگ داشتن خالی کافی نیست.باید کاتالوگها کامل باشن یعنی قیمتها و نحوه اجرا و تمام شرایطشون رو بدونیم.قیمت مصالح و نحوه اجرا خیلی خیلی خیلی مهم هستن.

Arch-man

عضو جدید
سلام.منم تهرانم ولیسانس معماری دارم.پس به نظرم باید برنامه هامون خیلی انعطاف پذیر باشه که به کارمون هم برسیم.:confused:
ضمنا فکر کنم باید فعلا به ثبت شرکت و ... فکر نکرد.:cool:
راستی میشه اوایل کار بجز دکوراسیون کارهای دیگه مربوط به معماری رو هم انجام داد (نقشه-ماکت-حتی پروژه های دانشجویی-بازسازی و...) ولی تمرکزمون روی دکوراسیون باشه.نظرتون چیه؟؟؟
دیگه اینکه کاتالوگ داشتن خالی کافی نیست.باید کاتالوگها کامل باشن یعنی قیمتها و نحوه اجرا و تمام شرایطشون رو بدونیم.قیمت مصالح و نحوه اجرا خیلی خیلی خیلی مهم هستن.

سلام.انگيزه داشته باشيد همه چيز رديفه.نبايداز كار ترسيد;)
در مورد كاتالوگ كه منم گفتم كه بايد اطلاعاتمون را در زمينه مصالح و اجرا بالا ببريم.
شما هر پيشنهادي كه بديد من هستم.

mehraz-archi

عضو جدید
سلام
سوالاتی که در این آزمونها داده میشه ، شاید بعضی هاش شبیه به سوالات آزمونی باشه ولی منبعش سوالات سال قبل نیست و باید بگم که سوالات به صورت هوشمند و طبق برنامه ریزی برای شما طرح میشه و به صورت رندوم به شما داه خواهد شد . البته با توجه به زمان موجود شاید هر آزمون برای یکی از دروس به صورت جدا طراحی بشه و در نهایت آزمون کلی رو در چند مرحله داشته باشیم . ضمن اینکه آموزشهای اسکیس رو همزمان به دوستان خواهم داد .
موفق باشید .
سلام اقا مدیر . سپاسگزارم
اما ببخشید که اینطوری میگم قصد جسارتی نیست قفط برام سئواله
سئوالات رو خودتون طرح میکنید ؟ چون میدونید که طراحی سئوال توسط اساتید دانشگاه هست و برای استاندارد بودن یک سری اصول داره .
سئوالات چطوری به ما داده میشه ؟ سئوالات بصوت عکس هست ؟ اینطوری یک ایرادی داره که امتحان کامپیوتی میشه و وقت گیره .

sare_r

عضو جدید

همونطور که اکسیر گفت با چسب آهو و اکاسیف میتونی استفاده کنی ولی اگر سقفش از طرف نمای روبه رو شبیه مد الف هست و فقط گوشه هاشو میشه با چسب بچسبونی پیشنهاد میکنم با پلکسی گلاس کار کنی چون پلکسی گلاس بعد از اینکه شکل میگیره تغییر شکل نمی دهد.........چون من طرحتو ندیدم نمی تونم زیاد کمکت کنم .........اگه خواستی باپلکسی گلاس کار کنی ...پلاکسی گلاس که می خری ضخامتش 1mmیا 5. mmباشه بهتره چون راحت تر منحنی میشه........یه چیزی من دیشب خیلی خسته بودم همش بجای پلکسی گلاس می گفتم زینک حالا این دو تا چه ربطی به هم داره نمیدونم اثرات بی خوابی شدیده....... در رابطه با کمد وکابینت هم اگر چیزی پیدا کردم واستون می فرستم......... موفق باشید.....

آخرین ویرایش:

vahid1900

عضو جدید
روستای 1جمع اوری یک سری اطلاعات از یک روستا که در واقع همان طرح هادی است ما در روستای 1این طرح پیشنهادی را بررسی و کم وکاست های این طرح را در اوردیم و به صورت یک طرح پیشنهادی جدید معرفی کردیم.در روستای 2طراحی یک خانه روستایی باتوجه به کارهایی که در روستای 1انجام داده بودیم طراحی کردیم اما یک سری پروژه ها رو انجام دادیم.

vahid1900

عضو جدید
ادرس ایمل خود را بفرستید تا یک پروژه کامل اینقدر کامل که چیزی کم نداشته براتون بفرستم

Nedayi

عضو جدید
سلام
من امسال میخوام کنکورکارشناسی بدم:child::w14:
برای ما آزمون نمیذارین؟:crying:
چرا اینجافقط مهندس هارو تحویل میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w04:
هرکی مهندسی نخونه و مهندس نباشه(به قول آبجی روفوزه!)"باید بره بمیره؟؟؟؟!!!!!"
:w06:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اینجا هر کی به بقیه جواب میده لطف میکنه پس ما از هم نباید توقع زیادی داشته باشیم
حالا من الآن دارم واسه درس مصالح ساختمانی راجع به چوب تحقیق میکنم کی حاضره بهم کمک کنه

مرسی که همه کمک میکنن من یه تاپیک زدم تو قسمت مصالح و ..
در مورد چوب خواستین اونجا هم یه مقدار مطلب نوشتم

zhsaffar

عضو جدید
سلام به همه دوستان ........کسی اطلاعاتی در مورد کتابخانه داره؟؟؟.....ممنون میشم کمکم کنید..............

توي قسمت كارگاه اسكيس و آمادگي براي كنكور ارشد 87 دومان عزيز يه سري مطالب براي تحليل كتابخانه ها گذاشته بود.
يه سر بزني فكر كنم كمكت كنه.
اينم يه لينك ديگه:
http://en.wikipedia.org/wiki/Library
;)

hemil

عضو جدید
سلام

سلام

دومان عزیز
این کار خیلی خوب است ومی توانه خیلی بهمون کمک کنه. واقعا" ازت ممنونم.
یک سوال :نظرت در مورد جزوات کارشناسی ارشد معماری پارسه چیه؟ آیا اگه اونها را بخوانیم کافی است ولازم نیست منابع دیگه را بخوانیم یا نه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.